60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol hügocukcuuumm yorumun için... bu kadarcık çalışma bile farkettiriyor kendini kürek kemiklerim hafiften agrımaya başladı bile

Bize de bugü gelip kuracaklar.. Akşama gezmeye gideceğim için çalışamam ama yarın akşam ben de başlayacağım..
Spor salonunda en fazla 20 dakika yapıyordum eliptiki.. yürüyüş bandından daha fonksiyonel ya yoruyo bayağ..
sanırım ben yarım saatten fazla yapmam..
Yarım saatte mekik, egzersiz falan yaparım...

İşte süper bir kahvaltı...

nerdeyse nugişte gelir neruşta işleri bitsin uğrar tamamdır. yanlız ne zamandır esw eslaa yasemin yok acaba bişeymi oldu umarım iyilerdir onlarıda çok özledim

İşte geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:13: geçmiş olsun hugocukcuğummm tez zamnada kurtulursun inşallah bu diş mevzuundan

Günaydın minnakkk sultannnnn oo şimdiden 500 eksik çıktıysan bikaç güne biraz daha gider benceeee tebrik ediyorummmm tatlımmmm haftasonun daaaa süperrrrrr:13:

Canımhoşgeldin ne demek tabiiki aramıza katılabilrisin müthiş de kilo vermişsin yine verisin canım hepberaber kurtulucazz inşallah tüm fazlalıkalrdannn:13:

herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mutlu sabahlar hava bulutlu yağacak gibi ama benim kudurukluğum üzerimde sabah sabah enerji doluyum herkese sağlık mutluluk huzur diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydınnn kuduruk farmisyooooo dersler başladı tabiii hayırlı uğurlu olsun yeni ders döneminnn:13:

hem komik hem üzücü inşallah birazn önce hallolur hugocukcuğummm

Günaydıııııınnn cicimmmmmm yavaş yavaş artırırsınn süper bence spor yapıyor olman gidecek tüm fazlalıklarrrrr gidecekkk hepberaber kurtulucazzz tatlım inşallahhhh:13:

Afiyet olsun peynir güzeliiiiiiiii:13:

Nugişkoooooooo günaydınnn kahvaltı süperr haftasonu için aldığın karar da çok başarılı bence tebrik ediyorummmm

günaydın herkese
kalkınca: 1 bardak su
kahvaltı 1/2 gevrek 1 kk peynir 1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
nasıl başlamışım kızlar

canım çok az bunun yanında 1-2 zeytin yeşillik domates,salatalık biberr olsaaa süper olurrr biraz renlendirmen lazım kahvaltını

Günaydııııııııııııııııııınnn kuzummm kahvaltın tabii ki süperrrrrrrr afiyet olsunnnn inşallah daha iyisindirrrrr

famircim diğeri hangi gün canım kutlamadığın:26:

yılbaşıher güne bir özellik katmanın ne manası var anlamam,bir zamanlar cenkle erdem vardı radyo programı yapıyorlardı onlarda dalga amaçlı hergüne bir isim takıp kutluyorlardı.bugunnnnnn üzerine varil yuvarlananlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günü,evet hepbirlikte kutluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz,diye de dalga geçerlerdibana onu hatırlatıyor bu özel günler

Günaydın herkese
Kızım az sonra uyanır, o uyanmadan yazayım dedim.
Son 2 haftadır kötü beslendiğim için bugün 59,6 çıktım
Hep eski düzenime dönmeye niyetleniyorum ama başaramıyorum...
Kahvaltım: saat 10 da
1 bardak yağsız süt
1 yk keçiboynuzu pekmezi
8-9 yk yulaf ezmesi-tahıllı gevrek-müsli karışımı
Şimdi limonlu karanfilli yeşil çay içiyorum.

kalanchoede gelmemiş daha. umarım düzelmiştir canım benim.
prienenin misafirleri gitmiş artık o da gelir aramıza özledik valla misafirlerinden pek uğrayamadı
:) Evet, umarım hugocuk. Bence bu ay bu dişler sana kilo verdirecek.

Çok güzel,afiyet olsun.

çoşabilirm ancak sevgililer günü münasebetiyle değil,ömürümde kutlamadığım 2 özel günden biri de bu sevgililer günü saçmalığı

Aynen, her özel günün ...unu çıkardığımız için saçmalığa dönüşüyor. Çok hoş şekilde kutlayanlar olabilir onlara lafım yok...

Her zamanki gibi kararında :)

Harikasın nerudacım. Nihayet kaçamak olan bir kaçamağın olacak :)

Hoşgeldin.Ne demek uygun görmek burası herkese açık.

