saol hügocukcuuumm yorumun için... bu kadarcık çalışma bile farkettiriyor kendini kürek kemiklerim hafiften agrımaya başladı bile
günaydın kızlarrrr
maşallaahh kalabalığız yine ben pilatesten gelene kadar coşar burası en iyisi kahvaltımı yazayım önce
herkesin kandili mübarek olsun sevgiller günü kutlu olsun.allah bu günlere tekrar kavuştrsun sevdklerimzle beraber inş.
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim çavdar ekmeği
3 yeşil 1 siyah zeytn
2 kk karışık peynir çeşitleri
1çk üzüm pekmezi
1çk çam balı
1 yeşil köy biberi
maydonoz dere otu
1 kuru erik
2 kuru kayısı
pilatesten sonra gelirim hafta sonu neler olduğunu anlatırım inş.
yanına domates falan yeşillik olsa olurmuştu ama bende bazen aceleden falan böyle yiyebiliyorum
nerdeyse nugişte gelir neruşta işleri bitsin uğrar tamamdır. yanlız ne zamandır esw eslaa yasemin yok acaba bişeymi oldu umarım iyilerdir onlarıda çok özledim
günayyyyyyyyyyyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnnnnnnn.kim kim kim geliyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.seda sayaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geli...............ben yine uçtummmmmmm
nasılsınız canlarrrrrrrrrrrrrr,geçmişi okuyordun sabahtan beri amma yiyip içimişsiniz heeeeeeeeeee,oku oku bitmiyorbende cuma akşamı eve bir girdim,pazartesi sabahı çıktım çamaşır,bulaşık,yer silme,süpürme,yemek hazırlığı,minik kızmla oyun oyna uyut derkennnnn bir haftasonunun daha sonuna gelmiş oldum
hiç kaçamaksız bolsporlu bir haftasonu geçirdim çok şükür,size söz vermiştim regl olduğum için tartılmayacaktım ama dayanamadım:26:sabah tartıldım 64.9 geldimm1 haftada 500 gr ,eeee hiçde fena değil dimi hiç yoktan iyidir.eşim dün çok şükür zayıfladığımı farketti o bile farkettiyse sanıırm inceliyorum
sabah menümü yazayım öyleyse
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
2 dlm kepek ekmeği
maydanoz
yarım domates
herkesin kandilini kutluyorummmmm,dualarda bulaşalım
tekrardan selamlar az önceki deneme msjydı ben aranıza katılmak istiyorum eğer sizde uygun görürseniz önceden 80-89 grubundaydım tam 27kilo vermiştim sonra daha girmedim nete ama malesef şimdi bir kısmını geri aldım 89 la başladım 62 ye kadar indim taki ramazana kadar bu kgdeydim ama malesef birden ne olduysa kendimi bir saldım yaklaşık 2 yıldır bu kilolardaydım ama şimdi malesef 68 e çıktım moralim çok bozuk desteğe ihtiyacım var aranıza kabul ederseniz sevinirim
herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mutlu sabahlar hava bulutlu yağacak gibi ama benim kudurukluğum üzerimde sabah sabah enerji doluyum herkese sağlık mutluluk huzur diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kıslarrrrsormayın başıma gelenleri benim öndeki dişlerimi yapmıştı doktor kesti biçti yeni porselenler için hazırladı. neyse şimdilik geçici olarak ta kendi porselenlerim duruyordu geçici olarak yapıştırmıştı. ayyy dün akşam çıkıverdi valla çok komilk oldu şimdi taktım ama durmuyorki doğru dürüst bugün arayacağım dişçiyi gerekirse bugünde gideceğim dişçiye off dişler büyük engel oluyo. saattlerim geçiyo dişçide o yüzden öğünler kaçıyor falan dışarda oluyorum yolda oluyorum yine 2 gündür düzenim bozuldu zaten öndeki porselenler düşünce zor kahvaltı yaptım sabah düşüp duruyodu ooff çıldıcek beni bitsede kurtulsam engel oluyo diyetime. doktora bi ara ver diyetisyen kontrolum var diyorum gülüyo yok diyo offf
günaydın kıslaaaaaaaaar
günaydın bayan güsel popiiiş günaydın hugocukçuuum herkese gunaydııııın
bu sabah dune gore 600 gr çok görünüyorum sanırım regl geliyor.
regl geliyoooor regl yaleleeer yaleleeeeeer
dün eliptik bisikletimi kullanmaya basladım. deli yoruyor hugocuum öyle 45dk filan kullanamadım ama yeniyim idare et 20 dk çalışabildim oda aralıklarla.
