60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok yok ben en iyisi hiiçç yanaşmıyım ..yoksa o kadar azla kalamayabilirimhem ben çikkolata ,cevizli sucuk demedim tağaammmııı sadece mantı dedimneyse ben sormadım sizde okumadınız

haklısın hugocuk yeni başladı bencede şimdilk yememsi doğru ben yedim ama dediğin gibi insülin direncinden kurtulduktan sonra.
bu arada ben yazana kadar sen yazmışsın bileeee

herkese iyi haftasonları,hepiniz çoookk öpüyorummm.kaçamak yapmayın sağlıklı beslenin emi kuzucuklarım benimmm.byeeeeeeeeeeeeee:80::80::80:

ne güsel iradelisin demekartık bende tutuyorum kendimi..çayı bile şekersiz içmeye başladım:86:

canım iradeden ziyade herkes burda kilo vermeyi istedi. kimse bu duruma kolay gelmedi yani. iştahımızı kontrol altında tuacak yiyeceklerle besleniyoruz kan şekerimiz yükselmiyor o yüzden rahat diyet yapıyoruz sporlada destekliyoruz. sende burdan ayrılma zamanla anlarsın ne demek istediğimi. ilk zamanlar bizde çok bocaladık ettik ama zamanla öğrendik herşeyi. tüm arkadaşlar sana yardımcı olur merak etme yeterki tüm yediklerini yaz kaçamaklarını yazki sana faydamız olsun yoksa faydalı olamayız sana.

öğlen kızartma yemiştim ama makarna ile tercih yapmam gerekiyordu ama gerekirse onu da yemicem artık kararlıyım

ara öğün
1 armut

akşam şu anda yaani
buğday ve prinç gevreği sütle beraber(1 kase)

19.00 da spora gidiyorum

Son düzenleme:

canım buranın bana çok faydası oluyor gerçekten.okudukça öğreniyorum sizlerden.o sorun bendede var.çabuk acıkıyorum.ekmeksiz doymuyorum.iştahımı kontrol altında tutamıyorum.gerçi öyle aşırı bi kilom yok 63-64 civarındaydım en son..ama işte çabuk acıkıyorum.bide pko var bende o da şekeri tetikliyor.kilo almama lazım hiçbi şekilde..

zamanla o insülin direnci artıyor yükseliyor daha çok yiyorsun ve daha çok kilo alıyorsun obeziteye kadar yolu var. şimdi sen önlemini erken alıyorsun aferin sana

kalanchoecim peki ne diye düşünmek lazımmış kilo verdim veya veremiyorum diye değilde kilo veriyorum diyemi düşünmemiz gerekiyormuş canım

ne güsel iradelisin demekartık bende tutuyorum kendimi..çayı bile şekersiz içmeye başladım:86:
en güzel şeylerden birini başarmışsın şekersizde olsa günde 3-4 bardaktan fazlada içmezsin .metabolziman yavaşlamaz ozman.
herkese iyi haftasonları,hepiniz çoookk öpüyorummm.kaçamak yapmayın sağlıklı beslenin emi kuzucuklarım benimmm.byeeeeeeeeeeeeee:80::80::80:

güle güle sevgi kelebeğiiöpüroum fambıkım

merhaba kızlarrrrrrrrrrrr

çerez olarak
2 badem
3 fındık
10 antep fıstığı yemiştim
40 dk kondüsyon bisikletime bindim

famirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zümremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi tatiller kuzucuğu öpüver. Allah'a emanet ol bacımmmmmmmmmmmm
bugünkü önerdiğin ara öğünler baya yaradı sağolasınnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…