ee hügocum sen böle yaptığın dadluyu allayıp pullayıp ballandıra ballandıra anlatırsan ben allahın iradesi zayıf ve regli yakın kulunun canı çekmez mi ? Haftasonu kocişine yapıp gerisini dolaba kaldırdırdığı sütlü irmik dadlusunu eve varınca çatal çatal götürmez mü senceee. naabdınnnn hügooooooooooooooommm
napiim hügo beni baştan çıkarıyooooo. biz kg verelim diye giriyos hatun yüzünden alıciiiz monşerrr
canım yani bu akşam yemeği ise bence çokk az yani bi sebze yemeği et-yvauk gibi bişeyler yoğurt erken yediğinden ekmekk bu tür şeyler olmalı spor da yapıyosunnn bence bu akşam değil ancak ara öğün olur yani naçizane fikrim ama protein,sebze,kalsiyum alman lazım
kızz hiç olurmu öyle şey. ben tatlımı iştah açmasın insülin direncini çıkarmasın diye azcık pekmezle tatlandırdım bebik. öyle şekerli tatlı değil bu tamamen böyle oraganikmi desem yoğsam başka bişeymi desme garip bişey işte. kızz sen yenisin ondan burda benle beraber tatlı şekeri tamemen kesen arkadaşlar var. eee diyetten sonra napıcaz biz ömür boyu tatlı yememek yerine böyle pekmezle tatlandırıp güzel olmuşmu diye tavsiye ediyoruz. hee güzel olduysa yazıyoruz tavsiye ediyoruz kız ondan. normal irmik değil bu kız esmer kara bişey oldu heee
çıkmaaa okadar kolay baştan çıkmaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen muz al acilennnnn
eve gidince yoğurt yerim yada süt içerim olmaz mı
eveeeeeeeeeetttttt bugununde sonuna geldikkkkkkkkkkk,herkese iyi akşamlar diliyorummmm.sakın ha akşam akşam kaçamak yapim demeyin heeeeeeeeee özellikle sen mountainmistgözüm üstünde ona göre.
herkesin kandilini kutluyorum,dularad buluşalım emi,byyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:80::80::80:
canımolur yani ye iç onları da ama benim naçizane tavsiyem öğünlerinde et-balık-tavuk-bakliyat-sebze-salata-yoğurt-tahıl olsun mutlaka bu şekilde inan bünyen zayıf düşer bak menülerimize neler yiyioruzzz yani çeşit olsun ve herşeyden yemeye çalış inan daha güzel daha sağlıklı kilo vereceksinnnbiraz menülerimizi incelemeni öneririm güvennnn banaaa senin iyiliğin sağlığın için söylüyorummm hepimiz de sebze yemeği,ızgara et-balık-tavuk-yumurta-süt-yopurt-meyve-bakliyat yiyioruzzzz
estafirullah canım çok saol teşekkürlercanım afiyet olsun kusura bakma yazılanları pek okuyamadım şimdi gördüm geçmiş olsun canım dikkat et kendine ani hareketlerdende kaçın canım yavaş kalkıp yavaş otur
afiyet olsun bebeeeemmbende yemeğimi yedim
18 yk brokoli çorba(kaşık kaşık sayıyorum artık valla tozuttum,billa tozuttum)
2 köfte büyüklüğünde hasanpaşa köfteköfte büyüklüğünde köfte nasıl oluyorrrrr:44:avuç içimin büyüklüğünde serçe parmağım kalınlığındaydı kendileri,üzerine pataes püresi vardı kızarmıştı missssssss gibi,ama bir çatal darbesiyle sıyırdım tabağın bir kenarına
ayyyyyyyyyyyy bir köfte için ne çok laf ettim değil mi
yanında da 1 dlm kepek ekmeği yedimmmm
pek doymadım ama neden ki:44:
hoşgeldinnnnnarkadaşlar merhaba bende bugün itibariyle aranıza katılıyorum 60 lara daha ınmedım ama cuma günü arkadaslar gelebilrisin dediler nasılsınız ben arzu ank da yaşıyorum evliyim 9 aylık bir oğlum var ve çalışıyorum boyum 1.70 kılom su an 71.6 ıns 62 olmak ıstıyorum yaza kadar
afiyet olsun cicimmmBen öğleeeeeeeeeeeen
6yk z.yağlı bamya yemeği
1 kase (3yk)yoğurt
1 dilim tam çavdar ekmeği
2 tane köy biberi yidimmmm
şimdi de yeşil çayımı içiyorummm
Sonra biraz manava falan giderimmm haftalık sebze falan bişeyler alırı gelirim inşallah sonra da sporrrrrr
afiyet olsunnn canımmPilates yaptım 30 dakika,
Öğle yemeğim;
1/2 dilim ekmek
1 tabak çorba (yoğurtlu buğday çorbası,koyuydu bayağı)
7 zeytin
5-6 kaşık haşlanmış radika (ot)
Sonra 1 yk irmik helvası yedim. Yetmedi 1 yk daha. Yemedii 1 yk daha :26:
Kaldırdım dolaba gözüm görmesin diye. Evde oldu mu durduramıyorum kendimi.
