60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen şeker tatlı yemediğinden listendeki meyveleri herşeyi yemen gerekiyor çünkü yemezsen eğer canım canın tatlı çeker ve tatlılara saldırırsın çünkü şekere ihtiyacın var ve bunu kilo verme sürecinde doğal yoldan karşılıyorsunki tatlı yemeyesin. eksik beslenme ne kadar spor olursa olsun malesef bir süre sonra yiyeceklere saldırmayla sonuçlanıyor. spor hocaları kısa sürede çok kilo vermeyi hedeflediği için böyle derler ama şu da var mesela sporcular spordan sonra protein tozu alıyorlar kas için veya et yiyorlar yağsız. tamam biz vücut geliştirmiyoruz zayıflamaya çalışıyoruz ama yinede listeye uy sen gözün yemeklerde kalmasın aklın yemeklerde olmasın. listen güzel şeker tatlı yememen zaten işi çözüyo. başlangıçta anahtar gibidir. diyetisyenler iştah açmasın diye zaten şeker tatlı vermezler diyette insülin direnci olmasa bile. en fazla haftada 1 kez verirler o da sütlü tatlıdır bir porsiyondur. çoğu diyetisyen vermiyor tatlı zaten. meyveler yetiyor.

yazıyom tmm ama sonuna geliyom ticker hazırlıyom ordan sonrasını beceremiyom

bak orada not da düşmüş hazırladığın tickerin kopyalayıp yapıştıracağın kısmını kırmızıyla işaretlemiş

onun gibi hazırladığın tickerin ilgili bölümünü kopyala yapıyorsun mausenin sağ tuşu ile sonra onu kendi profilindeki çizelge denilen yerdeki kalem simgesine tıklıyorsun kutu açılıyor ve oraya yapıştırıyorsun kaydet diyorsun o kadar canım

aman aman uğraşmazsın umarım canıminşallah 55 ol öyle de kalsın koru inşallah ben de 52-53 falan olıyımmmmm koruyalıııım öyle de kalalıııııııııım:13: inşallah sağlıkla canım benimheppberabeeeer:13:

kızlar hemen öğle menümü söylüyorm
5 6 kaşık merci çorba
1 tane ufacık patlıcan dolması
yoğurt salata
1 dl kepek ekmeği
nasıl hatunlar

bence gayet güzel canım afiyet olsun yani evet biraz karbonhidrat ağırlıklı ama yoğurt var salata var ve herşey de kararında ben mesela günde 3 dilim falan ekmek yiyiorumşu paketteki çavdar falan olanalrdan ve akşam biraz geç yediğimden ekmeği ya da karbonhidratı sabah ve öğlen yiyiorum yani öğreniyoruz işte ben de 2 ay önce geldiğimde ne yiycem nekadar yiyicem sorup duruyodummm öylee dolanıyodum etrafta ama bak her şey öğreniliyooor kilolar daaa gidiyooooooooooor çok şükür:13: hepberaber kurtulucaz tatlım tüm fazlalıklardannn sağlıkla inşallah

görürsün canım benim inaşllah nedir ki 1.4 var 62 ye bak gidiyo zatennn o da giderrrrr inaşllah sağlıkla datlummmm

Son düzenleme:

amin cnm benim inşallah bende 57 kilo olacakmıyım acaba

afiyet olsun kıyamam gel ben sana ne canın istiyorsa onu yaparım meşhur hindi sulu çorbalarımdan yaparım
slm kızlar hakvaltım
1portakal
4kaşıknesfit
2kaşıkyogurt
tarçın 1ceviz
afiyet olsun süper bacımmmmmmmmmmm benim

neyse koca kurdu maskara edin bakalım siz en yaşlınız benim diye
kafamı kızdırmayın bakayım siz benle maytap geçeceğinize gidin kpss nize çalışın yawwwwbak adamlar harıl harıl çalışıyorlar kontenjanları dolduracaklar
düzelttim bu arada valla evde ahtapot gibiyim çocuklar ev işi forum Allahhhhhhhhhhhhhh nereye yetişeceğime şaşıyom bazen valla iyi mesai yapıyom forumda şaka maka ama ücret yok yawwwwww burda

Son düzenleme:
canımm rica ederim. umarım çook işimize yarar. benimki evde ama cumartesi kurulucak. cumartesiden itibaren çalışmaya başliyorum bende oleyyy

kızlar hemen öğle menümü söylüyorm
5 6 kaşık merci çorba
1 tane ufacık patlıcan dolması
yoğurt salata
1 dl kepek ekmeği
nasıl hatunlar

merci çorbası , grazie salatası teşekkürler kebabı hahhaa çok iyi ya

canım bizim spor hocaları eve gidince bir şişe soda muhakkak veriyorlardı. onu da yapamassan bir meyve yada bir bardak süt muhakkak yemelisin meto bir araba gibi benzin koyucan ki yaksın değil mi ? sen dinleme o salak hocayı. hasta edicek seni ve eşini
anam ekmek te yemesem açlıktan ölürüm beyaa acıyın
yazık yaa kıyamam ben sana. bırakın accık ekmek yesin kız yaa
kız belki de 20 kaşıktı bu da yuhhhhhhhhhh demiyesin diye yazmadım

kızlar tatlılarımı öğlen yemeğimden yarım saat önce yedim

kahvaltıdan sonra yediklerim.
08.30 : 500 ml su
09.15 bir bardak yeşil çay 22 adet beyaz leblebi
10.30 bi dilim ekmek üzerine bir çay kaşığı bal bir yeşilçay

