slm kızlarrrr
uyudum dinlendim geldimmmm ohhhh
öğle yemeği vaktimde geldi de geçti bile
hemen yedim
kızmayın bana kısırı çok yapmışım yenmezse boşa gidecek belli ölçülerim dahilinde kısır yedim yine:26:
hem hugocuk kısırın çok besleyici bir yiyecek olduğunu söylemişiti di mi hugocuk?
hem kendim yapınca yağını da az koydum içinde de morlahana maydonoz kırmızı yeşil biiber her şey var çok sağlıklı çokk( yeterince ikna edici bi açıklama yapmışısımdır umarım)
4 kaşık sağlıklı kısır
1 dal marul
2 kornişon turşu
1 küçük biber turşusu
1/2 tk acı sos
bunun üstüne çay içmezsem olmaz 1 kupa açık şekersiz çay içiorumm
ayy annem ben yine dayanamadim hamur kızartmıs anam ay 5 dene yedim yavv sadece ondna yedim yaa anam saolsun yapıp duruyor bende duramıyom yemeden ama yok böle olmas buraya ayzdım ki vereyim sizlein yedikleirine bakarak bakalım denixcem umarım sizler gibi ebnde zayıflarım yaff umut vardır inşallah bendede
afiyet olsun tam yemek yokmu dicektim okuyunca ama varmışşogle menum ;
1 kase ayran corbası
300 ml ayran almıstım yarısını sabah ıctım yarısını sımdı
salata
1 dılım ekmek
pek bir duygulandım bak şimdiiii,aynen şöyle oldummmyani hüüznlendim ve sonra mutluluktan içimde güller açtıııı
itiraffff ediyorummmmm,bende sizi düşünüyorummmmmmmmmmmm vallaaaaaaa:13:
nugim akşam karbonhidrat aldımıı,kukilatamın ağzına kocası kaçamaklar tıkıştırdı mı,hügom bugün ne hamaratlıklar sergiledi,neruşumun evine yavukluus geldimifalan diye düşünürm hep beaaaa
gördüm bebeeeeeemmm şimdi gördümmmm valla bende sizi düşünüorum eşime anlatıorum bazen bu gün çşöle oldu fambuk böle dedi hugo şöle dedi nugi bunu yaptı fln die. saol bebeemmmmmkız kuki bak üstte yazığımı görmedin demi senle ilgili olanıanammmmmmmmmmm uyumaya gitti valla,ohhhhhhhhhhhhhh hadi iyi uykularrrrr.öğleuykusu gbi var mı be:97:
afiyet olsun bebikkköğle yimaaaana giden herkese afiyet olsun ben de ara yaptımmm
1 elma
1 bütün ceviz
1lt su içtimşimdiye kadar 500ml de aldım şimdi 1,5 olucakkkk
afiyet olsun canım kız beyaz ekmeğide kaçamaktan sayıosan yandık biz sen benden uzak dur en iisi benm kaçamakları görsen :26:Öğlen yemeğimi yedim geldim...
3 yk bulgur pilavı(Et koymamışlar içine
3 yk yoğurt
1 pasta tabağı salata yedim
ve bir kaçamak yaptım yarım dilim de beya ekmek yedimzaten arada beyaz ekmek de yemek lazım dr. tavsiyesi kabuk kısımlarından yersek daha iyi ama
oohh afiyet olsunnnn nugiiiiişşöğle yemeğim
1,5 kepçe türlü
salata
3 yk yoğurt
biberiye turşusu
2 dilim kepek ekmek
öğle yemeğim:
1 kepçe tarhana çorbası
1 kepçe tavuklu patetesli havuçlu bezelye
1 kepçe cacık(bugün hep kepçe hesabı)
1 kepek ekmek
afiyet olsun cnm gayet hoşşş
afiyet olsun fambıkkkkk acıkırsın büyük ihtimal felaket tellallığı gibi olmasında pirinç olduğu için geçici bir tokluk olur sonra aıkırsın kepekli ekmeklerinden yersin arada bebişimmmmenümü yazayım
1 kepçe ezogelin çorba(18 yk ediyor)
1 kepçe kıymalı pırasa yemeği(1 kepçeyi bitiremedim toplamda 4 yk anca yiyebildim)
230 ml ayran
Ahanda bu kadar
nasıl doydum nasıl doydum anlatamam ,ama neden böyle oldum muhtemelen yemekten önce ayran içtiğim için,acayip şiştim.
