öğlen yemeğimi saat 3 gibi yedimmm
3yk yoğurt(lıght kalmamış evde normal yoğurt)
3yk nesfit
1 portakalla yaptığım karışım
boll tarçınlı
canım normal yemek istemedi bugün de öğlen böyle olsunnn
haftada 1-2 kez öğlen böyle yapıyorum ben doyuyorum şükürrr
Şimdi yeşil çayımı içiyorumm
sonra da sporuma başlıycam inşallah
Canım akşam yemeği kişiye göre değişen bir şey ben mesela 2den önce pek yatmıyorum en erken 1 o yüzden 9da bile yediğim oluyo ama geç yiyorum diye karbonhidrat yemiyorum sebze,salata,yoğurt yiyiorum genelde eğer erken yatıyorsan karbonhidrat almamaya çalış ama yemek saatinle yattığın saat arasında en az 3 saat olsun balımmmama yemeden olmazzz yani salata yoğurt mutlaka ye ama bişeyler olsun yoksa metabolizman yavaşlar allah korusun
Hoşgedlin tatlım sen zaten kendini tanıyosun ekmekse falza yediğiin onu bile azaltman çok şey değiştirir ben mesela aburcuburla kilo alan biriydim artık yemiyorum çokşükür gidiyor kilolar
saolasın kusum harıkasın bayılıyorum sılzerın onerılerını okumaya.
şimdi mesela 4 dilim ekmek yedim diyosun ya sen aslında 3 dilim ekmek + 7 sarma ki o da 2-3 dilim ekmek eder toplamda 6 dilim falan yemiş olmuşsun
Yani şöyle söyliyim 2 yk pilav = 1dilim ekmek ya da 4 sarma = 1 dilim ekmek aldığın karbonhidratı hesaplarken ekmekle beraber pilav-var samakarna-dolma bunları da bu şekilde hesaplaman lazım ben mesela toplam 3 diliim ekmek olarak alıyorum günlük akrbonhidratı ama ben önce de falza ekmek yemezdim
Bir de eğer akşam 8de yiyosan ve çok dageç yatmıyosan sana tavsiyem karbonhidratı sabah ve öğlen al akşam yemeğinde,sabzei,salata yoğurt yemeye çalış
:13:
Canım aslında burdaki menüleri takip etsen aklına süper fikirler gelirrr çok faydalı oluyor meselabne bu akşam z.yağlı portakal sulu kerevzi pişiriyorum, bulgurlu ıspanak yemeği,bulgurlu dolma, kıymalı ıspanak, nohutlu kabak yemeği,z.yağlı bakla, tavuklu türlü,tavuklu mantar sote,fırında karnı yarıık gibi aklıma ilk gelen pek çok yemeği yapabilirsin
En önemli nokta 1kg sebze ile sebze yemeğine 1yk sıvı yağ koyman gerekiyor eğer etli bir sebze yemeği ya da tavuke et haşlama yapıyosan da hiç yağ ekleme canım
canım ben 2,5 ayda 10kg kadar verdimm ama fazlam da çoktu gerçi hala 10-12kg fazlam var nerem aldıysam bnca kiloyu 20-22 kg lik bavulla geziyomuşum resmenşimdi neyse bavul küçüldü 10-12 kg lika rtık ama o da gidecek inşallah kalanı da yine 3 ayda vermeyi planlıyorum ayza doğru havalr ısındıkça daha da hızlı gider kilolarrr sağlıkla hepsinden kurtuluruz inşallah hepimiz de :13:
günaydın farmasi kahvaltı güzel afiyet olsun ne ödülüydüki bu :26: sen zaten hergün tatlı yemiyonmu
olacak şekerim sana da olacak emin ol ama sen acele etme bebişin var
evet canım acayip motive oldum aralarımdan bişi yerken bile extra dikkat etmeye başladım para parayı çeker derler ya kilo kiloyu verdirir dicem saçma olacak oldu bile
selam kızlar. diyetisyenden geldim. düzenli yapmamama rağmen 3 kilo vermişim. yağ oranım yüzde 23 e düşmüş ancak bu yağ oranım ve kilo regliden dolayı yüksek çıkmıştır dedi diyetisyenim regl döneminde yüksek çıkıyormuş neyse regl olmama rağmen yinede kilo verdiğim kesin en az 3 k,lo vermişim
selam kızlar. diyetisyenden geldim. düzenli yapmamama rağmen 3 kilo vermişim. yağ oranım yüzde 23 e düşmüş ancak bu yağ oranım ve kilo regliden dolayı yüksek çıkmıştır dedi diyetisyenim regl döneminde yüksek çıkıyormuş neyse regl olmama rağmen yinede kilo verdiğim kesin en az 3 k,lo vermişim
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hügocuğuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm çok sevindim çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
afiyet olsun hocahanım mantı da çok şık olmuş doğrusugünaydıııııınnn kızlaaaaaaaaaaaarr
herkese güzel bir gün diliorum
kahvaltım
1kupa şkersiz çay
2 dilim karışık tahılllı ekmek
2 kuru kayısı
1 çeri domates
maydonoz dere otu
2 kk peynir çeşitleri
4 zeytn
2 yk yoğurt 1/2 tk keten tohumu ile
1 tk pekmez
bide akşam yemeğinde ek olarak 2 yk mantı yedim2 yk da az şekerli sütlü tatlı yazmanzsam içim rahat etmezdi yazayım dedim.
