slmkızlar biraxxcık kızımla ugraştım hiç laf dinelmiyoyaw başedemiyom ben
sinirlerim alt üst oluyo
prinecim ama laf demiş canım ben ekemk yersem veremiyorum senelerdir bu çıktı
birdeana ögünlerimi saglıksız buluyomuşsun canımzaten 2ögünyiyorumgeç yatıyorumben kzım gece leri uyumuyo ve sabahda geöç kalkıyorum ve onal ugraşıkrn ögle oluyo ama herşeyimi yiyorum meyvemietimi bulgurumu makarnamı etimi tavugu balıgı herşeyiiyorum hiçde saglıksı zgörmüyorum ben
cevap verebilirdim tabi,boyunun kısalığından,saçının beyazından,bu haliye hala emekli olmayıp sırf para hırsından,yüzünün buruşukluğundan,meymeletsiz halinden esinlenerek herbirşey söylerdim,söylerimde.kimseden çekinecek halim yok o bana bunu söyleyecek hakkı kendinde buluyorsa bende söylerim rahatça.
ama ne kazanırım,daha çok gerilmezmiydim,akşama kadar karşılıklı masalarda huzur içinde işimi yapabilirmiydim,yada onun kalbini kırınca içim soğurmuydu .hayııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrr
eminim canını sıktım diye ben daha çok üzülürdüm
burada verdiğim cevaplarlada kimseyi kırdığımı düşünmüyorum,yani kırmak için konuşmam aslaaaaa
bende şimcik boşverrr artık benle ilgilen diyervercektim emme sen nittin gittin neruşşş didinetmiyecedin bunu bene neruşla iyi koklaşmalar size:85:
bugün ki menüm
sabah:
1 domates
1 salatalık
1 köy biberi
2 kk peynir
3 zeytin
maydanoz
roka
1.5 kepekli ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe domates çorba(1 çay kaşığı kadar kaşarlı peynir)
4 yk et döner
1 tabak limonlu yağsız salata
2 yk yoğurt
1 kepek ekmek
hügocuk,priene,nugya,neruda teşekkür ederim hepinize!sanırım her daim böyle insanlar çıkabilir karşımıza,en iyisi ya hiç kulak asmadan yemeye içmeye devam etmeli yada bu kötülüğü kendimize yapmayıp sağlıkla kilolarımızdan kurtulmak için çabalamalıyız.
biraz daha işi sıkı tutmak için bunu yaşamam gerekiyordu belki de kimbilir.Haftasonu büyük bir kaçamak yapacaktımda bu nednele mi Allah bana bunu yaşattı acaba,her işte bir hayır vardır di mi.ne demişler
güzel düşünen güzel görürür
güzel gören hayatından lezzet alır
kooop kooopkooooppppp ohhhhhhhhinşallah hugocukcuğumm okadar iyi anlıyorum ki seniii hayatım bi kilo verme çabasıyla geçti ama hem tombiş hep tombişş bi al bi ver yeter yanii!!!1 en güzel yaşlar kiloyla geçip gidiyor yeter artık bu sağlıklı beslenme ve sporun da etkisiyle şeytanın bacağını kırıyoruz inşallahhhh artık bu yazzz canımız ne isterse giyicez yok ordan göbek çıktı yok bacaklar bıngıl bıngıll yok bu azmin,emeğin,inancın karşılığını mükafatını alıcazz bu yaz ne istersek giyip mutlu zıp zıplarrr olucaaaaaaaaaaaaaz innşallahhh
Canım inan kilo vermede en önemli şeylerden biri morallll olumlu düşün ki her şey olumlu gerçekleşsin ahaytında böyle bi r ara girip çıkmış insanları da dediklerini de hiçç takma bak onlar seni bukadar takıyo muuu boşverrrrr takılacak şey var takılmayacak şey var bu inan hiçumrunda olmamalı şikayetini et bitsin gitsinnnns en dee güzel güzelll ver kilolarını moral bomzak yok hepberaber kurtulucaz tatlım tüm fazlalıkalrdan sağlıkla inşallah :13:
