canım çekti bak şimdi,yakınlarda yokk ama carfour netcezkalorisi nekadar yazıyor peki.denge 39 kalori misal
yok kalanço bacı ben onun için kızartmadım ekmek biraz bayatlamıştı daafiyet olsun şekerr.kızarmış ekmekle normal ekmeğin kalorisinn aynı olduğunu biliosun demi?boşuna kızartmakla uğraşma die dedim:)
bide öğlen ekmek yemed,inmi yazmamışsın?
bu arada bende o smileyleri yeni gördümm süper yaaaaaaa:92::92::92:
cnm nasıl tartılıosunki her zman aç karnına wc ye çıktıktan sonra çıplak tartılmak en güzeli su bile içsen bişiler ysen hele 2 kilo kadar farkedio mesela ben açken 56.6 geliorum akşam yemek su çay meyve den sonra 58.3 geldim meselaa
sagol arkadaşım teşekkür ederim sana da en kısa zamanda saglıklı bir şekilde aramıza bekliyorum canımcımİş bitmez spor arkadaşım ya..
Afiyet olsun...
merhaba kızlar
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
öğle:
1 kepçe mercimek çorba
1 kepçe kuru fasulye
3yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
bende bir şaşırtıcam bünyemi şeşbeş olacakkkk valla!!!!!!uyuz ediyo beni uyuzzzzzzzzzz
merhaba kızlar
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
öğle:
1 kepçe mercimek çorba
1 kepçe kuru fasulye
3yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
merhaba kızlar
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
öğle:
1 kepçe mercimek çorba
1 kepçe kuru fasulye
3yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
fambık dengeninki hem ince hemde küccücük dimi :85:
sende bendensin desene,bir gün 1 kilo eksik öbür gün 1 kilo fazla
afiyet olsun canım.kız sen benim sütyenimle donumu niye aldında sallıyon bakem he söle bene
yaa fambuk sinir oldum yaa haksızlık ama yaa o kadar kasıyoruz yani bu kadar fark çıkmamalıydı yaa :84::84::84::84::84:
kızlarr bakın ne buldum forumda başka bir başlık altında buldum bunu.bende kişinin içmnesi gereken su miktarının kilosuna göre değiştiğini duymuştum bkın buda destelio.ebru şallı programında verilmiş bu formül 2 sene önce..
Eklemek istediğim,sabah TV8 de yayınlanan Pilates programında kişilerin içmesi gereken su miktarının formülünü verdi:
KİLO / 8 = BARDAK SAYISI Örnek : 72 / 8 = 9 bardak su ( suyun içine az limon da sıkılabilir )
Meyva suyu,çay vb. hariç.Suyun yerini hiç bir şey tutmaz.
Fakat içtiğiniz su miktarı çok aşırıya kaçarsa, bu da vücut için olumsuz sonuçlar doğurabiliyor. Çünkü böbrekler aşırı çalışır ve sık sık tuvalete çıkmanıza neden olup,vücudunuzdaki kalsiyumun atılmasına neden olur. Vücudunuzun su alımının yeterli olup olmadığını anlamanın en etkili yolu, idrara dikkat etmek. Açık renkli idrar, su ihtiyacını doğru karşıladığınızı gösterir. Eğer idrarınız koyu renkli ise, bu yeterince su almıyorsunuz anlamına gelir.
Yudum yudum salk: Su
eeeeeee biz fazlamı içiyoruz yani.benim 8 bardak içmem lazım oda 1,5 lt ya eder yada etmez yani
yaa fambuk sinir oldum yaa haksızlık ama yaa o kadar kasıyoruz yani bu kadar fark çıkmamalıydı yaa :84::84::84::84::84:
senin camdan çaldım dün yıkayıp asmışsın ipten çekip aldım sopanın ucuna geçirdim bu nuginin donuuuuu nuginin donuuu diye baarip seni reklam ediyorum nihahahha
Benimki de öyle oluyor o zaman..
ben wc ye de çok çıkmıyorum zaten.. büün su kalıyor bünye de..
şimdi ne yapcaz famir..
içmeyecek miyiz..
tirbiyesiz gıskançal anam al ben nasıl olsa 100 gr verdim ya düşüp duruyodu onlar zaten yenisini alırım bende kendime küccük beden
sen idrarın içinde mi çıkamıyorsun wcye!ben dk başı lavabodayım valla,büyüğe çıkamıyorum sadece.valla genelde hep 2,5-3 lt için diyorlar yani bu miktar bana az geldi şahsen anlamdım valla
nugi valla bugun formundasın maşşllahhhhh
kızlar herkeslerin menüleri pek bi güzel, afiyet olsun hepinize :)))
ben de yazayım hemen kendiminkini
1,5 kepçe tarhana çorbası
4 yk yoğurt
4 yk patlıcanlı sebze yemeği
1/2 salata tabağı brokoli
1 dilim uno denge
ara öğün olarak da 1 elma aldım yanıma
regl olucam sanırım, karnım bi tuhaf, olsam da kurtulsam walla
kızlar herkeslerin menüleri pek bi güzel, afiyet olsun hepinize :)))
ben de yazayım hemen kendiminkini
1,5 kepçe tarhana çorbası
4 yk yoğurt
4 yk patlıcanlı sebze yemeği
1/2 salata tabağı brokoli
1 dilim uno denge
ara öğün olarak da 1 elma aldım yanıma
regl olucam sanırım, karnım bi tuhaf, olsam da kurtulsam walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?