iyiyiz şekerim sen nasılsın kaydirigubbakcemile3
kızlar ben bugün neredeyse bir şey yemeden durdum
toplam ne yedim : yarım açma, çeyrek k.k. peynir, 3 bardak ıhlamur, 4-5 tane bayramlık çikolata
hedefine ulaşınca rahatladığın için olabilir canım
oysa diyetteyken kimbilir neler yemek istemişsindir yasaklar herzaman çekicidir deilmi
ama dikkatli ol canım bu birkaç günden sonra deişecektir nasıl olsa kilo almıyorum deip farkında olmadan yani dilim varmıyor söylemeye çünkü bizzat başıma gelmiştir bu söylediklerim söylediklerim sadece uyarma amaçlı sakın yanlış anlama canım benim
her daim istediğin kiloda olursun inşallaha.s.
topraksuu cum gerçek adın ne cnm eger mümkünse yazarmısın benim adım derya bana cevapların için teşekkürler şu stepper aletinden almayı düşünüyorum bakalım ya vaktim olmuyo ki cocuk var küçük ve çook yaramaz valla akşama kadar bi saniye oturmuyorum daha yeni oturdum yani düşün birazdan cocuk uyutulmak için hazırlanacak yemek yedirilcek eşim için çay yap işe yolla yani spora inan vaktim olmuo o stepperla belki yapabilirim yani heves edip zar zorda olsa kendime vakit ayırırım.:1rolleyes:
inşallah canım grip oldum ondan canım istemiyor bir şey yemek :1no2:
:çok üzgünüm:kıslar yaaaaaaaaaaa harbiden ben bu gruba dahil değilmiyim neden kimse bana mesaj yazmıyo
benide alın aranızaaadelikafaduldendelikafadulden bende 63 .5 kiloyum:çok üzgünüm: 58 olmak istiorum
:çok üzgünüm:kıslar yaaaaaaaaaaa harbiden ben bu gruba dahil değilmiyim neden kimse bana mesaj yazmıyo
teşekkür ederim sağolun devamlı yazıyorum kimse vbana cevap yazmıyo diye çok içerlemiştim aranıza aldığınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?