60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

içtiğim çorba kabak çorbası kızlar kabak +soğan+maydanoz+domates vebaharat 2 kaşık yağ off moralim bozuldu yaaaa

bak canım amacımız senin kafanı karştırmak deil ama şöle anlatayım.ben ömrümde öle çok çok kilolu olmadım en fazla 64 kilo oldum 7 kilo verdim şimdi 57 oldum şükür.ama ben önceleri çok denedim herşeyden ksıdım onu yeme bunu yemeama olmadı .ne zman buraya kaydoldum burda sağlıklı beslenmeyi öğrendim ozman kilo verdim ve sağlıklı verdim.önceleri hep diyet yapmaya çalıştığımda kansız kalır tansiyonum düşerdi.ama şimdi şükür hiç bir sorun yaşamadım her şeyi yioruz et süt balık tavuk bakliyat yoğurt süt meyve kuru yemiş ...her şeyden vitamin alınmalı.bu şeklde az yenldiğinde kilo deil kas ve su kaybı oluo bizde kilo verdik die sevinioruz ama onlarda bir süre sonra geri gelio önemli olan sağlıklı kilo vermek ve geri almamak .bende önceleri az yiyince kilo verilir sanırdım ama öle deilmiş.bak internetten bir diyet listelerini incele.hepsinde balık tavuk ızagara köfte bakliyat mutlaka var.bir araştr canım kolay gelsn

içtiğim çorba kabak çorbası kızlar kabak +soğan+maydanoz+domates vebaharat 2 kaşık yağ off moralim bozuldu yaaaa

sanırım detoks tarzı bi liste vermiş sürekli böyle vereceğini sanmam bazne diyetisyenler ödem çözülsün falan diye böyle veriyorlar o yüzden bozma moralini. sürekli böyle devam ettirmez

sanırım detoks tarzı bi liste vermiş sürekli böyle vereceğini sanmam bazne diyetisyenler ödem çözülsün falan diye böyle veriyorlar o yüzden bozma moralini. sürekli böyle devam ettirmez

yarın listemi alacağım pazartesi yazarım listemi şimdilik kaçıyorum pazartesi görüşmek üzere

yoğun istek üzerine hafta sonu tartılmıyorum nasıl sabredicem bilmiyorum ama regl büyük bir ihtimalle salı günü biter,eeee 2-3 gün geçsin diyosunuz ozamn diğer hafta sonuna kalıyor tartılma olayımmm,nası sabretceksem artık bakalımm.cevap veren arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilir,aklıma gelince bir ara öderim.saygılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet kalanchoedeki değişimi ben biliyorum ilk baş tatlıyı nasıl dayanırım diye korkuyordu ama bıraktı şekeri tatlıyı bir süre ağzına sürmedi sporunu asla ihmal etmedi çok güzel kilo verdi göbişi gitti pilates yapıyor pekçok şey yapıyor şimdi. arada evet azcık tatlı yiyor artık insülin direncinden kurtulduğu için arada canı isterse tadımlık yiyip bırakabiliyor.

banada öle geldi hugocuk kabak çorba soağn fln diyince dedim bu detoks giibi

sabırr fambıııııııkk sabır.tatlım valla tartılırsan bak daha fazla çıkabilr kilon ve moralin bozulur en iyisi biraz sabır öbür hafta tartıl .

saol canım benm.senin ve burdaki arkadaşların desteği yardımlarnız sayesinde şimdi sırada şekillenmek var benim için.2 ay önce bu duruma geleceğime asla inanmazdımkilo vereceğimi biliodum inanmıştım ama tatlı konusunda böyle olacağım aklıma gelmezdi.saol canım beinmmmm

olsun sabredersin bişicik olmaz ben bazen kendime süre koyuyorum 15 gün tartılamk yok diye bi arada 3 hafta tartılmadım yaaa sabreden derviş muradına erermişşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…