60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar benide alırmısınız aranıza gunden gune tosbıklesiyorum dun 65 bugun 66 7 ufff bu gıdısle tombul olcam ama kesin karar verdım 60 veya 58 olmaya :dance:

günaydın kızlar,nasılsınız? lawesciğim bune hız a.s. bu sabah tartıldım 700 gr vermişim az ama hiç verememekden ve kilo almakdan iyidir .
ali_ye arkadaşım öncelikle istek ve azimle başlayacaksın ki güzel sonuçlar alasın.mesela isminin altında ' diyetteyimm' değilde kararlıyım,azimliyim! gibi şeyler yaz.inan daha çok motive olursun kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk canımm:)))

bugün pirinç lapası diyetine başladım ama çok kötü tadı devam ettirebilir miyim bilmiyorum

hoşgeldin şekerim , gel beraber yazıflayalım :)) hedef 58 boyun kaç merak ettim de

canım boyum 174 basen bölgemden alıyorum kiloları. üst ve alt bölgem 1 beden farklı

maşallah ne kadar uzunsun , o zaman sana bol sporlu günler geçirmeni tavsiye ederim şekerim.diyuetle birlikte basen,kalça ,bacak egzersizleri ağırlıklı spor yapmalısinki istediğin kiloya ulaşasın.benimde boy 1,55 , göğüs 90 ve lopez gibi bir kalçam var,ne kadar diyet yapsamda sporsuz incelemedim.5 ocakdan bu yana sporla diyetimi destekledim ve incelmeye başladımkaydirigubbakcemile2

saol canımm:1hug:

spor yapamıyorum çalışıyorum sabah 8,30 akşam 7,00 arası. iş yerinde oturduğum yerde bacaklarımı hareket ettiriyorum ama pek işe yarar mı bilmiyorum
evde yapayım spor diyorum ama hem yorgunluk hem üşengeçlik olmuyo:çok üzgünüm:

sen neler yiyosun canımm

günaydın kızlar. bende bu gün acayip bir pozitif enerji var hadin gelin sizede dağıtayımkaydirigubbakcemile
rejimdeyim mutluyum aç değilim sağlıklı besleniyorum daha ne olsunsırnaşık şey(anca böyle motive oluyorumda:roflol:)
olacak olacak olacakkkkkkkk:jeyyar:
sabah greyfurt suyu ve sirke karışımı içtim. 1 dilim kepekli ekmek 1 kepekli çubuk 3 zeytin 1 kuru kayısı ve peynir yedim. ara öğünde meyve düşünüyorum. öğleye pırasa ve salata 1 dilimde ekmek bu kadar:lepi:

hoşbulduk canımm:)))

bugün pirinç lapası diyetine başladım ama çok kötü tadı devam ettirebilir miyim bilmiyorum

ben yanında 2 kaşıkta yoğurt pul biber nane ilave ediyordum. bu şekil tadı güzel ouyor. istersen bu şekil dene birde canımcokacimcoook

şekerim bende çalışıyorum, gün boyu malesef oturuyorum.klasik bir diyet listem var onu uyguluyorum.arada ufak kaçamaklarım olursa dengeliyor bir sonraki gün daha az yiyorum. mesela sabah kahvaltımda 2 ince dilim kepek ekmeği,1 kibrit kutusu peynir,4 zeytin yedim,ara öğün 1 elma yiyeceğim, öğle yemeğinde de 1 küçük biber dolması ve az yoğurt var.akşama da lahana çorbası içip günü tamamlayacağım. bu arada sabak kalkar kalkmaz yeşilçay ve biberiye içiyorum,gün içerisindede aklıma geldikçe bitki çayı tüketip bolsu içiyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir

hee bu arada her akşam spor yapıyorum evde,akşam yemeğinden yarım saat sonra en az 50 dak egzersiz yapıyorum,terliyorum mutlu oluyorum :))

canım peki bu diyeti ne zamandır uyguluyosun. kaç kilo verdin??

bende yarından itibaren seninki gibi bir diyete başlamayı düşünüyorum:1hug:

canım peki bu diyeti ne zamandır uyguluyosun. kaç kilo verdin??

bende yarından itibaren seninki gibi bir diyete başlamayı düşünüyorum:1hug:

66 kg dım,ekimden bu yana diyetteyim ama ocak ayına kadar sporsuz diyetle sadece 2 kg verebildim.5 ocakdan bu yana sporla birlikte diyet yapıyorum 3 kg verdim. ben çok zor kilo veren biriyim ve kan değerlerim çok düşük olduğu için lahana diyeti,pirinç lapası gibi sağlıksız diyetler yapamiyorum,yapmıyorumda.en mutlu olduğum yanı ne biliyor musun,vücudum sporla şekillendiği ve toparlandığı için 61 kiloyum ama daha az gösteriyorum.yağların yok olduğunu ve kaslara dönüştüğünü hissediyorum.listemi yazarım bi ara kendine göre uygularsın

listeni bekliyorum canım:))
spor olara k koşu falan mı yapıyorsun canım? sabahları neyse de akşamları anneme söz geçirebilsem yemek yemicem. hep annemin yüzünden:çok üzgünüm:

listeni bekliyorum canım:))
spor olara k koşu falan mı yapıyorsun canım? sabahları neyse de akşamları anneme söz geçirebilsem yemek yemicem. hep annemin yüzünden:çok üzgünüm:

kız cadı ben seni burda görmeyeceğim demedimmi -tatlicadiarzu-
kız bak sağlığın bozulacak iyisin diyorum sana anlatamıyorum boyun var kilon boyuna göre iyi yapma böyle klava:
düğünde bölee iskelet gibi kalıcak straplez gelinliğin üstünden düşecek zayıflıktan duydunmu cadııı klava:

Günaydın bayanlar a.s. a.s. a.s.

2 Haftadır başlıycam başlıycam derken bugüne kısmetmiş. Bugün diyete başlıyorum :teytey:
Evvelki hafta hastaydım, geçen haftada pskolojim iyi değildi ama bu hafta İnşallah vede maşallah başlıyorum sanırım. kaydirigubbakcemile2
Umarım en yakın zamanda çizelgemi oynatabilirim, zaten ilk bir-iki kilo çabuk giderde önemli olan devamı.
Haydi bayanlar yaza bişey kalmadı, yağları eritelim, sonrada kendimizi ödüllendirelim. Mesela ben kendime daracık bir kot pantalon almayı hayal ediyorum.
Herkese ve kendime başarılar diliyorum.:sm_cool:
Ne kadar hareket o kadar az yağ demektir :dance:
Öpüldünüz delikafadulden

yaa canım kızmaa hemennn :çok üzgünüm: iskelet gibi zayıflamıcam kiiii
4 kilo versem yeterr banaaa:çok üzgünüm:

sözdey 58 kiloydum gayet iiydi canım yaaa valla sana söz veriyorum çok zayıflamıcam. o pirinçleride atıcam yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…