akşam yemeem şööleee:
bol roka + kıvırcık salata
2 parça tavuk gögüs ızgara
1 bardak portakal suyu + soda kokteylllll
3 adet sarma
1 şişe sodanın yarısı
sanırım iyi bir menü sarmalar o kadar da kaçamak değil ekmek yimedim sonuçtaohh karnım doydu kendime geldim valla kızlar
yapma sattti sen o esmer şeyden hiç bişeyden haberi olmayan zavallı kocişi kobay olaraktan kullanıyosun yazzık deelmi zavallı adama
ben şimdi spor yapmaya gidiyorum spor odama eliptik sevgilimle bugünü kutluycazz görüşürüüüz
kandiliniz de kutlu olsun
iyi akşamlar herkese
beni de aranıza alırsanız sevinirim bugün karar verdim diyete 62 ile başladım 1 hazirana kadar 52 ye inmeyi hedefliyorum zor olmasa gerek:))
topiği görünce katılayım aranıza dedim
bursada yaşıyorum 2 yaşında bir kızım var
eskiden hiç kilo problemim olacağı aklıma gelmezdi
neyse sağlık olsun vesileyle sizlerle tanışmış olurum.
nerudacımm teşekkür ederim. ben spora daha dün başladım ama inanır mısın yürüyüşüm bile değişti. başlarken çok zor geliyor uff puff bile yapıyorum malum regl sonrası şişkinim ama bittiğinde bacaklarım yumuşamış oluyor sanki eklemlerim kayıyor yürürken çok rahatlıyorum. inşalla bırakmicam hiç sporu.. spor yaparken film koyuyorum daha çekilesi oluyoBence süperrr bir menüüüü afiyet olsunnn ayrıca spor da muhhteşemmmmmmm
ben de sporumu yaptım bugün 45dkk çokkk mutluyummm sanki spordan hemen sonra inceliyorummm ve inanılmaz bir enerji oluyorrr yapana kadar zor geliyor bazen amayapınca daaaa yi yaptım diyorumm bugün de yine öyle oldu 2 mil leslie+20dk koşu bandı 45dk yaptımmm gidecekkkk tüm fazlalıklarrrrr gidecekkkkkkkkk:13:
Hoşgeldin tatlımmmm hiç zor değilll sabır,azim,sağlıklı beslenme,sporrr bu iş tamadırrrr:13:
nerudacımm teşekkür ederim. ben spora daha dün başladım ama inanır mısın yürüyüşüm bile değişti. başlarken çok zor geliyor uff puff bile yapıyorum malum regl sonrası şişkinim ama bittiğinde bacaklarım yumuşamış oluyor sanki eklemlerim kayıyor yürürken çok rahatlıyorum. inşalla bırakmicam hiç sporu.. spor yaparken film koyuyorum daha çekilesi oluyo
sağolun kızlar
ama ben spor yapamam çok çabuk yoruluyorum zaten akşama kadar ayakta çalışıyorum
evde de kızımın peşinde ev işlerini anca yapıyorum
onlar da egzersiz sonuçta tabi yapsam daha aaaala ama:))
günaydın kızlar 2 gündür giremiyorum nete yğunluktan dolayı ama hala diyetteyim dikkat ediyorum yediklerime ve kendimi o kadar hafif hissediyorumki daha kahvaltımı yapamadım yapıcam inşallah
Sabah kahvaltımı da yazayım
300 ml suyumu içtim..
1/2 kk beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
1/2 domates
5 zeytin
incecik kaşar
2 bardak çay
ay bir felaket peynirlerim bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?