60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nerudacım,
Tahin-pekmezin yapmadığını nohut yaptı bana
Ben daha önce hiç diyet yapmadım. En fazla 59 oldum hayatımda, O da evlendikten 3 yıl sonra.
Sağlıklıydı hep yemeklerim ama tatlıyı bolca yerdim.
Kilo vermeye bir başlayayım tekrar sabahları tahin pekmez yiyeceğim ama abartmadan tabi.
Akşamları zaten hafif yerdim de bu ara bozmuştum yine eskiye döneceğim.

bugünkü yemeeeğümüzzz

COLOR="magenta"]6 y.k ıspanak
1 tabak salata
1 dilim ekmek
1kase yoğurt
1 kepçe çorba...

afiyet olsun bana....

arada 1 portakal
1 relaks çay
suya devam[/COLOR]

Afiyet olsun. Güzel menü olmuş.

öğle yemeğim
bir kepçe yayla çorbası
6 yk varmıdır bilemiyorum tam patates salatası
ve üç tane serçe parmağı uzunluğunda ve baş parmağından biraz kalın izmir köfte
ekmek yemedim

Afiyet olsun.
Akşama ekmek yemezsin artık.

tatluş dediğim gibi kıskanıyor çünkü sen kilonu düşürmek istiyorsun ve düşürebiliyorsun o anlaşılan k,lo almaya çalışuyor ama alamıyor ve sen her nekadar kendinden rahatsız olsanda vermeye çalışsanda o seni çok beyeniyor senin kilonda olmaya can atıyor eminim buna. tüm gün ekmek poşetiyle geziyor kilo alamıyor o da bu durumdan rahatsız kompleks yapıyor.
bak işte ne güzel eşinde sorun etmiyormuş kilonu ve zaten çokta kilonu dert edecek kilon yoktu yani benim gibi 80li kilolarla başlamadınki sen. bence takıpta sıkma canını bak bugün cuma yarın tatil dinlen sporunu yap bomba gibi gel pazartesiye. bak bende pazartesi başlayacağım kaldığımız yerden devam ederiz emi datluşum

sağol priene evet akşam yemiyeceğim ekmek

hügocuk,priene,nugya,neruda teşekkür ederim hepinize!sanırım her daim böyle insanlar çıkabilir karşımıza,en iyisi ya hiç kulak asmadan yemeye içmeye devam etmeli yada bu kötülüğü kendimize yapmayıp sağlıkla kilolarımızdan kurtulmak için çabalamalıyız.
biraz daha işi sıkı tutmak için bunu yaşamam gerekiyordu belki de kimbilir.Haftasonu büyük bir kaçamak yapacaktımda bu nednele mi Allah bana bunu yaşattı acaba,her işte bir hayır vardır di mi.ne demişler
güzel düşünen güzel görürür
güzel gören hayatından lezzet alır

hülya eski kıyafetlerine girmene çok sevindim canım sen çok kilo verdin zaten. kızın napıyoki dinlemiyor demişsin yaramazlıkmı yapıyor sanırım çok hareketli bi çocuk resminden anlaşıldğı üzere cin gibi o

tşkler hogucum sizden çok şey ögrendim inan bendesana çokseviniyorum çok inat düzeltiyom 2dakka içindeaynı evin içi birde okadarşnatki idanıyapıyo herşeyi üstüdegiştirecemdiyesuyum çıkıyo altını öyleatıyo kendi istemiyo geceleri uyumuyo 2,3ne olursadegiştiremedim hayat filan kalmadı

famir boşve be hayatım verecez kiloları herkezin azı açık kalacaaaaaaak çatlayacaklarrrrrrr

Canım çok sevindim insan kendi kilo vermiş gibi seviniyor valla afiyet olsun canım

afiyet olsun canım keten tohumu işe yarıyor mu ben hiç yemedim

ben de yazayım öğle yemeğimi
*2 yk kaşığı pirinç pilavı
*4 yemek kaşığı kuru fasülye
*2 yemek kaşığı yoğurt
*bir dilim çavdar ekmeği
herkese afiyet olsun

çok güzel afiyet olsun

bugünkü yemeeeğümüzzz

6 y.k ıspanak
1 tabak salata
1 dilim ekmek
1kase yoğurt
1 kepçe çorba...

afiyet olsun bana....