çorbanın ve pırasanın içinde bol miktarda pirinç vardı bu nedenle ekmeğe gerek duymadım
yoksa 2 dlm kepek ekmeği almıştım yanıma ama geri bıraktım.
şimdilik acayip tokum,umarım birden acıkmam:26:
cnm akşamki sütlü tatlı ıdışında herşey gayet güzel az yemek deil zaten amacımız az az die kasma kendini sağlıklı beslenmek amacımız dengeli beslenmek az deme bi daha ok?selam kızlar nabersiniz bende yazayımmı dün akşamdan yedikleirmi
dün katıldım size akşam yemeğimi gidince çok dikakt ettim(sözde dikkatti)
4 yk kuru fasulye
2 yk pilav
3yk yoğurt
bir küçük kase sütlü tatlı
yemekten sonra sirkeli su
saat 9 gibi
dörtte bir elma , dötrre bir portakal dörtte bir kivi
yatarkende süt içtim bir bardak
ne çok ymeişim dimi
sabah bir bardak süt,
öğlen yemeğim
yarım porsiyon adanabir bardak ayran
salata
yani bu az olayı bana göre değil ama gaza geldim sayenizde inş. eriticem bu pıt pıt yağları yprum yaparsnaız sevinirimkendini öle şartlandırma yani. öğlenki de adanayı porsiyon olarak deilde köfte olarak kaç köfte eder muhtemelen 3 fln dır heralde.çok deil ama adana yağlı olur biraz peçeteyle bastırarark üzerine yağını al cnm böle duurmlarda afiyet olsun ha bide akşamki meyveler çok az nie 4 te bir kalanlarını kedi mi yedi 1er tane yesen bile çok deil korkma günde 3-4 porsiyon meyve yememiz lazım afiyet olsun kolay gelsnn
slm kızlarrrr
hemen yedim
kızmayın bana kısırı çok yapmışım yenmezse boşa gidecek belli ölçülerim dahilinde kısır yedim yine:26:
hem hugocuk kısırın çok besleyici bir yiyecek olduğunu söylemişiti di mi hugocuk?
hem kendim yapınca yağını da az koydum içinde de morlahana maydonoz kırmızı yeşil biiber her şey var çok sağlıklı çokk( yeterince ikna edici bi açıklama yapmışısımdır umarım)
4 kaşık sağlıklı kısır
1 dal marul
2 kornişon turşu
1 küçük biber turşusu
1/2 tk acı sos
ayy annem ben yine dayanamadim hamur kızartmıs anam ay 5 dene yedim yavv sadece ondna yedim yaa anam saolsun yapıp duruyor bende duramıyom yemeden ama yok böle olmas buraya ayzdım ki vereyim sizlein yedikleirine bakarak bakalım denixcem umarım sizler gibi ebnde zayıflarım yaff umut vardır inşallah bendede
afiyet olsun tam yemek yokmu dicektim okuyunca ama varmışş
pek bir duygulandım bak şimdiiii,aynen şöyle oldummmyani hüüznlendim ve sonra mutluluktan içimde güller açtıııı
itiraffff ediyorummmmm,bende sizi düşünüyorummmmmmmmmmmm vallaaaaaaa:13:
nugim akşam karbonhidrat aldımıı,kukilatamın ağzına kocası kaçamaklar tıkıştırdı mı,hügom bugün ne hamaratlıklar sergiledi,neruşumun evine yavukluus geldimifalan diye düşünürm hep beaaaa
gördüm bebeeeeeemmm şimdi gördümmmm valla bende sizi düşünüorum eşime anlatıorum bazen bu gün çşöle oldu fambuk böle dedi hugo şöle dedi nugi bunu yaptı fln die. saol bebeemmmmm