ögle :
5 kaşık mercimek çorbası
3 kaşık kıymalı fırın patates
bol bol salata
no ekmek

14.15 te şekersiz türk kahvemi içicem.. budur !:86::86::86:

çalışıNNNNN derkennnnn,çalıştık atandık zaten neremize çalışacaz daha allah allahhhhhhhhhhhh,heeeeeeeee yani gidin diyon takılmayın burda diyon ölemiii

evvetttttttttttttttttttttttt bence de işte budur çok şık çokkkkkkkkkkk:13:

oyyy ya kuzum keşke gelseydim ben nerden dışarıda buluşmayınca vazgeçtik ki ben gelir yapardım sana yahuuu tüh tüh hiç aklımıza gelmedi

kızlar öğlen menüm

3 yk barbunya yemeği
3 yk haşlama hindi
3 yk yoğurt
1 tabak salata ( en az 10 kaşık )

afiyet olsunnn farmisyooooooo çok güzel tabii ki

aaa tabii ki olacaksın sabır-azim-inanç!!! hiçbir şey kurtulmaz ellerinden yete rki kararlı ol neden olmasın yahu 57 dediğin nedir olucaksıııııııııııııııııııııııın:13:

Famirtoooooooooooo afiyet olsun menüne bayıldımmmmmmmm cicimmm:13:

kızlar bana yapıp sayfaya ekleyebilirmisin boyum 1.61 kilo 61.6 hedef kilom 54
63.7 den indim
tmm cnm ben yapıorum sana veririm linki sen kopyalarsın ok?

slm kızlar hakvaltım
1portakal
4kaşıknesfit
2kaşıkyogurt
tarçın 1ceviz
afiyet olsun hülyacım napıosun nerlerdeisn misafrler gttimi?

olursun canım 2 ay önce bende öle diodum bak oldum sende olursun yetrki buraya sıkı sarıl.söylenenleri dikkate al

afiyet olsun canım patates olduğu için ekmek yememen iyi olmuş

ahh farmasicim şimdi şöle sıcacık bir çorba olsa içerim valla.en iyisi kendim yapayım ya bismillah diyip kalkayımda

çalışıNNNNN derkennnnn,çalıştık atandık zaten neremize çalışacaz daha allah allahhhhhhhhhhhh,heeeeeeeee yani gidin diyon takılmayın burda diyon ölemiii

ne kızıyon ne alınıyon kızzzzzzzzzzzz ilahi kalanchoe bacım çalışsın hemen aktif meslektaşımız olsun
heeeeeeeeeee sana gelince sen de çalış zümremmmmmmmmmmm ol hayırlısıyla datluuuuuuuuuuuu cadımmmmmmmmmmmm benim

sağol canımmmmmmmmmmmmmm,tatlum benimmmmmmmm.dur acık öpümmm

bana dio aslında ama ben çalışmıorum şimdi umreden geldkten sonraki psikolojime göre çalışmamı ayarlayacağım inş.

kızlar bana yapıp sayfaya ekleyebilirmisin boyum 1.61 kilo 61.6 hedef kilom 54
63.7 den indim

canım al buyur.bu linki kontrol panelindeki profil düzenle kısmında çizelge yazan yere kopyala.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wnfJNFC/weight.png

evvetttttttttttttttttttttttt bence de işte budur çok şık çokkkkkkkkkkk:13:
çook güsel olmuş diyosun yaneee tenks canım tenkssssss

ben zaten işi gücü bıraktım burdayım zaten badron atçek beni valla

he yaaaaa yapardın ona da kalançisyo der yapardın datlu cadı nerutos donetalyus muzosssssssss seniiiiiiiiiiii
kız bak şimdi gerçekten burada beni ağlatacan ya ya ben kıyamam böyle hastaya güçsüze sulu gözlüyümdür valla hemen akıverecek yaşlar oğlanlar da diyecek anneme birşey mi yaptık ya da annem kafayı mı yedi diye ilahi ya

keşke bebeeem geleydn de yapaydın bana valla afiyetle yerdim.artık kendim yapacağım
ara öğünde 1 büyük bardak yeşilçay 1 kuru kayısı ve 5 badem olcek
afiyet olsun bebikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…