60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar ben zayıflama grubuna girmek istiyorum.
69 kiloyum 163 boya buraya mı gireceğim
bir yardımcı olursanız sevinirim:26:

kaç gündür giremiyordum.ancak vakit buldum.herkes ne alemde bir bakayım dedim.
bu sabah kahvaltısıyla başlayayım.
1 dilim beyaz ekmek,
3 yeşil zeytin,
1 çay kaşığı kadar çikolata,
1 çay kaşığı kadar yağda yumurta,
yarım kibrit kutusundan daha çüçük peynir.
3 kupa bardak açık çay.
şuanda 1 fincan bortakallı from çay içiyorum. bu kadarrrrrrr.

Büyüğe çıkmak olay zaten de çişim de çok gelmez benim..
Ben de bilemedim valla..

o kötüymüş işte,sürekli miden şiştir ozaman.sen bi dr git istersen,vücuduna zararı olmasın,böbreklerdemi sorun var acaba,inşallah yoktur.
2. lt bitmek üzere bu arada

arkadaşlar bu benim kardeşimin sayfası açıkmış yazarken fark etmedim.bu yazılı olanlar bana ait.

kız hülya güldürdün şimdi beni bende yazamıyom kalonhoe nin adını gel bi isim bulalım dedim bulun valla dedi düşün hadide bi isim bulalım kalonchoe ye doğrumu yazdım acaba yine

demi kızzzzzzz valla zor ne dmek acaba kalon koyalım bari daya kolay kısaltılmışı

Afiyet olsun canım.. regl öncesi ben de nefret ederim karnımdaki hareketten..
l

sağol canım
walla bi hareketli ki sorma, sinir oluyorum böyle olduğunda, ha oldum ha olucam diye dolaşılır mı yaf

afiyetçikler olsun canım güzel menün

sağol cicim :))

afiyet olsun canım

ne kiloda,ne boyda olusan ol yine gellllllllllllllllllllher kilodan arkadaş var,hoşgeldin canım

o kötüymüş işte,sürekli miden şiştir ozaman.sen bi dr git istersen,vücuduna zararı olmasın,böbreklerdemi sorun var acaba,inşallah yoktur.
2. lt bitmek üzere bu arada

Gittim canım dr. a sorun yok çok şükür ama suyu tutmayı seviyor bünye..

ben kukilatam diyom valla:98:

Kukilata güzel isimmiş..

arkadaşlar bu benim kardeşimin sayfası açıkmış yazarken fark etmedim.bu yazılı olanlar bana ait.

Merhaba canım kardeşin nasıl..

l

sağol canım
walla bi hareketli ki sorma, sinir oluyorum böyle olduğunda, ha oldum ha olucam diye dolaşılır mı yaf

sağol cicim :))

afiyet olsun canım

eswcim nasılsın canım özledim valla kızseni maşşlah kiloalrda gitmiş korumadamısın sen

töbe töbe bi çiçek adıymış o eşimi getirmiş hatta netten araştırmışlar ismi ney diye oda kalonchoe ymiş.o zaman bizde çiçek koyalım olmamı :26:

bence eşine diyelim kolay isimi olan bi çiçek daha alsın,oda nicki değiştirir böylece.ya da çiçek ismi çiçek ismiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii k le başlasııııııınnnnnnnnnnnn kaktüsssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…