60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amaninggggg akşam yemeğimi yazmamışım

4yk kıymalı ıspanak yemeği

2 yk z.yağlı kereviz

1 kase yoğurt

1tk etli biber dolması

1 pasta tabağı salata

Afiyet olsun, çok dengeli.
Bence de yazın kilomuzu korumak için yiyeceğiz o salatalıkları.

günaydın canlar güzel güneşli bir cuma sabahından sağlık, mutluluk,huzur dolu bir gün dileğimle....cumamız mübarek olsun

günaydın kızlar. kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir 1 çay kaşığı tahinpekmez ve domates yedim

Günaydııın.Afiyet olsun hugocuk.

artık okula gitme vakti yavaş yavaş yaklaşıyor

sabah kalkınca 250 ml ılık su

kahvaltım

1/2 simit
1/2 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 ceviz
2 tk bal
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay

Günaydın farmasi. Afiyet olsun.

Günaydın. Yağsızsa hiç sorun değil bence.

sabah kahvaltım

1 tane salatalık
1 dilim ekmek
2 çk pekmez
1 kk peynir
1 çb çay

zeytin bitmiş evde bugünde böyle

Afiyet olsun.

:)) Güldürdün beni sabah sabah.
Günaydın. Bence akşam yemeğindeki pilavı yarıya düşür.

Günaydın.
Saat 17 ile 21 arası yemeye vaktin olmadı sanırım. Arada 1 kivi ve ekmek,peynir zeytin yeyip saat 21 de 1 kivi daha yesen süper olurmuş.

priene günaydın canım nohut bendede gaz yapıyor çok severim ama yemekhanede bile bazen yerim bazen evden yemek getirirm onu yerim.afiyet olsun sabah kahvaltında güzel

Bende gaz yapmadı ama akşam öğünlerinde 4-5 kaşıktan fazla bakliyat yemenin kilo aldırdığını farkettim.

allah allah ne gariplermiş herşeyi soruyorlar. olabilir diyette olduğundan yemeklerini evden geitrebilirsin yadırgaayan yadırgar sonuçta. valla ben kimseyi takmam kim ne dersen desin arkamdan umurumda bilenem olmaz o kadarda gamsızımdır yani yaptığım işe değil yediğime bakıp değerlendireceklerse kendileri bilir diyeceğim ama bende 5 yıl çalıştım özel sektörde kolay değil anlıyorum bizde böyle şeyler olmazdı ama sizde oluyo demekki.
o zaman canım madem öyle düğüne yetişeceksin bi kere bilenem diyetini bozduğunu tatlı falan yediğini duymayayım yoksa bak cıss olursun gelinlikten göbek çıkar valla haaa gelinlikte yakışmaz o zaman sen tam gaz devam

nugya bunu beğendi ve yine hugocuğumun dediği gibi bende hem yanımda yemekhanenin yemek listesi var hemde evde dolabımın üstünde asılı yiyemediğim yemek olursa akşamdan evde hazırlıyorum getiriyorum. ve ben bu işi severek yapıyorum nedense pek heveslenerek yapıyorum hani bazıları üşenirya bende o yok pek bi zevkle hazırlıyorum işyerine yemek götürücem diye

1 elma ve 1 ayva kaynattım.
Suyundan belki kızım da içer dedim ama içmiyor su ve anne sütü dışında bir şey.

Kendime 1 bardak ayırdım.Üstüne birkaç tane karabiber,karanfil,çubuk tarçın koydum. Bardakta demlendi.Nefis olmuş tadı.

herkese günaydınlaaaarrr

çook uykum var, gece 2,30 da yattım, annemle dedikodu yaptık da :)))

kahvaltımı yazayım hemencik

önce 1 tatlı kaşığı keten tohumu yedim

yarım saat kadar sonra kahvaltımı yaptım

1,5 dilim denge ekmek
1 salatalık
2 yeşil biber
2 çeri domates
1 kk beyaz peynir
1 kupa yeşil çay

ayrıca dün akşam kötü cıs şeyler yedim ben ama sabah kilom 56,2 çıktı
annem gittikten sonra burdaki diyetisyene gitmeyi planlıyorum

günaydın topikimin şeker tombiş ve geleceğin ve bugünün inceee ve sesküüü hatunnarııı. bir haftanın daha sonuna geliyoruz vee kociş geliyo bu akşam oleeyyteeey teey teyy ya bide havai fişekli filan bi smiley olsaydı süpppersonik olurdu he
Afiyet olsun.
Beni de çorba kesmedi acıkmışım, 1 kepçe daha içtim eşim gelene kadar dayanayım diye.
beni açmaz seni kesmes açmazlardayız anlaşılan
afiyet olsun canım
sagolasın nugişcim
hah iyi etmişsin güzel olmuş akşammm tavuksun evetttt tavukkk taaaavukkkkkkk iyi etmişsin bu saatte yemekle isabet olmuş
tavukumm eveyyyyttt tavukk dün öglen tavuk yedim akşam tavukkk yedim gece tavukkk gibi erkenden tüneyip yatıyorum yakında kanatlarım çıkçekkk yaa
afiyet olsun eternooooartık yeter bencedee... şaka şaka acıkırsan atştr yine meyve leblebi süt yoğurttt
teşşküürrr veri maç kalanço bacı hehe biras fazla oldu ama iyi de oldu akşama pek acıkmadım bişiyde yemedim iyi oldu iyii
Amaninggggg akşam yemeğimi yazmamışım

