heee hem şekersiz üçübiraralardanolanlar hemde diğeri yani kahvesini kramasını kendim katıyom.bazende kremasız içiyorum:26:
bana küstünüz mü..
Beni sevmiyor musunuz..
Beni artık istemiyor musunuz..
seviyozzzzzzzzzzzzzzzzz,nolduki gıııııııııııııııııııı,ne sordunda cevap vermedik bakim biz,ayıp bize tüüüüüüüü
Teşekkür ederim famir. İnşallah bu ay sonunu bulmadan ödülünü alırsın.
Yazık olmuş, ayakkabılığı kaldırmışsındır hemen :) Bizim kapı dışında ayakkabılığımız yok, dışarıdan kimse yaşamıyor gibi :) Bazen satıcı falan girince bizim zili çalmadıkları oluyor.
.
priene akşamları bir subardağı tarçınlı süt içiyorum zaten bazen içine bi çay kaşığının ucuyla türk kahvesi koyuyorum.Teşekkür ederim nerudacım. Afiyet olsun kaçamakların da. Dengeledikten sonra kaçamakların olumlu etkisi oluyor bence.
Cumartesi 1 tabak makarnaya rağmen kilo verdim :)
Nugya neskafe yerine günde 1 kez sütlü türk kahvesi içmeni öneririm. Hem işlem görmemiş hem de 1 çay kaşığı kahve koyunca yeter.İçine tarçın da atarsın istersen.
Nugya bir de eve alma. Olmayınca içemezsin de.Evdekileri ver birine.
Sormadım bişi ama...
Merhaba dedim..
Seni tebrik ettim 64,5 olmuşsun diye..
Öyle işte.. Hiç ses çıkmayınca dedim beni istemiyolar galiba sanırsan herhalde dedim..
Sormadım bişi ama...
Merhaba dedim..
Seni tebrik ettim 64,5 olmuşsun diye..
Öyle işte.. Hiç ses çıkmayınca dedim beni istemiyolar galiba sanırsan herhalde dedim..
cevap yazdım ya kızzzzzzzz cadıııııııııııııı,okumuyon okumuyon,sonrada küsüyon heeeeeeeeeee,bak yumrut geliyo
teşkkürler kızlar sizlere de afiyet olsun kaçamkalr olmuş hafta sonu afiyet olsunngeçmişi okudum da geldim.
regl olmuşum bennnnoohh zamanında oldu şükür.
fambıkcık eski kilona gelmene sevndim cnm.
nugiiiiiiim 100 gr .da olsa gitmiş tebrkler bebeeeemm
prienecim güle güle kullan hediyeni.
hugocuğum geçmiş olsun dişlerini yaptr oohh mis gibi güle güle kullan olsun geç olsun iyi olsun.kekinde afiyet olsunn..
artemina hoşgeldin cnm burda kilo milo klmaz yeterki sıkı sarıl buraya..
nişiler yazmayı unutmadım kimseye umarım aynı kilomdayım şükür 2 hafta daha aynı kilomda kalayım inşallah 2 hafta sonra yolcuyum inşallahh.geldikten sonra duruma göre ayarlıycam kendimi pilatese devam bu hafta calleneticse başlşıycaktım regl oldum amaüüüüüüüüfffffffff pfffffff
o da ozman geldkten sonraya kalıcak.
selam kızlaaar
bende katılmak istiyorum şu an 63 kiloyumaranızda ebruli izleyip pilates yapan var mı yada herhangi bi spor ?
teşkkürler kızlar sizlere de afiyet olsun kaçamkalr olmuş hafta sonu afiyet olsunngeçmişi okudum da geldim.
regl olmuşum bennnnoohh zamanında oldu şükür.
fambıkcık eski kilona gelmene sevndim cnm.
nugiiiiiiim 100 gr .da olsa gitmiş tebrkler bebeeeemm
prienecim güle güle kullan hediyeni.
hugocuğum geçmiş olsun dişlerini yaptr oohh mis gibi güle güle kullan olsun geç olsun iyi olsun.kekinde afiyet olsunn..
artemina hoşgeldin cnm burda kilo milo klmaz yeterki sıkı sarıl buraya..
nişiler yazmayı unutmadım kimseye umarım aynı kilomdayım şükür 2 hafta daha aynı kilomda kalayım inşallah 2 hafta sonra yolcuyum inşallahh.geldikten sonra duruma göre ayarlıycam kendimi pilatese devam bu hafta calleneticse başlşıycaktım regl oldum amaüüüüüüüüfffffffff pfffffff
o da ozman geldkten sonraya kalıcak.
Famirrrrrrrrrr
Şİmdi farkettim 64,5 olmuşsun...
Dah sağa inşallah daha sağa....
Yuffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiii de diyeyim eksik kalmasın..
yok kız 2 haftadır aynı kilodayım,tebrik etmiştin zaten unutmuşsun2 ahfta önce 64.5tim,geçen hafta 65.4tümmmm,bu hafta yine 64.5im sıfıra sıfır elde var sıfır durumu yani garip bir durum biliyorum ben vücudumu çözemdim,kafa yormuyum artık.azimle inatla beklemediyim,gidecek kaçarı yok ayın 7sinde 3 ay bitecek,emeklerimi çöpe atacak değilim ya,devammmmmmmmm durmak yokkkkkkkkk
yok canım ya sevmezmiyiz famir tebrikleri burdan kabul etmez mekanına gidecen hem öyle elin boş değil dolu olcek öyle kabul edergenelde huyu böyledir kendisi yazar yazar milletin yazdığını görmez böyle arada huyu kurusun işte ne yapcan :86::86:
Ne vuruyon be parmak kadar çocuğa...
Görmedim ben...:26:
sağol kalonche kız bu arada gel şu ismine başka bişey bulalım olmuyo böyle ismini yazacam diye sürekli harflere bakıyom eksük yazmiyim diye
illa bana şunu yaptıracağınız demiAl işte yazmışmıyım yazmamışmıyım şimdi özürleri alayım sırayla....
bi harf eksik yine iyi bakbilgisayarlarda kopyala yapıştır denen bişey var nugiiiii,arada bir kullan istersen
bak gördünmü işte yumrutu vurmaya çalışırken bende kaçıyodum kaçarkene donum düştü yine
illa bana şunu yaptıracağınız demiAl işte yazmışmıyım yazmamışmıyım şimdi özürleri alayım sırayla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?