günaydın arkadaşlar herkese kolay gelsin....ben bu akşam sporada gidemeyecem..çok fenayım eşim bana grib bulaştırdı halsiz vede güçsüz hissediyorum kendimi.diyetim iyi hiç kaçamağım olmadı hafta sonu sadece satlerime uyamadım..okula geldim ama mecburiyett. akşam saat 10 da uymuşuşm ve o saatte kadar bütün gün uyuyup uyandım...bugün geçmez artık bana
sabah 2 bardak su
1 dilim ekmek
biraz peynir-çökelek 3 zeytin
1 çay kaşığı reçel
şimdide yeşil çayımı içicem
kızlar elmalı pekmezli esmer kek yapıcam bugün
hügocuğummmmm sna bişey sorucam
ebnim evde mekik aleti var
şunun tıpkısının aynısıhttp://www.eniyial.com/images/detailed_images/500679.png
bundan sabahları 15 dk yapayım diyorum sence,nasıl olur,yarım mekik gibi oluyor,ben kendikendime çekemiyorumda,bendenimi kadıramıyorum çünkü:26:
karnımı eritmede faydası olurmu
Günaydınnnnn fambikooooom tekrar 64.5 görmene çokk sevindim inşallah haftaya 63leri görürsün canım benim azmin ve sabrın mutlaka ödül olarak dönecek sana ben inanıyorumsporun da süperrr kaçamak da ooo sen benimkileri duysaaaaaaaan hiçbişey değil tebrik ediyorum seniiimisafirlikte mecburen tabii olur okadarcık
Canımm günaydın işin için hakkında hayırlısını diliyorum gönlüne göre olsun inşallahhh güzel haberlerini alırız
Kahvaltında çokk güzel afiyet olsun
Canımmm tebrik ediyorum400gr 400 gr dır gitsin de önemli olan gitmesi sağlıkla gitsin inşallah hepsi de :13:
günaydın kızlar bol kaçamaklı bir pazar günü geçirdim,ama benim suçum yok annem nişanlımların olmasını fırsat bildi koyduda koydu,öteki annem duymiyim diyet falan dediannemi uyardım söyleme diyeti de söyledi
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak şekersiz çay
3 zeytin
2 çk pekmez
ara
3 adet kuru üzüm
öğlen
1 tabak mercimek çorbası
8 10 tane küp doğranmış patates kızartması küçücüktü
8 10 haşlanmış küp küp et
6 7 adet mantı
2 tane kabak tatlısı
ara öğün 1 badem 2 fındık
aksam bir tabak mercimek çorbası
6 7 kaşık salata
ara öğün bir portakal ekmek hiç yoktu dün sabah dışında,bugünden itibaren sıkı bir diyetle bu haftadakilo vercem inşallah, cumartesi pazar 30 40 dk arası plates
fambık bundan benimde var aynısı hemide kullandım ben bi ara ilk kullandığım zamanlar karnımı çok acıtmıştı.faydasını gördümmü hayır ama ben çok yapmadım mutlaka faydası vardır ben evde kalabalık etmesin diye annannemin evine götürmüştümkullanmayı bırakmıştımda getireyim bari tekrar
geçmiş olsun canım inşallah çabucak düzelirsin canım
geçmiş olsun canım,bol bol meyve ye.kivi c vitamini deposuymuş,limonun 9 katı daha fazla c vitamini içeriyormuş
Günaydınnnnn fambikooooom tekrar 64.5 görmene çokk sevindim inşallah haftaya 63leri görürsün canım benim azmin ve sabrın mutlaka ödül olarak dönecek sana ben inanıyorumsporun da süperrr kaçamak da ooo sen benimkileri duysaaaaaaaan hiçbişey değil tebrik ediyorum seniiimisafirlikte mecburen tabii olur okadarcık
geçmiş olsun canım.en kısa zamanda düzelir inşallah.afiyet olsunGünaydın kızlar...
Bol kaçamaklı ve düzensiz bir haftasonu geçirdim...
Yedim, yemedim... falan filan..
Oğlum hasta oldu..
onunla uğraştım kendim için gidip de kan veremedim.
bu sabah verdim kan..
cuma günü belli olacak tiroidlerimin ne alemde oluğu...
sabah aç karnına kan vermeye gittiğim için anca şimdi kahvaltı edebiliyorum..
1 kk Beyaz peynir
1/2 domates
2 dilim ekmek
1 bardak çay
inşallah hayırlı haberler alırsın canım afiyet olsun menü güzelherkese günaydınlarr
inşallah herkes için güzel bir hafta olur
kızlar bu hafta resmi bi kurumdan bi haber bekliyorum, benim için dua edin nolur, inşallah iyi haberler veririm sizlere :)))
sabah kahvaltımı d ayazayım hemencik
önce aç karna 1 bardak elma sirkeli- 1 bardak normal su
2 dilim denge ekmek
2 yk lor salatası
2 yeşil biber
1 salatalık
2 çk bal
1 kupa yeşil çay
gunaydın dostlar.benımde pazar gunu kacamaklı gectı bugun tam gaz devam.gecen hafta da duzenlı yapamamıstım cumartesı kontrolum vardı 400 gr vermısım.reglı de olcam sıskınlıkde var.bu cuma 68 olmak ıstıyorum ınsallah.
kahvaltım;
2 dılım kepek ekmegı
1yemek kasıgı lor kahvaltılık krem peynır gıbı
domates
salatalık
200 ml süt
tşk ederim canım..inşallah
tşk ederim famircim..ben kivi hiç yiyemem hiç sevmem..akşama portakal ve liomn sıkayım diyorum.ama akşama eşime kivi alayım o çok sever.bıraksan 1 kiloyu oturur yer maşallah..bu akşam oda spora gidemeyecek bende..ilçalrda bi uykumu getiriyorki sorma..
