60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar herkese
beni de aranıza alırsanız sevinirim bugün karar verdim diyete 62 ile başladım 1 hazirana kadar 52 ye inmeyi hedefliyorum zor olmasa gerek:))
topiği görünce katılayım aranıza dedim
bursada yaşıyorum 2 yaşında bir kızım var
eskiden hiç kilo problemim olacağı aklıma gelmezdi
neyse sağlık olsun vesileyle sizlerle tanışmış olurum.

şimdi eliptik bisikletimle 25dk çalıştım. 100 twist yaptım 30 mekik çektim geldimmmm..

ama topicte kimse kalmamış ki herkes gitmişşş..
chef hoşgeldin aramıza..

Bence süperrr bir menüüüü afiyet olsunnn ayrıca spor da muhhteşemmmmmmm
ben de sporumu yaptım bugün 45dkk çokkk mutluyummm sanki spordan hemen sonra inceliyorummm ve inanılmaz bir enerji oluyorrr yapana kadar zor geliyor bazen ama yapınca daaaa iyi ki yaptım diyorumm bugün de yine öyle oldu 2 mil leslie+20dk koşu bandı 45dk yaptımmm gidecekkkk tüm fazlalıklarrrrr gidecekkkkkkkkk:13:

Hoşgeldin tatlımmmm hiç zor değilll sabır,azim,sağlıklı beslenme,sporrr bu iş tamadırrrr:13:

Son düzenleme:
nerudacımm teşekkür ederim. ben spora daha dün başladım ama inanır mısın yürüyüşüm bile değişti. başlarken çok zor geliyor uff puff bile yapıyorum malum regl sonrası şişkinim ama bittiğinde bacaklarım yumuşamış oluyor sanki eklemlerim kayıyor yürürken çok rahatlıyorum. inşalla bırakmicam hiç sporu.. spor yaparken film koyuyorum daha çekilesi oluyo

sağolun kızlar
ama ben spor yapamam çok çabuk yoruluyorum zaten akşama kadar ayakta çalışıyorum
evde de kızımın peşinde ev işlerini anca yapıyorum
onlar da egzersiz sonuçta tabi yapsam daha aaaala ama:))

Aynen canım ben ilk başladığım haftalar yapmıyodum spor sonra sağolsun burdaki arkadaşların da desteğiyle çokk motive oldum ve başladım evet bazen ben de of pofff diyorum (uff puff değil nedense off pofff ) ama sonra hadi diyorum kaldır k.... ve iyi ki kaldırıyorum yaptıktan sonra okadar mutlu oluyorum okadar iyi hissediyorum kiii ve daha çabuk gidiyo tabii kilolarda:13: ben de inşallah bırakmıycam hiççç :13:

canım tabii hem çocuk hem de çaışıyosan zor ama emin ol burdaki pekçok arkadaş da senin durumunda ama bir yerlere sıkıştırıp yapıyolar yani ya haftasonu ya akşamları çünkü spor yapınca emin ol hem daha sağlıklı hem de daha çabuk gidiyor fazlalıklarrr ama tabii işim de yorucu diyosun yani en azından haftasonları yürüsen evde internetten leslie yapsan(bir tür kardiyo jimnastikk çok güzel yaktırıyo yağları) inan çok faydasını görürsün bizim menülerimizi takip et neler yiyioruz inceler sormak istediklerin olursa mutlaka sorrr hepberaber kurtulucaz bu fazlalıklardannnn inşallah:13:

Kızlaaaaaaar akşam yemeğimi yazayımmmm

5yk yoğurtlu bakla yemeği (bildiğiniz yoğurtlu çorba gibi suyu oluyo içinde minik kuşbaşı etler,nohut ve taze bakla var tavsiye ederimmm,yöresel bir yemektir ve çokk lezzetli olur hem de içinde her şey varrr)

2yk bulgur pilavı

1 tane köy biberi

çok sağol neruda motiven için hafta sonları yürüyüş yapayım gerçekten de iyi olur
okuyorum zaten geçmiş sayfaları güzel fikirler buluyorum
sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek biraz bbeyaz peynir 4 zeytin
öğle 1 kepekli tost ekmeğinden tost
ikindi 3 diyet büsküvi 1 elma
akşam yemeği
6-7 yemek kaşığı bezelye yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
şimdi 1 portakal ve 5 badem yiyeceğim ilk gün için baya başarılıydım sanırsam

QUOTE=chef;17646734]çok sağol neruda motiven için hafta sonları yürüyüş yapayım gerçekten de iyi olur
okuyorum zaten geçmiş sayfaları güzel fikirler buluyorum
sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek biraz bbeyaz peynir 4 zeytin
öğle 1 kepekli tost ekmeğinden tost
ikindi 3 diyet büsküvi 1 elma
akşam yemeği
6-7 yemek kaşığı bezelye yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
şimdi 1 portakal ve 5 badem yiyeceğim ilk gün için baya başarılıydım sanırsam[/QUOTE]

