60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun neruşum

saolasın kusum harıkasın bayılıyorum sılzerın onerılerını okumaya.

Beni soran olursaaaa uzaydayımmm gelicemmm inşallahhh

günaydın farmasi kahvaltı güzel afiyet olsun ne ödülüydüki bu :26: sen zaten hergün tatlı yemiyonmu

ben hergün tatlı yemiyorum canım ama çok sık yiyiyorum o kesin ne ödülü bu deliye hergün bayram ödülü .
zaten bir ara yazmıştım 80/20 gün içerisindeki listede % 20 lik kaçamak- ödül kısmı bu tatlılar benim için

Gerçekten de kilo verdikçe veresin geliyor çünkü hedefine daha çok yaklaşmış oluyosun ve vazgeçmek istemiyosun:) Devam et canım bu iltifatların daha da fazlasını duyacağını düşünerek....

selam kızlar. diyetisyenden geldim. düzenli yapmamama rağmen 3 kilo vermişim. yağ oranım yüzde 23 e düşmüş ancak bu yağ oranım ve kilo regliden dolayı yüksek çıkmıştır dedi diyetisyenim regl döneminde yüksek çıkıyormuş neyse regl olmama rağmen yinede kilo verdiğim kesin en az 3 k,lo vermişim

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hügocuğuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm çok sevindim çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Tebrikler cnm senin adina sevindim darisi basimiza

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hügocuğuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm çok sevindim çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

toplamda fazlalık kilom 2 kilo kalmış canım. ama bana göre 3 çünkü ben yüzde yirmi yani en düşük yağ oranı istiyorum. nisanın ilk haftasına kontrol verdi. sanırım son kontrol olucak korumaya alcak sonra

famircim şimdi orda olup boynuna sarılmak isterdim öyle sevindimki bugün anlatamam kocişte çok mutlu oldu. ben hastaneye girerken diyetisyen karşıdan geliyordu ve bugünde sporcuların tahlilleri varmış neyse işte diyetisyen beni uzaktan örünce demişki kendi kendine ayy sporcular ne güzel böyle uzun bacaklı kaslı kaslı falan demiş içinden tanımamış beni yaklaşınca selam verdim şok oldu ayy sen ne güzel olmışsun dedi içinden geçenleri söyledi fıstık gibisin dedi. sonra o yemeğe gitti bende bekledim geldi ölçüm yaptık gerçi ölçüm fazla kendide dedi yağ oranı fazla çıkıyormuş bu dönemde şişlikte oluyormuş aşarı yukarı 1 kilo fark olurmuş fazla çıkarmış

balım hoşgeldin canım çok sevindim ay sanki ben zayıfladım yahu evet nisan dediyse korumaya alacak büyük bir ihtimal.listeni değiştirdimi peki tekrar

afiyet olsun hocahanım mantı da çok şık olmuş doğrusu
kaptan neruda sence artık yoruma gerek var mı ? sen bu işi biliyorsun artık vesselam
günaydın kızlarrrrrrrr
kahvaltım
2bardak su
3leblebi
bişeyatmışolam diyeagzıma attım
1yumurta
1,5domates
3zeytin
1kk peynir
1lokma helva
şekersiz çay
hülya kaptancığım artık sana yorum yapmak haddim değil süpersin canım benim

RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN CANIM İNŞALLAH

tebrıkler canımmmm harıkasın

kızlaarrr noldu bilmiyorum ama iki gündür iştahım kesildi ya acayip hemde..açlık hissetmiyorum seviniodum ama korkmaya başladım çünkü diyetisyen bana 1600 kalorilik diyet verdi ama iki gün yediğimi toplasanız o kadar etmez..yiyim diyorum ama midem bulanıyo ..umarım kötü bişey olmaz sonunda..:18:

balım hoşgeldin canım çok sevindim ay sanki ben zayıfladım yahu evet nisan dediyse korumaya alacak büyük bir ihtimal.listeni değiştirdimi peki tekrar

canım değiştirmedi ama ilave var o da şu kakao verdi. hani pastalara tatlılara konulan kakaolar varya onların içilebilenleride oluyo ondan verdi akşam sütüme kahve yerine onu katıcam veya herhangi bir öğünde suya katılarakta içilirmiş farketmez dedi. enerji verir faydası var dedi ama bu içinde şeker olan kakaolardan olmayacak canım pastalara tatlılara konanlardan olcak içilebilenleri oluyor bazı markaların şekersiz onlardan olcak. hemen aldım geldim. domates suyunu hücre yenilenmesi için vermiş zayıflama ile alakası yokmuş. birde nisandaki kontrole gimeden önce tahlil yaptıracağım tüm kan tahlilleri olacak yine kontrol amaçlı herhangi bir eksiklik varmı diye bakacak. kakao magnezyum eksikliği olmasın diye verdi birde badem yerine 5 antep fıstığı verdi

Son düzenleme:

dimek famire sarılasın geldi

anladım canım bendemi şimdi o kakaodan içicem beraber uyguluyozya diyeti

Hugocukcuğummm çokk sevindim canımmmm tebrik ediyorummm e artık bişey kalmadıııı 2kg cik nedir ki :13::13::13: inşallah her şey istediğin gibi olurrrrr sağlıkla gider kalan 2 kg de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…