Famirrrrrrrrrr
Şİmdi farkettim 64,5 olmuşsun...
Dah sağa inşallah daha sağa....
Yuffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiii de diyeyim eksik kalmasın..
Herkese günaydııın.
Kahvaltısını ve ara öğününü yapanlara afiyet olsun.
Hasta olanlara geçmiş olsun. Kısa sürede atlatırsınız umarım.
Bugün tickerım gerçek kilomu gösteriyor yaşasıın.
Artık tickerı sola doğru kaydırmak yokk.
Kahvaltım;
1 yumurtalı labneli omlet
3 zeytin
1 domates
2 dilim ekmek
3 tk tahin-pekmez
1 dilim pastırma
Yeşil çay (tane karabiber,karanfil ve tarçınla demledim)
hoşgeldin bebik
hoşgeldin canım evet yapan var canımselam kızlaaar
bende katılmak istiyorum şu an 63 kiloyumaranızda ebruli izleyip pilates yapan var mı yada herhangi bi spor ?
hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar ;
Sitenin uzun zamandır takipçisiyim diyebilirim O yüzden hepinize tekrar merhaba ..
Maalesef kilo konusunda biz bayanların sorunları bir türlü bitmiyor,ama şunu anladım ki Allah bize bu sorunla beraber korkunç bir irade vermiş :) Şimdi size kısacık bir kilo geçmişimden bahsedeyim ...
17 yaşında maalesef 67 kiloydum ve çıtıpıtı yaşıtlarımın arasında utanır sıkılır ,üstüme giyecek birşey bulamaz,alamaz alsa bile memnun olmaz durumdaydım üstüne birde polikistik over hastasıyım ve bu sitedeki bir çok kadının kullanmak zorunda kaldığı o ünlü ...35 hapından yıllardır kullanıyorum .Sırtımda sivilceler ,saç dökülmesi ve yetmezmiş gibi kilo ..Her pazartesi aç bilaç başladığım diyet salı olmadan biter ertesi gün yine başlar ve yine biterdi.Ama bir gün çileden çıkmış olmalıyım ki diyeti çok sıkı tuttum her sabah 6 da kalkıp yürüyüş yapmaya bisiklete binmeye başladım sonuç 54 kilo süper bir vücuther gören maşallah derdi,bunun bir kadını nasıl mutlu ettiğini tahmn edersiniz... Bu süreci iki üç kez yaşadım çünkü bir türlü doğru beslenmeyi öğrenemedim kendi yaptığım diyetler hep aç kalma yoluyla zayıflatan sağlıksız diyetlerdi.Şu an tam 69,9 kiloyum 26 yaşındayım ve 1,66 boyum var...
Anlıycağınız sonunda ben de kendimi diyetisyende buldum ama doğru bir yerde olduğumu düşünüyorum haftada bir kilo vermeyi haftada 3 kez 40 dkk yürüyüş yapmayı ve günde 10 bardak su içerek diyetime destek olmayı amaçlıyorum hedef kilom ise 56 'dır .Ve şuna kesinlikle inanıyorum eğer bir kez o kiloya düşebildiysem istediğim zaman bunu tekrar yapabilirim !!! Ancak gizli şeker nedeniyle bir çoğunuzdan daha yavaş kilo veriyorum ,yaza az kaldı ;evet aklımda hep bu var bu yaz ne giyeceksin bakalım artemina hanım ?? diye ...Ama eminim bu yaz o fuşya bikinimi giyeceğim ve akep burcunun sonsuz iradesini bir kez daha göstermiş olacağım ve umarım bu son olur Yarın sabah tartılıp son durumu yazacağım Çok uzun oldu ama destek olmak ve destek almak için durumumu size tam manasıyla aktarma gereği hissettim .Herkeze kolay gelsin arkadaşlar sakın yılmayın bizler kadınız ve irademiz çok sağlam...
günaydın arkadaşlar herkese kolay gelsin....ben bu akşam sporada gidemeyecem..çok fenayım eşim bana grib bulaştırdı halsiz vede güçsüz hissediyorum kendimi.diyetim iyi hiç kaçamağım olmadı hafta sonu sadece satlerime uyamadım..okula geldim ama mecburiyett. akşam saat 10 da uymuşuşm ve o saatte kadar bütün gün uyuyup uyandım...bugün geçmez artık bana
sabah 2 bardak su
1 dilim ekmek
biraz peynir-çökelek 3 zeytin
1 çay kaşığı reçel
şimdide yeşil çayımı içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?