selam kızlar. diyetisyenden geldim. düzenli yapmamama rağmen 3 kilo vermişim. yağ oranım yüzde 23 e düşmüş ancak bu yağ oranım ve kilo regliden dolayı yüksek çıkmıştır dedi diyetisyenim regl döneminde yüksek çıkıyormuş neyse regl olmama rağmen yinede kilo verdiğim kesin en az 3 k,lo vermişim
ben içtim çok yararını gördüm yaklaşık 2 aydır içmiyorumtavsiye ederim mide rahatsızlığın yoksa
anladım canım bendemi şimdi o kakaodan içicemberaber uyguluyozya diyeti
sen yoktun kız yeni geldinsanada sarılayım hatta seni kucağıma alırım tutup havaya kaldırırım valla gücüm fazladır benim
istersen iç magnezyum ihtiyacı için bence güzel oldu sıcak çikolata gibi olur bizim için zaten şekersiz içmeye alıştık seviyoruzya güzel olur bence ben bikaç gün diyet yapmıcam tatlı şekerli yemem ama mesela yarın karnıyarık yapıcam çok yağlı değil yerim onu. bikaç gün dinlensin beynim yoruldum 6 ay oldu demi ama hakkım değilmi kuzum
hugocum ne kadar sanslısın dıyetısyen konusunda.hangı ıldesın ankaradaysan bende gıdeyım dıyorum
evet canım penisilin iğnemi yaptırmaya inmiştim aşağıya o ara yazmışsın .gelince hemen okudum yazdım zaten.kız kucaklıyacağım derken altımda ezilme sonra
benimki çanakkalede canım. toplamda 17 kilo verdim 5 ayda. yaklaşık 15 kilosu yağdı bunum evet çok iyi diyetisyenim. istanbuldan bile gelmek istiyorlar şaşırdım diyor. valla canım hangi hastasını gördümse hep yağ vermişler sağlıklı zayoflatıyor ben çok memnunum hamile kalıncada liste vercek bana yağ oranım çıkmasın çok kilo almayayım diye. birde koruma programına alacak o zamanda 3 ayda 1 kontrolum olcak.
öğle yemeğim
7 yk var yada yokbezelye yemeği
2 kepçe cacık
evden getirdiğim salata
1 dilim kepek ekmek
kızlar günaydın;
kahvaltımı geç ettim şeker ve tiroid testi yapıldı. Birazdan da tokluk şekeri yapılacak. Kahvaltım;
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
yarım domates üzerine maydanoz,dereotu
1kk peynir
2 ceviz
3kuru kayısı
1çk bal
1 kupa emziren anne çayı
doktor tokluk şekeri için kahvaltını sıkı yap dedi
öğle menum;
1 kase ezogelın corba(sanırım 2 kepce)
1kase cacık(cacıktan sınırınız var mı kızlar )
salata
4 yk ıspanak (etsız bulgurluydu galıba)
merhaba kızlar afiyet olsun herkese
sabah:
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 köy biberi
1 domates
maydanoz
roka
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe mercimek çorba
5 adet köfte ızgara
salata
3 yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
[ı]selam kızlarr
az önce ögle yemeğinden geldim şimdiye kadar yediklerimmm şöyle :
Sabah kalkınca: 07.10 bir adet kuru incir bir bardak süt
07.40 kahvaltı:
1 adet cherry domates
2 kaşık fasulye salatası ( içinde dereotuda var )
2 adet zeytin
1 dilim denge light ekmek
şekersiz çay
ara : 10.00 : 5 badem 20 adet beyaz leblebi
12.15 öğle yemeği :4 yk arnavut ciğeri ( yağı peçete ile iyice alındı )
2 yk iç pilav
bol salata
ara olarak yine bir kaç beyaz leblebi ve portakallı yogurdum olacak.
Akşam yemegide ofisten çıkmadan 17.15 gibi
4 yk fasulye salatası ( dün akşam yemeği olarak ton balıklı salata yedim bugün bakliyat günüm yarında tavuk yapacam. Spor yaptığım günler sabah yumurta ile başlayıp akşam tavuk balık et ile kapatıyorum )
bir dilim ekmek
2 kaşık yogurt olacak.
Tüm gün 2 litre su
3 yeşilçay
1 adet 5 i bi yerde çayı[/ı]
yedim geldim hemencik
1 kase tarhana çorba
3 adet izmir köfte
1 dlm ekmek yidimmmm
arada 1 elmam olacak
okulda ve okul sonrasıda
200 ml süt
2 havuç
1 elma veya portakal eve geldiğimdede 1 kase yourt yerim kanımca,bugunuüde kazasız belasız atlatırım umarım.hala wcye çıkamdımmmm ,az daha bişey yersem midem paaaaaaaaaaaatttttttt diye patlayacak valla
merhaba...bugün hiç fırsat bulamadım bakmaya...
öğlende de kocam geldi dışarı çıktım ama fastfood yedim mi tabi ki hayır...yemek yedim mi tabi ki hayır..
Açmıyım.. Kesinlikle evet..
Ara yaptım mı
15 tane beyaz leblebi..
