canım burayı kaçırmışım tesadüfen gördüm...eşim saat 4-5 gibi bişeyler yiyor..benim eşim birazda vucut çalışıyor belki ondan olabilir...yada başka bişeydende olabilir..bu akşam sorayım hocaya bana demişti ama ben listeme uyduğum için hocaya meyve yiyecem dedim yeme dedi...ama ben yedim kusura bakmasın artık
yazıyom tmm ama sonuna geliyom ticker hazırlıyom ordan sonrasını beceremiyom
saoll bebikkk.inşallah bende gdeyim geleyimde ona göre ayrlıycam orda daha verirsin diolar ama gelnce duruma göre 55 olarak ayrlamayı düşünüorum kilomu.55 ten daha aşağıda olursam almak için uğraşırım artık bu sferde...çok gülerim ozman kendime hayatımda ilk defa kilo almak için uğraşımış olacağım
kızlar hemen öğle menümü söylüyorm
5 6 kaşık merci çorba
1 tane ufacık patlıcan dolması
yoğurt salata
1 dl kepek ekmeği
nasıl hatunlar
mountainmist, bu arada az önce ben de aldıp eliptik
Çook mtluyum... teşekkür ederim sana çok çok...
Hugocuk haftaya her akşam eliptikle çalışacağım anlamına geliyor bu... yaşasın spor..
Bide sabah tartıldım ve 63,4 ü gördüm...
Ama tickerımı 1 ay dolsun öyle değiştireyim diye düşünüyorum...
ay o zamana kadar 62 li rakamları görürüm inşllah.. 26 sında 1 ay olacak...
Öpüyorum kızlar sizi..
bence gayet güzel canım afiyet olsun yani evet biraz karbonhidrat ağırlıklı ama yoğurt var salata var ve herşey de kararında ben mesela günde 3 dilim falan ekmek yiyiorumşu paketteki çavdar falan olanalrdan ve akşam biraz geç yediğimden ekmeği ya da karbonhidratı sabah ve öğlen yiyiorum yani öğreniyoruz işte ben de 2 ay önce geldiğimde ne yiycem nekadar yiyicem sorup duruyodummm öylee dolanıyodum etraftaAma bak her şey öğreniliyooor kilolar daaa gidiyooooooooooor çok şükür :13: Hepberaber kurtulucaz tatlım tüm fazlalıklardannn sağlıkla inşallah
Görürsün canım benim inaşllah nedir ki 1.4 var 62 ye bak gidiyo zatennn o da giderrrrr inaşllah sağlıkla datlummmm
afiyet olsun kıyamam gel ben sana ne canın istiyorsa onu yaparım meşhur hindi sulu çorbalarımdan yaparımafiyet olsun canım benim.iyide ben neyiyeceğim şimdi öğlene :44::44:.aaahhh anneciğim ahhh yanımda olaydı şimdi bana bi çorba yapardı.bir çorba yapanım bile yok.yapacak halimde yok.hazırda biraz kıymalı patatesim var yanına brokoli haşlayım bari biraz slata yapayım biraz da.
afiyet olsun süper bacımmmmmmmmmmm benimslm kızlar hakvaltım
1portakal
4kaşıknesfit
2kaşıkyogurt
tarçın 1ceviz
süper bir anlatım bozukluğu olmuşş hocahanım fambığa katılıorum hiç yakıştramadım
(gereksiz sözcük kullanımından kaynaklanan anlatım bozukluğu)
ahhh aahhh kpss günlerim aklıma geldii
hasta olunca ben pek bi duygusallaştımm
canımm rica ederim. umarım çook işimize yarar. benimki evde ama cumartesi kurulucak. cumartesiden itibaren çalışmaya başliyorum bende oleyyymountainmist, bu arada az önce ben de aldıp eliptik
Çook mtluyum... teşekkür ederim sana çok çok...
Hugocuk haftaya her akşam eliptikle çalışacağım anlamına geliyor bu... yaşasın spor..
Bide sabah tartıldım ve 63,4 ü gördüm...
Ama tickerımı 1 ay dolsun öyle değiştireyim diye düşünüyorum...
ay o zamana kadar 62 li rakamları görürüm inşllah.. 26 sında 1 ay olacak...
Öpüyorum kızlar sizi..
kızlar hemen öğle menümü söylüyorm
5 6 kaşık merci çorba
1 tane ufacık patlıcan dolması
yoğurt salata
1 dl kepek ekmeği
nasıl hatunlar
canım burayı kaçırmışım tesadüfen gördüm...eşim saat 4-5 gibi bişeyler yiyor..benim eşim birazda vucut çalışıyor belki ondan olabilir...yada başka bişeydende olabilir..bu akşam sorayım hocaya bana demişti ama ben listeme uyduğum için hocaya meyve yiyecem dedim yeme dedi...ama ben yedim kusura bakmasın artık
yazık yaa kıyamam ben sana. bırakın accık ekmek yesin kız yaaanam ekmek te yemesem açlıktan ölürüm beyaa acıyın
kız belki de 20 kaşıktı bu da yuhhhhhhhhhh demiyesin diye yazmadım
afiyet olsun kıyamam gel ben sana ne canın istiyorsa onu yaparım meşhur hindi sulu çorbalarımdan yaparım
afiyet olsun süper bacımmmmmmmmmmm benim
neyse koca kurdu maskara edin bakalım siz en yaşlınız benim diye
kafamı kızdırmayın bakayım siz benle maytap geçeceğinize gidin kpss nize çalışın yawwwwbak adamlar harıl harıl çalışıyorlar kontenjanları dolduracaklar
düzelttim bu arada valla evde ahtapot gibiyim çocuklar ev işi forum Allahhhhhhhhhhhhhh nereye yetişeceğime şaşıyom bazen valla iyi mesai yapıyom forumda şaka maka ama ücret yok yawwwwww burda
kahvaltıdan sonra yediklerim.
