eebruli canım böreni nasıl bişey oluyoki hiç duymdımda yoksa yanlışlıkla mı yazdın börek desem kepçe diyon boranimi acaba:26:
afiyet olsun canım
benim eşim de antakyalı, bayılır boraniye :)))
yoksam sen sevmedinmi ıspanak börenyemizi..heee gelin hanımmm...sevmediysen sana künefede yok..kağıda kebepta....ikisinide biliyorsun değilmi..
anladım canım sağol açıklaman için afiyet olsuncanım ıspanak bizim burda tuzlu yoğurt var onla pişiriliyor sulu bir yemek..inanılmaz lezzetli yanınada pilav yenir ama ben yemedim :)
işimi sağlama alayım dedim saol bebişimmm
cnm bak başlarda ben de bizde öleydik yesek bi türlü vicdam meselesi yemesek bi türlü canımız istio ama insan zamanla alışı en güzeli canın çekmeyecek kadar ucundan alıp tmm demek ama baştan koyacaksın aklına bi parça alıp bırakıcm benm hakkım bu dieceksin.bak canım ben 7 kilodan fazla verdim çizelgemden de anlaşılacağı gibi acaip selülitlerim vardı çoğu gitti şükür çok az kaldı ama çok az da olsa hala selülit var bu demektr vücumdumda birkmiş yağlar var onlar varken ben nie fazladan yağ alıyımki vücudumaonlardan kurtulmyaa çalşıoruz zaten şimdi üstüne para verseler kızartılmış bişi yemem ne hamur ne patates ne başka bişi canımda çekmio zaten başta böle dienlere( canım çekmio) inanmıodum ama doğruymuş psikoloji meselesi bilmem anlatabild,mmmi?
afiyet olsun canımmmmmhadi hep beraber çaylarımız yudumlayalaımmm:)
cnm bence şu ana kadar yarım simit ve 3 kk katmer toplamda 2.5 dilim ekmek etmiş gibi geldi bana ona göre ekmek hakkını ayarla cnm afiyet olsunnn
saol bebikkkk.hem ben kilolarımı verdim korumadayım dimi fambıkkk ( bu da savunmamın devamıydı deeermişim ) şaka şaka sustummm şımarmak yokkk
afiyet olsun cnm
afiyet olsun canım
benim eşim de antakyalı, bayılır boraniye :)))
yoksam sen sevmedinmi ıspanak börenyemizi..heee gelin hanımmm...sevmediysen sana künefede yok..kağıda kebepta....ikisinide biliyorsun değilmi..
canım sevdim ama kociş gibi borani görünce gözlerim pörtlemiyo yani sevinçten
kağıda kebabınızı yemedim henüz walla
ama yazın petekte yedim künefeyi ve süperdi
ha bide salaş bi yerde zurna yedim, eşim öyle diyo, ona da bayılmıştım
zaten şimdiye kadar hataylı olup da zayıf kimseyi görmedim daha
ben eşimin sülalesinin içinde 64 kiloyken bile cin ayşe gibi kalıyodum, hepsi çok kilolu maşallah
şimdi artık 56 kiloyum, iyice zayıf geliyorum onlara ama herkese cevabım hazır, kocam beni böyle beğeniyo
aman Allah ım hem hamur hem de kızartılmış naptın sen cnm.çok yazık yaa.boşu boşuna vücuduna bi sürü yağ almış oldun bari madem canın çekti 1 tane yeseydin ya 5 tane çok ama çok fazla olmuş cnm bak yağlı yiecekleri yersen kilo verme döneminde sen nasıl yağ vericeksn verdiğin kilo ( yağ , kas yada su )üzerine yağ ekliosun.muhtemelen bi tanesi 1 tk kadar yağ çektyse 5 tatlı kaşığı yağ almış oldun vücuduna ayrıyeten 5 beze hamur düşün.böle olmaz ki dikkat etccnımm
canım sevdim ama kociş gibi borani görünce gözlerim pörtlemiyo yani sevinçten
ben eşimin sülalesinin içinde 64 kiloyken bile cin ayşe gibi kalıyodum, hepsi çok kilolu maşallah
şimdi artık 56 kiloyum, iyice zayıf geliyorum onlara ama herkese cevabım hazır, kocam beni böyle beğeniyo
inidr kafanı indirrrr patron görmesinnnBi yoğunum ki kafamı kaldırıp da bakamadım..
Herkeslere afiyet olsun..
Ara öğün yapmadım gene ben..
