60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam seker aslında metabolızmam cok yavas benım olcturmustum 26 yasındayken metabolızma yasım 32 falan cıkmıstı.ama bu yedıklerım az gelıyor yada dıyet psıkolojısı ıs stresı falan sanırım bu donemsellık.cunku acıktıgımı cok bılmıyorum onceden cnku sındıremıyorum.onceden kahvaltı yaprdım ıs yerındekılerle aynı seylerı yerdık ornegın 1 sımıt peynır onlar saat 12 oldu mu yemege kosarlardı ne yesek dıye bana sorarlardı bende daha sabahkını erıtemedım dıyordum.sımdı metabolızmam hızlandı sanırım.anlamadım.ben ara ogunlerımıde hıc kacırmıyorum.sımdı dıyetısyen degıstırcem bakalım o ne dıyecek

yok ayollllll düz memurum işteiletişim fakültesini bitirdim,şimdide öğretmenlik okuyorum.haftanın 5 günü sabah 8 akşam 6 çalışmak bana göre değil,ömür böyle geçmez dedim,yeniden başladım okumaya

Kendime 1 bardak sıcak çikolata yaptım ara olarak;
1 bardak keçi sütü (yarım yağlı)
1 yk kakao
biraz tarçın
1 tk pekmez

Hugocuukk, 1 tk pekmez koydum ama Tatlı istemiyor aslında canım ama tadını beğenmedim şekersiz bari pekmez koyayım dedim. Yine de şekersizdi ama içtikçe alıştım güzel geldi.

Afiyet olsunn...

Yanında 1 bardak light süt içebilirsin tostunun.Biraz da yeşillik yiyebilsen belki daha tok tutar.

:82::82: eh afiyet olsun bariiiiiiiiiiiiii

:82::82: eh afiyet olsun bariiiiiiiiiiiiii

kız nugi,bigünde beğen kızzzzzzzzzzzzzzzz,güzel olmuş efrinde,öğle yemeğimi beğendin mi bari
3 yk bulgur pilavı
3 -4 yk et kavurma
salata yediydimdi
bak hatta toplamda 4,5 dlm olmuşşşşşş,ama denge 1 dlm ekmek sayılmaz küçücük ,ince bişey,4 dlm diyeyim yinede bennn

güzel karışım oldu demek afiyet olsun canım

Afiyet olsun planlar güzellllllll hımmmm biyendimmmmmmm

doğru kızzz, unuttum ya ben onu, biliyorum halbuki öğretmen olduğunu, kaç kez geçti muhabbeti, dalgınlığıma ver canımcım

walla şimdiki aklım olsa ben de öğretmen olurdum
benim komşularım öğretmen, hele biri anaokulu öğretmeni, ay öğleyin 12,30 evde kız yaa ne güzel

öğle yemeğinni beğendik herhal afiyet olsun didim.tabi sen o buruşuk kadınla tartışınca dikkate almadın tabi beni emme unutmayacam bunu.ekmek içinde evet fambığım gerçekten ince oluyo dilimleri didiydim iyi hatırlıyom.işte neruşa laf yetiştircem diye benim yazdıklarımla ilgilenmiyon.esas sen hak ediyon bunu

yokkkkkkk kız valla bugün kimsenin öğle menüsünü okumadım,benim menüye yorumlara da pek bakmadım valla,kusura bakma topitopummmm
eeee neyini beğenemdin ozman neruşşşşşşş,ben sana açık açık yazıyom,sen yapıyosun sadece,bak kafama vurma beyin hücrelerim ölüyo he

yahu bi ara işe daldım amma da kaynatmışsınız kızlar oku oku bitmedi yaaa
famirciime takılan o kuru cadının sorunu bence gençliği. bence fambukçuumun gençliini güzellini kıskanıyordur o yüzden pek takmasın güzelleşince zaten bir arkadaşın dediği gibi kapak olur.
kızlar bişi sorucam bu arada benim kilom şimdi 3 sene önceki halime döndü kalan kilolar belki de 20 senedir benimle. eski kiloları vermek yenilere göre daha kolay diyorlar. benim gibi hem tombik olup sonrada kilolardan kurtulmak isteyenler çok mu zorluk çektiniz ? paylaşırsanız sevinirim..
bide araları acıktıkça mı yapıyorsunuz yoksa zamanı geldiği için mi ? yani acıkmazsam araları atlayabilir miyim ?

açık konuşursam acı konuşurum ben dost acı söylermiş.kız beğenmesek heralde yorum yapardım beğendimki afiyet olsun didim. hem burda nidemek istedinki (eeee neyini beğenemdin ozman neruşşşşşşş) anlamadım ben :97:

canım benim bildiğim eski kilolar yani artık yerleşmiş kilolardır vücuda ve daha zor verilir diye biliyorum.aralarıda acıktıkça değil canım normalde acıkmadıkçada yiyoruz yani mesela sabah kahvaltını yaptın 2,5-3 saat sonra ara yapabilirsin.yani öğünlerinden 2,5-3 saat sonra yap.atlama canım acıkmasanda ye matebolizman yavaşlamasın ar öğünle önemli çünkü.

kızlar ben bugün ara öğünde

20 tane kadar karpuz çekirdeği yedim
1 kupa relaks çay içtim

çokmu kötü
1 portakal yesemmi

evet cnm 62-63 olunca benim için iyi oluyor çıtır olcaz çıtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…