inşallah canım inşallahçok teşekkür ederim ,sağolun hanımlar
maşallah ya çok iyi kilo vermişssin fıstık gibi olmuşssun valla,darısı başımıza
hoşgeldin canımslm kızlar benide aranıza alın
1,66 boy kilo 68 3 ay sonra nişanım var yardım edin bana
hemen içi susuz olmazAfiyet olsun..
bak su içmedim ben.. iyi ki yazdın...
afiyet olsun zümremmmmmmmmmmmaz önce
200ml süt içtim
buralardayım bacımmmmmmmmmmmmm buralardayım arada 2 oğlana da ve de vakit ayırmak lazım anacığımFarmasiii nerdesin şekerim sen... Özledim valla.. Gerçi işim vardı benimde ama gene de kahakaham geldi yani..
Bu arada öğlen yemeğinde..
piyaz
salata
bide irmik helvası var..
helvadan azıcık yesem mi..:26:
niye abartasın ki canım istanbul orası burası gibi yarım ya da 1 saatte bütün işlerini haledebildiğin yer değil ki git gel hiçbir yere uğramasan zaten durakta bekle vapur bekle vs 3-4 saat olursa ne alavalla koptu gitti karın göbek kalmadııı..inşşşşşşaallaaah o günleri bende görürürüm hugocuk gördünmü eren in göbeğini açtı dümdüz yaa ne güzell.Allah ım bende istiorummmmm öle bir karınnn...:26:
saol bebişim valla burnum akmaya başladı bile hemen bişiler yapayım burun spreyi var evde hemen harekete geçeyim.inş canım hasta olmam da yarın çıkarızz
farmasicimm yazdıklarını sölediğin mesafeleri biz neredeyse her hafta sonu yapıoruz valla yaptığım hafta sonu kaçamaklarıda kalmıo diebilirim.abartmıorum çünkü öğlen 12 gibi çıkıp akşam 8-9 da gelioruz eve ordan oraya hazır çoluk çocuk yokken gezeleim şöle di mi ama tadını çıkaralımm.bizde malum yeni evli olunca eksik bitmio bişiler al değiştr olmadı tekrar git gel derken baya gezioruz dolmuştanin vapura bin olmadı yürü..güzel oluooo
canım aslında leslie gibi kardio egzersizleri en az 45 dk an fazla 1 saat olarak haftada 3 gün tavsşye edilio 1 er gün arayla.ama senn bebişler var önceleri 1-2 mille başlayıp sonra 3mil le devam edebilrsn en az 3 mil olmalı canım.ben hep 3 mil başladım 3 mil gttim.42 dk sürüo cnm
kaybetme bulma işi güzelmişşşş,bende çoğu zman böyle oluyorum Allahtan cep telefonu var,kesin bu cep telefonu bi kadın icat edtmiştir zati,bu kaybolmalara karşı
kızzzzzzzz ycl cevap verdim yaaaaaaaaaaagitmeeeeeeeee 2 dk oku bakalım
1 kepçe çorba
orman kebabında pataessiz olan tarfalarında 4 kaşık kadar ye
1 dlmde ekmek ye
istersen 2 ykda pilav
güzel menü
ne sordun gızzzzzzzzzzzzzzz,görmedik alah alahhhhhhhhhhhhhh
inşallah canım inşallah
hoşgeldin canım
hemen içi susuz olmaz
afiyet olsun zümremmmmmmmmmmm
buralardayım bacımmmmmmmmmmmmm buralardayım arada 2 oğlana da ve de vakit ayırmak lazım anacığım
helvadan gerisi gelmeyecekse 1 çatal ya da 1 tk ölçüsünde ye canım ya da en fazla 1 yemek kaşığı ama gerisini sakın getirme
aklında duracağına karnında dursunpiyaz ve salatadan başka yemek olarak birşey yok mu ?
niye abartasın ki canım istanbul orası burası gibi yarım ya da 1 saatte bütün işlerini haledebildiğin yer değil ki git gel hiçbir yere uğramasan zaten durakta bekle vapur bekle vs 3-4 saat olursa ne ala
kız kaybetmek mecazi anlamda gerçekte kaybetmedim
sadece salata ve kepek ekmeği yesem nasıl olur :44:
neyseki gitmeden okudum ..
kız famirrrrrrrrrrrr kredi kartımı (kocamı) niye kaybedeyim üstelik çarşıda hiç olur mu aaaaaaaaaaaahiç kaybetmemem gereken yerde tamamen duygusal
Farmasicim köfte var başka ama ben onu yemediğimden bu kadar..
sabah geç kalktım evden de getiremedim o yüzden..
1 dilim ekmekle yersem doyarım sanırım..
helvedan da 1 tk yesem yeter..
teşekkür ederim..
neden,nası doycaksın öyle ve bu şekilde ne kadar daynabileceksin:44:
kredi kartımı kaybetmektense kocamı kaybetmeyi tercih ederimmm
kredi kartımı kaybetmektense kocamı kaybetmeyi tercih ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?