- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
hoşgeldin genç ve güzel hocahanımcımm nasılsın bir gittin pir gittin ama hoşgeldin canım nasılsın görüşmeyeli
iyi akşamlar kızlar nasılsınız maşallah kilolar veriliyor bende artık aldıgım kiloları çizelgeme eklerim
iyi akşamlar kızlar nasılsınız maşallah kilolar veriliyor bende artık aldıgım kiloları çizelgeme eklerim
QUOTE=gecekirpik;17826208]benim sorunum da başka:S
herkes zayıf oldgumu soyluyor..ama ben asla kabul edemıyorum ..aynaya bır bakıyorum sankı 100 kıloyum..aksam cok yersem mıdemı bosaltıyorum..60 kıloyum ben de...ıstıyorum bır haftada tığ gıbı olayım ama nafıle...
canm sen 60 kilosun zayıf olduğunu söylüyorlar ben 68 kiloyum iyisin zayıflama diyorlar benim çevremdekiler kör olmalıı:44:
yeni gelen arakadaşlar nekdar kötü düşüncler bunlar arkadaşım neden çıakrıyosun nekadar tehlikeli şeyler bunlar biz burda bunları kabuletmiyoruz saglıklı zayıflamayı seçtik hepimiz hemen bi haftada incecik olunurmu bak biz nerdeyse 3aydır yapıyoruz dnegeli beslenmeyi seçmelisiniz böyle yemeyip birde yiyip çıakrrark ne hastalr oldu zayıflayıp bidaha kiloalamayıp ölenler oldu yanlış bunlar hepimiz zayıflayacaz inşşlah düzenli beslenip
benim sorunum da başka:S
herkes zayıf oldgumu soyluyor..ama ben asla kabul edemıyorum ..aynaya bır bakıyorum sankı 100 kıloyum..aksam cok yersem mıdemı bosaltıyorum..60 kıloyum ben de...ıstıyorum bır haftada tığ gıbı olayım ama nafıle...
Midemi boşaltıyorum derken istifra mı ediyorsun
Midemi boşaltıyorum derken istifra mı ediyorsun
offf ne hallerdeyızz anlayamıyorum..sanırım 50 bile olsak sısman gorecegız kendımızı..ne yesem suclu gıbı hıssedıyorum :)) ama sabır gerekıyor..:)) bı de hep ''tayt kot'' gıye gıyee gezıyoruz...bol şeyler gıymelı sankı :) evde pıjamalı ıken zayıf hıssedıorum kendımı hahaa:))
herrr sayfada mesajın var herr sayfada iyi ki yoksunnn
darıldın mıı gülüm bana hiç bakmıyorsun bu yana darıldınsa barışalım kumru gibi oyyynaşalım essmerimmm güüüüzelimmmm dudu dillim(sabaha böyle güzel bir şarkıyla merhaba deee barışık kalalımmmm gulümmmm
yaaaa aramızda canım merak etme
Ayyyy ben ancak yazabiliyorummmm tebrik ederim tatlımmmmmmmmmmmmm daha nicelerine inşallah hepsi de böyle gidecek işteeeeee hepberaber kurtulucaz tatlımmm tüm fazla kilolardan inşallahhhhhh:13::13:
Canım hiçbişey yemeden olmaz metabolizman yavaşlar allah korusun en azından bi salata bi kase yoğurt yeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?