bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar herkeze hugocukçuğum (neruda öyle diyoya) pek hoşuma gidiyo söyleyişi :86: sanada iyi akşamlar
canım buranın bana çok faydası oluyor gerçekten.okudukça öğreniyorum sizlerden.o sorun bendede var.çabuk acıkıyorum.ekmeksiz doymuyorum.iştahımı kontrol altında tutamıyorum.gerçi öyle aşırı bi kilom yok 63-64 civarındaydım en son..ama işte çabuk acıkıyorum.bide pko var bende o da şekeri tetikliyor.kilo almama lazım hiçbi şekilde..
bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar herkeze hugocukçuğum (neruda öyle diyoya) pek hoşuma gidiyo söyleyişi :86: sanada iyi akşamlar
evet benimde çok hoşuma gidiyor hugocukçuğum
iyi tatiller iyi dinlenmeler pazartesi görüşürüz bebik
bende de pko var ve beni çok zorluyor biraz kilo verir gibi oluyorum sonra birden iştahım artıyor.alerji ilacı da kullanmıştım hepsi şişirdi beni. spora da başladım desteklerinizi bekliyorum ben de
canım bunu anlatan ünlü ve başarılı bir diyetsyen di şöle söledi 1.gün çıkarsınız tartıya deşiklik yok...ooooffff ben kilo veremedim dersinz moraliniz bozulur hormonlarınız o yönde çalışırkalanchoecim peki ne diye düşünmek lazımmış kilo verdim veya veremiyorum diye değilde kilo veriyorum diyemi düşünmemiz gerekiyormuş canım
Ayyy okumaktan yazamadım ki kime yazacağımı şaşırdım
ara yaptım ben de az önce
2 tane hac hurması
yarım fincan beyaz leblebi yedim
akşama yoğurtlu dana kuşbaşılı nohutlu bakla yemeği yapacağım
şimdi gidip baklaları temizlemem ve pişirmem lazımmmmm
oooh afiyet olsun ara öğün güzel spor ondan da güzellllmerhaba kızlarrrrrrrrrrrr
çerez olarak
2 badem
3 fındık
10 antep fıstığı yemiştim
40 dk kondüsyon bisikletime bindim
iyi akşamlar nugyacımbende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar herkeze hugocukçuğum (neruda öyle diyoya) pek hoşuma gidiyo söyleyişi :86: sanada iyi akşamlar
hımm bende moral bozukluğu olmasın diye seyrek tartılıyorum sağol bebik
rica ediorum canım tvde doktroları diyetsyenleri herkesi can kulağıyla dinliorum artık.eskidende dinliodum ama şimdi daha da merakla dinliorum burdan ve onlardan çok şey öğreniorum
ara öğüncüğüm
2 konya gevreği( bilmeyenler için grissini gibi diyebilirz)
4 kuru erik
akşam ekmek yemycem artık.kocişimde yemeğe gelmeyecek toplantısı var.bende güzel çorbamdan içerim yanına salat yoğurt yanınada bi yemek uydururm artıkk
haklısın canım benim.değişimimizi görmemek imkansız.gerçekten çok şey öğrendik ömür boyuda bu öğrendiklerimiz uygulayacağız inşallaah.çoluğumuza çoçuğumuza da böle örnek olcaz inşallah sporuda bırakmadan tabiki.bende böyle senin gibi televizyonda dinlerim hep. söylenen şeyler aynı ama hoşuma gidiyo ilgimi çekiyor değişik bişey duyarsam yazıyorum hemen zaten size.
canım böyle davranman çok güzel ömür boyu kilo almadan sağlıklı beslenerek herşeyi nasıl pişirip yiyeceğini bilrek hiçbirşeyden mahrum kalmadan ve kilo almadan yaşarsın. spor demiyorum sana çünkü artık sen sporu bırakmazsın.haa ara verirsin o ayrı bendede ara verdiğim dönemler oluyor ama asla bırakmazsın buna eminim.
gerçekten ben bakıyorum şimdide benden daha sonra gelen arkadaşlarım ilk başlarda bocalarken ne yapacağım diye düşünürken şimdi bakıyorumda maşallahları varkendinden emin sporunu yapan neyi nasıl pişirip yiyeceğini bilen en güzeli kilo vermiş ve veren hatunlar olarak yaşadığınız değişimi çok rahat görüyorum ve farkındaysanız artık eskisi gibi çok bilgi yazmıyorum gerektiğinde yazıyorum çünkü hepiniz artık herşeyi biliyorsunuz araştırıyorsunuz ve uyguluyorsunuz
afiyet olsun cicişimmm akşam dagayet mantıklıııı afiyet olsunnnama gıdasız kalma bakmeyve ye bol bol muz portakal yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
haklısın canım benim.değişimimizi görmemek imkansız.gerçekten çok şey öğrendik ömür boyuda bu öğrendiklerimiz uygulayacağız inşallaah.çoluğumuza çoçuğumuza da böle örnek olcaz inşallah sporuda bırakmadan tabiki.
saol bebişimmmmmmdüşünceli arkadaşım benimmm:2: duygulanıorum bak böle olunca
annemde aradı az önce kayınvalidem de şöle ye bunu ye bunu iç hem mutlu oluorum hem duygulanıorumsaolun iyiki varısnız hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?