60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkür ederim ,sağolun hanımlar

maşallah ya çok iyi kilo vermişssin fıstık gibi olmuşssun valla,darısı başımıza
inşallah canım inşallah
slm kızlar benide aranıza alın
1,66 boy kilo 68 3 ay sonra nişanım var yardım edin bana
hoşgeldin canım
Afiyet olsun..
bak su içmedim ben.. iyi ki yazdın...
hemen içi susuz olmaz
az önce
200ml süt içtim
afiyet olsun zümremmmmmmmmmmm
Farmasiii nerdesin şekerim sen... Özledim valla.. Gerçi işim vardı benimde ama gene de kahakaham geldi yani..
Bu arada öğlen yemeğinde..
piyaz
salata
bide irmik helvası var..
helvadan azıcık yesem mi..:26:
buralardayım bacımmmmmmmmmmmmm buralardayım arada 2 oğlana da ve de vakit ayırmak lazım anacığım
helvadan gerisi gelmeyecekse 1 çatal ya da 1 tk ölçüsünde ye canım ya da en fazla 1 yemek kaşığı ama gerisini sakın getirme
aklında duracağına karnında dursun piyaz ve salatadan başka yemek olarak birşey yok mu ?

niye abartasın ki canım istanbul orası burası gibi yarım ya da 1 saatte bütün işlerini haledebildiğin yer değil ki git gel hiçbir yere uğramasan zaten durakta bekle vapur bekle vs 3-4 saat olursa ne ala
kaybetme bulma işi güzelmişşşş,bende çoğu zman böyle oluyorum Allahtan cep telefonu var,kesin bu cep telefonu bi kadın icat edtmiştir zati,bu kaybolmalara karşı

kız kaybetmek mecazi anlamda gerçekte kaybetmedim

kızzzzzzzz ycl cevap verdim yaaaaaaaaaaagitmeeeeeeeee 2 dk oku bakalım

Farmasicim köfte var başka ama ben onu yemediğimden bu kadar..
sabah geç kalktım evden de getiremedim o yüzden..
1 dilim ekmekle yersem doyarım sanırım..
helvedan da 1 tk yesem yeter..
teşekkür ederim..

kahkahalarımı geli alıyorum öyleyse

kız famirrrrrrrrrrrr kredi kartımı (kocamı) niye kaybedeyim üstelik çarşıda hiç olur mu aaaaaaaaaaaa hiç kaybetmemem gereken yerde tamamen duygusal

Farmasicim köfte var başka ama ben onu yemediğimden bu kadar..
sabah geç kalktım evden de getiremedim o yüzden..
1 dilim ekmekle yersem doyarım sanırım..
helvedan da 1 tk yesem yeter..
teşekkür ederim..

ay canım benim ya kıyamam ben sana gel sen bana şu ışınlanma bir bulunsaydı ya ıspanakla barbunya yoğurt yedirirdim sana canım

annnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaa 250 ml daha suyu devirmişimmmmmmmmmmm burda çene yaparken

merhaba kızlarrrr!!!! çizelgemi sonunda yapabildim :) sabah 4 tane light zeytin,az peynir,1tanede domates yedim a birde 1 dilim kepekli ekmek.Diyete yeni başlamak çok zor ama sonra alışıcam onu biliyorum.Aç değilim ama kalkıp bişiyler yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…