bence eşine diyelim kolay isimi olan bi çiçek daha alsın,oda nicki değiştirir böylece.ya da çiçek ismi çiçek ismiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii k le başlasııııııınnnnnnnnnnnn kaktüsssssssssss
anladım bebikkk bencede iyi olmuş şaşırtmak lazım arada dene bakalımmm inşallah işe yarardoydum canım şu an için bi problem yok.spor yapmadığım için dolayısiyle kiloda veremiyorum 1 ayı geçti.dün sadece 100 gr vermişimo kadar akşam yemeğinde karbonhidratları yememeye çalışıcam yani öğle 2 dilim ekmek şeklinde yiyeceğim akşam yemiyeceğim ekmek arada yerim yani vücudumu şaşırtıcam biraz onun için
valla bebişim kalorisi neyim yazmıo.hani olurya poşet içinde üstünde de bi etiket var sadece üşenmdim kalktım baktım geldimmarkası fln yok marketin kendi fırınında yapılmış olanlardan bu.valla bulun alın süper benden demes, acaip doyuruo poğaça yemiş gibi olosunuz içndekilere baktım yok yok..canım çekti bak şimdi,yakınlarda yokk ama carfour netcezkalorisi nekadar yazıyor peki.denge 39 kalori misal
alın alın yin gariiiiineyseeeeeeeeeee bende alayım bari ekmekten :86:
afiyet olsun canım gayet güzelmerhaba kızlar
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
öğle:
1 kepçe mercimek çorba
1 kepçe kuru fasulye
3yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
cnm hani normal içmemiz gereken atıorum 8 bardak biz 10 bardak içiosak bişi olmaz bence ama 8 içmemiz gerekirken abartıp 18 içiosak ozman sorun olur bence bana öle geldi.ben hiç ölçmüorum zaten oldum olası çok içerim suyu günlük bi sürahi bitio işteeeeeeee biz fazlamı içiyoruz yani.benim 8 bardak içmem lazım oda 1,5 lt ya eder yada etmez yani
afiyet olsun bebişş ben oldum darısı başına ağrılar içinde yuvarlanıorum kanepede biraz geçer gibi olunca işlerimi yapıorummkızlar herkeslerin menüleri pek bi güzel, afiyet olsun hepinize :)))
ben de yazayım hemen kendiminkini
1,5 kepçe tarhana çorbası
4 yk yoğurt
4 yk patlıcanlı sebze yemeği
1/2 salata tabağı brokoli
1 dilim uno denge
ara öğün olarak da 1 elma aldım yanıma
regl olucam sanırım, karnım bi tuhaf, olsam da kurtulsam walla
istediğin yere gel cnm buyur hoşgeldinnArkadaşlar ben zayıflama grubuna girmek istiyorum.
69 kiloyum 163 boya buraya mı gireceğim
bir yardımcı olursanız sevinirim:26:
kukilita yada kulikuli olabilr fambığım hep öle der öle sver beniiikız hülya güldürdün şimdi benibende yazamıyom kalonhoe nin adını gel bi isim bulalım dedim bulun valla dedi düşün hadide bi isim bulalım kalonchoe ye doğrumu yazdım acaba yine
hoşgeldin canım,kardeşin nasıl oldu
aman fambigim kilo kilo hep olmazki bak bizde veriyoz 2haftadır boşve azcık eglenelimkızzzzzzsalla sütyenleri:92::92::92:
bence eşine diyelim kolay isimi olan bi çiçek daha alsın,oda nicki değiştirir böylece.ya da çiçek ismi çiçek ismiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii k le başlasııııııınnnnnnnnnnnn kaktüsssssssssss
kukilita yada kulikuli olabilr fambığım hep öle der öle sver beniiidimi fambıkkkkk
hımmmm kaktüs deyip geçme çok faydaları varmış kaktüsün.bi ara bizim işyerinde 4-5 kişi hususi gidip çiçekçiye aldılarkaktüslerden radyosyonu alıyomuş çünkü.
veriyonuz işteeeee,bende onu diyorum 100 grm 300 grmveremeyenler yasta,öyleyse salllaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92:
hoş bulduk.kardeşim şuan daha iyi fiziksel olarak ama ruhsal olarak tabi bira üzgün.sunni sancı verdiler normal doğum yaptı.allah haklarında hayırlısını versin inşallah.şuan yanındayım zaten c.tesi urfaya döneceğim.eşide izin aldı hap beraber moral vermeye çalışıyoruz işte...
Ben de cumartesi tartılamadım..
yarın sabah tartılayım..
eğer vermişsem yarın sabah ben de sallarım ne bulursam artık.. don sütyen..
hoş bulduk.kardeşim şuan daha iyi fiziksel olarak ama ruhsal olarak tabi bira üzgün.sunni sancı verdiler normal doğum yaptı.allah haklarında hayırlısını versin inşallah.şuan yanındayım zaten c.tesi urfaya döneceğim.eşide izin aldı hap beraber moral vermeye çalışıyoruz işte...
sen bir yarım kilo vermiştin niye işlemiyosun küüüü
merhaba arkadaslar.......
size bişey sormak istiyorum....koşu bandı almayı düşünüyorum ama kendime guvenemıyorum 1 ay sonra evde süs olarak durur diye....kullananlar biraz bilgi verebilir mi.memnunlarsa kullandıkları markalar ve modelleri hakkında.....
poğaçaları yeni verdim fırına. off işler hiç bitmiyor yaww çamaşırlarıda atcam makinaya şincik
kaktüs diye geçmeyeyim ozman kaktüskalanchoe olsunAllah Allah gönül rahatıyla bi kısalttırmadın yani,al dmedik kaktüs deyip geçmedik kaktüskalanchoe dedik bundan sonra iyi mi
voit kullanıyorum,5 yıl garantisi var,ayağı yormuyor!evde süüs gibi durmasın o kadar para verdim deyip biniyosun valla,ben geçen yıl bu zmanlar 1500 liraya almıştımmm,okadar para ver sonra gelde binme
voit kullanıyorum,5 yıl garantisi var,ayağı yormuyor!evde süüs gibi durmasın o kadar para verdim deyip biniyosun valla,ben geçen yıl bu zmanlar 1500 liraya almıştımmm,okadar para ver sonra gelde binme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?