60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kılzar az önce arkadaşım kahve dünyasından müthiş bi çikolata getirdi ve ben yemedim
ozman sana kocaman bir aaaaaaaaaaafeeeeeeeeeriiiiiiiinnnn

estafurullah bebem istemeseydin emek vermeseydin bu sonuçlar olmazdı kalachoecim

saol canım benimm.

şimdi bir grip arası
1 mandalina
1 kupa ballı zencefilli nane limon

az sonra tam bir ara yapıciiiiimm inşallaaaaaahhh

hügocum sen bu işi çözmüşsün güzelim insülin direnci bende de var sanırım. tatlı yediğimde özellikle aç karna yediğimde yarım saat sonra filan kan şekerim düşüyor dizlerim ellerim titriyor açlıktan ölüyor gibi oluyorum
bu mu o insülin direnci ? burda bizim ofiste zayıf bi kız var sekreter nerdeyse ögünlerde hep şekerli bisküvi vs yiyor ama açlık krizi gelmiyor onda bu yok sanırım. ben kilolu olduğum için bende mi var ?? beni aydınlatırsan çok sevinirim

olsun sabredersin bişicik olmaz ben bazen kendime süre koyuyorum 15 gün tartılamk yok diye bi arada 3 hafta tartılmadım yaaa sabreden derviş muradına erermişşşşşşşşşşşşşş

yaa nasıl duruyorsunuz tartılmadan benim kalkar kalkmaz ilk iş wc sonrada tartının tepesine çıkıyorum

valla canım tartıda gözümün önünde duruyor yatak odasında ama sabırlıyımdır yani tartılmam dedimmi yaparım yani uygularım

akşama evde mantı var:84:ben şimdi bunu üzerine yağ falan dökmeden azcık yesem nasıl olurolmaz dimiii

akşama evde mantı var:84:ben şimdi bunu üzerine yağ falan dökmeden azcık yesem nasıl olurolmaz dimiii

hayır olmaz bizdede mantı var eşim için ben yemiyorum beyaz undan yapılan şeyler insülin direncini artırırp iştah açar yassak sana bikaç ay

hımm sen azcık yaramazsın anlaşılan :81: şimdi o tarz yiyecekleri uzun zaman tatlı hamurişi kızartma yemeyerek insülin direncinden kurtulmuş veya insülin direnci olmayan ablaların yiyorlar o da tadımlık oluyo. sen daha yeni başladın o yüzden bikaç ay tatlı şekerli şeyler kızartmalar hamurişleri fastfood hamburgerler yasak sana sonra zaten bu kadar yeme arzun olmayacak

olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,kayınvalidem bendeyken,her Allahın günü börek,çörek,tatlı,sarma,mantı neler vardı nelerrr,şimdi mumla arasam bulamayacağım şeyler yemedim işte yemedim sende yeme sakın

bende kellogs yerim 1 kase..geçen gün aldım ama denemedim hiç doyurucu oluyomu acep:97:

ha yaa yaramaslık var accuk:44 dediği nşeylere varyaa ölürüm ben ölürümmmama irademe sahip olcem yemicemm

cnm hugocuk gitmiş birazdan gelir görünce yazar ama ben yaayım sana şimdilk.insülin direncinin kiloyla pek alakası yok yani şöle aslında her kilolu insanda insülin direnci yok ama genelde insülin direnci olan insalar kilo problemi yaşıo.şöle bişi bu illet tatlı yedkçe acıkıosun ve yedkçe yiyesin gelio haniinsanlar der ya ayy tatlı yedim içimi kesti baydı beni fln die bende o duygu hiç yoktu işte insülin direnci yüzünden üstüste baklava yaşpasta çikolata hereşy, yerdim.ama tarçınlı sütle kuru meyvelerle azalltım tatlı ihtiaycımı onlardan karşılıorum.bir süre uzak kalıncada düzene girdi şimdi 1-2 kaşık alıp bırakabiliorum ama eskiden öle deildi.yedkçe yiyesim gelirdi.
birde tatrılma konuusna çok dikkat cnm geçen tv de ünlü bir diyestyende söledi hergün tatrtılmal kilo veremedim verdim die üzülüp sevnmek bile hormonları etkileyip kilo vermemeize engel olabiliomuş hafta bir tartılmalı dedi oda benmde banyoda duruo hep görüorum ama tartılmıorum bende.

yersin cnm ortalama kaşığı bir dilim ekmek eder.ama pek doymazsın 2-3 kaşıkla doyarım dersen yoğurt la yağ koymadan ye.ben de 2-3 hafta oldu yemiştim 3 kaşık.gerçi akşam pek fazla karbonhidrat almak doğru deil ama 1 kaşık mantı alıp canın çekmeycek kadar yanında sebze yemeği çorba salata yiyebilrsn

canım yağsızda yiyebileceğin en fazla 5-6 kaşık olur oda seni doyurursa ye ama bence doyurmaz galiba:26:

yeni başladı nugişim baksana çikolata diyor mantı diyor cevizli sucuk diyor azcık kan şekeri dengelensin sonra zaten kararında yer. bizde azmı ilk zamanlar cebelleştik insülin direncinden kurtulamasaydık hala daha tosuncuktuk

olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,kayınvalidem bendeyken,her Allahın günü börek,çörek,tatlı,sarma,mantı neler vardı nelerrr,şimdi mumla arasam bulamayacağım şeyler yemedim işte yemedim sende yeme sakın

ne güsel iradelisin demekartık bende tutuyorum kendimi..çayı bile şekersiz içmeye başladım:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…