60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bulgurlu yap ve de yanında başka yiyeceğin şeyler de varsa 4-5 kaşık bir de yoğurt ile ye canım bence

tamamdırrrrrrrrrrrrrrrrrr daha ne olsun afiyet olsunnnnnnnnnnnnnn

okey cok mersi buyrun gelın beraber yıyeylım

canım bulgur koymasam kıyma koysam , o gun ogunumde olan eti yemesem bundan karsılasam olur mu?? yanında corbam var 1 kase

olur o zaman et yemeğine gerek yok ama yağsız pişir etli yemekleri öyle dedi diyetisyenim. tavsiyedir sadece yağsız kıymalı pişir istersen salça soğan falan olur güzel olur

canlarım sıze yemek tarıfı danısacagım; ıspanak yemegını nasıl yapayım aksam ıcın ve ne kadar yıyeyyım

cnm ben normal ıspanak yemeğini sevmiorum.ben normal sebze yemeği gibi pişriorum soğan kavuorum biber havuç rendeliorum salça koyuorum çok az , sonra ıspanakları doğruyorum çiğken saplarıyla beraber.sonra onları tencerey koyuorum üstüne 2 yemek kaşığı bulgur kyuorum ve 1 domates rendeliorum afiyet olsun
4-5 yemek kaşığı yiyeblrsn gündüz ne yedğini hatrlamıorum ama duruma göre ekmek yersin yada yemezsin bulgurlu olduğu için doyuruo zatenyanında da yoğurt süper işte

tamam şeker çok mersi.gunduzden ekmek hakkım yok.malesef salata ve yogurt ıyı gıder zaten cok gec olursa az yerım.

çikolatasız gofretmi çikiletasına ne oldu kim yedi kedimi yedi yoksa

iyi dileklerin için teşekkürler canım çok şükür daha iyice bugün
heryerde satılmıo sanırım onlardan konyadan almıştım.çikolatasız tatlısı çok az çıtır kıtır bişi arası kremalı gibi ama toplasan 1 çk krema yok arasında çıtırk bişi
rica ederim bebişim

iyi akşamlar kızlar yemekten sonra görüşürüz inşallah ben de şöyle oynaya oynaya gideyim

sabah:
1 domates
1 salatalık
1 köy biberi
1kk peynir
3 zeytıin
maydanoz
roka
1.5 kepekli ekmek
1 fincan şekersiz çay

ara:1 adet elma

öğle:
1 kepçe çorba
4 yk kadar yoğurt
yedim.(sigara böreği ve dolma yapmışlardı onları yemedim ekmek de kepekli yoktu yemedim)

ara:1 portakal
1 fincan yeşil çay

akşam:
6 yk ıspanak
3 yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek

ehehe tamam o zaman canım bende çikolatasız deyince çikolatasını başkası yedi sandım

sağol canım en çok senin sayende oldu iki önemli şeyi bırakınca en çok farkedildi zaten şeker ve tatlılar.

sen istemeseydin olmazdı ama şükür bu zamana kadar sorunsuz geldik canım merak etme o tatlı olayına çözüm bulacağım ben yeterki yağlar gitsin gerisi kolay

sende kendine kepekli ından az yağlı hamur yap aç içini yağsız hazırla sar fırınla sigara böreği olsun dolmanda kabuklu pirinçten veya bulgurdan az yağlı olsun sende yersin bebik yasak diye bişey yokki neyi nasıl yapacağını bildinmi tamamdır hem bunlar daha doyurucu ve bana göre çok daha lezzetli beyaz un saman gibi geliyo bana tat almıyorum bunlar çok tokta tutuyo tadına bana beyaz undan yapılan şeylere göre daha lezzetli. pirincide sevmem ama kabuklu pirinci severim diyet bitsin alıciiiiim a dostlar

işyerinde çıkmıştı yemek tadına baktım beğenmedim yemedim yoksa 1 adet almıştım.ama tarifi evde yapabilirim canım çektiği zaman çok saol

sabah akşam gayet güzel cnm.öğlen az olmuş ama öncede yazmıştım dolma yiyeblrdn bi tane.birde her zman kepekli yada esmer ekmek yicez die bişi yok ki arada zaten beyaz ekmek yenmeli .kepekli ekmek olmadığı zmanlarda beyaz ekmeğin dış kabukları yenilebilir bunu diyetsyen söyledi cnm

işyerinde çıkmıştı yemek tadına baktım beğenmedim yemedim yoksa 1 adet almıştım.ama tarifi evde yapabilirim canım çektiği zaman çok saol

hiçbişey ömür boyu yasak olamaz sağlık sorunu yoksa eğer. yasak strese sokuyor daha çok yemek istiyorsun oysaki istediğin zaman yapıp yeme fikri rahatlatıyo insanı başka yerde görüncede yemek istemiyorsun zaten istediğin an yapıp yiyebilirsin evde. sadece yapım işte içeriği farklı oluyo o kadar acıkmamak için kilo yapmasın diye daha doyurucu olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…