60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yemeğim
1.5 kepçe sebze çorbası
4 yk yer elması yemeği
1 yk brüksel lahanası
2 yk yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek

herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzereee:79:

selam kıslar bugunkı menum :)
sabah 4 tane zeytın
ıkı parca cecıl peynır
bı dılım kepek ekmegı bı tanede orta boy domates

öğlen bugun arkadaslar zorladı :78:
hamburger yedım ama aksam bısey yemesem olurmu
sadece su ıcsem bı tanede sekersız sahlep

herrr sayfada mesajın var herr sayfada iyi ki yoksunnn
darıldın mıı gülüm bana hiç bakmıyorsun bu yana darıldınsa barışalım kumru gibi oyyynaşalım essmerimmm güüüüzelimmmm dudu dillim(sabaha böyle güzel bir şarkıyla merhaba deee barışık kalalımmmm gulümmmm

evet neruşcum fambığa hak veriyorum yoğunluktan bi ara yoktu bile topikte çalışıyodu yani.ama laf aramızda arkandanda konuştu hani

yaaaa aramızda canım merak etme

Ayyyy ben ancak yazabiliyorummmm tebrik ederim tatlımmmmmmmmmmmmm daha nicelerine inşallah hepsi de böyle gidecek işteeeeee hepberaber kurtulucaz tatlımmm tüm fazla kilolardan inşallahhhhhh:13::13:

Canım hiçbişey yemeden olmaz metabolizman yavaşlar allah korusun en azından bi salata bi kase yoğurt yeee

Selam kızlarr aramı yazmamıştım

1 fincan beyaz leblebi

1 avuç yaban mersini

slm kızlar bugün giremedim net yoktu
sabah
1portakal
2yk yogurt
1ceviz
tarçın

aram
1yeşil elma
sabahla ögleni bir oldu
4gibi
2ceviz 3bisküvidiyet
1tatlıkaşıgı bal
şkersiz kave

akşam yemegim
2ykıspanak
1kepçe mercmek çorbası
1yk yogurt
bol salata
yeşil çay
buarada 300gr daha vermişim şükürler olsun

Kızlar bugünkü menümü yazıyorum:

SABAH
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir

ARA
1 bardak süt

ÖĞLE
4 tane köfte
1 kase salata

ARA
2 ceviz
2 kuru kayısı

AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 kase salata

Gece de sadece meyve ve süt...

Yorumlarınızı bekliyorum

Canım süpersinnn tebrik ediyorum inşallah beraber kurtulucazz tüm fazlalıklardannnnn:13::13:

Canım afiyet olsun ama bana az geldi özellikle öğlen yani ekmek çok az olmuş 1 dilim yemişsin bütün gün bu şekilde allah korusun kaslar giderr yağ vermezsin bence öğlen daha kuvvetli yemelisin akşam da bir sebze yemeği eklemelisin sadece yoğurt çorba salata z hadi akşam ekmek yeme çorba da avr diyelim aa orda bi sebze yemeği olmalı yani düzenin süper ama içerikleri biraz kuvvetlendir tatlımmm o zaman tam süper olacak

[/B]
canım ekmek az olmuş sanki öğlen ve akşamlarıda birer dilim yesen daha iyi olur istersen

harikasın canım devamı gelsin inşallah

akşam menüm

1 yaprak sarma
1 kepçe mercimek çorbası
2 kk kadar beyaz ekmek
2-3 dilim domates
2-3 dilim salatalık
3 yk yoğurt

Benim zaten ekmekle çok aram yoktur önceden de çok yemezdim...Sorunum tatlılarla ama onu da 1 aydır hiç yemiyorum...Ama sebze yemeği konusunda haklısın...Kabak yemeği vardı sevmiyorum diye yemedim onu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…