Akşama balık pişireceğim.
hoşgeldinn canım özledik seni kilo almaman da güzel.bende 56.7 yim şimdiherkese merhabalarrrr
şekerler nihayet izin bitti ve geri döndüm hem de hiç kilo almayarak
hepinizi çoook özledimm
düzenim yine bozuldu ama artık tekrar eskisi gibi devam edicem inşallah
afiyet olsun farmasicimm
merhaba kızlar bugün şu ana kadar yediklerim , içtiklerim
kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
250 ml şekersiz çay
okulda öğleye kadarki ara öğünlerim
ara: 100 ml şekersiz çay
2 zeytin tanesi kadar cezerye ( arkadaş getirmiş memleketinden ayıp olmasın diye yedim)
ara: 100 ml şekersiz papatya çayı
ara: 1 paket mavi-yeşil light limonlu - kepekli bisküvi
200 ml muzlu süt
öğle menüm
1.5 dilim kepek ekmek
1.5 kepçe tarhana çorbası
öğleden sonra okulda
100 ml şekersiz çay
şimdi evdeyim
5 kaju
4 fındık
3 badem
10 antep fıstığı
sırada 1 portakal
1/2 fincan beyaz leblebi
canım çok çok az .yetersiz bu menü hani çorba salata et sebze tavuk bakliyat ,iç bişi yok böyle sağlıklı kilo verilmez canım. ömür boyu böyle mi yiceksn .kilo versen bile su ve kas kaybı olur kısa sürede geri alırsın dikkat et burdaki arkadaşların menülerinden örnek al canımönce gözünü sonra karnını doyurdun yani afiyet olsun. bende
akşam menüm:
1/2 gevrek(sabahki yarım)
1 bardak şekersiz çay
1 kk peynir
19o da spor var
afiyet olsun canım şimdiden.kızlar akşam menümde
yayla çorbası
fırında kaşarlı karnıbahar
tavuk baget yapacaktım
eşim aradı yer ayırtmış dışarda yiyeceğiz.
inşallah uygun birşeyler yerim ölçülü bir biçimde ben bugün künefe yemiyelim diye cumartesi günü dışarda yemekteyken yemiştim ama artık bugün duruma bakacağız koruma programım çok güzel yolunda gittiği için belki ödül verebilirim kendime
önemli değil canım anladım zaten geçmişi okuyunca dişlerinle sorunun çokmuş tekrar geçmiş olsun rabbim şifa versin hayırlı kandiller canımmavlicim kusura bakma dişlerimle uğraşıyorum mesajını aldım fakat cevap yazamamıştım dişçiye gittim. canım dişler falan derken listeme tam uyamadım bakalım haftaya kontrol var ne çıkacak haftaya
kızz çılgınavatarındaki senmşsin hanımhanımcık hatun hee
herkese hayırlı kandiller kızlar akşam menümü yazıp çıkayım artık kocişim gelir birazdan
1.5 kepçe mercimek çorbası
4-5 kaşık bulgurlu ıspanak yemeği
2-3 kaşık yoğurt
1/2 dilim ekmek
kızlar bu gün akşam süt için her gün içioruz ama bugünkü çok sıcak olmayacak Peygamber efendimiz sütü çok severmiş ve bugün süt içmek çok sevapmış şifa niyetine diyerek Peygamber efendimize salavat getrerek süt için.dua edin herkese bize de...Allah hakkımızda herşeyin hayrlısını versin kimin kalbinde ne dileği varsa gerçek olsun inş.kendinize iyi bakın iyi akşamlar yarın görüşmek üzere inş.:79:
eveeeeeeeeeetttttt bugununde sonuna geldikkkkkkkkkkk,herkese iyi akşamlar diliyorummmm.sakın ha akşam akşam kaçamak yapim demeyin heeeeeeeeee özellikle sen mountainmistgözüm üstünde ona göre.
herkesin kandilini kutluyorum,dularad buluşalım emi,byyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:80::80::80:
yapma sattti sen o esmer şeyden hiç bişeyden haberi olmayan zavallı kocişi kobay olaraktan kullanıyosun yazzık deelmi zavallı adamadişçidem geldim hiç tatlı yapasım yok ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?