- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
bir daha patates yemicem kızlar içim kıyılıyo bugün ya :84:
bende bugun patates yedim bende öyleyim valla,hiç bukadar kısa zamnda acıkmazdım,koca bi r elma yedim ama yinde açımmmm,birazdan 200 ml yoğurt ile 1 dlm ekmek yicem
bende bugun patates yedim bende öyleyim valla,hiç bukadar kısa zamnda acıkmazdım,koca bi r elma yedim ama yinde açımmmm,birazdan 200 ml yoğurt ile 1 dlm ekmek yicem
afiyet olsun canım
merhabalar cicişler
bugünki menüm
sabah:
1 adet domates
1 adet köy biberi
1 kk peynir
3 adet zeytin
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan sekersiz çay
ara :
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe mercimek çorbası
1 adet but
1 kepçe cacık
1 dilim kepek ekmek
ara:
3 adet kayısı
1 fincan yeşil çay
akşam:
evden getirmedim bugün o yüzden kahvaltı gibi yapıcam.
1 kk peynir
2 zeytin
maydonoz roka
1 domates
1 yeşil biber
3 yk yoğurt ya da çay olucak.
1.5 dilim kepek ekmek
senden duydum tama yorum
MErhaba kızlar Ben aranıza yeni katıldım yani fotuma yoksa yıllardır şişmanım :) latife ediyorum:) ben 164 boyunda 66 kg. ve 2 ay sonra düğünü olacak biriyim. 1 ay önce sağlıklı beslenme kararı aldım 1 ay öncesinde 70 kg idim ve 1 ayda sadece 4 kg verebildim hemde akşamları evde ip atlıyorum. ve sizlerle birlikte dah fazla motive olabileceğime inanıyorum tekrar herkese merhabaaa
motivasyon için tşkler...
işallah bende zaayıflicam işallah...
sabah bir bardak çay..
azcık peyinr..
5 yeşil zeytin..
bir domates bir salatalık ve 2 tatlı kaşığı incir reçeli yedim...,
sonra elma ve portakal...
yeşil çay içmedim bugün..plates de yapmadım...
akşam da ayıptır sölemesi salata ve palamutama kızartma yapıcam çok az ysemde kardır...
heee benden duyuksunnnn ben de öyle deym saaaaagalanchoooodan da duyuksuuuuuuuuun benden de duyuksunnn
selam hanımlarrrr....
SABAH
bir dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
elma çayı
ÖĞLEN
1 tane kocaman haşlanmış tavuk budu
3_4 kaşık yoğurt
ARA
bir avuç leblebi
AKŞAM da bir parça bonfile yağsız salata düşünüyorum...
akaşama sebze yemeği yesen daha iyi olurbence
öğle yemeğim;
2 yemek tabağı pırasalı tarhana çorbası (içine 2 küçük kepçe nohut yemeği de koydum)
12 zeytin
ara;
1mandalina
1 elma
Şimdi 1 tabak çorba içiyorum (kıyma,kereviz,kereviz sapı,yumurta,un,yoğurt,buğday)
öğle yemeğim;
2 yemek tabağı pırasalı tarhana çorbası (içine 2 küçük kepçe nohut yemeği de koydum)
12 zeytin
ara;
1mandalina
1 elma
Şimdi 1 tabak çorba içiyorum (kıyma,kereviz,kereviz sapı,yumurta,un,yoğurt,buğday)
selam hanımlarrrr....
SABAH
bir dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
elma çayı
ÖĞLEN
3_4 kaşık yoğurt
ARA
bir avuç leblebi
canım menülerin az olmuş renklendir bakayım birazcuk.ne güzelsin sen aynı ben
canım sabah çok az zayıf olmuş hani yeşillik kuru kayısı erik yumurta bal yoğurt pekmez fln olsaiyi olurdu. öğlende 1 dilim ekmek kesnlkle olmalıydı bu da çok az. akşamda sebze yemeği olsa yine bir dilim ekmek ve salata ile süper olurdu.ayrıca aralarında çok yetersiz geldi bana meyve fln yesen çünkü gümnde 2-3 porsiyon meyve gerekli .canım az yiosun kısaca az yiyerek kilo verilmio cnm aksine kas ve su kaybın oluo sende kilo verdim sanıosun yani sen dediğime bakma herkes için gerekli.yağ yakımı içinse herşeyden yenmeli et sebze süt tavuk balık bakliyat salat yoğurt ve en önemlisi ekmek sakın ekmeği ihmal itme. albumin var buğday da hiç bi şeyden karşılayamıoruz onu başka ekmek mutlaka yenmeli cnm süt ve yoğurt zaten yiosun.3 ana 3 ara öğün olmalı ve dengeli olmalı.kolay gelsnselam hanımlarrrr....
SABAH
bir dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
elma çayı
ÖĞLEN
3_4 kaşık yoğurt
ARA
bir avuç leblebi
cnm anlamadım ben hiç.öğle yemeği yemedinmi toplam 3 ana 3 arta öğün olmalı cnm aralar duruma göre artırılabi,lr de. ama az geldi bana bu menümotivasyon için tşkler...
işallah bende zaayıflicam işallah...
sabah bir bardak çay..
azcık peyinr..
5 yeşil zeytin..
bir domates bir salatalık ve 2 tatlı kaşığı incir reçeli yedim...,
sonra elma ve portakal...
yeşil çay içmedim bugün..plates de yapmadım...
akşam da ayıptır sölemesi salata ve palamutama kızartma yapıcam çok az ysemde kardır...
afiyet olsun priencm sebze şöleni olmuş senin bugünnöğle yemeğim;
12 zeytin
ara;
1mandalina
1 elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?