yemeğimi yedimmmmmmmmmm,ayyyy çok doydum valla şükür,Allah olmayanlarada versin inşallahhh
1 kase mercimek çorba(yaklaşık 16 kaşık ediyor sanırısam)
3 köfte büyüklüğünde balık(dil balığıydı busefer ki çok güzeldi valla mmmmmmm)
salata
1,5 dlm ekmek
ara öğünümde 1 elmam olacak
akşamda yoğurt portakal tarçın karışımı yicemmmmmm,üstüne de sporrrrrrrrrrrr
afiyet olsun güzel ara doğrusu1 saat kadar önce bir grip arası olarak
1 portakal yemiştim
şimdide
1 kupa ayvalı ıhlamur
3 kuru kayısı
110 gr.lık probiyotik yoğurt
yiorum
bende sanırımn sonuna doğru açtım.bildiğimz vücut kitle endeksi hesabı yaptılar kilo bölü boyunun karesi.çıkan sonuç 20-25 arası normal 25-30 arası şişman 30-35 arası obez ve bundan sonrası obezitesitenin çeşitleri şeklnde devam ediodu.sofralarınızdan tuz ve şekeri kaldırın az kullanmaya gayet edin dediler .uzman 2 konuk vardı.bende bi yandan eşimle tel.da konuşuodum duyduklarım bunlardı.asıl bir soru vardı ama cevabını dinleyemedim.günde 10 fincan çay içiomuş birsi ve her fincana yarım küp şeker koyuomuş ne dedi uzman tam duyamadım ama heralde çok bulmuştur çünkü toplamda 5 küp şeker edio.
biride kavitasyonus sordu ona da biz konuda uzman deiliz dedi. dinleyebildklerim bunlar canımcım
kızlar ben ticker yapamıyorum google da yazdım ama ingilizce çıkıyor
şuradan yararlanbilirsin canımkızlar ben ticker yapamıyorum google da yazdım ama ingilizce çıkıyor
ah cnm sorma bende denedim beceremedim bi türlü sinirlendim bıraktım bende
olsun canım hepimiz unlu yapıoruz daha doğrusu ben.gerçi kepekli un koyuorum ama koca bir tencereye 1-1.5 yemek kaşığı un koyuorum.o kadar da olsun ona gelene kadaaaaaaaaaaarrr ooooooowww neler var nelerçorbayı unlu yapıyolar diye azıcık aldım
yok canım ekmek yenmeli bence günde 3-4-5 dilim yenebilio.akşam daha az sabah ve öğlen daha çok olmak üzere ekmek mutlaka yenmeli.pialv makarna vs. yenmediği durumlarda tabianam ekmek te yemesem açlıktan ölürüm beyaa acıyın
afiyet olsunn fambııııkkk bende çok beğendim menünüyemeğimi yedimmmmmmmmmm,ayyyy çok doydum valla şükür,Allah olmayanlarada versin inşallahhh
1 kase mercimek çorba(yaklaşık 16 kaşık ediyor sanırısam)
3 köfte büyüklüğünde balık(dil balığıydı busefer ki çok güzeldi valla mmmmmmm)
salata
1,5 dlm ekmek
ara öğünümde 1 elmam olacak
akşamda yoğurt portakal tarçın karışımı yicemmmmmm,üstüne de sporrrrrrrrrrrr
canım ingilizce zaten b,zde ordan yaptıkkızlar ben ticker yapamıyorum google da yazdım ama ingilizce çıkıyor
ah cnm sorma bende denedim beceremedim bi türlü sinirlendim bıraktım bende
bilen ve uygulayan arkadaslar tam olarak neler yapıcaz yazabilirmisiniz.ticker uygulamasını yapamıyoruz.bizde motive olalıııım
şuradan yararlanbilirsin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
sen de canımcım
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
cnm ttmm bende ordan baktım sonuna kadar geliyorum ord tıkanıyorum resimde gösteriyo pın girin diye bende çıkmıyo anlamadım gitti
afiyet olsun canım benim.iyide ben neyiyeceğim şimdi öğlene :44::44:.aaahhh anneciğim ahhh yanımda olaydı şimdi bana bi çorba yapardı.
kızlar öğlen menüm
3 yk barbunya yemeği
3 yk haşlama hindi
3 yk yoğurt
1 tabak salata ( kesinlikle en az 10 kaşıktır fazla da olabilir )
kızlar öğlen menüm
3 yk barbunya yemeği
3 yk haşlama hindi
3 yk yoğurt
1 tabak salata ( kesinlikle en az 10 kaşıktır fazla da olabilir )
pın yazan yere kendin yazıyorsun yaz 1234 ne fark eder sorun yok yani
afiyet olsunnnnnnnn,kesinlikle en az 10 kaşıktır,fazlada olabiliren az dediğine göre fazla da olabilmesi muhtemel tabi
afiyet olsunnnnnnnn,kesinlikle en az 10 kaşıktır,fazlada olabiliren az dediğine göre fazla da olabilmesi muhtemel tabi
yazıyom tmm ama sonuna geliyom ticker hazırlıyom ordan sonrasını beceremiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?