arada 1 portakal
1 relaks çay
suya devam

afiyet olsun canım

canım bence onu gündüzleri uyutma. uyuyorsa hemen uyandır gündüz alıyo uykuyu gece uyumuyo. gündüz diyosunya bi bakıyorum uyuyup duruyo diye uyutma gündüz uyuduğunu anladığın an uyandır bu sefer akşam uykusu gelir yatar. zor ama napacaksın insan uyuyan evladına kıyıpta uyandıramaz ama napacaksın böylede olmaz canım

aynen öyle canım,kompleksli olduğu her halinden belli,yani onu kınayamam ama eşinden ayrılmış yıllar önce eşi kızına sahip çıkmamış,tek başına büyütmüş şimdi kızı şehirdışında okuyor,evde tek başına kedileriyle yaşamaya çalışıyor,yani derdi çoktur,sıkıntısı vardır anlarım
bana bakıp her halimle benim ondan eksiğim neydide ben bu kadar rahat yaşayamadım diyor olabilir,yani üniv mezunuyum,eşim bana destek oluyor,kızıma çok düşkün eşim bunu biliyor,evdeki her işime yardım eder eşim birde akşamları yine 2. üniversite için çabalıyorum,buralarad kendi gibi memur olarak çürümicem.bunaları çekemiyor sanırım

famir boşve be hayatım verecez kiloları herkezin azı açık kalacaaaaaaak çatlayacaklarrrrrrr

hugocuğun dediği gibi kıskanıyor seni kıskandığı için söylemiş kıskanmasaydı sen üzülürsün diye söylemezdi canım.hülyaya katılıyorum aım boşverrrrr salla gitsin bunları kilolarımızı verip ağızlarını açıkta bırakıcaz fambımmm

famircim bu arada konulara göz gezdirdim her yerde böle patavatsız çekemeyenler var malesef onlara saygı gösteriyoruz yaşlara hürmeten ama bunu yanlış değerlendiriyorlar ezdiklerini düşünüyorlar karşılık versen de saygısız derler. en iyisi hanımefendi çizginden çıkmamak tatlımm
sonunda sana daha çok saygı duyarlar emin ol.
kiloları verince fit olunca öle bakakalırlar onlara kapak olur

anladım canım benim sagolda uyumasa hiç durmuyo busfer 8de uyuyo yine 11de kalkıyo yanidegiştiremedim benimki acyip bi çocuk çözemezsiz bak dün akşam 11de uyudu o çocuk osatte kalkmaz derdin 12kalktıo uyumuyo bidaha valla biz baş edemiyoz sinir hastası olduk

sagol nugacım bende sana katılıyommmmm

sağolun kızlar,her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.burda sadece kilo vermiyoruz stresde atıyoruz valla süperşimdi bir psikoloğa gitsem bunları anlatsam anlar mıydı yani
beni anlıyorsunuz çünkü hepimizin sıkıntısı aynı,umarım tez zamanda kurtuluruz,çekemeyenleri de Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın,beddua edecek değilim.
canlanayımm birazcıkkkkkkkkkkkkk,şu neruşa bakayım neler yazmışşşşş

bugün ki menüm
sabah:
1 domates
1 salatalık
1 köy biberi
2 kk peynir
3 zeytin
maydanoz
roka
1.5 kepekli ekmek
1 fincan şekersiz çay

ara:
1 elma
1 fincan yeşil çay

öğle:
1 kepçe domates çorba(1 çay kaşığı kadar kaşarlı peynir)
4 yk et döner
1 tabak limonlu yağsız salata
2 yk yoğurt
1 kepek ekmek

bende şimcik boşverrr artık benle ilgilen diyervercektim emme sen nittin gittin neruşşş didin etmiyecedin bunu bene neruşla iyi koklaşmalar size:85:

psikoloğa birde üstüne para verirdin :)) ben diyetisyene gitseydim mesela hiç ilgilennemezdi belki ideal derdi gönderirdi,ama burda o kadar şey öğrendimki sağlıklı beslenmek adına ekmek yemiyorum deyip tatlıyı abur cuburu yerdim,tatlının göbeği bu kadar tetiklediği aklıma gelmezdi,evde pc yok spor yapamam diye düşünürdüm şimdi gün içinde not alıyorum evde yapıyorum:87: neyseki o günler geride kaldıııı ama pazar günü nişanlımlar gelecek o günü de bir atlatsam süperrr olacakbu topik muhteşemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…