kızlaaaaaaaaaar yağlar gidiyor mu bakiiiim herkez incecik oluyo dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohhhhhh hepberaber incecik fıstıklar olucaz yaza inşallahhhhhh:13::13:
Öğle yemeğimi yazayım
1 kepçe mercimek çorbası
2yk haşlanmış nohut(çorbanın içine koydum)
3yk kıymalı bezelye yemeği
3yk lıght yoğurt
1 dilim tam çavdar ekmeği
2 tane köy biberi
kızlar 1,5 kilo daha vermişimm 60.2 kilo olduuuuuuuum
güzel ve doyurucu bi menüye benziyor..ben öğlen anneme gitmiştim.mercimek köftesi yapmış ondan yedim bol salata ile..
az önce ara öğünümü yaptım.yarım elma.2-3 kaşık yoğurt yedim.
şimdi bi kalori hesaplama yapiim bakiim akşama ne kadarlık hakkım var acaba
Ben de sabah geç kahvaltı yaptığım için ara yapmadım bugün.
Öğlen kepek ekmeğine beyaz peynirli tost ve salata yedim..
akşama yemeğim yok..
ay haftasonları zor oluyo bana..
ne yapsam ne zaman yapsam.. ne yesek..
slm kızlar buaralr çok giremiyom malum kaynan kayın peder bide annem olunca işler çok oluyo okumaya çalışuıyom ama yazamıyom çok unutmayın beni he bu hafta 1300 oldu maşşşlah hepimize verenleri tbrk ediyorum yemeklerini araalrını yapanlara afiyet olsun
Canım afiyet olsunnn:13:
canım benim tebrikler maşallahın avr hepsi degidecek ttalım inşallah hepberaberrrrr kurtulucazzz şu fazlalıklardannnnnn:13:
sagolcanım senin ve sizlerin sayesinde senda az vermedim maşşlah bak inşşlah zayıflayıp bikinileri giyecez
farmasicim bende çok sevinmene sevindim bitanem:)kızlar bir de cumartesi pazarının da altını üstünü getirdim geldim
şimdi öğle yemeğimi yiyebildim anca hemen yazıp akşam gezmeme çıkacağım
öğlen menüm
1 dilim kepek ekmeği
1.5 kepçe mercimek çorbası
canım başka birşey istemedi akşam oldu sayılırakşam yemeğine yer kalsın dedim
250 ml su içtim hoşçakalın
mavli canım benim tekrar dönmüşsün aramıza çokkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkk veririz o kiloları dert etme öpüyorum seni hem de çokkkkkkk
Meraba herkese.Bende yeni katılmıştım ama bi süredir giremiyodum.Ablam tatile gelmişti.O gelince börekler, çörekler, köfteler... Kilo veremedim o yüzden ama almadım da(Gözümün önünden geçip gittiler ama tek lokma yemedim:)) ).Bugünden itibarende zayıflamaya durduğum yerden devam etcem inş.Herkese sağlıklı zayıflamalar. :):)
O bikinilerden bende giycem umarımm
Meraba herkese.Bende yeni katılmıştım ama bi süredir giremiyodum.Ablam tatile gelmişti.O gelince börekler, çörekler, köfteler... Kilo veremedim o yüzden ama almadım da(Gözümün önünden geçip gittiler ama tek lokma yemedim:)) ).Bugünden itibarende zayıflamaya durduğum yerden devam etcem inş.Herkese sağlıklı zayıflamalar. :):)
O bikinilerden bende giycem umarımm
:13::13: tebrik ederim tatlımmmmm hepsi de gidecek inşallah hepberaber kurtulucaz tümm fazlalıklardannnnnn inşallahhhh canım :13:
Sana da afiyet olsun tatlım sağoldün sana karoli hesaplama hakkında düşüncelerimi yazmıştım okudun mu canımmm?:26:
bugün ipin ucunu azcık kaçırdım sanırsam
öğlen anneme gittim mercimek köftesi yemiştim salata ile
akşamda tavuk ızgara ve salata- yarım bardak ayran
bu mercimek köftesi işi bozdumuki:44:
Zayıflarken spor da yapıyor musunuz arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?