60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bile bile dar gelen şeyleri giyiyorum dışarda rahatsız oluyım da azmim artsın diye:). canm boyun kaç senin 60 güzel bi kilo aslında?

162 boyum var tatlım uzun degılım ben[/QUOTE]

canım o boya göre çokda kilon yok 5 kiloversen yeter en fazla vermesende olur kusmanı tavsiyeetmem tabi karnın dümdüz olur sabah çünkü kusuyosun

tabii ki siz haklısınız...kesınlıkle yanlıs bırsey..hem bır egitimciyim hem de boyle bır yola basvuruyorum...ama ıste psıkolojıde bıtıyor hersey...en guzelı saglıklı beslenmek tabıı kı

Iyiki bulmuşum bu siteyi Bu siteye girip yedıklerımı yazıcam dıye kendıme mukayet oluyorum yoksa hiçç bu kadar kararlı olmamiştım çoktannn bozmuştum dıyeti tebrıkler ve teşekkürler kızlar

Selamlar 2 seneden sonra tekrar grup arayışındayım.2 sene önce 2 ayda 10 kilo vererek fit olmuştum ama maşallah son 2 aydır ekmek,çikolata lezzetli ne buluyorsam yiyorum artık durma vaktim geldi.60 kiloyum hedefim 55 olmak:) Daha önceden 63,5 tan 55 e düşmüştüm.Umarım bu seferde başarırım. Bu gruba katılabilir miyim?

siyahlarda kilom belli olmuyordu bugünkü eklediğim fotomda...burda nasıl..üst bölgem yok benim
sorun göbek basen de bana göre tabi
67yim...işallah 1 ay sonra daha güzel fotolar eklemek üzere grş:))

siyahlarda kilom belli olmuyordu bugünkü eklediğim fotomda...burda nasıl..üst bölgem yok benim
sorun göbek basen de bana göre tabi
67yim...işallah 1 ay sonra daha güzel fotolar eklemek üzere grş:))

merhaba canım asıl bu fotoğrafında hiçbir fazlalığın yok gibi duruyor yani belli olan hiçbirşey yok.
o ilk fotoğrafında siyah bile giymiş olsan da sonuçta dar giysilerdi ve de gerçek hatlarını bence çok güzel yansıtıyordu . benim gördüğüm şu idi sizin gerçekten tek sorun karın bölgesi ve de kalça basen üst bacaklarınız baya kalın gözüküyor.ama istikrarlı birşekilde devam ettikten sonra mutlaka gider canım.
ne güzel fotolarını da koymuşsun bunlar gerçekten çok etkili oluyor ben de bu topikte yazmaya başladığımda ilk fotosunu gördüğüm kişi zuzum adlı arkadaştı mesela ama müthiş bir motivasyon kaynağı olmuştu. hele ilk ve son hallerini koyunca insan anlat anlat nereye kadar oluyor bir süre sonra görmek her zaman olduğu gibi çok ama çok etkili .
başarılar diliyorum

günaydın kızlar sağlıkla, mutlulukla ,huzurla coştuğumuz harika bir gün olur inşallah

sabah kalkınca 500 ml su

kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 ceviz
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay

kahvaltımı yazayım: 1 yumurta süt ve undan kendime az yağlı krep yaptım yediim. salonumu sildim evi toplarım. dünden yemeklerim var zaten

gayet güzel canım afiyet olsun,bende akşamları okula gidiyorum en erken eve geldiği saat 8.bu nedenle kuru pastalara kendini alıştırma,toplantıya girmeden önce 2 ara öğünlük bişeyler ye çıkana kadar tutar seni süt ve meyve olabilir meselaama genel olarak güzel

Iyiki bulmuşum bu siteyi Bu siteye girip yedıklerımı yazıcam dıye kendıme mukayet oluyorum yoksa hiçç bu kadar kararlı olmamiştım çoktannn bozmuştum dıyeti tebrıkler ve teşekkürler kızlar
bizde aynı duygular içeriisndeyiz,herkesin herkese ayrı ayrı desteği var burda,yola devaaaaaaammmmmmmmmm
hoşgeldin canımmmmama insan nasıl olurda okadar zorlukla verdiği 10 kiloyu geri alır anlamıyorum,acaba sebebi ne bize yaşadıkalrını söylermisin en azından kilo verdikten sonra kilo almamk için ne yapmalıyız bilgimiz olur

kahvaltımı yazayım: 1 yumurta süt ve undan kendime az yağlı krep yaptım yediim. salonumu sildim evi toplarım. dünden yemeklerim var zaten
ohhhhhhhhh,afiyet olsunnn hügom,boncuğum,sarı şekerim benimmmmmmşu aldığım 1 kiloyu vereyim de bende yapayım bir krep
günaydın ycl ve zümrem famir nasılsınız ?
günaydınnn canımmmmmmmmmm,iyiyizzzzzz şükürrrrrrrrr,uamrım sende iyisindir
sabah kalkınca 500 ml su

kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 ceviz
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay

afiyet olsun canımcımmmmm

günaydın kızlar moralim bozuk. yaw dün eşime sevdiği yemekleri yaptım tatlısını yaptım. buna rağmen akşam bana sen benden yüz bulsan şımarcan ukala olcanda işte ben yüz vermiyorum dedi off
kilo verdiğimi söylediğimden beridir tuhaflaştı anlamıyorum ya niye böyle yapıyorki hiçbir sorunda yok üstelik. triplerde. sessiz sessiz kafasında bişeyler kurup duruyor anlamıyorum off offf

Günaydın kızlar...
Ben biraz diyete ara veriyorum..
Bu tiroid yüzünden sanırım yanlış bişi yapıyorum..
Dün akşam fena oldum hastaneye gittim..
Kan şekerim düşmüş...
Tiroid yüzünden değerlerim düşebilrmiş..
Rejim mi yapıorsun diye sordu doktor..
Sağlıklı besleniyorum aslında dedim..
O da sen kendi kendine karar verme bence dedi :26:
Falan filan işte..
Sıkıldım ya...
Neyse c.tesi gidip tahlillerimi yaptıracağım..
salı çarşamba da dr. a gideceğim..
bakalım ne diyecek...
Benden haberler böyle..
Yani ben sağlıklı beslenmeye devam edeceğim ama biraz daha relax davranacağım sanıırm..
Şimdi sizi ve kendimi bırakırsam bi daha toplamam çünkü..

E ne saçma bir cümle kurmuş ya... Neymiş derdi acaba..
Sen zayıfladıkça kendine güvenin artıyor ve o da bu durumu kıskanıyor sanırım..

Ayyy üzülme hugocuk kıskanıyo olabilir mi seni :26:

geçmiş olsun canım. bende ara verdim biraz ama burdan kopmuyorum sende kopma. sanırım yediğin yemek miktarları az gelmiştir. kontrole kadar dikkat et kendine fazla yüklenme ve kontrolden sonra muhakkak diyetisyene git o sana uygun bir liste hazırlar belki troitten dolayı yavaş kilo verirsin ama acele yok bak böyle oluncada rahatsızlanıyorsun bence yavaş olsun ama sağlıklı kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…