60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrrrr
sabah bir karın ağrıysla uyandım bir müddet uyuyamadım...sonra ağrı kesici içip uyumuşum biraz
geç kalktım pilates yapamadım bugün karnım şiş şiş zaten
kahvaltım

1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim yoğun tahıllı ekmek
4 zeytin
2 kk peynir çeşitleri
1/2 kk acı sos
1.5 yk yoğurt
dereotu nane
2 çeri domates
3-4 kuru kayısı
1 tk çam balı
işte böyle

hafta sonu kaçamak yapmadım güzel geçti.umarım herkes iyidir öpüorum hepinizi

sağol canımcım
ayrıca teşekkür ederim

afiyet olsun canım
gayet güzel bi menü
ayrıca sağa sağa kayması inşallah böyle devam eder canım

ben de bir yeşil elma yedim şimdi ara öğün olarak

Bu arada kahvaltıda iki dilim ekmek arası beyaz peynir +domates yedim saat on gibi de bir portakal yedim ama çok tok hissediyorum akşam da yarım saat yürüyüş yaparım tabi birde karın ve popo için sıkılaştırma hareketleri ;on dkk mı almaz sonrada yan gel yatD bu arada akşam yemeğinde de 5 kaşık pırasa ve bır kase yoğurt var ...

afiyet olsun canım menün güzelmiş

geçmiş olsun canımm,bugun herkesde bir kırgınlık var
menün süper yine afiyet olsun,senin için kaçamak diye birşey yok senherşeyi kararrında yiyebilirsin arrık,kilonu kontrol ederek bence.

yapalım canım alayımda annannemden oturma odasına koyayım bari orda yaparım.
afiyet olsun prienecim
ivit ivit ivit durmak yok yolumuza sabırla ve mutlulukla devam edicez:92:
geçmiş olsun canım afiyet olsun kahvaltında pek bi renkli

afiyet olsun canım

kızlar bana bi fikir verin 2 haftadır şekersiz nescafeye dadandım bırakamıyorum önceden şekerli bile çok nadir içerdim aramazdım şimdi şekersiz az toz kremalı içiyorum bir günde toplam bir su bardağını iki parmak geçiyordur içtiğim ne yapmam lazım bi fikir verin bana ne edeyim sizce

evet benimde öyle. obliksler çalışıyo o yüzden. toplanıyo yavaş yavaş o da gidecek devam yola

aaa benim de öyle oluyooooo yanlarda çukurlar oluştu ortada göbek oluştuuuu demek toplanıyooo gidecek ortadaki de o zaman ohhhh

Ben de denedimmmm nefiss oluyooo ama yaaa ben onu bilmiyodummmmm

Nugiciiiiiiiiiiiiiiiim ben seni tebrik ettim miiiiiii100gr 100gr dır tatlım arkasaı sağlıkla çokk gelsin inşallahhhh:13::13:

günaydın tatlımmmmmmmne yedin kız ,hafta sonlarını boş geçirmiyosun maşşlahumarım neruşummmm 100grmda olsa insanı motive diyor valla,hepberaber sağlıkla kurtuluruz inşallahhh

söylemiyim ben hiç yani şöyleee sabah normal kahvaltı 12de sonra 2 de ve 4 te yaban mersini ile ara öğlen yok kahvaltı geç olduğu için. akşam da ızgara uskumru ve boll salata ama öğle yemeği olmayıncaa ve dışarda 4-5 saat dolaşıncaaa bir tatlı kaçamağı yaptım sağlamındanbir de lıght efes bira içtim 4-5 tane de zencefilli bisküvi ama öğle yok ve çokk dolaştım evde oturduğum ve öğünlerimin tam olduğu günde olacağına böyle olsun dedimmmm yidimmmmmmmm sporlu ve dengelemeli bir hafta beni bekliyor inşallah:13::13:

Kurtulucaz tatlımmm azim-sabır-inanççç gidecek bu kiloların hepsi gidenler gibi bu kalanlar da giiideecekkkkk inşallahhh:13::13:

Afiyet olsunnn prıenecimmm kahvaltı çok güzel tahin pekmez yk değil tk daha ne olsun

Tartı sonucuna çokks evindim inşallah hepimizinki de sağlıkla en kısa zamanda bol bol sağa kayarrr:13:

şu şekersiz üçübiraralardan mıiçme bence kendi kendine alışkanlık oluşturma,içinde kafein var tiryakilik yapıyor,hem krema var hem selülüt yapar.içme bence yeni başlamışsın zaten kurtulman kolay olur

harikasın tatlım güle güle giy hakkettinnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlısıyla sıradaki hediyeler gelsin

nugiş fambık daha gelmedinizmi şimdiden günaydın cici kıslar hepinizi özledim. prienecim yeni cicilerin hayırlı olsun canım çok sevindim sanırım tatlıda yemedin onada sevindim canım

priene tebrikler canım eşofman takımınıda güle güle giy

Teşekkürler farmasi,hugocuk,nugya :)

selam kızlaaar
bende katılmak istiyorum şu an 63 kiloyum aranızda ebruli izleyip pilates yapan var mı yada herhangi bi spor ?

Hoşgeldin. Ben pilates yapıyorum, 4-5 arkadaş daha yapıyorlar.Yürüyüş falan yapan da var.

Hoşgeldin.

kızlar elmalı pekmezli esmer kek yapıcam bugün

Tarçın,zencefil,mahlep te olacak mı içinde?
Hugocuk ben sabahları tahin-pekmez yediğim için herhalde gün içinde canım hiç tatlı,çikolata falan istemiyor. Şu anda kek bile istemedi hayret.

Teşekkür ederim famir. İnşallah bu ay sonunu bulmadan ödülünü alırsın.
Yazık olmuş, ayakkabılığı kaldırmışsındır hemen :) Bizim kapı dışında ayakkabılığımız yok, dışarıdan kimse yaşamıyor gibi :) Bazen satıcı falan girince bizim zili çalmadıkları oluyor.

Geçmiş olsun,afiyet olsun. Ben de yapmadım, kendim yapmalıyım bir ara.

Teşekkür ederim, hepimizin ki sağa kaysın ve geri dönmesin hiç (hamilelik hariç)

afiyet olsun canım menün güzelmiş

Teşekkür ederim ebruli.

heee hem şekersiz üçübiraralardan olanlar hemde diğeri yani kahvesini kramasını kendim katıyom.bazende kremasız içiyorum:26:

fambığa laf yetiştircem diye tebrik etmedin beni şimdi ediyon yinede sağol tabi 100 gr 100 gr dır yinede

Teşekkür ederim nerudacım. Afiyet olsun kaçamakların da. Dengeledikten sonra kaçamakların olumlu etkisi oluyor bence.
Cumartesi 1 tabak makarnaya rağmen kilo verdim :)

Nugya neskafe yerine günde 1 kez sütlü türk kahvesi içmeni öneririm. Hem işlem görmemiş hem de 1 çay kaşığı kahve koyunca yeter.İçine tarçın da atarsın istersen.

neruşum sen halladersin,vucudunda 41 kere maşşlahyavşalama,duraklama yok sen kaçaka yaptıkça hızlanıyor gibikısa zmanda dengelersin neruşum hem ogün yemeğide az yemişsin zaten beklide dengelemiştir bile,ama dikkat et yinede ,çok ödüle alıştırma kendini heeeeeeeeee
valla süt ve kakao durumunu araştırmak lazımmm:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…