60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım niye bu kadar çekiniyosun anlamıyorum
yani yemek yiyosun altı üstü, ne varki bunda bu kadar çekinecek?[/QUOTE]

............................................................bende bilmiyorum :))))

Son düzenleme:

Görenlerin tepkileri bile ne güseldir kim bilir

Günaydın.
Afiyet olsun. Kilon süper,tebrikler.

Günaydın.
Yok bende üşenmem ama çekiniyorum ara öğünü bile saklanıp yiyorum

[/B]

annesinin sütü yetiyor demekki yumurcağa başka bişeye gerek duymuyordur annesi

Hugocuk, kilosu çok az. 1,5 yaşında ama 9 aylık bebek kadar kilosu.
Zaten ek gıdaya zor geçmiştik.
Şimdilerde yemeye başladı ama çook hareketli.1 dakika oturmuyor.
Neyse ki sağlığı yerinde. İlaç falan kullanmadı hiç.
Ben de zayıfmışım onun gibi, şimdi ise bak halime :)

günaydın bebikim
canım valla yani yaz gelecek diye eskiden korkardım kışı severdim. yazı mağazalarda cıvıl cıvıl rengarenk incecik kıyafetler oluyor ama bu kıyafetlerin bana gıcığı var beni hiç sevmiyor hiç olmuyor bana çok üzülürdüm şöyle incecik giyinip elimde çantamla doşamadım gönlümce. beyaz dersen hiç giyemedim çok zücü bu durum şimdi bu yaza giyeceğim geçmişin acısını çıkaracağım bu yaza hiç koyu renk bişey almak istemiyorum. beyaz olacak martılar gibi oolacağım bıktım artık yani dayancak gücüm kalmadı bi ömür tatlı yememeye razıyım yeterki geri kalan kilocuklarda gitsin ve bidaha kilo almayayım herşeye razıyım ne gerekiyorsa yaparım depresyona sokar bu kilolar insanı. eşin kiloyu sorun eder giydiklerin yakışmaz olduğundan yaşlı gözükürsün bu ne yaw insa kendi kendine killolu olarak hayatı zindan ediyor
sanırım önümüzdeki ay benim işim tamam olur. diyette vermez diyetisyenim yağ oranım az diye ama valla yani kızlar yağ oranım yüzde onsekizede düşse ben 60 kilo olacağım valla bakın buyaz 60 olucam dün karar verdim çünkü neden derseniz artıkın bıktım bıktım rtık yağ görmeye tahammülüm yok olmasın bende yağ falan istemiyorum artık ideal yağıda geçtim bende yağ kalmasın bıktım artık valla bakın bu yaza 60 olucam geçmişin acısını çıkartıcam önümüzdeki hafta spora başlıyorum tam gaz

yaşadıkların bendede oldu canım hep ama şimdi olmuyor artık kilom olsada yine eskisi gibi değilim yani ve yola devam hepsi gidecek bunların

yani yemek yiyosun altı üstü, ne varki bunda bu kadar çekinecek?

nişanlımda kızıyo görsen bıcır bıcır acayip konuşkanım kaynaşırım ama birinin yanında asla telefonu açamam nişanlım arıyorsa,otobüste teyze var yanımda amca var yanımda deyip konuşamıyorum bir yanım çok sosyal bir yanım asosyal [/QUOTE]

canım yapın böyle demekki yapcak bişey yok

günaydın arkadaşlar
nasılsınız
buraya başlayalı 1 hafta oldu ve ilk kilomu verdim
bu sabah tartıldığımda 1.4kilo eksik çıktım yaşasınnnnnnnn

Görenlerin tepkileri bile ne güseldir kim bilir

valla tatlım bazıları diyor çok güzel zayıfladın diye. bazıları ise hiçbirşey demiyor sanki hiç vermemişim gibi hiçbişey demşyorlar. bakın beyaz hırka aldım standart beden aldım kayınvalidemlerde giyerim dolaşırım herkes görüyor ama çoğuda hiçbişey demiyor açıkçası. benim kilolar üstte olduğu için eskiden hırka veya kazak giyemezdim dahada iri yarma gibi gösteriyordu beni. o yüzden hayatımda belkide ilkkez severek üstelikte beyaz renkte hırka giydim dünyalar benim oldu çokta güzel yakıştı altına eşfman falan eşim çok beyeniyor onu giyince yüzünde güller açıyor. ama işte bazı insanlar haset oluyor hiçbişey demedikleri gibi orama burama bakıyorlar daha kilom varmı diye
ama geçen üniversiteden arkadaşımla karşılaştık yürüdük önce bişey demedi bende farketmedi sandım sonra dedi tüm kilolar gitmiş dedi bende anlamadın sandım dedim o da anlaşılmazmı kız hiçbişey kalmamış genç kız sanırlar görenler dedi

prienecim kilosunu takma bence sağlığı yerinde ise önemli değil. doktorlarda diyor ufaktan kilosu az diye iştah açıcı şuruplar veriyorlar çocuk ilerde kilolu oluyor diyorlar. sağlıklı ise takma canım çünkü bende çocukken çok zayıftım annem hep iştah şuruplarıyla büyüttü beni bak sonuçları bunar oldu

canım yapın böyle demekki yapcak bişey yok[/QUOTE]

yani ama oda seviyo bu yönümü kızsada beğeniyo biliyorum :)
benden alıntıladığın o yazıyı siler misin nugi deşifre olmuyim bi kere oldum da :)

yani yemek yiyosun altı üstü, ne varki bunda bu kadar çekinecek?

nişanlımda kızıyo görsen bıcır bıcır acayip konuşkanım kaynaşırım ama birinin yanında asla telefonu açamam nişanlım arıyorsa,otobüste teyze var yanımda amca var yanımda deyip konuşamıyorum bir yanım çok sosyal bir yanım asosyal [/QUOTE]

allah allah çok ilginç gerçekten
tamam ben de mesela kalabalık ortamlarda telefonla konuşmayı sevmem ama seninki biraz abartı gibi geldi bana
bence bu durumu aşmaya çalış, bu ilerisi için de iyi olur
allahtan nişanlın anlayışlı biriymiş, başkası olsa sen böyle dediğinde ne demek konuşamıyorum diye ters de çıkabilir yani

sağol canımcım
darısı başınıza
canım sağlığı yerinde olduktan sonra kilosunun çok önemi yok diye düşünüyorum ben
hem yaramaz, hareketli çocuk iyi olur :))))

canım dur sakin :)))
bak 60 kiloya inicem diyosun ama diyetisyen kontrolünden sonra bunu düşün derim ben
ona anlat düşünceni, sonra kas kaybı yaşama benim gibi
eğer o da tamam derse ona göre bi program yapsın sana. öyle ver kiloyu, hazır bu tadar ilgili bi diyetisyen bulmuşsun bence onun düşüncesi de al
ayrıca sporu da abartma sakın, hasta falan olursun sonra
bence sen şimdi elindeki programı uygula, nisan görüşmenden sonra düşün bunu, sen zaten çok rahat inersin 60a :)))

yaş 26 kilo 66 boy 164

valla iyotluyuz dayanamıyorum 1 çatal alıyorum dediğim gibi bastıramıyorum sonra

canım o zaman yemiceksin tatlı arkası geliyosa
acaba sende de insülin direnci mi var ?

hugocuk eltin ne durumda bi ara kıskanıyodu seni kilo veriyon o habire yiyodu şimdi sesi bile çıkmıyodur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…