Bizim de kutladığımız ender günlerden biridir yılbaşı. Görümcemlerle veya kayınvalidemlerde bir arada oluruz. Farklı şehirlerde yaşadığımız için bir araya getirir bizi. Ama öyle özel programlarla dağda,barda değil evde oluruz hep beraber.

Kızlaaaaaaaaaaaaarr hepinizeeee günaydııın minnak sultanlarrrrr mutluluk huzur doluuuu daha da inceldiğimiz,yağların gittiği bir hafta diliyorummmm:13:

Kandiliniz mübarek hernekadar kutlamak gibi bir alışkanlığım olmasa da sevgülüler gününz kutlu olsunnnn

Bugün yediklerim

kalkınca 1 hurma 2 bardak su(400ml)

kahvaltı:

1 dilim tam çavdar ekmeği

2kk yağsız beyaz peynir

2 adet kırma yeşil zeytin

2 çeri domates

1 bebiş salatalık

1 köy biber

şimdi de demleme yeşil çayımı yudumluyorummmm

Tüm haftasonu sağlıklı ve hareketli geçti çokşükürrrr

kaçamağım daaa dün akşam 1 minik kare bitter çikolata bir de eti çubuk bitter çikolata şu stıcklerden...toplam 100 kalori ediyorrr yaa ben eskiden bir kare büyük sütlü çikolata falan yerdimmm şimdi şu kadarı bile 100 kalori!!! aman Allahım neler yiyormuşuz düşünmeden yaaaaa şükürler olsun bugünümüzeee e bu fazlalıklar gitmesin de ne yapsın hıııı ne yapsııın tabii kigideceklerrrrr:13:

afiyet olsunnnn böcüğümmmmmm benümmmmmmmmmmmm,kız ben öcük olayım sende böcük olmamı ya,trt çocukta öyle bir çizgifilm var çok komikkkkk,mutfakta gezinen böcekelrin hikayesiiiiii
menünü beğendim ama çok önemli bir soruyu sormadan edmeeyceğim sabah yemiş olduğun hurma hac hurmasımıydı yoksam kudüs hurması mıbizi aydınlatırsan sevirim
evet çikolatanıda yemişsin hemide akşam akşam,akşama kadar cebelleştin ama en sonunda yedin havası seziyorum bende dün şu büyük kare çikolatalara baktım baktımmmmmmmmm baktımmm,kalorisini hesapladım bir küçük kare kırıp yesem mmi acba dedim ama yemedim yinede amaaaaaaaaaaaaaannn salllaaaaaaaaaaaaaaaaa

yanına domates falan yeşillik olsa olurmuştu ama bende bazen aceleden falan böyle yiyebiliyorum

tebrik ediyorum umarım benim kaçamaklar da böle masum olur. 1 ayda ortalama kaç kilo verebiliyorsun

Evey Ycl cim valla çok yoruyo.. benim gittiğim salonda bu aletten yoktu ne kadar yorucu bişiymiş sanki koşu bandından bile yorucu. kaslarım henüz ham olduğu için fazla yapamıyorum deli yoruluyorum. 15 gün sonra filan tempoyu artırırım. ayrıca aletin ön tarafında twister var yaa buna çok sevindim. beli inceltiyor harika bir fonksiyon. bir de kol gerdirme fonksiyonu var ama onu yapamadım artık bu akşama
Günaydıııııınnn cicimmmmmm yavaş yavaş artırırsınn süper bence spor yapıyor olman gidecek tüm fazlalıklarrrrr gidecekkk hepberaber kurtulucazzz tatlım inşallahhhh:13:

günaydınnn neruduşşcuuum teşekkür ederim yaa bi sporum eksikti işte buda oldu. bir aydır düzenli beslenmeye çalışıyorum yardımlarınızla ögrendim sporum eksikti şimdi oda oldu. ocak ayını 2,7 kg. ile kapadım bakalım şubat nolcekk ayy bir an önce 65 olmak istiyorum yaaa

tebrik ediyorum umarım benim kaçamaklar da böle masum olur. 1 ayda ortalama kaç kilo verebiliyorsun

Teşekkür ederim tatlım 2,5 aydır ilk kez çikolata yedimm yani arada çikolatan beter kurabieyelr,pizzaaa,burger kıng menüü falan yediğim oldu ama çikolata ilkk çünkü devamı gelir diye cesaret edemiyodum ama gelmediiiiiiiiiiiii sanırım en mutluluk verici kısmı bu 1 minik kare ve bir stıckle kapattım hesabı

