60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben içtim çok yararını gördüm yaklaşık 2 aydır içmiyorum tavsiye ederim mide rahatsızlığın yoksa

hımm tesekkur ederım canım cevabın ıcın; nasıl ıctın pekı??

anladım canım bendemi şimdi o kakaodan içicem beraber uyguluyozya diyeti

istersen iç magnezyum ihtiyacı için bence güzel oldu sıcak çikolata gibi olur bizim için zaten şekersiz içmeye alıştık seviyoruzya güzel olur bence ben bikaç gün diyet yapmıcam tatlı şekerli yemem ama mesela yarın karnıyarık yapıcam çok yağlı değil yerim onu. bikaç gün dinlensin beynim yoruldum 6 ay oldu demi ama hakkım değilmi kuzum

sen yoktun kız yeni geldin sanada sarılayım hatta seni kucağıma alırım tutup havaya kaldırırım valla gücüm fazladır benim

evet canım penisilin iğnemi yaptırmaya inmiştim aşağıya o ara yazmışsın .gelince hemen okudum yazdım zaten.kız kucaklıyacağım derken altımda ezilme sonra

evet canım hakkın tabikide 6 ay az bir zaman değil şekerle tatlı olmadıktan sonra yemekten birşey olmaz canım bir kaç gün

hugocum ne kadar sanslısın dıyetısyen konusunda.hangı ıldesın ankaradaysan bende gıdeyım dıyorum

benimki çanakkalede canım. toplamda 17 kilo verdim 5 ayda. yaklaşık 15 kilosu yağdı bunum evet çok iyi diyetisyenim. istanbuldan bile gelmek istiyorlar şaşırdım diyor. valla canım hangi hastasını gördümse hep yağ vermişler sağlıklı zayoflatıyor ben çok memnunum hamile kalıncada liste vercek bana yağ oranım çıkmasın çok kilo almayayım diye. birde koruma programına alacak o zamanda 3 ayda 1 kontrolum olcak.

bende bu aksam spora baslıyorum hayırlısıyla. 2 saat falan salonda olucam.21.30 da cıkıcam cıkınca artık meyve yerım yada sut falan dus alıp yatarım sonra.ama aksam yemegını yemedım. 20 kadar beyaz leblebı yedım.bırde 1 avucdan az nestle nesfıtt yedım.spora gıdıcem cıkısta.artık yıyemem.ana yemek.

evet canım penisilin iğnemi yaptırmaya inmiştim aşağıya o ara yazmışsın .gelince hemen okudum yazdım zaten.kız kucaklıyacağım derken altımda ezilme sonra

yok kız bendeki güç kuvvet az değil ağırlıkla koşuyorum falan seni havada zıplatırım ben nen

super ya ısını hakkıyla yapıyor.helal olsun ona. canım bısey rıca edıcem telefonla falan gorusuyorsan benım ıcın sorabılırmısın.bılıyorsun magdurıyetım var dıyetısyenden.ankara da tavsıye edebılecegı kendı gıbı sahane bı dıyetısyen var mı? cok onemlı gercekten yasam kocu gıbı yaa.cok ıhtıyacım var.

sabah:
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 köy biberi
1 domates
maydanoz
roka
1 fincan şekersiz çay

ara:
1 elma
1 fincan yeşil çay

öğle:
1 kepçe mercimek çorba
5 adet köfte ızgara
salata
3 yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek

ara:1 adet portakal
1 fincan yeşil çay

akşam:
3 yk yoğurt
6 yk kadar ıspanak
1.5 tam buğday ekmek

19 da spor var. belki spordan sonra
1 kepçe çorba
1 kepek ekmek yiyebilirim.

öğle yemeğim

7 yk var yada yok bezelye yemeği
2 kepçe cacık
evden getirdiğim salata
1 dilim kepek ekmek

öğle menum;

1 kase ezogelın corba(sanırım 2 kepce)
1kase cacık(cacıktan sınırınız var mı kızlar )
salata
4 yk ıspanak (etsız bulgurluydu galıba)

kızlar menüleriniz genel olarak çok güzel afiyet olsun herkese

nugicim toplamda 17 kilocuğum gitti valla çok vermişim. 15 kilosu yağdı bu en güzeli zaten kas gitseydi olmazdı. diyetisyen diyorki seni tanıyamadım yüz ifaden herşeyin değişmiş diyor çok tatlı olmuşsun diyor. tebrikte etti bunca zaman sıkılmadan listelerini uygulayıp dediklerini yaptım diye.

slm kızlaaaarrr ben geldimmmm
neler yaptığımı yediğimi içtiğimi anlatayım.önce umre için aşı yapılması gerekiomuş onu yaptrmaya gttim. yolda
3-4 kuru erik
2 kayısılı mavi yeşil light büsküvi
sonra yolda kuzenim aradı sana gelcem die eve geldik beraber

öğle ymği olarak:
4 -5 mercimek köftesi
yanında bol salata
2 kupa şekersiz çay

sonra ara olarak
110 gr.lık probiyotik yoğurt
( bu gün ki ekmek hakkım btti.)

şimdi yemek yapıcam inş.
geçmişi okudum
hugocuk cuğuuuuuuuuummm seni okadar merak ettimki sonucunu.çok sevndim görünce tabii. tebrk ederim cnm darısı herkesin başına
diiğer kilo vermiş olan arkadaşlarıda tenrk ediorum.
menülerden okudğum kadarıyla

kesraa ve mountaints kızlar çok güzel gidiosunuz inşallah böyle gttiğiniz sürece fazlalıklarınızda daha fazla dayanamayacakkk

tabiki sorarım canım ama bu sefer telefonunu vericekti ama çok sevindik kilo verdiğime sohpet falan derken unuttum ama nisan ayının ilk haftası kontrolum var muhakkak sorarım canım

evet canım gerçekten canı gönülden kutluyorum bende çok sevindim 15 kilosu yağ olması çok süper birşey.çok tatlı olmuşsun dedi demek aynı benim gibisin yani tebrik etmiştir tabikide senin gibi listeye uyan ve yağ veren hastaları pek çok azdır çünkü.tekrardan kutluoyrum canım seni maşşallah:92:

kız sen beni kucaklıyacağına kocişini kucaklasana ben uzaktayım o yakında

onu kaldıramam spor yapıyo kilo aldı kas oldu ağır yani 85 kilo olmuş boyuda 180 hem işte zaten bu akşam geç gelicek ama sen burdasın yakalarsam havada zıplatırım seni

afiyet olsun sana da
inşallah veririz kiloları birşey sorucam sütlü tatlıları ne kadar sıklıkta tüketmem gerekir haftada 1 olur mu mesala?

çok çok sağol bebem 2 kilo fazlalığım kalmış insülin direncinide sen çoktan yendin dedi. artık sağlıklı hatunum. zaten artık standart olan herşey oluyo sorun yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…