afiyet olsun bebikkk
afiyet olsun canım kız beyaz ekmeğide kaçamaktan sayıosan yandık biz sen benden uzak dur en iisi benm kaçamakları görsen :26:zaten arada beyaz ekmek de yemek lazım dr. tavsiyesi kabuk kısımlarından yersek daha iyi ama
oohh afiyet olsunnnn nugiiiiişş
afiyet olsun cnm gayet hoşşş
afiyet olsun fambıkkkkk acıkırsın büyük ihtimal felaket tellallığı gibi olmasında pirinç olduğu için geçici bir tokluk olur sonra aıkırsın kepekli ekmeklerinden yersin arada bebişimmm
cnm akşamki sütlü tatlı ıdışında herşey gayet güzel az yemek deil zaten amacımız az az die kasma kendini sağlıklı beslenmek amacımız dengeli beslenmek az deme bi daha ok?kendini öle şartlandırma yani. öğlenki de adanayı porsiyon olarak deilde köfte olarak kaç köfte eder muhtemelen 3 fln dır heralde.çok deil ama adana yağlı olur biraz peçeteyle bastırarark üzerine yağını al cnm böle duurmlarda afiyet olsun ha bide akşamki meyveler çok az nie 4 te bir kalanlarını kedi mi yedi 1er tane yesen bile çok deil korkma günde 3-4 porsiyon meyve yememiz lazım afiyet olsun kolay gelsnn
hıms tavsiyeleirn için teşekkür ederima rkidşim yapacağım söylediklerini peçeteyle yağını alma hiç aklıma gelmemişti, aslında ben çorba içecektim arkadaşlar ısrar etti yedim, meyveler büyüktü birazzkalanını kedilere değilde eşime yedirdim yani onun meyvelerinden tırtıkladım kendime ayrıca hazırlamadım hım böylesi DAHA SAĞLIKLI BESLENME kiki hoşuma gitmeye başladı bu iş çok merci şekerim.
selam kızlar nabersiniz bende yazayımmı dün akşamdan yedikleirmi
dün katıldım size akşam yemeğimi gidince çok dikakt ettim(sözde dikkatti)
4 yk kuru fasulye
2 yk pilav
3yk yoğurt
bir küçük kase sütlü tatlı
yemekten sonra sirkeli su
saat 9 gibi
dörtte bir elma , dötrre bir portakal dörtte bir kivi
yatarkende süt içtim bir bardak
ne çok ymeişim dimi
sabah bir bardak süt,
öğlen yemeğim
yarım porsiyon adanabir bardak ayran
salata
yani bu az olayı bana göre değil ama gaza geldim sayenizde inş. eriticem bu pıt pıt yağları yprum yaparsnaız sevinirim
aman Allah ım hem hamur hem de kızartılmış naptın sen cnm.çok yazık yaa.boşu boşuna vücuduna bi sürü yağ almış oldun bari madem canın çekti 1 tane yeseydin ya 5 tane çok ama çok fazla olmuş cnm bak yağlı yiecekleri yersen kilo verme döneminde sen nasıl yağ vericeksn verdiğin kilo ( yağ , kas yada su )üzerine yağ ekliosun.muhtemelen bi tanesi 1 tk kadar yağ çektyse 5 tatlı kaşığı yağ almış oldun vücuduna ayrıyeten 5 beze hamur düşün.böle olmaz ki dikkat etccnımm
canım dünkü menün güzel fakat tatlı işi bozmuş keşke bir yada 2 kaşık yeseydin .bugünkü sabah kahvaltısıda olmamış sabah çok önemli ve doyurucu beslenmemiz lazım unutma bunların dışında herşey normal afiyet olsun
