60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eebruli canım böreni nasıl bişey oluyoki hiç duymdımda yoksa yanlışlıkla mı yazdın börek desem kepçe diyon boranimi acaba:26:

canım ıspanak bizim burda tuzlu yoğurt var onla pişiriliyor sulu bir yemek..inanılmaz lezzetli yanınada pilav yenir ama ben yemedim :)

Bi yoğunum ki kafamı kaldırıp da bakamadım..
Herkeslere afiyet olsun..
Ara öğün yapmadım gene ben..
1 elma yiyeyim bari..

tamam canım ona göre ayarlayım, e ozaman 1 dilim daha yiyebilirim sanki, dimi?
tabi canım isterse
çabucak tıkanıyorum artık ya
zorluyorum artık kendimi bişiler yemek için
ayrıca canım çekmiyo tespitine katılıyorum canımcım, insan istedikten sonra her şeyi yapabilir buna boğazına ve kendine hakim olmak da dahil

AY çok merci moralimi çok bozdun ya dogrusunuzda görünce beynim dur yapma diyor ama ellerim bu son diyip duruyor yaf

ayy kızlar bi uyku bastırdı bana valla hiçbişey yapasım yok off kız fambık bi soru sorduk niye cevaplamıyon :19gerçi hoş kimse bişey yazmadı sağolsun

ay maşallah 7 kg çok ii süper nekadar zamanda verdin şekerim, hedefin kaç kg vermek.

ay çok soru sordum ben 2 yıl önce herbalife ın vitmain çaylarından kullandım bir kutuyla 5 kg verdim ama 62 kg direncimi kıramadım 1 kutuda 5 kg verdim sonra birdaha veremedim neyaptımsa altına düşemiyorum ama bu defa sizin deyiminizle sağlıklı beslenme şekliyle vermek isityourm inş. bararırım.
umarım dediğin gibi canım istemez yiyemem

zurnamııı o ne yaaa hiç bilmiyorumm..öyle bişey yokki ney benziyordu..doğru buranın hanımları hep kiloludur.yemeklerimiz çok ağır..neler yedin kayınvalidene gelince neyi çok sevdin

Bi yoğunum ki kafamı kaldırıp da bakamadım..
Herkeslere afiyet olsun..
Ara öğün yapmadım gene ben..
1 elma yiyeyim bari..
inidr kafanı indirrrr patron görmesinnnafiyet olsun bebem sen ne iş yapıosun soruum diorum unutuorum hep?

merhaba kızlar bugün okulda yediklerim , içtiklerim .

ara: 200 ml çilekli süt
2 fincanı kadar beyaz leblebi

ara: 300 ml şekersiz çay
ara: 300 ml şekersiz çay
ara: 300 ml su

öğlen

1 tabak tavuklu pirinç pilavı (tahta kaşıkla rahat 3-4 kaşık vardır.)( okulda okula yardım amaçlı tavuk pilav satıldı orada yiyelim dedik)
150 ml ayran

öğleden sonra

200 ml su
5-6 kk kadar yaş pasta (doğum günü için ikram edildi)

ben bu fasılda yeniyim şekerim yorumlamam hata olur ama benim yediğim sütlü tatlıya fazla dediler senin yaş pastaya ne dicekler çok merak içindeyim:) vitamin olsun pıt pıt yağ olmasın afiyet olsun:)

zurnamııı o ne yaaa hiç bilmiyorumm..öyle bişey yokki ney benziyordu..doğru buranın hanımları hep kiloludur.yemeklerimiz çok ağır..neler yedin kayınvalidene gelince neyi çok sevdin

canım dürüme zurna diyolarmış orda
kociş öyle dedi walla
peteğe yakın bi yerde salaş bi yer böyle, 2 katlı adı mavimiydi neydi, hatırlamıyorumki, yazın yedimydim çünkü
walla k.validem sini kebabını güzel yapıyo, onu sevdim ama az yiyorum ben, ağır gelmişti bana diyet yapmazken bile
künefeyi beceremiyo malesef
boranisi de güzel oluyo
ha bide katıklı ekmeği çok sevdim ama tabi hataydan gelen olduğunda bize de denk gelirse yiyoruz onu
kağıt kebabı falan yapmadı misal
en son gittiğimde kocişin teyzesi vardı, beraber içli köfte, oruk, kabak borani yapmışlardı ama ben kabağı pek sevmedim, içli köfte de güzeldi ama hakkaten

ya zaten laf aramızda k.validemin tek becerdiği şey yemek diyebilirim yani
kendinden de belli oluyo zaten, kociş bile diyo artık şişko oldun iyice diye ama dinleyen yok tabi :))))))))))))

afiyet olsun mönüsü güzel

ben bu fasılda yeniyim şekerim yorumlamam hata olur ama benim yediğim sütlü tatlıya fazla dediler senin yaş pastaya ne dicekler çok merak içindeyim:) vitamin olsun pıt pıt yağ olmasın afiyet olsun:)

teşekkürler canım youmun için ben korumadayım belirtmeyi unutmuşum gene ayrıca yazdığım listelerimin bilimsel bir değeri yoktur

afiyet olsun canım

mihracecim farmasi artık korumada ve kilo kaybetmemeye çalışıyor, o yüzden ona dicek bişeyimiz yok ama sana vaaaaaaarrrrrrrrrr

ara öğün

1 bardak şekersiz çay
2 adet kuru kayısı

öğlen köfte yediğim için akşama sebze yemeği planlıyorum

teşekkürler canım youmun için ben korumadayım belirtmeyi unutmuşum gene ayrıca yazdığım listelerimin bilimsel bir değeri yoktur

ben korumadayım nedemek ay şeker dilinizi çözeceğim az zaman daha lütfen kızmayın çok soru soruyorum::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…