pilatesi beklycem şimdi. geçmişe bi göz atayım
bu arada tvde süt ve süt ürünlerinin metabolzimayı hızlandırdığı ve günlük bezlenmede mutlaka olması gerektiğini 2 ünlü beslenme uzmanı anlatıor onuda dip not ekleyeyim dedim yemeyenler varsa duyrulur.
kaptan neruda sence artık yoruma gerek var mı ? sen bu işi biliyorsun artık vesselamHerkese günaydııııııııııııııııııııın öpücüklerrrrrrrrrrrrrrr sağlıklı mutlu huzurlu bir gün diliyorum kızlaaarrrr tüm fazla kilolara elvedaaaaa dediğimizzzzzz bir gün olsun inşallahhhh
Ben dün akşamı falan yazmamıştım dün tüm günü yazayım
kalkınca
1 hac hurması 500 ml su
kahvaltı
2kk yağsız beyaz peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
4 çeri domates
1 salatalık
boll maydonoz
1.ara: 1 portakal
öğle
3yk kuru fasulye
1 kutu lıght ton balığı
bol yeşillikle yapılmış salata
1 dilim uno denge ekmek
1 kase lıght yoğurt
2.ara: 1 armut
akşam:
4 tane ceviz kadar köfte
5yk türlü
1 kase lıght yoğurt
Bugün deeee kahvaltımmm
2 dilim uno denge ekmek
1 kk yağsız beyaz peynir
1 adet 1tk zyağı ile yapılmış sahanda yumurta
3 çeri domates
2 salatalık
Şimdi de yeşil çayımı içiyorummmm şuana kadar da 1lt su içtimmm dün de 3lt ye yakın su içmiştim zatiiii
Bu hafta regl olcam inşallah muhtemelen perşembe falan o yüzden biraz şişlik başladı sanırım bu hafta tartılmam cuma falan tartılıyodum çünkü artık regl bitince haftaya salı-çarşamba falan tartılırım sanırım:26:
hülya kaptancığım artık sana yorum yapmak haddim değil süpersin canım benimgünaydın kızlarrrrrrrr
kahvaltım
2bardak su
3leblebi
bişeyatmışolam diyeagzıma attım
1yumurta
1,5domates
3zeytin
1kk peynir
1lokma helva
şekersiz çay
bugün öğlen yemeği yemedim çünkü tam yemeğe oturdum kız kardeşim aradı 5 aylık hamileydi.fakat bebeğinin iç organkarı eksik beyninin 4/3 ü so doluymuş.yarık dudak varmış birde bağırsakları böbrekleri eksikmiş,kalbi ve ciğerinde problem varmış.içeri kan sızıyormuş.kurul toplandı bebek ve kardeşim için karar verecekler kardeşiminde hayatı tehlikede lütfen dua edinnn.
balım hoşgeldin canım çok sevindimay sanki ben zayıfladım yahu evet nisan dediyse korumaya alacak büyük bir ihtimal.listeni değiştirdimi peki tekrar
famircim şimdi orda olup boynuna sarılmak isterdim öyle sevindimki bugün anlatamam kocişte çok mutlu oldu. ben hastaneye girerken diyetisyen karşıdan geliyordu ve bugünde sporcuların tahlilleri varmış neyse işte diyetisyen beni uzaktan örünce demişki kendi kendine ayy sporcular ne güzel böyle uzun bacaklı kaslı kaslı falan demiş içinden tanımamış beni yaklaşınca selam verdim şok oldu ayy sen ne güzel olmışsun dedi içinden geçenleri söyledi fıstık gibisin dedi. sonra o yemeğe gitti bende bekledim geldi ölçüm yaptık gerçi ölçüm fazla kendide dedi yağ oranı fazla çıkıyormuş bu dönemde şişlikte oluyormuş aşarı yukarı 1 kilo fark olurmuş fazla çıkarmış
sirkeli ballı su karısımı ıcen var mı dostlar:26::26:
dimek famire sarılasın geldi
canım değiştirmedi ama ilave var o da şu kakao verdi. hani pastalara tatlılara konulan kakaolar varya onların içilebilenleride oluyo ondan verdi akşam sütüme kahve yerine onu katıcam veya herhangi bir öğünde suya katılarakta içilirmiş farketmez dedi. enerji verir faydası var dedi ama bu içinde şeker olan kakaolardan olmayacak canım pastalara tatlılara konanlardan olcak içilebilenleri oluyor bazı markaların şekersiz onlardan olcak. hemen aldım geldim. domates suyunu hücre yenilenmesi için vermiş zayıflama ile alakası yokmuş. birde nisandaki kontrole gimeden önce tahlil yaptıracağım tüm kan tahlilleri olacak yine kontrol amaçlı herhangi bir eksiklik varmı diye bakacak. kakao magnezyum eksikliği olmasın diye verdi birde badem yerine 5 antep fıstığı verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?