- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
valla tatlım bazıları diyor çok güzel zayıfladın diye. bazıları ise hiçbirşey demiyor sanki hiç vermemişim gibihiçbişey demşyorlar. bakın beyaz hırka aldım standart beden aldım kayınvalidemlerde giyerim dolaşırım herkes görüyor ama çoğuda hiçbişey demiyor açıkçası. benim kilolar üstte olduğu için eskiden hırka veya kazak giyemezdim dahada iri yarma gibi gösteriyordu beni. o yüzden hayatımda belkide ilkkez severek üstelikte beyaz renkte hırka giydim dünyalar benim oldu çokta güzel yakıştı altına eşfman falan eşim çok beyeniyor onu giyince yüzünde güller açıyor. ama işte bazı insanlar haset oluyor hiçbişey demedikleri gibi orama burama bakıyorlar daha kilom varmı diye
ama geçen üniversiteden arkadaşımla karşılaştık yürüdük önce bişey demedi bende farketmedi sandım sonra dedi tüm kilolar gitmiş dedi bende anlamadın sandım dedim o da anlaşılmazmı kız hiçbişey kalmamış genç kız sanırlar görenler dedi
hugocuk eltin ne durumda bi ara kıskanıyodu seni kilo veriyon o habire yiyoduşimdi sesi bile çıkmıyodur heralde
[QUOTE/]
canım o zaman yemiceksin tatlı arkası geliyosa
acaba sende de insülin direnci mi var ?
o uzakta daha gelmedi bu yaza gelirse görücek inşallah
sabah kahvaltı mı yazayım
*2 çeri domates
*yarım salatalık
*1 kibrit kutusu peynir
*2 zeytin
*bir dilim k. ekmeği
ara olarak
4 kuru kaıyısı yiyeceği şimdi
kilo verdim ya daha bir şevkli yaparım artık
80 nerdeeeeee 60 nerdeeee aradaki farkı görmek için kör olmak lazımdediğin çekemeyen çoktur ama kilolu iken herkes söyler insanlar böyleee
bıktım artık bıktım :84: kilolar yüzünden gençliğimi yaşayamadım bıktım artık yağlardan artık bir gram yağ görmek istemiyorum dayanamıcam valla bıçakla kesip atarım valla delirdim artık bu yaz ince rengarenk şeyler giyicem artıkk yağ yok yağlara ölümyaza 60 olucam herkes versin kiloları heytt beee kim tutar bizi bu yaza ince rengatrenk cıvıl cıvıl olucaz hadi kızlar coşunnnn kuduruuuuuuun
[QUOTE/]
canım o zaman yemiceksin tatlı arkası geliyosa
acaba sende de insülin direnci mi var ?
allah allah çok ilginç gerçekten
tamam ben de mesela kalabalık ortamlarda telefonla konuşmayı sevmem ama seninki biraz abartı gibi geldi bana
bence bu durumu aşmaya çalış, bu ilerisi için de iyi olur
allahtan nişanlın anlayışlı biriymiş, başkası olsa sen böyle dediğinde ne demek konuşamıyorum diye ters de çıkabilir yani
oda ben gibi telefonda konuşurda ama toplumda yan yana bile oturmadık henüzkarşılıklı koltuklardayız tencere kapak
eswcim merak etme bu listemle sadece değişik şekillerde spor yaparak yağ oranımı yüzde 20 ye düşürecem. yani nisana kadar 60 olurmuyum bilmem ama yağ oranım yüzde 20 olacak. zaten 3 kilo yağım var ve kardiyoda değişiklik yaparak o 3 kiloyuda vericem zaten ideal yağ oranımın altına inmiş olacağım ve 3 kilo yağ versem zaten 64 olurum ben. 4 kiloda belki kas veririim belkide vermem bilmiyorum duruma bakarım artık hele şu 3 kilo yağda gitsinde bakıcam duruma gerekirse veririm ama sanmam gerek kalmaz bakıcam artık. yüzde 20 yağ oranında nasıl olcek ama sanırım güzel olur bakıcam
gunaydın kızlar moralım cok bozuk sınır var ustumde gunlerdır aglıyorum((((( yarın dıyetısyen var yuzunu bıle gormek ıstemıyorum ama dunyanın parasını verdım gıdıp haddını bıldıreyım dıyorum. esımde kızıyor nıye takıyorsun ınsanların soyledıklerını dıye ama takıyorum ıste.bu haftam cok kotu gectı.belkıde verdıgım 1 kıloyu gerı aldım oysa kı tekrar toparlanmam lazım motıvasyna ıhtycm var.