100 tane twist yaptım 30 da mekik çektim oldu mu
Kahvaltımı yazayım
1 kk beyaz peynir
1 kk çeçil peynir
4 zeytin
1/2 domates
3 sivri biber(biri acıymış dilim uğuştu resmen )
1,5 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay
kahvaltıdan önce de 600 ml suyumu içtim
günaydınnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kim gelmişşşşşşşşşşşşşşş famirle nugyaaaaa sen yaparsında ben yapamammı kız famirrrnasılsınız kızlar ben iyiyim geçmişide okumam lazım azucuk dünde giremedim hiç topiğe .sabah kahvaltımı yazayım ha bu arada kaçamak olmadı yine ama şunu belitmek isterim şekeri ve tatlıyı bırakmıştımya artık yine devam ama sedece pazar günleri bir çay kaşığı yada 2 çay kaşığı bal yada tahin pekmez karışımı yada başka bi tatlı çeşidi yemeye karar verdimhaftada bir gün sorun olacağını sanmıyorum zaten dünde yedim 2 çay kaşığı tahin pekmez devamını getirmedim zaten
sabah menü
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
bir haşlanmış yumurta
3 zeytin
kk tuzsuz peynir
bir yeşil biber
bir dilim tam tahıllı ekmek
şimdide bir tane kuru kayısı yedim ılık su içiyorum bi yandanda
günaydın herkese
kalkınca: 1 bardak su
kahvaltı 1/2 gevrek 1 kk peynir 1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
nasıl başlamışım kızlar
günaydın kızlarrrr
maşallaahh kalabalığız yine ben pilatesten gelene kadar coşar burası en iyisi kahvaltımı yazayım önce
herkesin kandili mübarek olsun sevgiller günü kutlu olsun.allah bu günlere tekrar kavuştrsun sevdklerimzle beraber inş.
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim çavdar ekmeği
3 yeşil 1 siyah zeytn
2 kk karışık peynir çeşitleri
1çk üzüm pekmezi
1çk çam balı
1 yeşil köy biberi
maydonoz dere otu
1 kuru erik
2 kuru kayısı
pilatesten sonra gelirim hafta sonu neler olduğunu anlatırım inş.
famircim diğeri hangi gün canım kutlamadığın:26:
:) Evet, umarım hugocuk. Bence bu ay bu dişler sana kilo verdirecek.kalanchoede gelmemiş daha. umarım düzelmiştir canım benim.
prienenin misafirleri gitmiş artık o da gelir aramızaözledik valla misafirlerinden pek uğrayamadı
Çok güzel,afiyet olsun.Kahvaltımı yazayım
1 kk beyaz peynir
1 kk çeçil peynir
4 zeytin
1/2 domates
3 sivri biber(biri acıymış dilim uğuştu resmen )
1,5 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay
kahvaltıdan önce de 600 ml suyumu içtim
çoşabilirm ancak sevgililer günü münasebetiyle değil,ömürümde kutlamadığım 2 özel günden biri de bu sevgililer günü saçmalığı
günaydınnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kim gelmişşşşşşşşşşşşşşş famirle nugyaaaaa sen yaparsında ben yapamammı kız famirrrnasılsınız kızlar ben iyiyim geçmişide okumam lazım azucuk dünde giremedim hiç topiğe .sabah kahvaltımı yazayım ha bu arada kaçamak olmadı yine ama şunu belitmek isterim şekeri ve tatlıyı bırakmıştımya artık yine devam ama sedece pazar günleri bir çay kaşığı yada 2 çay kaşığı bal yada tahin pekmez karışımı yada başka bi tatlı çeşidi yemeye karar verdimhaftada bir gün sorun olacağını sanmıyorum zaten dünde yedim 2 çay kaşığı tahin pekmez devamını getirmedim zaten
sabah menü
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
bir haşlanmış yumurta
3 zeytin
