bugünkü yemeeeğümüzzz
COLOR="magenta"]6 y.k ıspanak
1 tabak salata
1 dilim ekmek
1kase yoğurt
1 kepçe çorba...
afiyet olsun bana....
arada 1 portakal
1 relaks çay
suya devam[/COLOR]
öğle yemeğim
bir kepçe yayla çorbası
6 yk varmıdır bilemiyorum tam patates salatası
ve üç tane serçe parmağı uzunluğunda ve baş parmağından biraz kalınizmir köfte
ekmek yemedim
benim eşim için kilomun hiç önemi yokturki,o beni beğenir yani takılmak için söylerdi bazen ama sırf sinirleneyim diye.yoksa bana hiç kilo ver şuranı,buranı beğenmiyorum demedi.
ben kendime yakıştıramadığım için giydiklerimi ben istedim kilo vermeyi ve gittikçe dahada kilo almamak için tabi.
yani insanlar ne kadar düşüncesiz olabiliyor analmıyorum,mesela yclnin sağlık sorunu vardı diyet yapsada veremiyordu kızcağız,belki bendede bir hastalık var sen beni bilip bilmeden neden laf atıyorsun demi,belki rahatsızım nekadar az yesemde kilo veremiyorum belki
afiyet olsun canım çok güzelmişbugünkü yemeeeğümüzzz
6 y.k ıspanak
1 tabak salata
1 dilim ekmek
1kase yoğurt
1 kepçe çorba...
afiyet olsun bana....
arada 1 portakal
1 relaks çay
suya devam
Nerudacım,
Tahin-pekmezin yapmadığını nohut yaptı bana
Ben daha önce hiç diyet yapmadım. En fazla 59 oldum hayatımda, O da evlendikten 3 yıl sonra.
Sağlıklıydı hep yemeklerim ama tatlıyı bolca yerdim.
Kilo vermeye bir başlayayım tekrar sabahları tahin pekmez yiyeceğim ama abartmadan tabi.
Akşamları zaten hafif yerdim de bu ara bozmuştum yine eskiye döneceğim.
Afiyet olsun. Güzel menü olmuş.
Afiyet olsun.
Akşama ekmek yemezsin artık.
hülya eski kıyafetlerine girmene çok sevindim canım sen çok kilo verdin zaten. kızın napıyoki dinlemiyor demişsin yaramazlıkmı yapıyor sanırım çok hareketli bi çocuk resminden anlaşıldğı üzere cin gibi o
hügocuk,priene,nugya,neruda teşekkür ederim hepinize!sanırım her daim böyle insanlar çıkabilir karşımıza,en iyisi ya hiç kulak asmadan yemeye içmeye devam etmeli yada bu kötülüğü kendimize yapmayıp sağlıkla kilolarımızdan kurtulmak için çabalamalıyız.
biraz daha işi sıkı tutmak için bunu yaşamam gerekiyordu belki de kimbilir.Haftasonu büyük bir kaçamak yapacaktımda bu nednele mi Allah bana bunu yaşattı acaba,her işte bir hayır vardır di mi.ne demişler
güzel düşünen güzel görürür
güzel gören hayatından lezzet alır
sabah kahvaltı mı yazayım
*2 çeri domates
*yarım salatalık
*1 kibrit kutusu peynir
*2 zeytin
*bir dilim k. ekmeği
ara olarak
4 kuru kaıyısı yiyeceği şimdi
kilo verdim ya daha bir şevkli yaparım artık
günaydın kızlaaaaar
herkese hayırlı cumalar geç kaldım bu gün biraz ebru pilatese çok tan başladı ama bendaha yeni kahvaltı yapıorum
kahvaltım,
1 kupa şkersiz çay
2 dilim tahıllı ekmek
2 kk peynir
1/2 tk acı sos
4 zeytn
dere otu nane
3 kuru erik 3 kuru kayısı
1 tk pekmez
3 tk yoğurt 1/2 tk keten tohumuile
1 çeri domates
ayrıca dün akşam o kadar şey yazmıştım yicem die yiyemedim 1/2 poğaça yedim domates zeytn yemedim.poğaçada pek güzel olmamıştı instant maya almıştım hiç güzel deil kabarmadı hiç almayın sakın anam babam bildiğin maya alcam artık
ben de yazayım öğle yemeğimi
*2 yk kaşığı pirinç pilavı
*4 yemek kaşığı kuru fasülye
*2 yemek kaşığı yoğurt
*bir dilim çavdar ekmeği
herkese afiyet olsun
bugünkü yemeeeğümüzzz
6 y.k ıspanak
1 tabak salata
1 dilim ekmek
1kase yoğurt
1 kepçe çorba...