08.30 : 500 ml su
09.15 bir bardak yeşil çay 22 adet beyaz leblebi
10.30 bi dilim ekmek üzerine bir çay kaşığı bal bir yeşilçay
ögle :
5 kaşık mercimek çorbası
3 kaşık kıymalı fırın patates
bol bol salata
no ekmek
14.15 te şekersiz türk kahvemi içicem.. budur !:86::86::86:
afiyet olsun canım benim.iyide ben neyiyeceğim şimdi öğlene :44::44:.aaahhh anneciğim ahhh yanımda olaydı şimdi bana bi çorba yapardı.bir çorba yapanım bile yok.yapacak halimde yok.hazırda biraz kıymalı patatesim var yanına brokoli haşlayım bari biraz slata yapayım biraz da.
kızlar öğlen menüm
3 yk barbunya yemeği
3 yk haşlama hindi
3 yk yoğurt
1 tabak salata ( en az 10 kaşık )
amin cnm benim inşallah bende 57 kilo olacakmıyım acaba
tmm cnm ben yapıorum sana veririm linki sen kopyalarsın ok?kızlar bana yapıp sayfaya ekleyebilirmisin boyum 1.61 kilo 61.6 hedef kilom 54
63.7 den indim
afiyet olsun hülyacım napıosun nerlerdeisn misafrler gttimi?slm kızlar hakvaltım
1portakal
4kaşıknesfit
2kaşıkyogurt
tarçın 1ceviz
olursun canım 2 ay önce bende öle diodum bak oldum sende olursun yetrki buraya sıkı sarıl.söylenenleri dikkate alamin cnm benim inşallah bende 57 kilo olacakmıyım acaba
afiyet olsun canım patates olduğu için ekmek yememen iyi olmuşkahvaltıdan sonra yediklerim.
08.30 : 500 ml su
09.15 bir bardak yeşil çay 22 adet beyaz leblebi
10.30 bi dilim ekmek üzerine bir çay kaşığı bal bir yeşilçay
ögle :
5 kaşık mercimek çorbası
3 kaşık kıymalı fırın patates
bol bol salata
no ekmek
14.15 te şekersiz türk kahvemi içicem.. budur !:86::86::86:
çalışıNNNNN derkennnnn,çalıştık atandık zaten neremize çalışacaz daha allah allahhhhhhhhhhhh,heeeeeeeee yani gidin diyon takılmayın burda diyon ölemiii
oyyy ya kuzum keşke gelseydim bennerden dışarıda buluşmayınca vazgeçtik ki ben gelir yapardım sana yahuuu tüh tüh hiç aklımıza gelmedi
afiyet olsunnn farmisyooooooo çok güzel tabii ki
aaa tabii ki olacaksın sabır-azim-inanç!!! hiçbir şey kurtulmaz ellerinden yete rki kararlı ol neden olmasın yahu 57 dediğin nedir olucaksıııııııııııııııııııııııın:13:
Famirtoooooooooooo afiyet olsun menüne bayıldımmmmmmmm cicimmm:13:
bana dio aslında ama ben çalışmıorum şimdi umreden geldkten sonraki psikolojime göre çalışmamı ayarlayacağım inş.çalışıNNNNN derkennnnn,çalıştık atandık zaten neremize çalışacaz daha allah allahhhhhhhhhhhh,heeeeeeeee yani gidin diyon takılmayın burda diyon ölemiii
kızlar bana yapıp sayfaya ekleyebilirmisin boyum 1.61 kilo 61.6 hedef kilom 54
63.7 den indim
çook güsel olmuş diyosun yaneee tenks canım tenkssssssevvetttttttttttttttttttttttt bence de işte budur çok şık çokkkkkkkkkkk:13:
ne kızıyon ne alınıyon kızzzzzzzzzzzz ilahi kalanchoe bacım çalışsın hemen aktif meslektaşımız olsun
heeeeeeeeeee sana gelince sen de çalış zümremmmmmmmmmmm ol hayırlısıyla datluuuuuuuuuuuu cadımmmmmmmmmmmm benim
he yaaaaa yapardın ona da kalançisyo der yapardın datlu cadı nerutos donetalyus muzosssssssss seniiiiiiiiiiiioyyy ya kuzum keşke gelseydim bennerden dışarıda buluşmayınca vazgeçtik ki ben gelir yapardım sana yahuuu tüh tüh hiç aklımıza gelmedi
aaa tabii ki olacaksın sabır-azim-inanç!!! hiçbir şey kurtulmaz ellerinden yete rki kararlı ol neden olmasın yahu 57 dediğin nedir olucaksıııııııııııııııııııııııın:13:
tmm cnm ben yapıorum sana veririm linki sen kopyalarsın ok?
afiyet olsun hülyacım napıosun nerlerdeisn misafrler gttimi?
olursun canım 2 ay önce bende öle diodum bak oldum sende olursun yetrki buraya sıkı sarıl.söylenenleri dikkate al
afiyet olsun canım patates olduğu için ekmek yememen iyi olmuş
ahh farmasicim şimdi şöle sıcacık bir çorba olsa içerim valla.en iyisi kendim yapayım ya bismillah diyip kalkayımda
keşke bebeeem geleydn de yapaydın bana valla afiyetle yerdim.artık kendim yapacağımoyyy ya kuzum keşke gelseydim bennerden dışarıda buluşmayınca vazgeçtik ki ben gelir yapardım sana yahuuu tüh tüh hiç aklımıza gelmedi
afiyet olsun bebikkkkara öğünde 1 büyük bardak yeşilçay 1 kuru kayısı ve 5 badem olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?