saol nugicim bi de ben ölçüyüm bakıyım kaç kaşık alıo ama küçük gibi görünüo iki tane sürekli kullandıklarım var ikiside küçük.yoksa bi tane büyük var kocamannnnonumu kullansammm
afiyet olsun hülyacım
sağol canımcım
afiyet olsun canım araları yapmaya çalış öğlen pilav var diye ekmek yemedin galiba bir dilim yiyebilirdin
afiyet olsun canım maşalaahh çok güzel gidiosun sende 1-2 aya kadar hiç bişi kalmaz gerçi kilonu bilmiorum ama çizelgen yok?bide boy?
hoşgeldin cnm takip et bizleri yaz sende hergün iyiyp içtklerini sporunu
gerçekten çok güzel anlatmışş biz bunu istemioruz işte sağlıklı beslenme die bas bas bağırıoruz işte sebebi burda
gayte güzel cnm bencede karnıbahar ye sebze tavuk olsun bugün.çok başarılı
afiyet olsun bebikkkkkksenini işin zor valla üstüne çok düşüosun diemi böle yapıo acaba bide hiç ilgilenmesen naprki? aman dur benm yüzümden aranız bozulmasın mazalllah sen bildiğin tatiklerle devam et canımmcımm
afiyet olsun cicişşş gayet güzelll
ben de demleme yeşil çay yapıp içine çubuk tarçın,top karabiber,kuru karanfl(sıfatlı sıfatlı şöööle)
atıyoruum hüüp içiyorum misler gibi benden duydun zaaaaaarkalanchoe de öyle hüpletirrr
sagolun kızlar
tşkler famircim
farmisim gelmiş afiyet olsun bebiş
sagolun kızlar
tşkler famircim
farmisim gelmiş afiyet olsun bebiş
MErhaba kızlar Ben aranıza yeni katıldım yani fotuma yoksa yıllardır şişmanım :) latife ediyorum:) ben 164 boyunda 66 kg. ve 2 ay sonra düğünü olacak biriyim. 1 ay önce sağlıklı beslenme kararı aldım 1 ay öncesinde 70 kg idim ve 1 ayda sadece 4 kg verebildim hemde akşamları evde ip atlıyorum. ve sizlerle birlikte dah fazla motive olabileceğime inanıyorum tekrar herkese merhabaaa
kızlar evi bk götürüyo ve akşamada yemeğim yok.ben size çok alıştımya böyle giderse kociş beni boşar vall.ben çıkıymda o gelene kadar bi çekidüzen verim şu eve.by by:79::79:.
hülyacım 1,5 kilon kalmış tebrikler valla,darısı başımıza,kaç beden oldun şimdi sen
merhaba canımcım nasılsın nasıl gidiyor ?
estağfirullah cnm o nedemekk:) evet varsa yoksa sen fambığımmmmmmmmmmvarsa yoksa fambıkafiyet olsun canım,senle benim aramda 10 kilo var canım,o kadar kiloya 18 kaşık anca yetiyor napim :
hee bende öle hüpletirimmm:
ben de demleme yeşil çay yapıp içine çubuk tarçın,top karabiber,kuru karanfl(sıfatlı sıfatlı şöööle)
atıyoruum hüüp içiyorum misler gibi benden duydun zaaaaaarkalanchoe de öyle hüpletirrr
iiyiyiz cnm hoşgeldn afiyet olsunn
merhaba kızlar nasılsınız ?
ben evdeyim şu an okulda bugün öğleden sonra
5 gr gofret
2 küçük elma
1 paket mavi- yeşil light çubuk kraker yedim
şimdi evde de 1 portakal yedim
yarın ölçüorum bebişşş ve merakla beklenen sonucu size bildiriorummmsen ilk önce canım ölç bi kepçeyi az gelirse kaşık sayısı büyüğünü kullan bence
anladım cnm başlangıç kilolarımız aynı sayılır bende 64 le başlamıştım hedeflerimz aynı benm boyum 1.67 biraz uzun senden 57 oldum ben darısı başına cnm ama olucağına eminm çok güzel gidiosun maşallahhcanım benm kilom 65.5 boyum 1.60cm hedefim 57 kilo olmak. yaşımda 35 çizelgemi henüz değiştirmedim.birkaç kilo veriymde ondan sonra inş değiştiririm.