Ohhhhhh tebrik ederim tatlım hepsi de böyle güzeeelll güzellll gidecek inşallahhhhhh hepberaber kurtulucaz tatlım tüm fazla kilolardan:13::13:
Prıenecım tatlıyı keseli kaç gün oldu ki şurda:44: bak ben neeredeyse 23 aydır toplamda 1 kase sütlü tatlı ancak yemişimdir 1-2 kez de çubuk bitter yani bu işler sen de biliyorsun 1 günlük bir süreçte çözüme ulaşmaz ayrıca evet sen emziriyosun ondan da sağlam yemen lazım ama hergün 2yk tahin pekmek yiyiodun geçtim pekmezden tahin çok yağlı yani emziriyosun diye tabii ki yemen lazımdır kararında ama yani 1-2gün tatlıyı bırakmakla olmaz zaten sen de biliyorsun bir de akşamları daha hafifi geçirmeye çalış istersen yani sabah ve öğleni kuvvetli ye ama akşam salata,çorba,ızagara ya da sebze yemekleri yemeye çalışsan :26: öğlen yine et-bakliyat ne istersen yersin ama bence akşamalr daha hafif olursa daha kolay verirsin gibime geliyo
Nugicim açıkçası ben de sen listen konusunda şüphe duymuyorsun diye bişey demiyodum ama aylardır bu şekilde besleniyosun bünyen alışmıştır muhtemelen benim naçizane tavsiyem öğlenle akşam yer değişsin öğlen çok daha az yiyiosun ama akşma en zor yakılan öğün akşam da çok yiyiosun bence yani alıyorum hugocuğun listesi ama sen spor yapmıyosun famirin dediği gibi oturarak çalışan bir insansın ben evde kaç kere mutfağa gidip geldiğimi bilmiyorum ayırca hergün çıkıp rahat 15-20dk yürüyorum ve 3 gün de spor yapıyorum,hugocuk spor yapıyor mesela onun menüsü spordan dolayı da belki fazla karbonhdiratlı yani benim tavsiyem akşam karbonhidrat tüketme pilav-ekmek yeme bence zaten çorba da var nerdeyse bütün karbonhidrat hakkın akşamda ama akşam en zor sindirilen öğün yani tabii sen bilirsin ama bence akşam ekmek-pilav olmasın hem vücut da biraz değişiklik görsün galetyı daçıkarmakla iyi etmişsin mesela aralarda taze-kuru meyveler akşa da karbonhidrat yeme bence sonrasında meyve de yiyiosun zaten aacıkmazsın yani
ha yumrut di miiiii yumrutttt ben de şimdi gözüne gözüne yumrutt atıcam görüşen deve kuşum yumrutu hem dee
mersi balımmmmmmmmm
Canım ben de aslında 1.30-2 gibi yatıp d 8.30da kalkan biriyimmmama foruma evdeki işleri bitirip kahvaltımı yapıp geliyorum çünkü bir oturunca kalkamıyorum sonra oyüzden erken kalkıp işleri yapıp kahvaltı edip öyle başlıyorum sizle muhabbete ama ilk geldiğimde alışkanlık günaydın diye başlıyorummm hani ilk selamlaşmamız ya günün ilk merhabası o açıdan
canım benimmmm daha nice benzer mutluluklara inşallahhh beraber az kaldı asıl hedefe geçicez yakında ilk aşama tamam inşallahhhh yakındaaaa beraber kurtulucaz tatlım hepsinden bu fazla yağların kilolarınnnn :13:
yaaaaa bensiiiiz saadet neymiiiiişş tatmadın bilemezsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinbaşının belasıyımmmmmmmm ne yapsaaaaammm yumrutlamadan edemeeeeeeeezsiiiiiiiiiiiiiiiiin
Canım teşekkür ederimmmm
Afiyet olsun. Güzel menü olmuş.
teşekkür ederim canım
Afiyet olsun.