afiyet olsun bana....
arada 1 portakal
1 relaks çay
suya devam
tşkler hogucum sizden çok şey ögrendim inan bendesana çokseviniyorum çok inat düzeltiyom 2dakka içindeaynı evin içi birde okadarşnatki idanıyapıyo herşeyi üstüdegiştirecemdiyesuyum çıkıyo altını öyleatıyo kendi istemiyo geceleri uyumuyo 2,3ne olursadegiştiremedim hayat filan kalmadı
tatluş dediğim gibi kıskanıyor çünkü sen kilonu düşürmek istiyorsun ve düşürebiliyorsun o anlaşılan k,lo almaya çalışuyor ama alamıyor ve sen her nekadar kendinden rahatsız olsanda vermeye çalışsanda o seni çok beyeniyor senin kilonda olmaya can atıyor eminim buna. tüm gün ekmek poşetiyle geziyor kilo alamıyor o da bu durumdan rahatsız kompleks yapıyor.
bak işte ne güzel eşinde sorun etmiyormuş kilonu ve zaten çokta kilonu dert edecek kilon yoktu yani benim gibi 80li kilolarla başlamadınki sen. bence takıpta sıkma canını bak bugün cuma yarın tatil dinlen sporunu yap bomba gibi gel pazartesiye. bak bende pazartesi başlayacağım kaldığımız yerden devam ederiz emi datluşum
famir boşve be hayatım verecez kiloları herkezin azı açık kalacaaaaaaak çatlayacaklarrrrrrr
canım bence onu gündüzleri uyutma. uyuyorsa hemen uyandır gündüz alıyo uykuyu gece uyumuyo. gündüz diyosunya bi bakıyorum uyuyup duruyo diye uyutma gündüz uyuduğunu anladığın an uyandır bu sefer akşam uykusu gelir yatar. zor ama napacaksın insan uyuyan evladına kıyıpta uyandıramaz ama napacaksın böylede olmaz canım
hugocuğun dediği gibi kıskanıyor seni kıskandığı için söylemiş kıskanmasaydı sen üzülürsün diye söylemezdi canım.hülyaya katılıyorum aım boşverrrrr salla gitsin bunları kilolarımızı verip ağızlarını açıkta bırakıcaz fambımmm
afiyet olsun canım senin menüde süperrrrrr
famir boşve be hayatım verecez kiloları herkezin azı açık kalacaaaaaaak çatlayacaklarrrrrrr
hugocuğun dediği gibi kıskanıyor seni kıskandığı için söylemiş kıskanmasaydı sen üzülürsün diye söylemezdi canım.hülyaya katılıyorum aım boşverrrrr salla gitsin bunları kilolarımızı verip ağızlarını açıkta bırakıcaz fambımmm
famircim bu arada konulara göz gezdirdim her yerde böle patavatsız çekemeyenler var malesef onlara saygı gösteriyoruz yaşlara hürmeten ama bunu yanlış değerlendiriyorlar ezdiklerini düşünüyorlar karşılık versen de saygısız derler. en iyisi hanımefendi çizginden çıkmamak tatlımm
sonunda sana daha çok saygı duyarlar emin ol.
kiloları verince fit olunca öle bakakalırlar onlara kapak olur
sağolun kızlar,her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.burda sadece kilo vermiyoruz stresde atıyoruz valla süperşimdi bir psikoloğa gitsem bunları anlatsam anlar mıydı yani
beni anlıyorsunuz çünkü hepimizin sıkıntısı aynı,umarım tez zamanda kurtuluruz,çekemeyenleri de Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın,beddua edecek değilim.
canlanayımm birazcıkkkkkkkkkkkkk,şu neruşa bakayım neler yazmışşşşş
sağolun kızlar,her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.burda sadece kilo vermiyoruz stresde atıyoruz valla süperşimdi bir psikoloğa gitsem bunları anlatsam anlar mıydı yani
beni anlıyorsunuz çünkü hepimizin sıkıntısı aynı,umarım tez zamanda kurtuluruz,çekemeyenleri de Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın,beddua edecek değilim.
canlanayımm birazcıkkkkkkkkkkkkk,şu neruşa bakayım neler yazmışşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?