afiyet olsun farmasimerhaba kızlar
öğleye kadar okulda yediklerim içtiklerim
ara:100 ml sıcak çikolata
ara: 200 ml muzlu süt
5 adet limonlu-kepekli bisküvi
öğlen menüm
çok soğuk buralar o nedenle sadece sıcacık çorba içmek istedim
1 dilim kıtır ekmek
2 kepçe mercimek çorbası
afiyet olsun canımara öğün yarım elma
öğlen
1 kepçe yeşil mercimek
2 kepçe makarna
7 8 kaşık salata
ekmekle aram olmadığı için makarna seçtim zaten 5 dilim ekmek hakkımı bitirdiğimi hatırlamıyorum
Öğle yemeğim;
1 dilim ekmek
1 tabak terbiyeli,kıymalı kereviz buğday çorbası (yağsız ve kıvamı koyu değil)
1 kepçe kıymalı nohut yemeği (içine turşu acı biber doğradım)
lahana salatası
evet tatlım çok sinir bozucu banada derlerdi eskiden çok üzülüyordum insanın bianda şevki kırılıyor ne ayıp şeyler bunlar. ne olacaktı yani iskeletinmi kalacaktı bianda. hem sanane ne diye burnunu sokuyorsun. troit hastasıdır fil gibi her bir gram almaz onlar kesin onlardandır o benimde vardı öyle bir arkadaşım bir kupa nescafeye 7 küp şeker atardı devamlı acıktım acıktım der fil gibi yerdi bir gram almazdı bunula övünürdü bize laf çarpıtırdı meğer troit hastasıymış fazla çalışıyormuş troitleri
amin inşallahhhh,çok canım sıkıldı valla,ben verdiğimi biliyorum,farkediyorumda ama çabalıyorum tüm ttalıları,böreklari alıp onlara veriyorum sonuçta nekadar kararlı olduğumun,çabaladığımın farkındalar.kör değillerya,insan farketmese bile insanı şevklendirmek için evet biraz vermişsin der dimi,maksat sinirlendirmekti beni sanırım,bir açığımı bulamadıkları için bu şekilde galip olduklarını sanıyorlar
evet aynen o takımdan,yemekhanedeki kıtır ekmekleri poşetine toplayıp geziyor,akşama kadar onları yiyor ama gram almıyor tabi,bana tatlı yemeyerek zayıflayacağını düşünme diyenler grubunun bir üyesi işteyani bana görede onun bu kadar zayıf olması çok çirkin eminim oda biraz kilo almak istiyordur,yada boyu çok kısa 150 ya var ya yok yani bende onun boyuyla dalga geçsem,hoş olurmu yani,
zaten ağzına lafı tepecek birine diyemezlerde bakma sen,merhamet duygusu olana ilişirler,benim ona saygısızlık etmeyeceğimi adı gibi bilir çünkü
anlattıklarından onların seni kıskandığını düşünüyorum
yemeğimi yedim
3 yk bulgur pilavı
3 yk et kavurma
salata
yedimm
yemekteysen iş yerindeki kadınalrdan biri 47 yaşında,150 boyunda ve 45 kilo nekadar yerse yesin gram almayan cinslerden kendisi
bana diyorki sen geldiğinden beri(yeni yerime başlayalı 1,5 ay oldu )diyetteyim diyorsun ama bakıyorumda 1 gram bile verdiğin yok diyor
bende 5 kilo verdim dedim
aaaaaa hiç farkedilmiyo valla diyooo,bir 5 kilo daha vereyimde ozaman farkedersiniz dedim
şimdi kavga etsem laf soksan akşama kadar karşımda oturuyo,zaten kavga etsem dahada hoşuna gidecek sinirlendirdim diye iyisimi hiç bulaşmamak dedim
aayyyy sinir oldum ama kendi yaşına başına kuru buruşuk haline bakmıyor,bu yaşında hala kıskançlık peşinde