kk tuzsuz peynir
bir yeşil biber
bir dilim tam tahıllı ekmek
şimdide bir tane kuru kayısı yedim ılık su içiyorum bi yandanda
Selammm kızlaaar bugün sabah kahvaltısı da dahil olmak üzre dışarıdaydım ve yeni geldimmm heme neler yedim yazayımmm
sabah kalkınca 1 kudüs hurması 2 bardak su
kahvaltı (erkek arkadaşımın annesi kahvaltıya çağırmıştı)
2 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1kk normal beyaz peynir
2 çeri domates
1 sivri biber
bol maydonoz
yarım salatalık
1 ince ve küçük dilim sucuk
ara: yarım çay bardağı beyaz leblebi
yarım portakal
yarım elma
öğle:
2 kepçe tarhana çorbası
7-8yk karışık salata (1tk z.yağlı)
5yk kıymalı karnıbahar yemeği
ara: 2 kudüs hurması
20 tane beyaz leblebi
akşam: 1 yemek tabağı karışık yağsız salata
2 kk pancar turşusu
1yk haşlanmış kuru fasulye(salatadaydı)
6 tane işaret parmağı büyüklüğünde ve uzunluğunda ızagara köfte
yemeği 8 gibi yemiştim bugün 2,5-3lt kadar su içtim 3 saat kadar dışarıda gezindim toplam 4 saat ayakta dolanmışımdır eve gel git mesafaler de varrr güzel bir pazar günü oldu çokşükür hava çokk soğuk ama güneşliydii
Buarada az sonra bir kaçamka yapıcam genel olaraköğünlerimde kaçamak yok sanırım:26: amabirazdan 1-2 adet eti stıck bitter çikolata yiycem 1 tanesi 49 kalori bitter şu çubuklardan...bu haftanın da kaçamağı bu olsun geçen haftalara göre olldukça masummm olacak inşallah
tekrardan selamlar az önceki deneme msjydı ben aranıza katılmak istiyorum eğer sizde uygun görürseniz önceden 80-89 grubundaydım tam 27kilo vermiştim sonra daha girmedim nete ama malesef şimdi bir kısmını geri aldım 89 la başladım 62 ye kadar indim taki ramazana kadar bu kgdeydim ama malesef birden ne olduysa kendimi bir saldım yaklaşık 2 yıldır bu kilolardaydım ama şimdi malesef 68 e çıktım moralim çok bozuk desteğe ihtiyacım var aranıza kabul ederseniz sevinirim
günaydın kıslarrrrsormayın başıma gelenleri benim öndeki dişlerimi yapmıştı doktor kesti biçti yeni porselenler için hazırladı. neyse şimdilik geçici olarak ta kendi porselenlerim duruyordu geçici olarak yapıştırmıştı. ayyy dün akşam çıkıverdi valla çok komilk oldu şimdi taktım ama durmuyorki doğru dürüst bugün arayacağım dişçiyi gerekirse bugünde gideceğim dişçiye off dişler büyük engel oluyo. saattlerim geçiyo dişçide o yüzden öğünler kaçıyor falan dışarda oluyorum yolda oluyorum yine 2 gündür düzenim bozuldu zaten öndeki porselenler düşünce zor kahvaltı yaptım sabah düşüp duruyodu ooff çıldıcek beni bitsede kurtulsam engel oluyo diyetime. doktora bi ara ver diyetisyen kontrolum var diyorum gülüyo yok diyo offf [/QUOTE
Offf , bir an önce bitsin yaa...
herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mutlu sabahlar hava bulutlu yağacak gibi ama benim kudurukluğum üzerimde sabah sabah enerji doluyum herkese sağlık mutluluk huzur diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın enerji bombası :)
64 le başlıyorumof of inşallah verebilirim kızlar 2 yıl önce bu grupla 58 e düşmütüm yine aldım 2 yıl içinde. spora da başlıyorum salı günü.
priene 5 kıloyu nekadar zamanda verdin kuzum
2 - 2,5 ayda verdim. Üstelik ben bayağı kaçamaklar yapmıştım. Sen de verirsin, belki de daha kısa sürede.
