60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nabersiniz bende yazayımmı dün akşamdan yedikleirmi
dün katıldım size akşam yemeğimi gidince çok dikakt ettim (sözde dikkatti)

4 yk kuru fasulye
2 yk pilav
3yk yoğurt
bir küçük kase sütlü tatlı

yemekten sonra sirkeli su

saat 9 gibi
dörtte bir elma , dötrre bir portakal dörtte bir kivi

yatarkende süt içtim bir bardak

ne çok ymeişim dimi

sabah bir bardak süt,

öğlen yemeğim
yarım porsiyon adana bir bardak ayran
salata
yani bu az olayı bana göre değil ama gaza geldim sayenizde inş. eriticem bu pıt pıt yağları yprum yaparsnaız sevinirim

afiyet olsun benim de canım çay istedi şimdi dur bende alayım

ayy annem ben yine dayanamadim hamur kızartmıs anam ay 5 dene yedim yavv sadece ondna yedim yaa anam saolsun yapıp duruyor bende duramıyom yemeden ama yok böle olmas buraya ayzdım ki vereyim sizlein yedikleirine bakarak bakalım denixcem umarım sizler gibi ebnde zayıflarım yaff umut vardır inşallah bendede

ay kayısı alayım bende ondan yiyim sbahları aç karnına ben birde sabhları aç karnıma ılık su içiyo

bende çok severim:) ayy ne boğaz varmış biz kadınlardada

ogle menum ;

1 kase ayran corbası
300 ml ayran almıstım yarısını sabah ıctım yarısını sımdı
salata
1 dılım ekmek
afiyet olsun tam yemek yokmu dicektim okuyunca ama varmışş

kendinide hemen savunmaya geçiyo bak bak bişey dimedik kız ala ala ekmek hakkından düşersin olur biter afiyet olsun canım

aman Allah ım hem hamur hem de kızartılmış naptın sen cnm.çok yazık yaa.boşu boşuna vücuduna bi sürü yağ almış oldun bari madem canın çekti 1 tane yeseydin ya 5 tane çok ama çok fazla olmuş cnm bak yağlı yiecekleri yersen kilo verme döneminde sen nasıl yağ vericeksn verdiğin kilo ( yağ , kas yada su )üzerine yağ ekliosun.muhtemelen bi tanesi 1 tk kadar yağ çektyse 5 tatlı kaşığı yağ almış oldun vücuduna ayrıyeten 5 beze hamur düşün. böle olmaz ki dikkat etccnımm

canım dünkü menün güzel fakat tatlı işi bozmuş keşke bir yada 2 kaşık yeseydin .bugünkü sabah kahvaltısıda olmamış sabah çok önemli ve doyurucu beslenmemiz lazım unutma bunların dışında herşey normal afiyet olsun

kızı bunalıma soktun valla birdaha yiyeme, benimde birden yediğim patates kızartmaları geldi aklıma amanın birdhaa yiyemem

tatlının hepsini yemedim eşim birtane daha yemek istedi bende yarısını ona verdim toplasam 3 kaşığı geçzmez tatlım, ama kahvaltı faslını ya hiç yapmıyorum yada süt içiyorum. eğer hiçbirşey yemezsem kahvaltı yaptınmı diye soran iş arkadaşım ve patronuma hayır demek zorund akalıyorum simit ve poaça patlması yaşıyorum. sabah onlar yedi ben baktım tüm ısrarlara özendirmelere rağmen tokum dedim kiki yemedim

kızlar hepinize afiyet olsun, menüler gayet güzel

ama hamur kızartması yiyen arkadaşım o hakkaten olmamış ya, zaten kukiciğim de sana gerekli açıklamayı yapmış

bu arada ben de çay aldım kendime, canımı çektirdin kız kukileta :))))

