60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun cnm benim

1 saat kadar önce bir grip arası olarak
1 portakal yemiştim
şimdide
1 kupa ayvalı ıhlamur
3 kuru kayısı
110 gr.lık probiyotik yoğurt
yiorum
afiyet olsun güzel ara doğrusu

çok teşekkür ederim bitanem ellerine sağlık yazmışsın uzun uzun sağol Allah razı olsun

o çocuğa da Rabbim şifa versin görmedim şu an tv başında değilim mutfaktayım salatamı hazırladım da.

bilen ve uygulayan arkadaslar tam olarak neler yapıcaz yazabilirmisiniz.ticker uygulamasını yapamıyoruz.bizde motive olalıııım

çorbayı unlu yapıyolar diye azıcık aldım
olsun canım hepimiz unlu yapıoruz daha doğrusu ben.gerçi kepekli un koyuorum ama koca bir tencereye 1-1.5 yemek kaşığı un koyuorum.o kadar da olsun ona gelene kadaaaaaaaaaaarrr ooooooowww neler var neler

anam ekmek te yemesem açlıktan ölürüm beyaa acıyın
yok canım ekmek yenmeli bence günde 3-4-5 dilim yenebilio.akşam daha az sabah ve öğlen daha çok olmak üzere ekmek mutlaka yenmeli.pialv makarna vs. yenmediği durumlarda tabi

afiyet olsunn fambııııkkk bende çok beğendim menünü

kızlar ben ticker yapamıyorum google da yazdım ama ingilizce çıkıyor
canım ingilizce zaten b,zde ordan yaptık

ah cnm sorma bende denedim beceremedim bi türlü sinirlendim bıraktım bende

isterseniz boyunuzu başlangıç ve hdef k,lonuzu yazın ben yapayım size.yattığım yerden bi hayrım olsun barii

kızlar öğlen menüm

3 yk barbunya yemeği
3 yk haşlama hindi
3 yk yoğurt
1 tabak salata ( en az 10 kaşık )

Son düzenleme:

kızlar öğlen menüm

3 yk barbunya yemeği
3 yk haşlama hindi
3 yk yoğurt
1 tabak salata ( kesinlikle en az 10 kaşıktır fazla da olabilir )
afiyet olsun canım benim.iyide ben neyiyeceğim şimdi öğlene :44::44:.aaahhh anneciğim ahhh yanımda olaydı şimdi bana bi çorba yapardı.bir çorba yapanım bile yok.yapacak halimde yok.hazırda biraz kıymalı patatesim var yanına brokoli haşlayım bari biraz slata yapayım biraz da.

kızlar öğlen menüm

3 yk barbunya yemeği
3 yk haşlama hindi
3 yk yoğurt
1 tabak salata ( kesinlikle en az 10 kaşıktır fazla da olabilir )

afiyet olsunnnnnnnn,kesinlikle en az 10 kaşıktır,fazlada olabiliren az dediğine göre fazla da olabilmesi muhtemel tabi

selam kızlar. öğlen yemeğimi yedim duşumu aldım kocişin yemeğini yaptım geldim. kociş bugün mantı yiyecek

kızlar teşekkürlerinizi gördüm asıl ben teşekkür ederim. hepiniz azimlisiniz eğer böyle olmasaydı zaten ben ne kadar anlatırsam anlatayım işe yaramazdı. evet burda hemen hemen herkes insülin direncini yendi. yağlar eriyor kilolar veriliyor sporlar yapılıyor. insülin direnciniz dengede olduğu için zaten yedikleriniz sizi doyuruyor. canınız tatlı çekmiyor. işte çalışıan arkadaşlar öğlen yemeklerinde sıkıntı yaşıyor zaman zaman ama yinede genel olarak herkesin güzel gidiyor. motivasyon süper. bu yüzden işi sıkı tutuyoruz verdik diye gevşemiyoruz. asıl ben size anlattığım bilgilere değer verip uyguladığınız için teşekkür ederim hepçiyinizi çok seviyorum kuzucuklarım benim

afiyet olsunnnnnnnn,kesinlikle en az 10 kaşıktır,fazlada olabiliren az dediğine göre fazla da olabilmesi muhtemel tabi

süper bir anlatım bozukluğu olmuşş hocahanım fambığa katılıorum hiç yakıştramadım
(gereksiz sözcük kullanımından kaynaklanan anlatım bozukluğu)
ahhh aahhh kpss günlerim aklıma geldii
hasta olunca ben pek bi duygusallaştımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…