60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benimmm tenrk ediorum senide ...ne güzel kilo verdin geriside gelcek inşallah. çok seviniorum kilo verenleri gördkçeçikolatanıda yemişsn afiyet olsun.oohh
bizde markete gttik haftasonu tutkunun şu yarısı bitter yarısı normal çikolata olan yeni çikolatası varya ondan tanıtıolardı kız ikram etti almadımcanım istemedi valla.merak da etmior deildim nasıl bişi die ama o anda istemedim.
insan alışıo zmanla konserde çikolatalı gfretten 2 tane ısırdım gerisi hala çantamda duruo eskiden olsa ohooooo çoktan hüpletmiştim ben onu şimdi muhabbet açılınca aklıma geldi.ayy ne güzel nerdeeeen nerelere geldikkk çok mutluyummm.şükler olsun Allah ıma:26:

sağlık herşeyden önemli canım geçmiş olsun dikkat et kendine...

sağlık herşeyden önemli canım geçmiş olsun dikkat et kendine...

saolun kızlar teşşekrrlerr.gribin etkisyle sanırım vücudum halsiz kalınca böle oldumm.zaten kış boyunca ilk kez grip oldum .şimdi iyiyim şükrler olsun tatlı tuzlu tüketimini artırırım dediğin gibi famircim.öpüorum bende sizi

Geçmiş olsun kalanchoe..
Bence de bugünlerde kendini çok yorma..
biraz dinlen.. İyi beslen..
ne de olsa incecik hatunsun sen

Son düzenleme:

kalanchoeciğim çok geçmiş olsun. cumartesi bana da oldu sanki biraz. kahvaltıda eşime çay doldurmak için kalktığımda birden dünya karardı bir anda ama kısa sürdü allahtan. aman dikkat et gerçi sen etmeye başlamışsın belli ki. insan yediklerine dikkat edip azaltınca bu tansiyon sorunu olabiliyor dikkat etmeyince demek ki

süpper hadi bakalımmm. her gün aletle neler yaptığımızı yazalım birbirimiz motive edelimmm olmaz mı ?

süppersin canım çok teşekkür ederim. bende sizin gibi ince oluciiim işalla geçen ay sporum yoktu bu ay var işalla kilo verimime olumlu yansır alaaam işallah yaa

Famir, ben de merak etmiştim ne hurması olduğunu.Sağolasın :)

Kalanchoe çok geçmiş olsun. 2-3 saatten fazla aç kalınca mı düşüyor tansiyonun?

Pilatesi birazdan yapacağım. Kızımın uyanma saatine denk geldiği için tvden yapamadım.

1 zeytin yedim. Geç kahvaltı ettiğim için ara öğünüm bu olsun bugünlük.

Dün yoğurtlu buğday çorbası yapmıştım. Öğlen 1 tabak çorba ve 1 tabak haşlanmış radika yiyeceğim.Yanında 2-3 zeytin ve 1 dilim ekmek te yerim.Kayınvalidem izmirden getirmiş radika,bayılırım ama bizim buralarda satılmıyor.

mountainmist bence de yazalım.. Böylece acayip motivasyon olur...
ben bu akşam başlayamayacağım ama yarın akşamdan itibaren ben de varım...

Geçmiş olsun kalanche..
Bence de bugünlerde kendini çok yorma..
biraz dinlen.. İyi beslen..
ne de olsa incecik hatunsun sen

saolun kızlar teşkkür ediorum.prieneciğim benim tansiyonum eskiden beri öğrenciliğimden beri düşüktür normalde 12- 8 olan tansiyon bende 9-5 gibi oluor özellikle yaz aylarında çok düşüyor.dr.a gttim korkma düşük tansiyondan dedi yüksek olmasından iyidir dedi tatlı özellkle tuzlu şeyler yememi önerdi.şimdide girp olunca sanırım vücudum halsiz kalınca oldu çünkü uzuuun süredir olmamıştı ( nerdeyse 2 yıldır fln hiç olmamıştı)

mountainmist bence de yazalım.. Böylece acayip motivasyon olur...
ben bu akşam başlayamayacağım ama yarın akşamdan itibaren ben de varım...
Tamam Yclcim yarından itibaren sen de bana katılırsın. ben de motivasyon adına dünden itibaren başladım bakalım

Bak yaaaaa veriyosunnn işte öcüğümmmm nç nç ne bu karamsarlıkkk yahuuuu 60 ol inşallah hayırlısıylla ve 55 yaparsın o zaman hedefi 55 de olursun biliyosun artık bu iş azim ve sabır işi durmak yokk yola devammmmmm cicimmmm benim de hedefim 52-53 falan ama moralim bozulmasın diye öncelikle 59 yaptımmm şimdi inşallah 59u görünceeeee 52 yapıcam hedefimi ve yeni çalışmalara başlıycammmm inşallahhh gidecek hepsiiii gombiğimmmmm gidecekkkkkk bak nasıl gidiyorrrr kalanlar da gidecek inşallah hepberaberrrr:13:

Çooook geçmiş olsun tatlım benim sen zaten dengeyi kurmuşsun hemen sorunu tepit edip çözümü uygulamaya geçmişsin inşallah da bir daha olmazzzz:13:

Canımmm çokk teşekkür ederimm sizlerin katkısı çok çok büyük inşallah da yine sizlerle kurtulucam kalan fazlalıklardan daaaaa hepimiz kurtulucazzz inşallahhh:13: çikolata başladığımdan beri hiç yememiştimmmm dün bir denyeyim dedim ve bir küçük karecik bir stıckcık yetti vallaa çok şükür bugünümüzeeeee inşallah tüm fazlalıkalr da gidecekkk ve bir daha da gelmeyecekkkkk şükürler olsun:13:

yansır tabii ki spor- hareketlilik çok çok etkiliiiiii inşallah da tartıda da bunun güzel sonuçlarını görüceksin tatlımmmm:13:

Ara öğünümde 1 tane portakal yedimmmm

Öğlen yemeğim
5-6 yk sebze çorbası
1 yk pilav
3 yk havuç, kıvırcık salata
1 yk brokoli

afiyet olsun canımmmmmmben henüz gidemedim
brokoli çorba ve hasanpaşa köfte varmış

makarna da var ama yemicem yerine 1 dlm ekmek yeterli olur kanımca

afiyet olsun canımmmmmmben henüz gidemedim
brokoli çorba ve hasanpaşa köfte varmış

makarna da var ama yemicem yerine 1 dlm ekmek yeterli olur kanımca

bence de öyle iyi olur.. salata da vardır yanında herhalde

öğle yemeğim:
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk kuru fasulye
3 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmek

Afiyet olsun süper menü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…