famirsiz topik olmuyor değilmi kızlar. 2 gün olmasa özlüyoruz. hepinizin burda olması önemli. nedir bu bizdeki famir aşkı yawfamir aşarı famir yukarı valla
hügocuğummmmmmmmmm,sağol canımmmmmm.bende sizler için aynı şeyleri düşünüyorum,kalp kalbe karşı derlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
YouTube - Kalp Kalbe Karşı (Sinan ... (Aslı Güngör-Ferhat Göçer)
Kahvaltımı yazayım
1 kk beyaz peynir
1 kk çeçil peynir
4 zeytin
1/2 domates
3 sivri biber(biri acıymış dilim uğuştu resmen )
1,5 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay
kahvaltıdan önce de 600 ml suyumu içtim
çoşabilirm ancak sevgililer günü münasebetiyle değil,ömürümde kutlamadığım 2 özel günden biri de bu sevgililer günü saçmalığıehehe bugün sevgililer günü diye romantik takılıyosun sabah sabah kız duyguların coşmasın sabah sabah
afiyet olsun,eeee 1 kk keçi peynirin yok:26:
çoşabilirm ancak sevgililer günü münasebetiyle değil,ömürümde kutlamadığım 2 özel günden biri de bu sevgililer günü saçmalığı
günaydınnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kim gelmişşşşşşşşşşşşşşş famirle nugyaaaaa sen yaparsında ben yapamammı kız famirrrnasılsınız kızlar ben iyiyim geçmişide okumam lazım azucuk dünde giremedim hiç topiğe .sabah kahvaltımı yazayım ha bu arada kaçamak olmadı yine ama şunu belitmek isterim şekeri ve tatlıyı bırakmıştımya artık yine devam ama sedece pazar günleri bir çay kaşığı yada 2 çay kaşığı bal yada tahin pekmez karışımı yada başka bi tatlı çeşidi yemeye karar verdimhaftada bir gün sorun olacağını sanmıyorum zaten dünde yedim 2 çay kaşığı tahin pekmez devamını getirmedim zaten
sabah menü
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
bir haşlanmış yumurta
3 zeytin
kk tuzsuz peynir
bir yeşil biber
bir dilim tam tahıllı ekmek
şimdide bir tane kuru kayısı yedim ılık su içiyorum bi yandanda
günaydın kıslarrrrsormayın başıma gelenleri benim öndeki dişlerimi yapmıştı doktor kesti biçti yeni porselenler için hazırladı. neyse şimdilik geçici olarak ta kendi porselenlerim duruyordu geçici olarak yapıştırmıştı. ayyy dün akşam çıkıverdi valla çok komilk oldu şimdi taktım ama durmuyorki doğru dürüst bugün arayacağım dişçiyi gerekirse bugünde gideceğim dişçiye off dişler büyük engel oluyo. saattlerim geçiyo dişçide o yüzden öğünler kaçıyor falan dışarda oluyorum yolda oluyorum yine 2 gündür düzenim bozuldu zaten öndeki porselenler düşünce zor kahvaltı yaptım sabah düşüp duruyodu ooff çıldıcek beni bitsede kurtulsam engel oluyo diyetime. doktora bi ara ver diyetisyen kontrolum var diyorum gülüyo yok diyo offf
çoşabilirm ancak sevgililer günü münasebetiyle değil,ömürümde kutlamadığım 2 özel günden biri de bu sevgililer günü saçmalığı
bi an önce yapılır biter kullanırsın inşallah canım.canım çıkar dişinide rahatsız olma çıkıp duruyosa sürekli rahatsız olursun doktorun halletsin
günaydın herkese
kalkınca: 1 bardak su
kahvaltı 1/2 gevrek 1 kk peynir
nasıl başlamışım kızlar
saol hügocukcuuumm yorumun için... bu kadarcık çalışma bile farkettiriyor kendini kürek kemiklerim hafiften agrımaya başladı bileolur bebişim. yavaş yavaş alıştıkça süresi arttırırsın canım
Günaydın
Bence çok az olmuş ama kızlar da yorumlasınlar bakalım..
Hugocuk daha net cevap verebilir bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?