canım bulgur koymasam kıyma koysam , o gun ogunumde olan eti yemesem bundan karsılasam olur mu?? yanında corbam var 1 kase
bulgurlu yap ve de yanında başka yiyeceğin şeyler de varsa 4-5 kaşık bir de yoğurt ile ye canım bence
tamamdırrrrrrrrrrrrrrrrrr daha ne olsun afiyet olsunnnnnnnnnnnnnn
canım yağsız ve pirinçsiz yap.domatesle yapacaksan kendi suyuyla pişer su eklemene gerek yok piştikten sonra tabağına çok az zeytinyağı ekle ye canım.yada yağsız ye kötü olacağını sanmıyorum ben genelde yağsız yaparım kendime
canım bulgur koymasam kıyma koysam , o gun ogunumde olan eti yemesem bundan karsılasam olur mu?? yanında corbam var 1 kase
canlarım sıze yemek tarıfı danısacagım; ıspanak yemegını nasıl yapayım aksam ıcın ve ne kadar yıyeyyım
okey cok mersi buyrun gelın beraber yıyeylım
okey cok mersi buyrun gelın beraber yıyeylım
cnm ben normal ıspanak yemeğini sevmiorum.ben normal sebze yemeği gibi pişriorum soğan kavuorum biber havuç rendeliorum salça koyuorum çok az , sonra ıspanakları doğruyorum çiğken saplarıyla beraber.sonra onları tencerey koyuorum üstüne 2 yemek kaşığı bulgur kyuorum ve 1 domates rendeliorum afiyet olsun
4-5 yemek kaşığı yiyeblrsn gündüz ne yedğini hatrlamıorum ama duruma göre ekmek yersin yada yemezsin bulgurlu olduğu için doyuruo zatenyanında da yoğurt süper işte
aynen öyle şekerimmmmmmmmmmmmmm pis boğazlığa bir son versinler fazlalıkları göndersinler öyle bedavaya yokkkkkkkkkkkk gitmez her güzelliğin bir bedeli var :82::82::82::82:
heryerde satılmıo sanırım onlardan konyadan almıştım.çikolatasız tatlısı çok az çıtır kıtır bişi arası kremalı gibi ama toplasan 1 çk krema yok arasında çıtırk bişiçikolatasız gofretmiçikiletasına ne oldu kim yedi kedimi yedi yoksa
iyi dileklerin için teşekkürler canımçok şükür daha iyice bugün
he valla
heryerde satılmıo sanırım onlardan konyadan almıştım.çikolatasız tatlısı çok az çıtır kıtır bişi arası kremalı gibi ama toplasan 1 çk krema yok arasında çıtırk bişi
rica ederim bebişim
sağol canım en çok senin sayende oldu iki önemli şeyi bırakınca en çok farkedildi zaten şeker ve tatlılar.
sabah:
1 domates
1 salatalık
1 köy biberi
1kk peynir
3 zeytıin
maydanoz
roka
1.5 kepekli ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:1 adet elma
öğle:
1 kepçe çorba
4 yk kadar yoğurt
yedim.(sigara böreği ve dolma yapmışlardı onları yemedim ekmek de kepekli yoktu yemedim)
ara:1 portakal
1 fincan yeşil çay
akşam:
6 yk ıspanak
3 yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
sende kendine kepekli ından az yağlı hamur yap aç içini yağsız hazırla sar fırınla sigara böreği olsun dolmanda kabuklu pirinçten veya bulgurdan az yağlı olsun sende yersin bebik yasak diye bişey yokki neyi nasıl yapacağını bildinmi tamamdır hem bunlar daha doyurucu ve bana göre çok daha lezzetli beyaz un saman gibi geliyo bana tat almıyorum bunlar çok tokta tutuyo tadına bana beyaz undan yapılan şeylere göre daha lezzetli. pirincide sevmem ama kabuklu pirinci severim diyet bitsin alıciiiiim a dostlar
sabah akşam gayet güzel cnm.öğlen az olmuş ama öncede yazmıştım dolma yiyeblrdn bi tane.birde her zman kepekli yada esmer ekmek yicez die bişi yok ki arada zaten beyaz ekmek yenmeli .kepekli ekmek olmadığı zmanlarda beyaz ekmeğin dış kabukları yenilebilir bunu diyetsyen söyledi cnmsabah:
1 domates
1 salatalık
1 köy biberi
1kk peynir
3 zeytıin
maydanoz
roka
1.5 kepekli ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:1 adet elma
öğle:
1 kepçe çorba
4 yk kadar yoğurt
yedim.(sigara böreği ve dolma yapmışlardı onları yemedim ekmek de kepekli yoktu yemedim)
ara:1 portakal
1 fincan yeşil çay
akşam:
6 yk ıspanak
3 yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
işyerinde çıkmıştı yemek tadına baktım beğenmedim yemedim yoksa 1 adet almıştım.ama tarifi evde yapabilirim canım çektiği zaman çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?