inşallah canım duumu iyi gözüküyor sevimli sevimli bakıyo sevdiriyor bıcır bıcır laf anlatıyor. genelde yatak odasında oluyorum yanlarında ama bu seferde diğer iki kuşum özlüyor beniepeydir yatak odasındaydım geldim salona sıkılmışlar sardılar bana bıcır bıcır bilgisayara bakıyorum kızıyorlar bağırıyorlar onlarla ilgilenecekmişim
şimdi sen 1,5 yılda eskidik diyosan o zaman biz şimdi hülyayla ne edelim.bizim turşumuz çıktı o zaman8 yıllık olunca.
Allah Allah kızlar kilolar bitti evlilikler mi soruluyor
ben de 10 yıllık evliyim
yaş 34
7 ve 4 yaşlarında iki oğlum var
senin maşşlahın varzaten göstermiyonya dersin maşşlah
hugocum napppppıyosunnn
bende bende 7 aylık evliyim her kes bebek ten önce zayflamak istior.ben zayfladım şükür :26:birazda sıkılaşsam daha süper olucak darısı başınızaburası yeni evlilerle dolu galiba
ben de 7 aylık evliyim
yedim yedim şiştim bebekten önce zayıflamam şarttt
afiyet olsun cnmbir ara verdim çalışmaya bir yeşil elma bir fincan şekersiz çay
afiyet olsun cnmara yapaım ben de
1 mandalina
20 tane beyaz leblebi..
afiyet olsun bebeeeeemmm.oohhh mis miss..şu borcam kapaklarıda olmasa nerde yapardık o salataları bilmem kiiKızlar öğle yemeğim
1 borcam kapağı karışık yeşil salata
3yk haşlanmış kuru fasulye
1 kutu lıhgt ton balığı
HEPSİ BİRLEŞTİ NESİFFF SALATAM OLDUUU
ayrıca 1 kase lıght yoğurt
1 dilim uno denge ekmek
o karışım kesnlkle işe yarıo test edildi ben neruda esw ve dier adını hatrlayamadığım kızlar tarafından ve onaylandı 1 hafta içiceksn ama fazla içmek yok.en iyi tartılma şekli sabah wc ye çıktıktan sonra aç karnına çıplak tartılmak her zman aynı yerde 1 hafta arayla tartılmak her gün deil.Bu karışımı dün akşam yaptım.Çokda kötü değildi.DÜN AKŞAMDAN BU YANA 1 bardak içiyorum her öğün umarım işe yarar.
Tartım dijital ve kaliteli bişi olmasına rağmen bu sabah ard arda 3 tartılmamda 3 ayrı sonuç aldım.En Güzel sonun:65,5 di.sabak aç karnına giyinmeden tartıldım umarım doğrudur.
afiyet olsun cnm sporun içinde tenrkler süpersinnnevet bende bügün yemk yapamadım zaten canımda istemiyo
2dmates
1salatalık
2büsküvi
1tatlıkaşıgı bal
şkersiz kaven oh valla ii geldi
afiyet olsun kızlar
1saat sporumuyaptım
200de mekijçektim
hoşbulduk canım daha 4 aylık evliyim ama bebiş olmadan zayıflayım istiyorum bu kiloların üstüne eklmek çok kötü olur benim için
afiyet olsun cnmöğleden sonra okulda 100 ml şekersiz çay
3-4 tane eti hoşbeş gofret
şimdi evde
1 kuru incir
4 fındık
4 kaju
35 beyaz leblebi
ve tabikiiiiiiiiiiiiiiiiii 500 ml su
cnm bizlerin menülerini takip et. yasak yok herşeyden yioruz ama ölçülü meyve süt yoğurt salata çorba hergün yenmesi gerekenler bunlra ek olraka et tavuk balık sebze yemeği bakliyat hepsnden yicez esmer ekmekleri terci edicez bol su içicez .sende menüleri takip ederek kendine bişiler çıkarabikrsn 1-2 haftada alışırsın şekerli tatlı gıdalar hamur işleri kıxartmalar yasak deil ama uzak dursak iyi olur çok canımız çekerse 1-2 tane alıp çeklcez. 3 ana ve 3 ara öğün yapıcaz işte böyle cnm aklıma gelenlerkızlar çoğu kişi beyaz leblebi yediğini yazmış. faydasını ve günde kaç tane yememiz gerektiğini yazabilirmisiniz? zayıflamada önerileriniz neler?
ben geldim mıbişimin yanındaydım onlarla ,ilgileniyodum sevdim falan derken içim geçmiş. yarım saat falan olmuş hiç çıt çıkarmadan yanıbaşımda beklemişler uyanmayayım diye uyanınca bıcırdamaya başladılar. meyve verdim
canımcım göstersem ne olacak farketmez gönül hissetiği yaşta zaten
bende 1,5 yıllık evliyim yeni sayılır..ben eskidik diyorum ama herkes bebek olana kadar yeni evlisiniz diyor...saçma
canlarım sıze yemek tarıfı danısacagım; ıspanak yemegını nasıl yapayım aksam ıcın ve ne kadar yıyeyyım
bugün 3. kişi söyleyen aygün sen nasıl zayıfladın birde biz zayıflasak diyolar.anlatıyorum milletin işine gelmiyo şekeri tatlıyı azaltamıyorlar eee işinize gelirse dimi ama .:82:
bugün 3. kişi söyleyen aygün sen nasıl zayıfladın birde biz zayıflasak diyolar.anlatıyorum milletin işine gelmiyo şekeri tatlıyı azaltamıyorlar eee işinize gelirse dimi ama .:82:
ara öğünüm
110 gr.probiyotik yoğurt
1kuru incir
3 kuru erik
1 çikolatasız gofret
bulgurlu yap ve de yanında başka yiyeceğin şeyler de varsa 4-5 kaşık bir de yoğurt ile ye canım bence
ara öğünüm
110 gr.probiyotik yoğurt
1kuru incir
3 kuru erik
1 çikolatasız gofret
canlarım sıze yemek tarıfı danısacagım; ıspanak yemegını nasıl yapayım aksam ıcın ve ne kadar yıyeyyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?