60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

motivasyon için tşkler...

işallah bende zaayıflicam işallah...

sabah bir bardak çay..
azcık peyinr..
5 yeşil zeytin..
bir domates bir salatalık ve 2 tatlı kaşığı incir reçeli yedim...,

sonra elma ve portakal...

yeşil çay içmedim bugün..plates de yapmadım...

akşam da ayıptır sölemesi salata ve palamut ama kızartma yapıcam çok az ysemde kardır...

bende bugun patates yedim bende öyleyim valla,hiç bukadar kısa zamnda acıkmazdım,koca bi r elma yedim ama yinde açımmmm,birazdan 200 ml yoğurt ile 1 dlm ekmek yicem

bende hiç böyle olmazdım bende yarım salata yedim :)
ben köyde oturuyorum kızlar yaz gelsin full organik domates biber salata yicem ara öğünlerde :)

Canım süper bir menü yine afiyet olsunnnn

senden duydum tama yorum

heee benden duyuksunnnn ben de öyle deym saaaaa galanchoooodan da duyuksuuuuuuuuun benden de duyuksunnn

Hoşgeldin tatlımmm 1 ayda 4kg ideal zaten en sağlıklısı böyle hergün neler yiyosan öğünlerini yapptğın sporları yaz canım hep beraber kurtulucaz inşallah tüm fazla kilolardannn:13:

öğle yemeği yok mu bukarcık mı yediklerin,çok az olmuş ,hiç ekmek,pilav makarnada yok nasıl karbonhidrat alacaksın,süt ve yoğurt da yok

kızlara şimdiden hayırlı akşamlar görüşmek üzere canlar
günler de baya uzadı ne güzel oldu

selam hanımlarrrr....

SABAH
bir dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
elma çayı

ÖĞLEN
1 tane kocaman haşlanmış tavuk budu
3_4 kaşık yoğurt

ARA
bir avuç leblebi

AKŞAM da bir parça bonfile yağsız salata düşünüyorum...

akaşama sebze yemeği yesen daha iyi olurbence

öğle yemeğim;
2 yemek tabağı pırasalı tarhana çorbası (içine 2 küçük kepçe nohut yemeği de koydum)
12 zeytin

ara;
1mandalina
1 elma

Şimdi 1 tabak çorba içiyorum (kıyma,kereviz,kereviz sapı,yumurta,un,yoğurt,buğday)

kızlar 1 minik dilim beyaz ekmek
1-1.5 çaykaşığı bal
5 zeytin yedim

priene yine tarhanayı görünce 12 zeytini hüpletmişye canım ye sen sütlüsün ye,afiyet olsun

afiyet olsun zeytin canavarım benimmmmmmm

canım menülerin az olmuş renklendir bakayım birazcuk.ne güzelsin sen aynı ben

Son düzenleme:
canım sabah çok az zayıf olmuş hani yeşillik kuru kayısı erik yumurta bal yoğurt pekmez fln olsaiyi olurdu. öğlende 1 dilim ekmek kesnlkle olmalıydı bu da çok az. akşamda sebze yemeği olsa yine bir dilim ekmek ve salata ile süper olurdu.ayrıca aralarında çok yetersiz geldi bana meyve fln yesen çünkü gümnde 2-3 porsiyon meyve gerekli .canım az yiosun kısaca az yiyerek kilo verilmio cnm aksine kas ve su kaybın oluo sende kilo verdim sanıosun yani sen dediğime bakma herkes için gerekli.yağ yakımı içinse herşeyden yenmeli et sebze süt tavuk balık bakliyat salat yoğurt ve en önemlisi ekmek sakın ekmeği ihmal itme. albumin var buğday da hiç bi şeyden karşılayamıoruz onu başka ekmek mutlaka yenmeli cnm süt ve yoğurt zaten yiosun.3 ana 3 ara öğün olmalı ve dengeli olmalı.kolay gelsn

cnm anlamadım ben hiç.öğle yemeği yemedinmi toplam 3 ana 3 arta öğün olmalı cnm aralar duruma göre artırılabi,lr de. ama az geldi bana bu menü

afiyet olsun priencm sebze şöleni olmuş senin bugünnmaşşalaah zeytinin gözüne vurmuşsun yine 12 tane .hayatımda deil 12 ,3-4 den fazla zeytn yiyemem arka arkaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…