60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltımı yazayım
1 kk beyaz peynir
1 kk çeçil peynir
4 zeytin
1/2 domates
3 sivri biber(biri acıymış dilim uğuştu resmen )
1,5 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay

kahvaltıdan önce de 600 ml suyumu içtim

afiyet olsun,eeee 1 kk keçi peynirin yok:26:

günaydınnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kim gelmişşşşşşşşşşşşşşş famirle nugyaaaaa sen yaparsında ben yapamammı kız famirrr nasılsınız kızlar ben iyiyim geçmişide okumam lazım azucuk dünde giremedim hiç topiğe .sabah kahvaltımı yazayım ha bu arada kaçamak olmadı yine ama şunu belitmek isterim şekeri ve tatlıyı bırakmıştımya artık yine devam ama sedece pazar günleri bir çay kaşığı yada 2 çay kaşığı bal yada tahin pekmez karışımı yada başka bi tatlı çeşidi yemeye karar verdimhaftada bir gün sorun olacağını sanmıyorum zaten dünde yedim 2 çay kaşığı tahin pekmez devamını getirmedim zaten
sabah menü
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
bir haşlanmış yumurta
3 zeytin
kk tuzsuz peynir
bir yeşil biber
bir dilim tam tahıllı ekmek
şimdide bir tane kuru kayısı yedim ılık su içiyorum bi yandanda

çoşabilirm ancak sevgililer günü münasebetiyle değil,ömürümde kutlamadığım 2 özel günden biri de bu sevgililer günü saçmalığı

evet famircim aynen katılıyorum canım sana tabi ikimizin düşüncesi bu bencede benim için hiç bir anlamı yok canım

Afiyet olsun süper kahvaltı

bi an önce yapılır biter kullanırsın inşallah canım.canım çıkar dişinide rahatsız olma çıkıp duruyosa sürekli rahatsız olursun doktorun halletsin

bi an önce yapılır biter kullanırsın inşallah canım.canım çıkar dişinide rahatsız olma çıkıp duruyosa sürekli rahatsız olursun doktorun halletsin

sağol bebik. bugün bakıcam artık çaresine. bu arada sevgiler günü benim içinde önemli değil diğer günlerden farkı yok valla. herkes için böyle değildir ama benim için böyle. pek özel günler bieşy ifade etmiyor yani eşimede dedim hediye alma diye bende almadım. sevgililer günü diye fiyatları kaça katlıyorlar valla

günaydın herkese
kalkınca: 1 bardak su
kahvaltı 1/2 gevrek 1 kk peynir 1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
nasıl başlamışım kızlar

Son düzenleme:
kızlar dişçiyle konuştum gideceğim çok şükür hem yine geçici olarak yapıştıracaklar hemde 3 tane daha kesilecek dişim kaldı onları kesecekler. artık başka kesilecek dişim kalmadı zaten provalar olacak. birde 2 tane 20 lik dişim kaldı alınacak sadece

günaydın kızlarrrr
maşallaahh kalabalığız yine ben pilatesten gelene kadar coşar burası en iyisi kahvaltımı yazayım önce
herkesin kandili mübarek olsun sevgiller günü kutlu olsun.allah bu günlere tekrar kavuştrsun sevdklerimzle beraber inş.
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim çavdar ekmeği
3 yeşil 1 siyah zeytn
2 kk karışık peynir çeşitleri
1çk üzüm pekmezi
1çk çam balı
1 yeşil köy biberi
maydonoz dere otu
1 kuru erik
2 kuru kayısı
pilatesten sonra gelirim hafta sonu neler olduğunu anlatırım inş.

herkese günaydın
bu haftaki diyetlistemi yazıyorum
sabah 1 bardak ılık su
kalvaltı 2 dilim kepek ekmeği 1 dilim lıght peynir 4 zeytin salata

ara 1 meyve

öğlen 3 köfte kadar et balık tavuk salata ayran 1 dilim ekmek

ara 2 meyve

akşam 1 yumurtayla yapıulmış yağsız menemen 1 çay bardağı yoğurt salata yağsız 2 dilim ekmek

ara 1 meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…