60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilgilencen o zaman şimdi eşinde gelecek oda ilgi isteyecek hangi birine yetişecen bacım sen şimdi onlarlan ilgilen eşin gelincede ona vakit ayır

Allah Allah kızlar kilolar bitti evlilikler mi soruluyor

ben de 10 yıllık evliyim
yaş 34
7 ve 4 yaşlarında iki oğlum var

hugocum napppppıyosunnn

iyiyim canım daha iyiyim kuşumla ilgileniyorum genelde yanında olmaya çalışıyorum sevdirmek istiyor kendini konuşmak istiyor benimle bende yanında olmaya çalışıyorum canım. yarın kontrole gideceğim gelince yazarım size. kontrol öğleden sonra geç olabiliyor bazen kalabalık oluyor sırayla alıyor giren yarım saatten önce çıkmıyor merak etmeyin beni gelince yazarım

burası yeni evlilerle dolu galiba
ben de 7 aylık evliyim
yedim yedim şiştim bebekten önce zayıflamam şarttt
bende bende 7 aylık evliyim her kes bebek ten önce zayflamak istior.ben zayfladım şükür :26:birazda sıkılaşsam daha süper olucak darısı başınıza

bir ara verdim çalışmaya bir yeşil elma bir fincan şekersiz çay
afiyet olsun cnm

ara yapaım ben de
1 mandalina
20 tane beyaz leblebi..
afiyet olsun cnm
afiyet olsun bebeeeeemmm.oohhh mis miss..şu borcam kapaklarıda olmasa nerde yapardık o salataları bilmem kii
o karışım kesnlkle işe yarıo test edildi ben neruda esw ve dier adını hatrlayamadığım kızlar tarafından ve onaylandı 1 hafta içiceksn ama fazla içmek yok.en iyi tartılma şekli sabah wc ye çıktıktan sonra aç karnına çıplak tartılmak her zman aynı yerde 1 hafta arayla tartılmak her gün deil.

evet bende bügün yemk yapamadım zaten canımda istemiyo
2dmates
1salatalık
2büsküvi
1tatlıkaşıgı bal
şkersiz kaven oh valla ii geldi
afiyet olsun kızlar
1saat sporumuyaptım
200de mekijçektim
afiyet olsun cnm sporun içinde tenrkler süpersinnn
hoşbulduk canım daha 4 aylık evliyim ama bebiş olmadan zayıflayım istiyorum bu kiloların üstüne eklmek çok kötü olur benim için
herkes aynı derttegitsin kilolar sonra vakti zmanı gelince sağlıklı bebişlermz olsun inşallaahhh

öğleden sonra okulda 100 ml şekersiz çay
3-4 tane eti hoşbeş gofret

şimdi evde
1 kuru incir
4 fındık
4 kaju
35 beyaz leblebi
ve tabikiiiiiiiiiiiiiiiiii 500 ml su
afiyet olsun cnm

kızlar çoğu kişi beyaz leblebi yediğini yazmış. faydasını ve günde kaç tane yememiz gerektiğini yazabilirmisiniz? zayıflamada önerileriniz neler?
cnm bizlerin menülerini takip et. yasak yok herşeyden yioruz ama ölçülü meyve süt yoğurt salata çorba hergün yenmesi gerekenler bunlra ek olraka et tavuk balık sebze yemeği bakliyat hepsnden yicez esmer ekmekleri terci edicez bol su içicez .sende menüleri takip ederek kendine bişiler çıkarabikrsn 1-2 haftada alışırsın şekerli tatlı gıdalar hamur işleri kıxartmalar yasak deil ama uzak dursak iyi olur çok canımız çekerse 1-2 tane alıp çeklcez. 3 ana ve 3 ara öğün yapıcaz işte böyle cnm aklıma gelenler

cnmmmmmm geçmiş olsun kuşuna.inş en kısa zmanda iyileşr

bugün 3. kişi söyleyen aygün sen nasıl zayıfladın birde biz zayıflasak diyolar.anlatıyorum milletin işine gelmiyo şekeri tatlıyı azaltamıyorlar eee işinize gelirse dimi ama .:82:

canlarım sıze yemek tarıfı danısacagım; ıspanak yemegını nasıl yapayım aksam ıcın ve ne kadar yıyeyyım

tşkler lalncho allah mutluetsin maşşlah herkezkiloalıyo evlenince sonra bebk için zayıflamak istiyo ah işte bogazları tutamıyoz sonuç bu allah isteyen herese nasip eetsin innşşlaburdakilerin isteyenlerin tombik bebkleri olurrrrrrrrrr

canlarım sıze yemek tarıfı danısacagım; ıspanak yemegını nasıl yapayım aksam ıcın ve ne kadar yıyeyyım

bulgurlu yap ve de yanında başka yiyeceğin şeyler de varsa 4-5 kaşık bir de yoğurt ile ye canım bence

bugün 3. kişi söyleyen aygün sen nasıl zayıfladın birde biz zayıflasak diyolar.anlatıyorum milletin işine gelmiyo şekeri tatlıyı azaltamıyorlar eee işinize gelirse dimi ama .:82:

aynen öyle şekerimmmmmmmmmmmmmm pis boğazlığa bir son versinler fazlalıkları göndersinler öyle bedavaya yokkkkkkkkkkkk gitmez her güzelliğin bir bedeli var :82::82::82::82:

canım yağsız ve pirinçsiz yap.domatesle yapacaksan kendi suyuyla pişer su eklemene gerek yok piştikten sonra tabağına çok az zeytinyağı ekle ye canım.yada yağsız ye kötü olacağını sanmıyorum ben genelde yağsız yaparım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…