60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah kahvaltımı da yazayım
300 ml suyumu içtim..
1/2 kk beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
1/2 domates
5 zeytin
incecik kaşar
2 bardak çay

ay bir felaket peynirlerim bitmiş

afiyet olsun canım,akşamki kaçamağın için pişman olmamakta haklısın,ayda yılda olur öyle şeyler,ayrıca içecek en uygun kaamak olsa gerek hamurlu tatlı,börek çörekten çok daha masummm

günaydınnnnn veee afiyet olsunnnnnnnnn

günaydın peynir canavarımmmmmmm kahvaltın çok şık olmuş afiyet olsun :13:

Teşekkür ederim canım.. seninde akşam ki menün süper.. Afiyet olsun..

afiyet olsun canım,akşamki kaçamağın için pişman olmamakta haklısın,ayda yılda olur öyle şeyler,ayrıca içecek en uygun kaamak olsa gerek hamurlu tatlı,börek çörekten çok daha masummm

Di mi şeker ya... kahve içip pasta yiyecektim.. dedim pasta yemeyeyim ben mocha içeyim..

günaydın kızlar
akşam menü
1 kepçe tarhana çorbası
7 yemek kaşığı taze börülce yemeği
1 dilim ekmek
sonrasında bir tane elma
sabah menü
bir bardak ılık su
domates-salatalık
bir dilim tam tahıllı ekmek
4 zeytin
bir tane yeşil biber
2 kk tuzsuz peynir
bir bardak ıhlamur şekersiz içtim

Son düzenleme:

nugya burayaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nugya burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,haydi haydddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nugya burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
afiyet olsunnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun selam ve dua ile
ve aleyküm selam mavlicim senin de kandilin mübarek olsun canım benim
akşam menün harikaymış hocahanım:13:
hoşgeldin kolaylıklar dilerim
şimdi eliptik bisikletimle 25dk çalıştım. 100 twist yaptım 30 mekik çektim geldimmmm..

ama topicte kimse kalmamış ki herkes gitmişşş..
chef hoşgeldin aramıza..
harikasın canım
herkesin mübarek kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum
canım senin de kandilin mübarek sevgililer günün kutlu olsun
neruda menün çok şık gerçekten afiyet olsun:13:

bence süper ötesi olmuş harikasın :13:

Günaydın kızlaarr,
bugün yine şipşişkin uyandım.pazar günki kilomdan 800 gr çok çıkıyorum tartıda.Malum dönem resmen davul çaldım regl olacam diye artık hepiniz biliyorsunuzdur
kahvaltım :
2 cherry domates 1 bebek salatalık
2 çatal zeytin ezmesi 3 yeşil zeytin
2 çatal yagsız peynir iki dilim çok tahıllı ekmek
bir tutam maydonoz bir bardak portakal suyu
1 kupa şekersiz çay
malum regl dönemi canım tatlı çekiyor bari bu kaçamağı kahvaltıda yapayım dedim ekmeğin üzerine 1 çay kaşığı nutella sürüp yedim yerken çok keyifliydi ama pişmanım şimdi :26::26::26:

afiyet olsun...............

hülyacım menü süper spor ondan da süper menünle sporunla örneksin örnekkkkkkkkkkkkkkk
herhangibir kuralımız yok kuralımız kuralsızlık hoşgeldin ve de kolaylıklar dilerim

afiyet olsun canım mocha da ödülün olsun

günaydın famircim çok iyiyim çok mutluyum çok iyi olalım zümrecim
akşam tam senliksabah da tam senlik canım benim
eşinle ilgili yazdığın şeye gelince aman Allah korusun kız şakası bile çok kötü ilahi

Günaydın spor arkadaşım...
Pişman olacağın bişeyi yapmayacaksin.. ama artık yapmışsın.. 1 çk ile kaldıysa sorun değil..
afiyet olsun...
Ben dün akşam denedim eliptiki..
alışmak zaman alacak gibi..
Zorlanacağım hiç aklıma gelmemişti ama zorlandım valla..

afiyet olsun nugya akşam menün de sabah kahvaltın da çok hoşlar

canım nutella dahil hepsi çok güzel çokkkkkkkkkkkkk:13:

hafatsonları kahvaltım pek bir şık oluyor ama öyle demeakşam evet kuru fasülye yapmıştık o pişene kadar saat 19.30 oldu o saatten sonrada yemiyeyimdedim

tekrardan günaydın kızlar. nugya famir ycl hepinize günaydın. yemeklerimi yaptım geldim. bugün eşime tatlı yapacağım. dün benim tatlıyı yemedi tatlı istedi. 1 kaşık yedi o kadar övdümdüki dedi çok güzel 1 kaşığın yarısı bile yetti dedi güldü neyse öğleye tavuk sote yaptım yeşil salatayla yerim. akşama ise pırasa yaptım bulgur pilavı yaptım. evde ciğer var belki dedim zorlarım yerim dedim ama yok hiç sevmiyorum bende zorlamayacağım artık napayım sevmiyorum hiç .

sabah kalkınca 500 ml ılık su

kahvaltım

1 hamburger ekmeği ve de 1 dilim kaşar peyniriyle yapılmış ketçaplı tost
250 ml şekersiz açık çay

saat 8 :30 oğluşumu okula bırakıp eve geldiğimden bu yana da 500 ml suyumu bitirdim

Son düzenleme:

biz sana dedik,kim yicek şimdi o kadar şeyi

günaydın prienecim misafirlerin gitti aramıza dönmene sevindim. :86:

Günaydın hugocuk :)
Herkese günaydın.

Bir yanda kahvaltımı yapıyorum,bir yandan buraya bakıyorum.

Kız neruda sen artist falan mısın yoksaaa?

Mine Kırıkkanat'ı çok severim. Hem aklını hem yüzünü hem havasını. Seni de O'na benzettim, Mine'nin gençliğini bilmiyorum ama tam senin bugünkü halin gibidir herhalde.

kızlar dün okulda sabah istiklal marşı töreninden önce 160 boylarında 70-75 kilo civarındaki bir hocahanım aklı sıra benimle dalga geçecekti. 5-6 bayan öğretmen arkadaşla sohbet ediyoruz yanımıza geldi bizimle sohbet etmeye başladı bana ayyyy ne kadar küçülmüşsün seni neredeyse göremeyecektim dedi ben de ona ben seni rahat görüyorum ya sen beni görmesen de olur dedim bir bozuldu kilo vermem milletin başka işi yokmuş gibi kompleks meydana getirdi elinizden alan mı var kesin abur cuburu gözümün önünde dün o kadar çikolatayı cezeryeyi hüplettiniz eeee onlar da hakkınızı verecek tabi kilo olarak. ben tatlı yemeyen bir insan değilim ki ama kendime göre almış olduğum kararlar çercevesinde irademe güvenerek zaten ölçülü yiyiyorum yiyeceğim de ama her teneffüs 1 paket çikolata yiyerek olmayacak bu iş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…