60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

damam o zaman oldi. günde kaç dilim ekmek verdi. diyetisyen listesi bu demi. epey ekmek verdiğine göre senin metabolizma hızlı galiba sporda yapıyorsundur sanırım

diyetisyene gitmiyorum kendim bişeyler yapmaya çalışıyorum. günde kaç dilim ekmek yemem uygun ben bugün toplam 4 dilim yedim uygun mudur

diyetisyene gitmiyorum kendim bişeyler yapmaya çalışıyorum. günde kaç dilim ekmek yemem uygun ben bugün toplam 4 dilim yedim uygun mudur

valla bana göre 5 dilimden az olmamalı. ama şu var mesela 2 kaşık pilavda 1 dilim ekmek demek veya işte liht bisküviler çubuk krakerlerde ekmek sayılıyo bu dengeyide göz önünde bulundur canım.

valla bana göre 5 dilimden az olmamalı. ama şu var mesela 2 kaşık pilavda 1 dilim ekmek demek veya işte liht bisküviler çubuk krakerlerde ekmek sayılıyo bu dengeyide göz önünde bulundur canım.

normalde ekmeği seven biri değilimdir. pilav yemedim bugün hiç
o zaman ekmek az olmuş değil mi
dediğin gibi hesabını tutarım bundan sonra

dalgınlıktan ekmek almayı unutmuşum. 1 dilim ekmek kalmış. sabah yerim dedim onun yerine 2 kepçe çorba yarım bardak yoğurt 3 kaşık bulgur 6 kaşık pırasa yemeği yedim ekmek yokti

normalde ekmeği seven biri değilimdir. pilav yemedim bugün hiç
o zaman ekmek az olmuş değil mi
dediğin gibi hesabını tutarım bundan sonra

akşama yağsız 1 kaşık yağ ile mısır patlat 1 su bardağı ye dengelersin ekmek 5 dilim yemiş olursun bidaha hesap tutarsın zaten yediklerini yazıyorsunya biz sana yardımcı oluruz canım

Son düzenleme:
akşam yemeğimi yedim de geldim
*8 yk taze fasülye
*bir kase dolusu yoğurt
herkese afiyet olsun
afiyet olsun cnm .ekmek hakkımızı genelde metabolizmanın daha hızlı çalıştığı sabah ve öğlen yemeklerinde kullanmaya çalşıoruz bu akşam ekmek yemiycez anlamına gelmior tabiki ama en azından 2 dilim deilde 1 dilim yeseydin onun bir diliminide öğlen yeseydin güzel olurmuşdu. mesela 2 sabah 1 öğlen 1 akşam gibi. ben öyle yapmaya çalşıorum hatta bazen akşam yarım dilim yediğim oluo.
birde bakliyat 8 yemek kaşığı bana çok fazla geldi (sebze yemeği 8 yemek kaşığı yiyen var) ama bakliyat ben yiyemem o kadar fazla. sebze yemeği 5-6 kaşık bakliyat da 4 kaşık fln yiorum ben çok doyuruo çünkü.

2 yemek kaşığı pilav makarna erişte kısır 1 dilim ekmek yerine geçio. mercimek köftesinin çiğ köfteninde 2 tanesi bir dilim ekmek.yaprak sarmasının 4-5 tanesi etli dolmanın ( orta boy ) 2 tanesi 1 dilim ekmek demek cnm. birde ben şöyle bi yazı bulmuştum ara ara yeni gelenler oldukça yeniden paylaşıorum umarım işine yarar

Nasıl sağlıklı bir seçim yaparım?
Günlük hayatta en sık tükettiğimiz yiyecekler ve değişim miktarları hakkında bilgi sahibi olmanızda fayda var. Böylece neyi yediğinizde diğerlerinin yerine geçeceğini öğrenmiş olacaksınız ve seçimlerinizi doğru yaparak daha dikkatli tüketeceksiniz.
- 1 dilim kek yediğinizde İçinde yaklaşık 1.5 dilim kadar ekmek, 2 tatlı kaşığı kadar sıvıyağ, 1 elmadaki kadar şeker vardır.
- 1 kase sütlü tatlı yediğinizde 1 bardak süt, 1 dilim ekmek, 1 meyve yemiş olursunuz böylece hiç yağ almadan, kalsiyum ve protein yönünden uygun bir seçim yapmış olursunuz.
- 1 poğaça yediğinizde 1-2 dilim ekmek 2 tatlı kaşığı sıvıyağ ile sadece un ve yağ yemiş olursunuz. Bunun yerine 2 dilim kepek ekmek ve peynir ile yapılan bir sandviç yerseniz içerdiği protein, kalsiyum ve lif ile daha sağlıklı ve yağ içermeyen bir seçim yapmış olursunuz.
Sütlaç (1 kase) = 1 bardak süt + 1 dilim ekmek + 1 meyve
Muhallebi ( 1 kase) = 1 bardak süt + 1 dilim ekmek + 1 meyve
Kısır ( 2 yemek kaşığı) = 1 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
İçli köfte (1 adet) = 1 köfte kadar et + 1 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
Kadınbudu köfte ( 1 adet) = 1 köfte kadar et 1/2 dilim ekmek + 2 tatlı kaşığı yağ
Mercimek Köftesi ( 2 adet) = 1 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
Patates salatası ( 2 yemek kaşığı) = 1 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
Mantı ( 2 küçük kepçe) = 1 köfte kadar et + 2 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
Kıymalı pide (1 adet) = 4 dilim ekmek + 2 köfte kadar et + 1 tatlı kaşığı yağ
Hamburger ( 1adet) = 2 dilim ekmek + 2 köfte kadar et