selam totişlerduşumu aldım markete gittim. valla canım kıymalı makarna çekti yaptım yağını az koydum evde kepekli makarnada yokmuş marketleri dolandım bulamadım bende beyaz makarnayı haşladım kıymalı sarımsaklı soğanlı bahatarlı az yağlı bir sos yaptım yiyeceğim malumya diyete ara verdim özlediğim şeyleri yiyeyim dedim
akşam içinde yazdan dondurucuya attığım taze börülceyi çıkardım haşlayıp akşam zeytinyağı sarımsak ekler salata gibi yaparım çok severimde taze börülceye bu şekilde
yemeğimi yedim
3 yk bulgur pilavı
3 yk et kavurma
salata
yedimm
yemekteysen iş yerindeki kadınalrdan biri 47 yaşında,150 boyunda ve 45 kilo nekadar yerse yesin gram almayan cinslerden kendisi
bana diyorki sen geldiğinden beri(yeni yerime başlayalı 1,5 ay oldu )diyetteyim diyorsun ama bakıyorumda 1 gram bile verdiğin yok diyor
bende 5 kilo verdim dedim
aaaaaa hiç farkedilmiyo valla diyooo,bir 5 kilo daha vereyimde ozaman farkedersiniz dedim
şimdi kavga etsem laf soksan akşama kadar karşımda oturuyo,zaten kavga etsem dahada hoşuna gidecek sinirlendirdim diye iyisimi hiç bulaşmamak dedim
aayyyy sinir oldum ama kendi yaşına başına kuru buruşuk haline bakmıyor,bu yaşında hala kıskançlık peşinde
üzme canını sen boşver sen aslan gibi aslan olaraktan 5 kilo verdin. o hayatında ilo almamış elinde ekmek poşetleriyle geziyor nerden bilecek tatlının kilo aldırıp aldırmadığını insülin direncini falan nerden bilecek anlatsan anlamaz zaten boşver sen. kocişin mutlumu sen ona bak kuzum
kadınlar arasında hep yokmudur çekmemezlik,vardır tabi!ama aynı şartlarda değiliz,yaşımız,deneyimlerimiz eğitimlerimiz bir değil ki,git kendi kulvarındakilerle yarış kıskan neyse ne,benle ne işin var.
ama şu tarafımı bilmiyorlar henüzzzz,beni ne kadar yerden yere vursalar ben okadar azimlenirim,ne kadar şu yönün eksik derlerse eğer bende eksik olduğumu düşünüyorsam o konuya yoğunlaşır en iyisi olmaya çalışırımm.
bakalım 10 kilo vermiş oluncada aynı şeyimi söyleyecekler
kadınlar arasında hep yokmudur çekmemezlik,vardır tabi!ama aynı şartlarda değiliz,yaşımız,deneyimlerimiz eğitimlerimiz bir değil ki,git kendi kulvarındakilerle yarış kıskan neyse ne,benle ne işin var.
ama şu tarafımı bilmiyorlar henüzzzz,beni ne kadar yerden yere vursalar ben okadar azimlenirim,ne kadar şu yönün eksik derlerse eğer bende eksik olduğumu düşünüyorsam o konuya yoğunlaşır en iyisi olmaya çalışırımm.
bakalım 10 kilo vermiş oluncada aynı şeyimi söyleyecekler
bugünkü yemeeeğümüzzz
6 y.k ıspanak
1 tabak salata
1 dilim ekmek
1kase yoğurt
1 kepçe çorba...
afiyet olsun bana....
arada 1 portakal
1 relaks çay
suya devam
İşte budur! En iyi cevabı taş gibi olunca vücudun verecek onlara.
Benim burada tanıdığım famir pat diye cevabını da verirdi kadına şakayla karışık falan. Şaşırttın beni.
ben de yazayım öğle yemeğimi
*2 yk kaşığı pirinç pilavı
*4 yemek kaşığı kuru fasülye
*2 yemek kaşığı yoğurt
*bir dilim çavdar ekmeği
herkese afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?