1 elma yiyeyim bari..
tamam canım ona göre ayarlayım, e ozaman 1 dilim daha yiyebilirim sanki, dimi?
tabi canım isterse
çabucak tıkanıyorum artık ya
zorluyorum artık kendimi bişiler yemek için
ayrıca canım çekmiyo tespitine katılıyorum canımcım, insan istedikten sonra her şeyi yapabilir buna boğazına ve kendine hakim olmak da dahil
evet cnm bencede yiyebilrsn .birde esw cim hergün bi şişe maden suyu içmeni sölicektim sana ve spor yapanlara tabi.geçen gün aylık abone olduğum sağlıklı spor dergisinde okudum spor yapanlar için her gün bi şişe maden suyu önerilio kasları kuvvetlendirmek için çok etkisi varmışş cnmcanım sevdim ama kociş gibi borani görünce gözlerim pörtlemiyo yani sevinçten
istemiosanız yorum yapmam canım sadece birbirimize destek olup sağlıklı zayflamak için yaızoruız herşeyi farklı bi amaç yokk
AY çok merci moralimi çok bozdunya dogrusunuzda görünce beynim dur yapma diyor ama ellerim bu son diyip duruyor yaf
ne sordun bebem ya kaynadı arada heralde.bak uykum geldi die sakın kahve içme ok?ayy kızlar bi uyku bastırdı bana valla hiçbişey yapasım yok off kız fambık bi soru sorduk niye cevaplamıyon :19gerçi hoş kimse bişey yazmadı sağolsun
merhaba kızlar bugün okulda yediklerim , içtiklerim .
ara: 200 ml çilekli süt
2 fincanı kadar beyaz leblebi
ara: 300 ml şekersiz çay
ara: 300 ml su
öğlen
1 tabak tavuklu pirinç pilavı (tahta kaşıkla rahat 3-4 kaşık vardır.)( okulda okula yardım amaçlı tavuk pilav satıldı orada yiyelim dedik)
150 ml ayran
öğleden sonra
200 ml su
5-6 kk kadar yaş pasta (doğum günü için ikram edildi)
zurnamııı o ne yaaa hiç bilmiyorumm..öyle bişey yokki ney benziyordu..doğru buranın hanımları hep kiloludur.yemeklerimiz çok ağır..neler yedin kayınvalidene gelince neyi çok sevdin
inidr kafanı indirrrr patron görmesinnnafiyet olsun bebem sen ne iş yapıosun soruum diorum unutuorum hep?
tamam canım ona göre ayarlayım, e ozaman 1 dilim daha yiyebilirim sanki, dimi?
tabi canım isterse
çabucak tıkanıyorum artık ya
zorluyorum artık kendimi bişiler yemek için
ayrıca canım çekmiyo tespitine katılıyorum canımcım, insan istedikten sonra her şeyi yapabilir buna boğazına ve kendine hakim olmak da dahil
evet cnm bencede yiyebilrsn .birde esw cim hergün bi şişe maden suyu içmeni sölicektim sana ve spor yapanlara tabi.geçen gün aylık abone olduğum sağlıklı spor dergisinde okudum spor yapanlar için her gün bi şişe maden suyu önerilio kasları kuvvetlendirmek için çok etkisi varmışş cnm
istemiosanız yorum yapmam canım sadece birbirimize destek olup sağlıklı zayflamak için yaızoruız herşeyi farklı bi amaç yokk
ne sordun bebem ya kaynadı arada heralde.bak uykum geldi die sakın kahve içme ok?
canım beyaz leblebi çekiyoooooooo diyommmmmmmmmmmmmmmmmmm ne etcem diyommmmmmmmmmmmmmm
öğlen
1 tabak tavuklu pirinç pilavı (tahta kaşıkla rahat 3-4 kaşık vardır.)( okulda okula yardım amaçlı tavuk pilav satıldı orada yiyelim dedik)
150 ml ayran
öğleden sonra
200 ml su
ben bu fasılda yeniyim şekerim yorumlamam hata olur ama benim yediğim sütlü tatlıya fazla dediler senin yaş pastaya ne dicekler çok merak içindeyim:) vitamin olsun pıt pıt yağ olmasın afiyet olsun:)
öğlen
150 ml ayran
öğleden sonra
200 ml su
ben bu fasılda yeniyim şekerim yorumlamam hata olur ama benim yediğim sütlü tatlıya fazla dediler senin yaş pastaya ne dicekler çok merak içindeyim:) vitamin olsun pıt pıt yağ olmasın afiyet olsun:)
teşekkürler canım youmun için ben korumadayım belirtmeyi unutmuşum geneayrıca yazdığım listelerimin bilimsel bir değeri yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?