QUOTE]
teşekkür ederim canım
afiyet olsun canım çok güzelmiş
teşekkür ederim canım
:afiyet olsun canım
teşekkürler çok mersi
afiyet olsun canım keten tohumu işe yarıyor mu ben hiç yemedim
sağol canım keten tohumunun faydası var
çok güzel afiyet olsun
teşekkür ederim
afiyet olsun canım
teşekkür ederim
afiyet olsun eebruli çok güzel canım
teşekkür ederim canım beğendi,ğinize sevindim
ana kıskandı gördünmü kız ne yazmış ama baksana şunun bestesine
yaaaaa bensiiiiz saadet neymiiiiişş tatmadın bilemezsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinbaşının belasıyımmmmmmmm ne yapsaaaaammm yumrutlamadan edemeeeeeeeezsiiiiiiiiiiiiiiiiin
gombirik davşan bu yaaaaaaaaa
bende şimcik boşverrr artık benle ilgilen diyervercektim emme sen nittin gittin neruşşş didinetmiyecedin bunu bene neruşla iyi koklaşmalar size:85:
eveeeettttttttttt işte buuuuuuuuu kesinlikle katılıyorummmmm fambikoooooommmm süpersinnnn
famirciğim ısyerınde soylemeyeceksın dıyette oldugunu canım ıstemıyor tokum falan dıyeceksın ben oyle yapıyorum.bızımde muhasebecı benle dalga gecıyor.ewden mıs gıbı yemegımı getırıyorum aa sımdı bunlr dıyet yemegıı dıyor ben dıyette olmadıgım halde bu kadar yemıyorum dıyor( kendının ck fazla gbegı var) hıc gerek yok dıyete mıyete spor yapmıyorsan hıc ugrasma falan dıye benım motıvemı kırmaya calısıyor.ogleyın meyve yıyorum aa sen sımdı dıyet mı yapıyorsun dıyolar hayır canım meyve cektı dıyorum artık.ama 2 tane arkadasım var cok destek oluyorlar.saolsunlar.dunde maasımı alınca sıgkofte aldım burdakılere onun odasına da goturdum salak gıbı haa haa nıyetı bozdun dımı dedı gıcıkk
kızlar makale uzun ama okuyun çok hoş ve gerçek değilmi
kooop kooopkooooppppp ohhhhhhhhinşallah hugocukcuğumm okadar iyi anlıyorum ki seniii hayatım bi kilo verme çabasıyla geçti ama hem tombiş hep tombişş bi al bi ver yeter yanii!!!1 en güzel yaşlar kiloyla geçip gidiyor yeter artık bu sağlıklı beslenme ve sporun da etkisiyle şeytanın bacağını kırıyoruz inşallahhhh artık bu yazzz canımız ne isterse giyicez yok ordan göbek çıktı yok bacaklar bıngıl bıngıll yok bu azmin,emeğin,inancın karşılığını mükafatını alıcazz bu yaz ne istersek giyip mutlu zıp zıplarrr olucaaaaaaaaaaaaaz innşallahhh
Canım inan kilo vermede en önemli şeylerden biri morallll olumlu düşün ki her şey olumlu gerçekleşsin ahaytında böyle bi r ara girip çıkmış insanları da dediklerini de hiçç takma bak onlar seni bukadar takıyo muuu boşverrrrr takılacak şey var takılmayacak şey var bu inan hiçumrunda olmamalı şikayetini et bitsin gitsinnnns en dee güzel güzelll ver kilolarını moral bomzak yok hepberaber kurtulucaz tatlım tüm fazlalıkalrdan sağlıkla inşallah :13:
Ohhhhhh tebrik ederim tatlım hepsi de böyle güzeeelll güzellll gidecek inşallahhhhhh hepberaber kurtulucaz tatlım tüm fazla kilolardan:13::13:
Prıenecım tatlıyı keseli kaç gün oldu ki şurda:44: bak ben neeredeyse 23 aydır toplamda 1 kase sütlü tatlı ancak yemişimdir 1-2 kez de çubuk bitter yani bu işler sen de biliyorsun 1 günlük bir süreçte çözüme ulaşmaz ayrıca evet sen emziriyosun ondan da sağlam yemen lazım ama hergün 2yk tahin pekmek yiyiodun geçtim pekmezden tahin çok yağlı yani emziriyosun diye tabii ki yemen lazımdır kararında ama yani 1-2gün tatlıyı bırakmakla olmaz zaten sen de biliyorsun bir de akşamları daha hafifi geçirmeye çalış istersen yani sabah ve öğleni kuvvetli ye ama akşam salata,çorba,ızagara ya da sebze yemekleri yemeye çalışsan :26: öğlen yine et-bakliyat ne istersen yersin ama bence akşamalr daha hafif olursa daha kolay verirsin gibime geliyo