yılbaşıher güne bir özellik katmanın ne manası var anlamam,bir zamanlar cenkle erdem vardı radyo programı yapıyorlardı onlarda dalga amaçlı hergüne bir isim takıp kutluyorlardı.bugunnnnnn üzerine varil yuvarlananlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günü,evet hepbirlikte kutluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz,diye de dalga geçerlerdi bana onu hatırlatıyor bu özel günler
Kızlaaaaaaaaaaaaarr hepinizeeee günaydııın minnak sultanlarrrrr mutluluk huzur doluuuu daha da inceldiğimiz,yağların gittiği bir hafta diliyorummmm:13:
Kandiliniz mübarek hernekadar kutlamak gibi bir alışkanlığım olmasa da sevgülüler gününz kutlu olsunnnn
Bugün yediklerim
kalkınca 1 hurma 2 bardak su(400ml)
kahvaltı:
1 dilim tam çavdar ekmeği
2kk yağsız beyaz peynir
2 adet kırma yeşil zeytin
2 çeri domates
1 bebiş salatalık
1 köy biber
şimdi de demleme yeşil çayımı yudumluyorummmm
Tüm haftasonu sağlıklı ve hareketli geçti çokşükürrrr
kaçamağım daaa dün akşam 1 minik kare bitter çikolata bir de eti çubuk bitter çikolata şu stıcklerden...toplam 100 kalori ediyorrr yaa ben eskiden bir kare büyük sütlü çikolata falan yerdimmm şimdi şu kadarı bile 100 kalori!!! aman Allahım neler yiyormuşuz düşünmeden yaaaaa şükürler olsun bugünümüzeeee bu fazlalıklar gitmesin de ne yapsın hıııı ne yapsııın tabii kigideceklerrrrr :13:
Günaydın herkese
Kızım az sonra uyanır, o uyanmadan yazayım dedim.
Son 2 haftadır kötü beslendiğim için bugün 59,6 çıktım
Hep eski düzenime dönmeye niyetleniyorum ama başaramıyorum...
Kahvaltım: saat 10 da
1 bardak yağsız süt
1 yk keçiboynuzu pekmezi
8-9 yk yulaf ezmesi-tahıllı gevrek-müsli karışımı
Şimdi limonlu karanfilli yeşil çay içiyorum.
:) Evet, umarım hugocuk. Bence bu ay bu dişler sana kilo verdirecek.
Çok güzel,afiyet olsun.
Aynen, her özel günün ...unu çıkardığımız için saçmalığa dönüşüyor. Çok hoş şekilde kutlayanlar olabilir onlara lafım yok...
Her zamanki gibi kararında :)
Harikasın nerudacım. Nihayet kaçamak olan bir kaçamağın olacak :)
Hoşgeldin.Ne demek uygun görmek burası herkese açık.
günaydın kıslarrrrsormayın başıma gelenleri benim öndeki dişlerimi yapmıştı doktor kesti biçti yeni porselenler için hazırladı. neyse şimdilik geçici olarak ta kendi porselenlerim duruyordu geçici olarak yapıştırmıştı. ayyy dün akşam çıkıverdi valla çok komilk oldu şimdi taktım ama durmuyorki doğru dürüst bugün arayacağım dişçiyi gerekirse bugünde gideceğim dişçiye off dişler büyük engel oluyo. saattlerim geçiyo dişçide o yüzden öğünler kaçıyor falan dışarda oluyorum yolda oluyorum yine 2 gündür düzenim bozuldu zaten öndeki porselenler düşünce zor kahvaltı yaptım sabah düşüp duruyodu ooff çıldıcek beni bitsede kurtulsam engel oluyo diyetime. doktora bi ara ver diyetisyen kontrolum var diyorum gülüyo yok diyo offf [/QUOTE
Offf , bir an önce bitsin yaa...
Günaydın enerji bombası :)
2 - 2,5 ayda verdim. Üstelik ben bayağı kaçamaklar yapmıştım. Sen de verirsin, belki de daha kısa sürede.
Sağol prıenecım hoşgeldin aramıza tekraaaarrreminimgider fazlalıkalr sen düzene girersin bu hafta artıkkk.