dogri diyüür

dalgınlıktan ekmek almayı unutmuşum. 1 dilim ekmek kalmış. sabah yerim dedim onun yerine 2 kepçe çorba yarım bardak yoğurt 3 kaşık bulgur 6 kaşık pırasa yemeği yedim ekmek yokti

afiyet olsun bebişşş

bnmde kociş biraz geç gelicek. bekliycem yemeğe onu artık.şimdi bir ara daha yaptım 1 gevrek yedim.
akşam yemeğim ise şöle olcak inş.

1.5 kepçe tel şehriye çorbası
4-5 yemek kaşığı brüksel lahanası yemeği( havuç patates bulgurlu, patateslerini yemycem)
bol limonlu yeşil salata
ekmek yok. hakkım bitti

afiyet olsun canım güzel herzamanki gibi

bilgiler için teşekkürler çok faydlı olduuu

Yaşasın benim içinde faydalı sütüm artsın sütüm dua edin bana lütfen

ıyı aksamlar kızlar bugunki menum
08:00 09:00 fitness
sabah kahvaltısı
4 tane zeytın
kıbrık kutusu peynır
bı tane orta boy domates
1 kupa yesıl cay
ara 11:00 de 2 tane kuru kayısı

öğle yemeğım
yarım kepce mercımek corbası
3 yk bulgur plavı
avus ıcı haslanmıs tavuk

ara 16:00 2 tane kuru kayısı
aksam 18:00
1 tabak zeytın yaglı kepekli makarna
yanına yarım kase light yogurt

40 dk da fıtnees vee bol boll su

çok güzel bilgiler bunlar teşekkür ederiz.

afiyet olsun.neruda bu verdiğin kiloları ne kadar sürede verdin süpersin. darısı başımıza..

Tatlım sağollll sizler de süperrr olucaksınız inşallah ben de henüz süper olmasam da fazlalıkların yarısından kurtuldummm kaldı 10kg daha çünkü boyum 1.60 yani 52-50 falan olmak istiyorum sağlıkla inşallah:13:

Bu giden 10.8 kg yi 2,5 ayda verdim haftada 3 gün 45dk-1 saatarası spor yapıyorum ayrıca haftaiçi ve cumartesileri olldukça sağlıklı beslenip pazar günleri biraz kaçamak yapıyorum

Hafta içi hergün muttlaka 3 porsiyon meyve, 3-4 dilim ekmek, 1 su bardağı süt 1 su bardağı yoğurt,öğle ve akşam boll salata+ iki öğünden birinde et birinde sebze yemeği yiyorum.

Tabii ki zengin bir kahvaltı yapıyorummm süt-yoğurt ve peynri yağsız, ekmeği çavdarikepek,çok tahıllı,tam buğday olarak dönüşümlü yiyiorum.

Ara öğünlerde 1 kahve fincanı kadar beyaz lebebi,meyve,yoğurt,hac hurması yaban mersini çook nadirrr diyet bisküvi ile yapıyorum(2 haftada bir falan ancak diyet bisküvi)

Regl dönemlerimde ve hemen öncesinde muz-tarçın çokk tüketiyorum tatlı isteğini süper bastırıyo, normalde de meyvelerime tarçın serperim, yine canım tatlı isterse Türk kahveli-Tarçınlı süt içiyorum o da tatlı isteğini bastırmada çokk etkili

Sebze yemeklerini 6yk, bakliyatları 4-5yk yiyiorum eti avuç içi kadar 2 parça yiyiorum balıkk haftada 2-3 tüketiyorum tavuk da öyle et de 1 kez genelde ama benim sebze yemeklerim tavuklu ya da kıymalı olur oan göre dengeliyorum

Aynı gün içinde öğlen sebze yediysem akşam et;öğlen et yediysem akşam sebze yemeye çalışıyorum aynı gün iki öğünde de et yediysem ertesi gün hem öğlen hem akşam sebze yemeye gayret ediyorum bu tür dengelemelr yapıyorum

Amaaa ben deeee herşeyi bu mucize topikteee muhhteşem arkadaşlarımdan öğrendim,öğreniyorummm:13::13::13:

Yolu yarıladım şükür ama yaza daha 3-4 ay var ve kalanları da bu süre içerisnde yollamayı planlıyorum sağlıkla inşallahhhh

Hepberaber tüm fazlalıklardan kurtulmak dileğiyle tatlımmm:13::13:

Canım öğe dışında her şey süperr o da bugünlük böyle olmuşşş listen genel olarak gayettt güzell afiyet olsun yanında öğlen için mutlaka yoğurt ve ekmek bulundur tatlım ki onları da yemek ne çıakrsa yanında yersinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…