4yk kıymalı ıspanak yemeği
2 yk z.yağlı kereviz
1 kase yoğurt
1tk etli biber dolması
1 pasta tabağı salata
hmm şimdi pasta tabagı diyorsun ama pasta tabagı vaaar pasta tabagı var.. boyutu ne hacmi kaç derinliği kaç cm markası ne neee neee nieeeeeee
günaydın canlar güzel güneşli bir cuma sabahından sağlık, mutluluk,huzur dolu bir gün dileğimle....cumamız mübarek olsun
günaydın bacıkom günaydınn daaaa hanki güneşli gün beyaaww. burda istanbul ve de kocaelinde isli sisli pis puslu bi hava hakim oralar da güneş mi var yaneee

bak benim baş agrım ondanmış akşam yıkamaya başladım saçlarımı baş agrım geçti ohhh bee o neydi öyle:2::2::2::2:

afiyet olsun canım ne güzel dimi anne kız konuşmak laflaşmak

Yok bende üşenmem ama çekiniyorum ara öğünü bile saklanıp yiyorum

eeee kuzum kiminle takılıyorsun hugocukla hugocuk mağazada kıyafet bulamazdı her eline aldığı dar gelirdi kabinde giyinip dışarıya çıkıp aynaya bakmaya utanırdı ordaki kızlar tuhaf bakardı hugocuğa çünkü yağları her yanından fışkırıyordu. hele hele yaz ayları hugocuk için bir ızdıraptı. ince kıyafetlerden hugocuğun yapları dahada çıkardı ama şimdi hogacuk herşeyi alıp giyebiliyor göbeği çıkmıyor. şu halde bile herşey yakışıyor evde badi giyiyor düşük bel eşofman giyiyor geri kalan yağlarıda verip manken gibi olacak. sen bunları biliyorsun kaç aydır benimlesin bunları bildiğin ve sende epey kilo verdiğin için canım o yüzden heveslisin boşa kürek sallamıyoruzki. yaza daha var ben yaza kadar incecik olacağım durmak yok yola devam eskisinden daha hısrlı daha azimli yola devam az kaldı azz bundan sonrası zevkli olur bence

[/B]
annesinin sütü yetiyor demekki yumurcağa başka bişeye gerek duymuyordur annesi

günaydın bebişim.kesinlikle sana katılıyorum...insan yemeye yemeye alışıyor..birde kesinlikle odaklaşması lazım vereceği kiloya yada olmak istediği şekle..bende şuan öğle yapıyorum...1 ay boyunca 3 defa çok az sütlü tatlı yedim diyetimde vardı diye..ama bu ay yemeyi hiç düşünmüyorum çünkü canım tatlı istemiyor ve yersem biliyorum ki diyeti kendime çekilmez hala getirecem..akşam kayınvalidemdeydim herkes baklava yerken ben portakal yedim..çokta mutluydum önemli olan burada sabırlı olabilmek..

amore de begendi çünküm oda öyle yapıyooo. sabah 06.45 te kalkıyo o gün yiyceeni hazırlıyoo o arada suyunu ve kuru meyvesini yiyoo yiycee pişerkene giyiniyo sonra kahvaltısını hazırlıyoo onu yiyip akşam yiyceni varsa öglen yiyceni ve yogurt hakkını sırt çantasına ateyyo hoop yola düşeyyoooo

amore dikkat et kuzum sabahları yıkayıp çıkma ne kadar kurutsanda azcık nemli kalsa sinüzit yapar. ben yazın köründe iş yerinde çalışırken klimadan sinüzit oldum bayıldım bigün iş yeridne hastaneye kaldırdılar meğer sinüzitmiş antibiyotik kullandım geçti şimdi dikkat ederm hep

Ben takmamazlık yapamıyorum çevreye çok duyarlıyım görsen iş yerinde çok panik aceleci bir yapım var arada patron sakinleştiriyo panik yok iyotlu diyo iş yerimdekiler severler beni patronumda çok iyidir birtek aşçı bayanla frekans tutmadı :90: hugocuk çalışmayı düşünüyo musun ev ortamı daha mı güzel :86:

afiyet olsun canım ne güzel dimi anne kız konuşmak laflaşmak

evet canım ya
özlemişim walla :))
bid ekociş de yok evde, rahatça kaynattık

bugün de kardeşim geliyo

Yok bende üşenmem ama çekiniyorum ara öğünü bile saklanıp yiyorum

canım niye bu kadar çekiniyosun anlamıyorum
yani yemek yiyosun altı üstü, ne varki bunda bu kadar çekinecek?

Ben hep odaklanıyorum ama annem zayıflarsan gargamel gibi olursun diyo soğutuyo sürekli 1 2 kere başladım bozdum artık takmıyorum çayıma çaktırmadan şeker atıyo mesela :)çok değil 50 kilo olmak istiyorum vede fittttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…