öğle menümü de yazayım hemencik
1,5 kepçe tel şehriye çorbası
4 kk tavuk
3 küp patates
2 küp havuç
salata
ekmek yemedim ama 3 kk katmer yedim sıcak sıcak mis gibi kokmuştu

benim ekmek hakkım ne kaldı acep ya

sabah da 1/2 simit vardı zaten
akşama annem karnıbahar yapıcak kıymalı, onun yanında 1 dilim yiyeyim diyorum
çorba içerim yine zaten
salata veya yoğurt yerim artıkın

akşam sporum da var zaten, bi 50 dk daha yürüyeyim bakim bu akşam da

kk (kibrit kutusumu??)
senin menünde güzel canım siz bu işi öğrenmişssinizzzz süpersiniz yawss

afiyet olsun canımmmmmmmmmmaçıklamam süpermişş,bide sağlıklı yazmaz mı

bende öğle menümü yazayım

2 kepçe çorba
2 kepçe ıspanak böreni
yarım dilim k.ekmeği
1 tabak salata

arada portakal yiycem
bitki çayı içicem

afiyet olsun esw cim.evet bir tane daha ekmek yiyebilirsin akşam.ama bence simit yemişsin katmer yemişsin akşamda yeme istersen ekmek.afiyet olsun canım

2 kepçe çorba
2 kepçe ıspanak böreni
yarım dilim k.ekmeği
1 tabak salata

arada portakal yiycem
bitki çayı içicem

eebruli canım böreni nasıl bişey oluyoki hiç duymdımda yoksa yanlışlıkla mı yazdın börek desem kepçe diyon boranimi acaba:26:

kk (kibrit kutusumu??)
senin menünde güzel canım siz bu işi öğrenmişssinizzzz süpersiniz yawss

evet canım kibrit kutusu
hem böyle yazınca yorumlaması da rahat oluyo arkadaşlar için

2 kepçe çorba
2 kepçe ıspanak böreni
yarım dilim k.ekmeği
1 tabak salata

arada portakal yiycem
bitki çayı içicem

afiyet olsun canım
benim eşim de antakyalı, bayılır boraniye :)))

afiyet olsun esw cim.evet bir tane daha ekmek yiyebilirsin akşam.ama bence simit yemişsin katmer yemişsin akşamda yeme istersen ekmek.afiyet olsun canım

ya işte yersem 1 dilim yiyeyim diye düşündüm canım
zaten 1 kepçe içicem çorbayı, şehriye de ekmek gibi tok tutuyo çünkü
yediklerime resmen zam yaptım ya ama ona rağmen gidiyo kilolar, hadi hayırlısı artık
karnıbaharı ekmeksiz yiyebilirsem yemem belki de, bilmiyorumki

kendinide hemen savunmaya geçiyo bak bak bişey dimedik kız ala ala ekmek hakkından düşersin olur biter afiyet olsun canım
işimi sağlama alayım dedim saol bebişimmm

kızı bunalıma soktun valla birdaha yiyeme, benimde birden yediğim patates kızartmaları geldi aklıma amanın birdhaa yiyemem
cnm bak başlarda ben de bizde öleydik yesek bi türlü vicdam meselesi yemesek bi türlü canımız istio ama insan zamanla alışı en güzeli canın çekmeyecek kadar ucundan alıp tmm demek ama baştan koyacaksın aklına bi parça alıp bırakıcm benm hakkım bu dieceksin.bak canım ben 7 kilodan fazla verdim çizelgemden de anlaşılacağı gibi acaip selülitlerim vardı çoğu gitti şükür çok az kaldı ama çok az da olsa hala selülit var bu demektr vücumdumda birkmiş yağlar var onlar varken ben nie fazladan yağ alıyımki vücudumaonlardan kurtulmyaa çalşıoruz zaten şimdi üstüne para verseler kızartılmış bişi yemem ne hamur ne patates ne başka bişi canımda çekmio zaten başta böle dienlere( canım çekmio) inanmıodum ama doğruymuş psikoloji meselesibilmem anlatabild,mmmi?

afiyet olsun canımmmmmhadi hep beraber çaylarımız yudumlayalaımmm:)
cnm bence şu ana kadar yarım simit ve 3 kk katmer toplamda 2.5 dilim ekmek etmiş gibi geldi bana ona göre ekmek hakkını ayarla cnm afiyet olsunnn

afiyet olsun canımmmmmmmmmmaçıklamam süpermişş,bide sağlıklı yazmaz mı
saol bebikkkk.hem ben kilolarımı verdim korumadayım dimi fambıkkk( bu da savunmamın devamıydı deeermişim ) şaka şaka sustummm şımarmak yokkk

2 kepçe çorba
2 kepçe ıspanak böreni
yarım dilim k.ekmeği
1 tabak salata

arada portakal yiycem
bitki çayı içicem
afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…