60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim mıbişimin yanındaydım onlarla ,ilgileniyodum sevdim falan derken içim geçmiş. yarım saat falan olmuş hiç çıt çıkarmadan yanıbaşımda beklemişler uyanmayayım diye uyanınca bıcırdamaya başladılar. meyve verdim

ara yapaım ben de
1 mandalina
20 tane beyaz leblebi..

evet bende bügün yemk yapamadım zaten canımda istemiyo
2dmates
1salatalık
2büsküvi
1tatlıkaşıgı bal
şkersiz kaven oh valla ii geldi
afiyet olsun kızlar
1saat sporumuyaptım
200de mekijçektim

afiyet olsun canım

bir ara verdim çalışmaya bir yeşil elma bir fincan şekersiz çay
afiyet olsun
ara yapaım ben de
1 mandalina
20 tane beyaz leblebi..
afiyet olsun
afiyet olsun neruşum bk tabağında hımmmm çokda güzel olur bilirim.
kız senin harflerde benim harfler gibi birbirine karışmaya başlamışafiyet olsun dombili dom domumbende 1 mandalina yidim şinci,aynen şöyleydi

afiyet olsun fambık

kızlar çoğu kişi beyaz leblebi yediğini yazmış. faydasını ve günde kaç tane yememiz gerektiğini yazabilirmisiniz? zayıflamada önerileriniz neler?
canım tok tutsun diye yeniliyor fazlası zarar tabikide.belli bi miktar yenicek.çerez yeniliyor ama bazılarımıza yasak ben gerçi artık gitmiyorum ama diyetisyenim yağlı yeme dedi bana onun yerine bir tane kepekli galete vermişti.20 tane yiyebilirsin mesela günlük
Selam kizlar ayrilan olursa beni de araniza alirmisiniz

canım hoşgeldinbirinin ayrılmasına gerek yok zaten bizde öyle bir kural yok

yarına iyice iyileşir canım kreminide sürdün nasıl olsa.yarın iyice fark olur .inşallah yumurtayı da çıkartır bi an önc sağ salim

yarına iyice iyileşir canım kreminide sürdün nasıl olsa.yarın iyice fark olur .inşallah yumurtayı da çıkartır bi an önc sağ salim

inşallah canım duumu iyi gözüküyor sevimli sevimli bakıyo sevdiriyor bıcır bıcır laf anlatıyor. genelde yatak odasında oluyorum yanlarında ama bu seferde diğer iki kuşum özlüyor beni epeydir yatak odasındaydım geldim salona sıkılmışlar sardılar bana bıcır bıcır bilgisayara bakıyorum kızıyorlar bağırıyorlar onlarla ilgilenecekmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…