kızlar hepinize afiyet olsun, menüler gayet güzel
ama hamur kızartması yiyen arkadaşım o hakkaten olmamış ya, zaten kukiciğim de sana gerekli açıklamayı yapmış
bu arada ben de çay aldım kendime, canımı çektirdin kız kukileta :))))
öğle menümü de yazayım hemencik
1,5 kepçe tel şehriye çorbası
4 kk tavuk
3 küp patates
2 küp havuç
salata
ekmek yemedim ama 3 kk katmer yedim sıcak sıcak mis gibi kokmuştu
benim ekmek hakkım ne kaldı acep ya
sabah da 1/2 simit vardı zaten
akşama annem karnıbahar yapıcak kıymalı, onun yanında 1 dilim yiyeyim diyorum
çorba içerim yine zaten
salata veya yoğurt yerim artıkın
akşam sporum da var zaten, bi 50 dk daha yürüyeyim bakim bu akşam da
slm kızlarrrr
hemen yedim
4 kaşık sağlıklı kısır
1 dal marul
2 kornişon turşu
1 küçük biber turşusu
1/2 tk acı sos
kızlar hepinize afiyet olsun, menüler gayet güzel
ama hamur kızartması yiyen arkadaşım o hakkaten olmamış ya, zaten kukiciğim de sana gerekli açıklamayı yapmış
4 kk tavuk
3 küp patates
2 küp havuç
salata
çorba içerim yine zaten
bende öğle menümü yazayım
2 kepçe çorba
2 kepçe ıspanak böreni
yarım dilim k.ekmeği
1 tabak salata
arada portakal yiycem
bitki çayı içicem
kk (kibrit kutusumu??)
senin menünde güzel canım siz bu işi öğrenmişssinizzzz süpersiniz yawss
bende öğle menümü yazayım
2 kepçe çorba
2 kepçe ıspanak böreni
yarım dilim k.ekmeği
1 tabak salata
arada portakal yiycem
bitki çayı içicem
afiyet olsun esw cim.evet bir tane daha ekmek yiyebilirsin akşam.ama bence simit yemişsin katmer yemişsin akşamda yeme istersen ekmek.afiyet olsun canım
kendinide hemen savunmaya geçiyo bak bakbişey dimedik kız ala ala ekmek hakkından düşersin olur biter afiyet olsun canım
cnm bak başlarda ben de bizde öleydik yesek bi türlü vicdam meselesi yemesek bi türlü canımız istio ama insan zamanla alışı en güzeli canın çekmeyecek kadar ucundan alıp tmm demek ama baştan koyacaksın aklına bi parça alıp bırakıcm benm hakkım bu dieceksin.bak canım ben 7 kilodan fazla verdim çizelgemden de anlaşılacağı gibi acaip selülitlerim vardı çoğu gitti şükür çok az kaldı ama çok az da olsa hala selülit var bu demektr vücumdumda birkmiş yağlar var onlar varken ben nie fazladan yağ alıyımki vücudumakızı bunalıma soktun vallabirdaha yiyeme, benimde birden yediğim patates kızartmaları geldi aklıma amanın birdhaa yiyemem
afiyet olsun canımmmmmkızlar hepinize afiyet olsun, menüler gayet güzel
4 kk tavuk
3 küp patates
2 küp havuç
salata
çorba içerim yine zaten
afiyet olsun canımmmmmmmmmmaçıklamam süpermişş,bide sağlıklı yazmaz mı
afiyet olsun cnmbende öğle menümü yazayım
2 kepçe çorba
2 kepçe ıspanak böreni
yarım dilim k.ekmeği
1 tabak salata
arada portakal yiycem
bitki çayı içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?