60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım..bende 1 bardak yayla çorbası içtim okulda
sonra annem menemen yapmıştı 1,5 dilim k.ekmeğiyle onu yedim...
hmmm ebruu canım menemen çektii gerçi bu mevsimde pek güzel olmaz anca domates püresi ile filan güzel olur bende yapim haftasonu hmmmmm nefisss

karnıbahardan ye canım bencede afiyet olsun

evet bencede nugyacım et et olmaz ki demi her gün her gün.. gerçi ben bol salata tüketiyorum her gün büyük bir yuvarlak arcoroc ta salatam var.. neruş borcam diyodu bende arcoroc diyiim bare hehehhe

öğle yemeğimi yedim de geldim

1.5 kepçe sebze çorbası ( benm kepçem küçük yaa fambığın bir kepçesi 18 kaşık benm 2 kepçesi 18 kaşık gelmez heralde)
5 yk yer elması yemeği
bol limonlu salata
110.gr probiyotik yoğurt
1 dilim karışık tahıllı ekmek

merhabalar cicişler
bugünki menüm
sabah:
1 adet domates
1 adet köy biberi
1 kk peynir
3 adet zeytin
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan sekersiz çay

ara :
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay

öğle:
1 kepçe mercimek çorbası
1 adet but
1 kepçe cacık
1 dilim kepek ekmek

ara:
3 adet kayısı
1 fincan yeşil çay

akşam:
evden getirmedim bugün o yüzden kahvaltı gibi yapıcam.
1 kk peynir
2 zeytin
maydonoz roka
1 domates
1 yeşil biber
3 yk yoğurt ya da çay olucak.
1.5 dilim kepek ekmek

teşekkür ederim neruşum.inş hep bereber dal gibi olcaz kızzz

slm kızlar ne yaptınız bakembenim aramşimdik saat 1gibi 1elma sonra bisaat sporyaptım şimdide portakllı yogurtlu nesfitli karışımdan yiyecem 2litrede su oldu herkeze afiyet olsun

kızlar merhabalar
sabahtan beri işim vardı gelemedim bi türlü
ancak bitti sayılır işim

sabah malesef kardan adam kahvaltısı yaptım
1 kase nesfit yedim tarçınlı

ara yapamadım

öğleyin de

5 yk barbunya
2 yk pilav
havuç ve turp salatası
1 kepçe mercimek çorbası içtim

annem yapmıştı hepsini, çok da güzeldi :))

az önce 1 tane küçük elma yedim

afiyet olsun canım çok güzel

afiyet olsun canım anenin ellerine saglık

benim kepçemde 13 yk alıyo çok güzel canım menü afiyet olsunnn

afiyet olsun canım maşalaahh çok güzel gidiosun sende 1-2 aya kadar hiç bişi kalmaz gerçi kilonu bilmiorum ama çizelgen yok?bide boy?

bende kilo vermek istiyorum yardım edermisiniz yeni üye oldum
hoşgeldin cnm takip et bizleri yaz sende hergün iyiyp içtklerini sporunu

çok güzel bir makale değilmi herşeyi anlatıyor aslında
gerçekten çok güzel anlatmışş biz bunu istemioruz işte sağlıklı beslenme die bas bas bağırıoruz işte sebebi burda

gayte güzel cnm bencede karnıbahar ye sebze tavuk olsun bugün.çok başarılı
afiyet olsun bebikkkkkksenini işin zor valla üstüne çok düşüosun diemi böle yapıo acaba bide hiç ilgilenmesen naprki? aman dur benm yüzümden aranız bozulmasın mazalllah sen bildiğin tatiklerle devam et canımmcımm
afiyet olsun cicişşş gayet güzelll

varsa yoksa fambıkafiyet olsun canım,senle benim aramda 10 kilo var canım,o kadar kiloya 18 kaşık anca yetiyor napim

gayet güzel canım,afiyet olsun

slm kızlar ne yaptınız bakembenim aramşimdik saat 1gibi 1elma sonra bisaat sporyaptım şimdide portakllı yogurtlu nesfitli karışımdan yiyecem 2litrede su oldu herkeze afiyet olsun
muhteşem dörtlü mmmmmmmmmmmmmm,afiyet olsun

gayet güzel canım afiyet olsun,öğleden önce bende ara yapamadım yapmak lazım ihmal etme,etmeyelimelma yiyeyim bari şimdi acıktım ufaktan ufaktan

afiyet olsun tatlım

Canım afiyet olsun bugün gerçekten örnek bir menü olmuş seninkiakşam da bence tavuğun azcık ye ev gidince karnıbahar yersin yoğurtla ama çok beğendim menünü

Hoşgeldin canım

Canım kahve bizler de çok içmiyoruz selülite de neden oluyor zaten ama bugün ender saraç diyodu, günde bir fincan Türk kahvesinin hiçbirşeye zararı olmazmış ama sadeee ben de mesela hergün 3 fincan kadar yeşil çay içiyorum içine de çubuk tarçın top karabiberrr karanfill çok da lezzetli oluyor hem bunlar metabolizmayı hızlandırıp kan şekerini de dengede tutuyor

Canım hergün yediklerini yaz neler yapıyorsun enler yiyiosun sporun varsa yaz bizlerle paylaş

sağol dadluş bende burda duymuştum zati,yoksa senmiydin yazan
ben de demleme yeşil çay yapıp içine çubuk tarçın,top karabiber,kuru karanfl(sıfatlı sıfatlı şöööle)
atıyoruum hüüp içiyorum misler gibi benden duydun zaaaaaarkalanchoe de öyle hüpletirrr

merhaba kızlar nasılsınız ?

ben evdeyim şu an okulda bugün öğleden sonra

5 gr gofret
2 küçük elma
1 paket mavi- yeşil light çubuk kraker yedim

şimdi evde de 1 portakal yedim

Son düzenleme:

afiyet olsun canım araları yapmaya çalış öğlen pilav var diye ekmek yemedin galiba bir dilim yiyebilirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…