afiyet olsun cnmmm
şimdi kuru yemiş çerez vakti
2 adet siyah kuru üzüm
3 kaju
10 antep fıstığı
30 beyaz leblebi
ve elbette 500 ml suyumu da içmeye başladım
hoş geld,n cnm 1 ayda normali zaten 4 kilo ozman 2 aya kadar incecik bi gelin olucaksın inşallah vaktin varsa leslie yap canım güzel kardio oluo -ve bizleri takip et hergün yiyip içtklerini yazzMErhaba kızlar Ben aranıza yeni katıldım yani fotuma yoksa yıllardır şişmanım :) latife ediyorum:) ben 164 boyunda 66 kg. ve 2 ay sonra düğünü olacak biriyim. 1 ay önce sağlıklı beslenme kararı aldım 1 ay öncesinde 70 kg idim ve 1 ayda sadece 4 kg verebildim hemde akşamları evde ip atlıyorum. ve sizlerle birlikte dah fazla motive olabileceğime inanıyorum tekrar herkese merhabaaa
kızlar evi bk götürüyo ve akşamada yemeğim yok.ben size çok alıştımya böyle giderse kociş beni boşar vall.ben çıkıymda o gelene kadar bi çekidüzen verim şu eve.by by:79::79:.
afiyet olsun canımcımmmslm kızlar ne yaptınız bakembenim aramşimdik saat 1gibi 1elma sonra bisaat sporyaptım şimdide portakllı yogurtlu nesfitli karışımdan yiyecem 2litrede su oldu herkeze afiyet olsun
ooohhh miss gibi anne yemeğii ne güzel afiyet olsunnnnkızlar merhabalar
sabahtan beri işim vardı gelemedim bi türlü
ancak bitti sayılır işim
sabah malesef kardan adam kahvaltısı yaptım
1 kase nesfit yedim tarçınlı
ara yapamadım
öğleyin de
5 yk barbunya
2 yk pilav
havuç ve turp salatası
1 kepçe mercimek çorbası içtim
annem yapmıştı hepsini, çok da güzeldi :))
az önce 1 tane küçük elma yedim
canım harikasın ne diyeyim, bizleriz de azimlendiriyorsun.. ama sakın nasıl olsa verdim biraz yiyeyim deme, ben de öyle dediğimde 52 kiloydum bir anda 62 yi buldum ne ara 10 kilo yerleşti vücuduma anlayamadı..
evet ya ohhhhhii canım ne olsun senin nasıl gidiyo çerezleride yedin oh daha neeeeeeee
teşekkürler hocahanımestağfirullah cnm o nedemekk:) evet varsa yoksa sen fambığımmmmmmmmmmçiçeğimm bebişimmmm canımmmm
hee bende öle hüpletirimmmhatta az sona hüpletcem şincikk.tarçını ebru şallıdan duydumdu karanfil ve karabiiberi metabozlime hızlandıreıcı içecekten esinlenerek kendim icat ettimm
iiyiyiz cnm hoşgeldn afiyet olsunn
yarın ölçüorum bebişşş ve merakla beklenen sonucu size bildiriorummmflashhh flashhh flasssshhh..bakalım kalanchoe nin kepçesinin ölçüssü ne ....az sonraaaa
anladım cnm başlangıç kilolarımız aynı sayılır bende 64 le başlamıştım hedeflerimz aynı benm boyum 1.67 biraz uzun senden 57 oldum ben darısı başına cnm ama olucağına eminm çok güzel gidiosun maşallahh
afiyet olsun cnmmm
hoş geld,n cnm 1 ayda normali zaten 4 kilo ozman 2 aya kadar incecik bi gelin olucaksın inşallah vaktin varsa leslie yap canım güzel kardio oluo -ve bizleri takip et hergün yiyip içtklerini yazz
kız ilahiii güldürdünn benii. benmde bazen öle oluoo valla kopamıorum burdan burası bi bağımlılıkk
afiyet olsun canımcımmm
ooohhh miss gibi anne yemeğii ne güzel afiyet olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?