60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

okulda 1 paket mavi yeşil light çubuk kraker yemiştim yazmayı unutmuşum

şimdi evde

1 elma yedim
500 ml lik suyumu da içmeye başladım

kız nugiiiiiiiiiiiiiiii

accuk ye o zaman yanında varsa, olmamı?

madem bu kadar canın çekti

benim çekmecemde sarısı var, istersen uzat avcunu vereyim sana

ohh maşallah muhabbetler süper...
ben de sabahtan beri yediklerimi yaziim bare..
kahvaltı : 07.30
1 adet domatesle renklendirilmiş bol maydonoz salatası az z. yagı ve limonla
2 dilim çok tahıllı ekmek
2 adet zeytin
1 kk peynir
1 kupa şekersiz siyah çay

ara : 10.30 ( aslında 12.00 ye kadar ara ara agzıma attım )
5 badem
1 gün kurusu kayısı
4 adet kuru erik minişlerden

ögle :
6 yk kepçe şehriyeli domates çorbası ( şehriyeler toplasan 15-20 taneydi )
5 yk et döner ( fazla yagını peçete ile aldım )
3 yk pirinç pilavı
ekmek hakkımı pilavla yedim zaten
ara 15.00 : yarım portakal ile 3 yk yogurttan dadlumu yidim

ben korumadayım nedemek ay şeker dilinizi çözeceğim az zaman daha lütfen kızmayın çok soru soruyorum::)

canım sağolsun eswciğimin de belirttiği gibi artık kilo vermekten ziyade mevcut kilomu korumaya çalışıyorum

nugiiiiiiiiiiii biraz işim vardııııı,ama sorunun cevabını bilmiyorummm,canın çekmiş ama ynında yok napcazaman boşver gaz ve şişkinlik yapıyo tartıda fazla çıkıyosun iyikide yok sallaaaaaaaaaaaaaaaa:92::92::92::92:
ben de 3 kuru kayısı yedim ara öğün,yanındada 1 doğadan form çay.ycl ara yaaaaaaaaaaappppppppp

ne güzel menüdür bu bayıldım süper hakikaten siz oturtmuşssunuz bu işi :) süper süper süper

Canım ya ..
elma yedi az önce...

Son düzenleme:

gayet güzel canım afiyet olsun,ben bademleri kesmiştim kilo vermiyorum diye,sende de sıkıntı olursa bir hafta ye 1 hafta yeme istersen.çok yağlı onlar malesef gerçi bende 3 akşmadır kaulara dadandımmmkızımın balığının adınıda kaju koyduk hatta

Afiyet olsun spor arkadaşım ama ben kötü bir arkadaşım valla spor falan yapamıyorum kaç gündür..

kızlar sanki geçen hafta kendimi daha zayıf hissediyordum akşam göbeğim yine çıkmış tabi süt içtim sürekli gaz yaptı etkisi var mıdır bilmiyorum birde kabak tatlısı yedim ya ona veriyorum 3 kilo vermiştim ya geri almamışımdır dimi, birde diyorlar spor kasları şişiriyo her akşam gibi plates yapıyorum aslında şişirmez dimi pazar günü tartılcam bakalım

kız nugiiiiiiiiiiiiiiii

accuk ye o zaman yanında varsa, olmamı?

madem bu kadar canın çekti

benim çekmecemde sarısı var, istersen uzat avcunu vereyim sana

sağol canım aldım şimdi bende 100 gr 393.5 kaloriymiş ama poşetin üstünde kaç gr olduğu yazmıyo yazıyosada tarihi yazmışlar görünmüyo gr mı bende 40 tane yedim şimdi beyaz leblebi:44: poşetide duruyor önümde ama ben yemiyeceğim fazla

Canım arkadaşlrımm.
ben bugünlük aranızdan ayrılıyorum..
Bankalara falan gidip cebimde olanı bi aktarayım parasız kalıp bi rahatlayayım..
Akşama da beni evde nasıl bir menü bekliyo acaba diye çok meraktayım...
Yarın sabah görüşürüz..

delireceğim kızlar çok üşengecim hiç spor yapamıyorum tartıya çıkmaya korkuyorum sanırım 65 oldum. 6 ay önce 50-59 a yazmaya başlamışken, ne yapıcam ben ya :S

afiyet olsun hocahanım hepsini çok beğendim
afiyet olsun canım hepsi çok şık
afiyet olsun gayet güzel bir liste
Sabah kahvaltımı da yazayım
1 kk beyaz peynir
1/2 kk tel peynir
4 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
ekmek çok oldu ama doymadım bu sabah ya..
domates olmayınca gözüm de doymadı karnımda

afiyet olsun canım

güle güle canım da ben yazdığından birşey anlamadım parasız kalınca mı rahatlıyorsun:26:

yedim gitti bile salla boşver :92::92:

çilekli süte bayılıyoruz galıba hep goruyorum lıstenızde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…