Nugicim açıkçası ben de sen listen konusunda şüphe duymuyorsun diye bişey demiyodum ama aylardır bu şekilde besleniyosun bünyen alışmıştır muhtemelen benim naçizane tavsiyem öğlenle akşam yer değişsin öğlen çok daha az yiyiosun ama akşma en zor yakılan öğün akşam da çok yiyiosun bence yani alıyorum hugocuğun listesi ama sen spor yapmıyosun famirin dediği gibi oturarak çalışan bir insansın ben evde kaç kere mutfağa gidip geldiğimi bilmiyorum ayırca hergün çıkıp rahat 15-20dk yürüyorum ve 3 gün de spor yapıyorum,hugocuk spor yapıyor mesela onun menüsü spordan dolayı da belki fazla karbonhdiratlı yani benim tavsiyem akşam karbonhidrat tüketme pilav-ekmek yeme bence zaten çorba da var nerdeyse bütün karbonhidrat hakkın akşamda ama akşam en zor sindirilen öğün yani tabii sen bilirsin ama bence akşam ekmek-pilav olmasın hem vücut da biraz değişiklik görsün galetyı daçıkarmakla iyi etmişsin mesela aralarda taze-kuru meyveler akşa da karbonhidrat yeme bence sonrasında meyve de yiyiosun zaten aacıkmazsın yani
ha yumrut di miiiii yumrutttt ben de şimdi gözüne gözüne yumrutt atıcam görüşen deve kuşum yumrutu hem dee
mersi balımmmmmmmmm
Canım ben de aslında 1.30-2 gibi yatıp d 8.30da kalkan biriyimmmama foruma evdeki işleri bitirip kahvaltımı yapıp geliyorum çünkü bir oturunca kalkamıyorum sonra oyüzden erken kalkıp işleri yapıp kahvaltı edip öyle başlıyorum sizle muhabbete ama ilk geldiğimde alışkanlık günaydın diye başlıyorummm hani ilk selamlaşmamız ya günün ilk merhabası o açıdan
canım benimmmm daha nice benzer mutluluklara inşallahhh beraber az kaldı asıl hedefe geçicez yakında ilk aşama tamam inşallahhhh yakındaaaa beraber kurtulucaz tatlım hepsinden bu fazla yağların kilolarınnnn :13:
Canım teşekkür ederimmmm
Kızlar merhaba ;
Tümsayfaları okuyamadım kuzum artık çok az uyuyor gündüzleri, uyuduğunda da spor yapıyorum, tabi ki bitmez tükenmez ev işleri, yemek...
Son sayfalara göz attım, kesinlikle moral diyorum allah hepinizden razı olsun tek tek ben sizin sayenizde depresyondan kurtuldum sağlıklı beslenip spor yapıyorum biliyorum ki hepsi gidecek hepsi doğum kilosu
Ben de hepinize hayırlı cumalar diliyorum
Hugocum senin metobolizma içeceğine başladım
Uyanınca:
Ballı sirkeli su
2 kuru kayısı
1 kuru incir
Sabah:
1 Kase light sütle cornflex (canım kahvaltı istemedi)
1 saat 6.1km.de yürüyüş
Ara:
1prebiyotik yoğurt
Öğlen:
1 kase domates çorbası
1 tabak yeşil salata
5 yk kereviz
2 dilim çavdar ekmeği
Yarın tartılma günüm çok heyecanlıyım :)
Hepinizi tek tek öperim
gayet güzel canım,afiyet olsun,bu şekilde aksatmazsan çok güzel kilo veririsin zaten
Kızlar merhaba ;
Tümsayfaları okuyamadım kuzum artık çok az uyuyor gündüzleri, uyuduğunda da spor yapıyorum, tabi ki bitmez tükenmez ev işleri, yemek...
Son sayfalara göz attım, kesinlikle moral diyorum allah hepinizden razı olsun tek tek ben sizin sayenizde depresyondan kurtuldum sağlıklı beslenip spor yapıyorum biliyorum ki hepsi gidecek hepsi doğum kilosu
Ben de hepinize hayırlı cumalar diliyorum
Hugocum senin metobolizma içeceğine başladım
Uyanınca:
Ballı sirkeli su
2 kuru kayısı
1 kuru incir
Sabah:
1 Kase light sütle cornflex (canım kahvaltı istemedi)
1 saat 6.1km.de yürüyüş
Ara:
1prebiyotik yoğurt
Öğlen:
1 kase domates çorbası
1 tabak yeşil salata
5 yk kereviz
2 dilim çavdar ekmeği
Yarın tartılma günüm çok heyecanlıyım :)
Hepinizi tek tek öperim
ana kıskandı gördünmü kız ne yazmış ama baksana şunun bestesine
gombirik davşan bu yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?