bu artık kaçamak sayılır dimiii 1 karecik+ 1 stıckcık bitterrr
afiyet olsunnnn böcüğümmmmmm benümmmmmmmmmmmm,kız ben öcük olayım sende böcük olmamı ya,trt çocukta öyle bir çizgifilm var çok komikkkkk,mutfakta gezinen böcekelrin hikayesiiiiii
menünü beğendim ama çok önemli bir soruyu sormadan edmeeyceğim sabah yemiş olduğun hurma hac hurmasımıydı yoksam kudüs hurması mıbizi aydınlatırsan sevirim
evet çikolatanıda yemişsin hemide akşam akşam,akşama kadar cebelleştin ama en sonunda yedin havası seziyorum bende dün şu büyük kare çikolatalara baktım baktımmmmmmmmm baktımmm,kalorisini hesapladım bir küçük kare kırıp yesem mmi acba dedim ama yemedim yinede amaaaaaaaaaaaaaannn salllaaaaaaaaaaaaaaaaa
oluuuuuuuuuuuuuuur ben böcükkk olurummmmm memnuniyetleeeeeeeeeeöcüüüüğüüüüm ne demeeekkkkkk:13: kdüs hurması yediğim hurma yani hac hurması görünümünde olan ama kudustn gelen sanırım ya bide şu kocaman domates gibiler var ya karışmasın diye yazıyoruuuum
Yooo çikolata planlı olarak akşam yedimmm yani eve gelirken aldımm ve akşa yedim ama ben çok geç yatıyorum 2 de yattım yine çikolataları da 10 gibi yedim yatana kadar kalmamıştır onlarrr ama ben o kadar abartı bişey yemiyceksem akşam da yiyiorum yaniiiyedimgitti vallla 2,5 aydır ilk kez çikolata yedimmmmm e o da bukadarcıkkk
yanına domates falan yeşillik olsa olurmuştu ama bende bazen aceleden falan böyle yiyebiliyorum
Kızlaaaaaaaaaaaaarr hepinizeeee günaydııın minnak sultanlarrrrr mutluluk huzur doluuuu daha da inceldiğimiz,yağların gittiği bir hafta diliyorummmm:13:
Kandiliniz mübarek hernekadar kutlamak gibi bir alışkanlığım olmasa da sevgülüler gününz kutlu olsunnnn
Bugün yediklerim
kalkınca 1 hurma 2 bardak su(400ml)
kahvaltı:
1 dilim tam çavdar ekmeği
2kk yağsız beyaz peynir
2 adet kırma yeşil zeytin
2 çeri domates
1 bebiş salatalık
1 köy biber
şimdi de demleme yeşil çayımı yudumluyorummmm
Tüm haftasonu sağlıklı ve hareketli geçti çokşükürrrr
kaçamağım daaa dün akşam 1 minik kare bitter çikolata bir de eti çubuk bitter çikolata şu stıcklerden...toplam 100 kalori ediyorrr yaa ben eskiden bir kare büyük sütlü çikolata falan yerdimmm şimdi şu kadarı bile 100 kalori!!! aman Allahım neler yiyormuşuz düşünmeden yaaaaa şükürler olsun bugünümüzeeee bu fazlalıklar gitmesin de ne yapsın hıııı ne yapsııın tabii kigideceklerrrrr :13:
nugyacım bişey yokmuş canım merak etme. şimdi dişçiye gidicem kıslar
Evey Ycl cim valla çok yoruyo.. benim gittiğim salonda bu aletten yoktu ne kadar yorucu bişiymiş sanki koşu bandından bile yorucu. kaslarım henüz ham olduğu için fazla yapamıyorum deli yoruluyorum. 15 gün sonra filan tempoyu artırırım. ayrıca aletin ön tarafında twister var yaa buna çok sevindim. beli inceltiyor harika bir fonksiyon. bir de kol gerdirme fonksiyonu var ama onu yapamadım artık bu akşamaBize de bugü gelip kuracaklar.. Akşama gezmeye gideceğim için çalışamam ama yarın akşam ben de başlayacağım..
Spor salonunda en fazla 20 dakika yapıyordum eliptiki.. yürüyüş bandından daha fonksiyonel ya yoruyo bayağ..
sanırım ben yarım saatten fazla yapmam..
Yarım saatte mekik, egzersiz falan yaparım...