şimdi de yanımda enginar getirmiştim..
Onu yiyeyim..
Bide 150 ml yoğurt var..
Doyar mıyım ki..:26:
Bakalım bi deneyelim..
herkese merhabalaaaaaaaaarrrrr
ancak fırsat bulabildim yazmaya
bu sabah yarım simitle beraber lor salatıs yedim 3-4 yk kadar ve çay tabiki
canım simit yemek istedi o yüzden böyle bi kahvaltı yaptım
bide dün akşam yemek olarak bi tabak yaprak sarması yedim, misafirlikteydim, orda da 5-6 kadar yulaflı bisküvi yemiştim :))))))))
öğle yemeği olarak da normal bi kahvaltı yaptım
2 dilim denge ekmek
1 yumurtadan az omlet
3-4 çk bal (reglim yaklaşıyo, canım çekti sanırım o yüzden )
2 çeri domates
salatalık
1,5 yeşil biber
1 yk lor salatası
1/2 kk beyaz peynir
1 lokma simit
bu arada dün ben de acaip bi kabızlık sıkıntısı çektim, gece 11 de çıkabildim tuvalete
ama yatmadan önce 1 yeşil elma yedim yanında bi bardak suyla, suyu yudum yudum içtim, her ısırıktan sonra bi yudum su, acaip işe yaradı, sabah çok rahat çıktım tuvalete ve sonrasında düz hesap 56 kilo geldim walla :)))
yok kız bendeki güç kuvvet az değil ağırlıkla koşuyorum falan seni havada zıplatırım ben nen
super ya ısını hakkıyla yapıyor.helal olsun ona. canım bısey rıca edıcem telefonla falan gorusuyorsan benım ıcın sorabılırmısın.bılıyorsun magdurıyetım var dıyetısyenden.ankara da tavsıye edebılecegı kendı gıbı sahane bı dıyetısyen var mı? cok onemlı gercekten yasam kocu gıbı yaa.cok ıhtıyacım var.
nugicim toplamda 17 kilocuğum gitti valla çok vermişim. 15 kilosu yağdı bu en güzeli zaten kas gitseydi olmazdı. diyetisyen diyorki seni tanıyamadım yüz ifaden herşeyin değişmiş diyor çok tatlı olmuşsun diyor. tebrikte etti bunca zaman sıkılmadan listelerini uygulayıp dediklerini yaptım diye.
kız sen beni kucaklıyacağına kocişini kucaklasanaben uzaktayım o yakında
slm kızlaaaarrr ben geldimmmm
neler yaptığımı yediğimi içtiğimi anlatayım.önce umre için aşı yapılması gerekiomuş onu yaptrmaya gttim. yolda
3-4 kuru erik
2 kayısılı mavi yeşil light büsküvi
sonra yolda kuzenim aradı sana gelcem die eve geldik beraber
öğle ymği olarak:
4 -5 mercimek köftesi
yanında bol salata
2 kupa şekersiz çay
sonra ara olarak
110 gr.lık probiyotik yoğurt
( bu gün ki ekmek hakkım btti.)
şimdi yemek yapıcam inş.
geçmişi okudum
hugocuk cuğuuuuuuuuummm seni okadar merak ettimki sonucunu.çok sevndim görünce tabii. tebrk ederim cnm darısı herkesin başına
diiğer kilo vermiş olan arkadaşlarıda tenrk ediorum.
menülerden okudğum kadarıyla
kesraa ve mountaints kızlar çok güzel gidiosunuzinşallah böyle gttiğiniz sürece fazlalıklarınızda daha fazla dayanamayacakkk
çok çok sağol bebem 2 kilo fazlalığım kalmış insülin direncinide sen çoktan yendin dedi. artık sağlıklı hatunum. zaten artık standart olan herşey oluyo sorun yok şükürslm kızlaaaarrr ben geldimmmm
neler yaptığımı yediğimi içtiğimi anlatayım.önce umre için aşı yapılması gerekiomuş onu yaptrmaya gttim. yolda
3-4 kuru erik
2 kayısılı mavi yeşil light büsküvi
sonra yolda kuzenim aradı sana gelcem die eve geldik beraber
öğle ymği olarak:
4 -5 mercimek köftesi
yanında bol salata
2 kupa şekersiz çay
sonra ara olarak
110 gr.lık probiyotik yoğurt
( bu gün ki ekmek hakkım btti.)
şimdi yemek yapıcam inş.
geçmişi okudum
hugocuk cuğuuuuuuuuummm seni okadar merak ettimki sonucunu.çok sevndim görünce tabii. tebrk ederim cnm darısı herkesin başına
diiğer kilo vermiş olan arkadaşlarıda tenrk ediorum.
menülerden okudğum kadarıyla
kesraa ve mountaints kızlar çok güzel gidiosunuzinşallah böyle gttiğiniz sürece fazlalıklarınızda daha fazla dayanamayacakkk
onu kaldıramam spor yapıyo kilo aldı kas oldu ağır yani 85 kilo olmuş boyuda 180 hem işte zaten bu akşam geç gelicek ama sen burdasın yakalarsam havada zıplatırım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?