Evet ilk gün için gayet başarılı ama gelişecek tabii bu menüüü

mesela 6 öğün mantığını kapmışsın süperrrrr:13: ama öğlen çok zayıfff yani illa tost yemen gereken bir durum olursa yanında en azından bi ayran ya da biraz yeşillik falan yemeni önerebilirim bir de diyet bisküvilere çok yaklaşma yani hac hurası ye,kuru meyveler ye badem,fındık özellikle beyaz leblebi ye mesela ama kahvaltı ve akşam çok başarılı ilk gün için gayet iyisin canımın içi

slm kızlar bakamıyom çok ama hepinizi özledim
akşam yemegim
2kaşık ıspanak
2kaşık yogurt
4kaşıkhaşlanmışkepekli makarna bol salata
sonra 1saat spor
220 mekkik
şimdi çayla yarım çaybardagı leblebibisısrıkda kandil simidi

arkadaşlar merhaba herkese grubun her hangi bir kuralı varmı varsa öğrenebilirmiyim. biraz kendimdende bahsedeyim sizlere evli ve 2 çoçuk annesiyim yaşım25boyum164 kilom malesef 68 hedefim 58 inş inerim bu kiloya en yakın zamanda yürüyüşümede başlıycam biraz hastayım o yüzden şimdilik beklemedeyim

günaydın kıslar. sabah kahvaltım: 1 dilim ekmek 1 yumurta ve 1 dilim peynirden omlet. kivi domates falan kalmamış

Günaydın kızlar
Akşam sevgililer günü nedeniyle kaçamak yaptım ben
Pişman değilim... Cezam neyse çekmeye hazırım
Hemen yazayım.. Akşam yemeğini evde yedim..
5 yk melemen
1 dilim kepek ekmeği

sonra taksime çıktık...
1 fincan mocha(kalorisini hesaplamaya bile korkarım) içtim..
1 çatal da pasta yedim..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr.nasılsınız bakalımmmmmmmmm,ben ise çok uykusuzummmmmmmmmkızım her uyandığında beni yanına çağıdı,kaç kere yatağımdan kalktım hatırlamıyorum bile,bebekliğinde bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda sabahladım çok uslu bir bebekti,uykucuydu,emdiği zaman mayışıp kalırdışimdilerde ne oldu bilmiyorum,kreşte çok yoruluyorda ondan mı uyuyamıyor acaba:44:

akşam menümü yazayımm
yarım kahve fincanı leblebi
2 kivi
1 portakal
1 kase yoğurt yedim dün spor yapmadım,kızımla ilgilendim eşim yoktu evde,sevgliler gününü kutlamaya gitti sanırımyemek yedirdim,oyun oynadık derken saat 10da yattık

sabah menüm ise şöyle
2 dlm denge ekmeği
1,5 kk kaşar

akşam ve sabah menüm felaket değil mi,farkındayım

Son düzenleme:
Sabah kahvaltımı da yazayım
300 ml suyumu içtim..
1/2 kk beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
1/2 domates
5 zeytin
incecik kaşar
2 bardak çay

ay bir felaket peynirlerim bitmiş

günaydın kızlar mutlu sabahlar

akşam menüm

1 porsiyon manisa kebabından 3 tane köfte ve tereyağlı yoğutlu soslu ekmeklerinden anca 3 kk kadar yedim( manisa kebabı bursa iskenderin sadece köftelisi o kadar. köftelerinin büyüklüğü de 1 işaret parmağı kadar o kadar minik yani )
oğlumun ızgara köftesinden anca 1 kk kadar olan köftenin yarısını yedim .

bütün yediğim köftelerin büyüklüğü sanırım tam olarak 2 kk dır.

bol salata

1 bardak ayran ( 200 ml filandır sanırım)
gelen mezelerden 1 er çatal.( şakşuka ve acılı sostan )
rus salatası sarımsaklı naneli süzme yoğurttan filan yemedim.

asıl kutlamayı 10. nikah yıldönümümün şanına yaraşır künefemi kendi küçük bakır tabaklarının tam yarısını yedim ( 1 sütlü nescafe fincanı tabağının yarısı kadar )

eve geldiğimizde kaynanacığım sıcak sıcak kestane pişirmiş getirmiş sağolsun

4-5 tane de kestane yedim
eşimi kıramam elinden de 3 tk kadar profiterol yedim.
işte böyle kızlar.
sabah tartı çok şükür olması gereken yerdeydi koruma harika gidiyor bence . çünkü dünkü gittiğim 3 yerde ne kadar zayıfladığıma vurgu yapıldı

Son düzenleme:
günaydın kızlar 2 gündür giremiyorum nete yğunluktan dolayı ama hala diyetteyim dikkat ediyorum yediklerime ve kendimi o kadar hafif hissediyorumki daha kahvaltımı yapamadım yapıcam inşallah

günaydın kızlar 2 gündür giremiyorum nete yğunluktan dolayı ama hala diyetteyim dikkat ediyorum yediklerime ve kendimi o kadar hafif hissediyorumki daha kahvaltımı yapamadım yapıcam inşallah

günaydın canım ne güzel bir duygu ve tebrik ederim durmak yok yolumuza tam gaz devam :13:

Sabah kahvaltımı da yazayım
300 ml suyumu içtim..
1/2 kk beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
1/2 domates
5 zeytin
incecik kaşar
2 bardak çay

ay bir felaket peynirlerim bitmiş

günaydın peynir canavarımmmmmmm kahvaltın çok şık olmuş afiyet olsun :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…