Günaydıııııınnn cicimmmmmm yavaş yavaş artırırsınn süper bence spor yapıyor olman gidecek tüm fazlalıklarrrrr gidecekkk hepberaber kurtulucazzz tatlım inşallahhhh:13:
tebrik ediyorum umarım benim kaçamaklar da böle masum olur. 1 ayda ortalama kaç kilo verebiliyorsun
Evey Ycl cim valla çok yoruyo.. benim gittiğim salonda bu aletten yoktu ne kadar yorucu bişiymiş sanki koşu bandından bile yorucu. kaslarım henüz ham olduğu için fazla yapamıyorum deli yoruluyorum. 15 gün sonra filan tempoyu artırırım. ayrıca aletin ön tarafında twister var yaa buna çok sevindim. beli inceltiyor harika bir fonksiyon. bir de kol gerdirme fonksiyonu var ama onu yapamadım artık bu akşama
Teşekkür ederim tatlım2,5 aydır ilk kez çikolata yedimm yani arada çikolatan beter kurabieyelr,pizzaaa,burger kıng menüü falan yediğim oldu ama çikolata ilkk çünkü devamı gelir diye cesaret edemiyodum ama gelmediiiiiiiiiiiii sanırım en mutluluk verici kısmı bu 1 minik kare ve bir stıckle kapattım hesabı
Valla ben 2,5 ayda verdim bu kiloları ama daha bir bukadar varrrr onlar da böyle bir sürede gidecek inşallahhhh:13: ayda 4-4,5kg falan veriyorum sanırım ve de çooook şükürrrrrrrrrr yani ilk ay daha çok kaçamak yapmıştım daha doğrusu daha büyük kaçamaklar ama hemen hemen aynı verdim bu ay da yani ortalama 4,5kg falan veriyorummmm vericeeeeeeeeeeeem :13:
Evey Ycl cim valla çok yoruyo.. benim gittiğim salonda bu aletten yoktu ne kadar yorucu bişiymiş sanki koşu bandından bile yorucu. kaslarım henüz ham olduğu için fazla yapamıyorum deli yoruluyorum. 15 gün sonra filan tempoyu artırırım. ayrıca aletin ön tarafında twister var yaa buna çok sevindim. beli inceltiyor harika bir fonksiyon. bir de kol gerdirme fonksiyonu var ama onu yapamadım artık bu akşama
günaydınnn neruduşşcuuum teşekkür ederim yaa bi sporum eksikti işte buda oldu. bir aydır düzenli beslenmeye çalışıyorum yardımlarınızla ögrendim sporum eksikti şimdi oda oldu. ocak ayını 2,7 kg. ile kapadım bakalım şubat nolcekkayy bir an önce 65 olmak istiyorum yaaa
tekrar geeeeelldiiiiiiiiiiiiimmmm kızlarrrr
pilatesi yaptık şükür çok güzel di özlemişim cuma günüde yapamayınca
herkesin kahvaltısı süper özellkle nugya neruda famir ycl nin kahvaltıları( hatırladıklarım)
kesra nın ki az olmuş ama aceleden yiyememeiş olsun bakalım.
famirciğimide tebrk ediorum başka kilo verenler varsa onlarıda tabikide
bende sbah tartıldım aynı kilomdayım aç karnına 56.7 şükürler olsun
ben daha iyiyim kızlar şükür ama sormayın
cumarteesi sabah eşimle beraber kahvaltıyı jhazırladık herşey tmm masaya oturcaz omleti servis ediodum tam bir anda gözlerim karardı ellerim başımın arkası uyuşmaya başladı eşim bişiler sölüo ama duymuorum ne dediğini anlayamadımelim aayağımın canı kesildi resmen kalbim hızlı hızlı atmaya başladı:26:
hemen kendimi kanepeye attım biraz yattım
sonra bişiler yiyince kendime geldim
ama çok korktum tansiyonum düşmüştü benm normalde düşük zaten tansiyonum ama daha da düştü heralde
çok korktum öncede olurdum ama hiç böle olmamıştım
eşimde korkmasın die iyiyim dedim ama fena oldum
dolayısyla gün boyu ara öğün fln beklemeden kuru üzüm kuru kayısı fln yedim
(tatlı tuzlu tansiyonu yükselttiği için)
akşam da konsere gtmiştk cumartesi orda yine tansiyonumun düşmeye başladığını hisseder gibi oldum çantamdaki stoklarımda tükenmişti mecburen eşime çikolatalı gfret aldırdım bi tane ondan 2 ısırık yedim. kendime geldim yine.
tek kaçamağım bu oldu hafta sonu pazar gün daha iyidim bugün çok daha iyiyim şükür her sabah kahvaltıda pekmez yicem inşallah.bir de maden suyu da yükseltio tansiyonu doğal mineraller ve tuz olduğu için içinde onu içmeye çalışcam günde 1 tane.ama iyiyim çok şükür.sporlarıma tam gaz devam inşallah.cumadan beri hiç ev işi yapamadım çok rahatsızım bu gün biraz temzlik yapıcam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?