bıktım artık bıktım :84: kilolar yüzünden gençliğimi yaşayamadım bıktım artık yağlardan artık bir gram yağ görmek istemiyorum dayanamıcam valla bıçakla kesip atarım valla delirdim artık bu yaz ince rengarenk şeyler giyicem artıkk yağ yok yağlara ölümyaza 60 olucam herkes versin kiloları heytt beee kim tutar bizi bu yaza ince rengatrenk cıvıl cıvıl olucaz hadi kızlar coşunnnn kuduruuuuuuun
fambık nirdesin gızz acıktım dedin yemeğemi gittin hemencik
sebepp
nugicimmmm sağol canım,işle oyalandım azcık,yeşil çay ve su içtim geçti biraz sanırım,galiba:44:biraz çerez ye istersen
günaydın bebikim
canım valla yani yaz gelecek diye eskiden korkardım kışı severdim. yazı mağazalarda cıvıl cıvıl rengarenk incecik kıyafetler oluyor ama bu kıyafetlerin bana gıcığı var beni hiç sevmiyor hiç olmuyor banaçok üzülürdüm şöyle incecik giyinip elimde çantamla doşamadım gönlümce. beyaz dersen hiç giyemedim çok zücü bu durum şimdi bu yaza giyeceğim geçmişin acısını çıkaracağım bu yaza hiç koyu renk bişey almak istemiyorum. beyaz olacak martılar gibi oolacağım bıktım artık yani dayancak gücüm kalmadı bi ömür tatlı yememeye razıyım yeterki geri kalan kilocuklarda gitsin ve bidaha kilo almayayım herşeye razıyım ne gerekiyorsa yaparım depresyona sokar bu kilolar insanı. eşin kiloyu sorun eder giydiklerin yakışmaz olduğundan yaşlı gözükürsün bu ne yaw insa kendi kendine killolu olarak hayatı zindan ediyor
sanırım önümüzdeki ay benim işim tamam olur. diyette vermez diyetisyenim yağ oranım az diye ama valla yani kızlar yağ oranım yüzde onsekizede düşse ben 60 kilo olacağım valla bakın buyaz 60 olucam dün karar verdim çünkü neden derseniz artıkın bıktım bıktım rtık yağ görmeye tahammülüm yok olmasın bende yağ falan istemiyorum artık ideal yağıda geçtim bende yağ kalmasın bıktım artık valla bakın bu yaza 60 olucam geçmişin acısını çıkartıcam önümüzdeki hafta spora başlıyorum tam gaz
valla tatlım bazıları diyor çok güzel zayıfladın diye. bazıları ise hiçbirşey demiyor sanki hiç vermemişim gibihiçbişey demşyorlar. bakın beyaz hırka aldım standart beden aldım kayınvalidemlerde giyerim dolaşırım herkes görüyor ama çoğuda hiçbişey demiyor açıkçası. benim kilolar üstte olduğu için eskiden hırka veya kazak giyemezdim dahada iri yarma gibi gösteriyordu beni. o yüzden hayatımda belkide ilkkez severek üstelikte beyaz renkte hırka giydim dünyalar benim oldu çokta güzel yakıştı altına eşfman falan eşim çok beyeniyor onu giyince yüzünde güller açıyor. ama işte bazı insanlar haset oluyor hiçbişey demedikleri gibi orama burama bakıyorlar daha kilom varmı diye
ama geçen üniversiteden arkadaşımla karşılaştık yürüdük önce bişey demedi bende farketmedi sandım sonra dedi tüm kilolar gitmiş dedi bende anlamadın sandım dedim o da anlaşılmazmı kız hiçbişey kalmamış genç kız sanırlar görenler dedi
gunaydın kızlar moralım cok bozuk sınır var ustumde gunlerdır aglıyorum((((( yarın dıyetısyen var yuzunu bıle gormek ıstemıyorum ama dunyanın parasını verdım gıdıp haddını bıldıreyım dıyorum. esımde kızıyor nıye takıyorsun ınsanların soyledıklerını dıye ama takıyorum ıste.bu haftam cok kotu gectı.belkıde verdıgım 1 kıloyu gerı aldım oysa kı tekrar toparlanmam lazım motıvasyna ıhtycm var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?