60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada geçmiş çok geçmiş olduğu için okuyamadım..
direk burdan devam edeyim..
Cumartesi tartılmam gerekiyordu ama unuttum..
bu sabah da apar topar çıktım evden..
Yarın sabah tartılayım..

geçmiş olsun canım,bol bol meyve ye.kivi c vitamini deposuymuş,limonun 9 katı daha fazla c vitamini içeriyormuş

kızlar elmalı pekmezli esmer kek yapıcam bugün

kolay gelsinsenin kakaolu sütü denedim içine tarçında koydum tarçın şekerli bir tat verdi,gayet güzeldi,sağol hügocuğum valla çikolatalı süt gibi oluyo
ama kakaonun sütle beraber tüketiminde kalsiyum emilimini azalttığını duymuştum,çocuklara kakaolu süt içirmeyin derler,bizim kalsiyumda hiçe gitmesin:26:

Son düzenleme:

fambık bundan benimde var aynısı hemide kullandım ben bi ara ilk kullandığım zamanlar karnımı çok acıtmıştı.faydasını gördümmü hayır ama ben çok yapmadım mutlaka faydası vardır ben evde kalabalık etmesin diye annannemin evine götürmüştüm kullanmayı bırakmıştımda getireyim bari tekrar

günaydın tatlımm
inşallah canım ya
bugün haber alacakmişim gibi bi his var içimde ama hadi hayırlısı bakalım
Allah hayırlısın versin demekten başka bişi gelmiyo elimden

hımmmm evet canım öğle biraz ağır olmuş ama telafi ettikten sonra sorun olmaz afiyet olsun canım

benimde yürü bandımı aldığımda hediye olarak vermişlerdi yanında,pek bilinçli diyet ve spor yapmadığım için bendde faydasını görmemiştim,zaten kısa süre yapmıştım.bende annemlere vermeye düşünüyordum,sonralarda dolabın arkasına sıkırtırmıştım duruyodu işte evde kalabalıktı.kendim mekik çekemiyorum dün akşam eşime kurdurdum deneyeyim bari,mutalka faydası vardır,karın sorunun varsa bencede al,beraber yapalım hatta

geçmiş olsun canım inşallah çabucak düzelirsin canım

tşk ederim canım..inşallah
geçmiş olsun canım,bol bol meyve ye.kivi c vitamini deposuymuş,limonun 9 katı daha fazla c vitamini içeriyormuş

tşk ederim famircim..ben kivi hiç yiyemem hiç sevmem..akşama portakal ve liomn sıkayım diyorum.ama akşama eşime kivi alayım o çok sever.bıraksan 1 kiloyu oturur yer maşallah..bu akşam oda spora gidemeyecek bende..ilçalrda bi uykumu getiriyorki sorma..

günaydın tatlımmmmmmmne yedin kız ,hafta sonlarını boş geçirmiyosun maşşlahumarım neruşummmm 100grmda olsa insanı motive diyor valla,hepberaber sağlıkla kurtuluruz inşallahhh

geçmiş olsun canım.en kısa zamanda düzelir inşallah.afiyet olsun
inşallah hayırlı haberler alırsın canım afiyet olsun menü güzel

valla bu hafta genelde çoğunluk kaçamak yapmış e olucak artık diğer öğünlerde dengeledikten sonra problem değil afiyet olsun canım

Famirrrrrrrrrr
Şİmdi farkettim 64,5 olmuşsun...
Dah sağa inşallah daha sağa....
Yuffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiii de diyeyim eksik kalmasın..

bende çokkkk severim,kızımda pek seviyorben sert ekşimsi olanalrı o ise yumuşamış tatlı olanlarıbizde kızımla affetmez 1 kiloyu yeriz valla

Herkese günaydııın.

Kahvaltısını ve ara öğününü yapanlara afiyet olsun.

Hasta olanlara geçmiş olsun. Kısa sürede atlatırsınız umarım.

Bugün tickerım gerçek kilomu gösteriyor yaşasıın.

Artık tickerı sola doğru kaydırmak yokk.

Kahvaltım;
1 yumurtalı labneli omlet
3 zeytin
1 domates
2 dilim ekmek
3 tk tahin-pekmez
1 dilim pastırma
Yeşil çay (tane karabiber,karanfil ve tarçınla demledim)

Famirrrrrrrrrr
Şİmdi farkettim 64,5 olmuşsun...
Dah sağa inşallah daha sağa....
Yuffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiii de diyeyim eksik kalmasın..

yok kız 2 haftadır aynı kilodayım,tebrik etmiştin zaten unutmuşsun2 ahfta önce 64.5tim,geçen hafta 65.4tümmmm,bu hafta yine 64.5imsıfıra sıfır elde var sıfır durumu yanigarip bir durum biliyorum ben vücudumu çözemdim,kafa yormuyum artık.azimle inatla beklemediyim,gidecek kaçarı yok ayın 7sinde 3 ay bitecek,emeklerimi çöpe atacak değilim ya,devammmmmmmmm durmak yokkkkkkkkk

afiyet olsunnnnnn,inşallahhhhhhh hep sağa kaysın,ödülünü güle güle kullanbende 2 ay önce iyi bir marka(adını vermeyeyim) spor ayakkabı almıştım,kapıdaki ayakkabılıkta duruyordu,geçen hafta bir baktım çalınmış:83::83:benimde 60 olunca ödülüm 1 spor ayakkabı olsun bari

selam kızlaaar
bende katılmak istiyorum şu an 63 kiloyum aranızda ebruli izleyip pilates yapan var mı yada herhangi bi spor ?
hoşgeldin canım evet yapan var canım
hoşgeldin canım

geçmiş olsun canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…