Valla ben 2,5 ayda verdim bu kiloları ama daha bir bukadar varrrr onlar da böyle bir sürede gidecek inşallahhhh:13: ayda 4-4,5kg falan veriyorum sanırım ve de çooook şükürrrrrrrrrr yani ilk ay daha çok kaçamak yapmıştım daha doğrusu daha büyük kaçamaklar ama hemen hemen aynı verdim bu ay da yani ortalama 4,5kg falan veriyorummmm vericeeeeeeeeeeeem:13:

tekrar geeeeelldiiiiiiiiiiiiimmmm kızlarrrr
pilatesi yaptık şükür çok güzel di özlemişim cuma günüde yapamayınca
herkesin kahvaltısı süper özellkle nugya neruda famir ycl nin kahvaltıları( hatırladıklarım)
kesra nın ki az olmuş ama aceleden yiyememeiş olsun bakalım.
famirciğimide tebrk ediorum başka kilo verenler varsa onlarıda tabikide
bende sbah tartıldım aynı kilomdayım aç karnına 56.7 şükürler olsun
ben daha iyiyim kızlar şükür ama sormayın
cumarteesi sabah eşimle beraber kahvaltıyı jhazırladık herşey tmm masaya oturcaz omleti servis ediodum tam bir anda gözlerim karardı ellerim başımın arkası uyuşmaya başladı eşim bişiler sölüo ama duymuorum ne dediğini anlayamadımelim aayağımın canı kesildi resmen kalbim hızlı hızlı atmaya başladı:26:
hemen kendimi kanepeye attım biraz yattım
sonra bişiler yiyince kendime geldim
ama çok korktum tansiyonum düşmüştü benm normalde düşük zaten tansiyonum ama daha da düştü heralde
çok korktum öncede olurdum ama hiç böle olmamıştım
eşimde korkmasın die iyiyim dedim ama fena oldum
dolayısyla gün boyu ara öğün fln beklemeden kuru üzüm kuru kayısı fln yedim
(tatlı tuzlu tansiyonu yükselttiği için)
akşam da konsere gtmiştk cumartesi orda yine tansiyonumun düşmeye başladığını hisseder gibi oldum çantamdaki stoklarımda tükenmişti mecburen eşime çikolatalı gfret aldırdım bi tane ondan 2 ısırık yedim. kendime geldim yine.
tek kaçamağım bu oldu hafta sonu pazar gün daha iyidim bugün çok daha iyiyim şükür her sabah kahvaltıda pekmez yicem inşallah.bir de maden suyu da yükseltio tansiyonu doğal mineraller ve tuz olduğu için içinde onu içmeye çalışcam günde 1 tane.ama iyiyim çok şükür.sporlarıma tam gaz devam inşallah.cumadan beri hiç ev işi yapamadım çok rahatsızım bu gün biraz temzlik yapıcam inş.

Evet canım en yorucu alettir.. Bir çok kasını çalıştırıyor çünkü yürümekten çok koşmak gibi olduğu için yorar çok.. ben tempolu 20 dakika falan yapıyordum salonda... Koşu bantı, bisiklet falanda kullandığım için bu kadar yetiyordu.. evde yarım saat falan yaprım dediğim gibi.. evet twister süper bence de.. işte onu da yaparım mekik falan birkaç hareketle sporumu tamamlarım...

sen veririsn neruşum sana kilo mu dayanır böcüüüüüüüüüüümmmmmmm,valla ebnim hedef de bir 60 olayım inşallah Allahın izniyle sağlıkla,55e düşürmem yada ne bilim işte yükseltmem gerekecek.eee ben yine dobul dobul geziyom ortalıkta,60 da olsam böyle olurum ben

Olursun tatlım olursuuuuuuuuuun baak spor da var artıkkkk neden olmayasınn kiiii olursunnn çok yokki zaten 65 eeeee inşallah gidecek canım tüm fazlalıklarrrr hep beraber kurtulucazzz tatlımmm inşallahhhhh hepsinden deeee:13::13:

canım benim çoookk üzüldüm,çoookkk geçmiş olsunnnn,ee kendini fazla yorma öyleyse bu günlerde canımcım,sporlarını biraz azalt,yapmadan için rahat etmiyor biliyorum ama 10 dk daha az yap en azından,bişeyler yiyince düzeliyorsan yediklerinle alakalı olduğu kesin,meyve türü şeyleri daha bir artır,enerji veren şeyler ye,pekmez,kuru üzüm vs.öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…