• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım şimdi baktım da senin dün akşaki yeeğin çok azmış:59::59:öyle olunca da bisküviye dadanmış olman normal ana öğünleri sağlam yersen inan sonra tok olacağından aklına bisküvi gelmez ana öğünde kar edicem diye az yemek sonra inan daha fena şeyler yemeye sebep oluyorrr:69::69::69:yani belki canın istemedi yemek ama işte sonra hem de akşam vakti öyle zararlı şeyler yeme ihtimalin yüksek:58::58:

çok haklısın bidaha yaparsam çek kulaklarımı :23::1:

afiyet olsun cicim çok güzelll:16::16::nazar::nazar:[/QUOTE]

o senin güzelliğin :16: 2 akşamdır misafirden platesim kaldı ama arayı kapatcam inş. :81:

günaydıııın cicişlerrrrrr hepimize sağlıklı mutlu huzurlu güzelliklerle dolu bir haftasonu diliyorummmmm:16::13::nazar:

sabah kalkınca

2 kuru kayısı 250ml su

kahvaltım

1 dilim çok tahıllı ekmek

1 kk yağsız beyaz peynir

2 inncecik dilim hindi salamı

2 minik salatalık

1 köy biberi

şimdi yeşil çayımı içiyorum

az önce 10gr lık eti stıck bitter çikolatadan yedim 1 tane (49 kalori) :125:

nerutosum kahvaltı çok şık
ödülünse tatlı mı tatlı olmuş afiyet olsun:38:

günaydıııın cicişlerrrrrr hepimize sağlıklı mutlu huzurlu güzelliklerle dolu bir haftasonu diliyorummmmm:16::13::nazar:

sabah kalkınca

2 kuru kayısı 250ml su

kahvaltım

1 dilim çok tahıllı ekmek

1 kk yağsız beyaz peynir

2 inncecik dilim hindi salamı

2 minik salatalık

1 köy biberi

şimdi yeşil çayımı içiyorum

az önce 10gr lık eti stıck bitter çikolatadan yedim 1 tane (49 kalori) :125:

neruda çalışıyo musun bugün peki :34:

kızlar tartılsam acaba yarın yoksa haftaya mı tartlayım , bir haftadır tartılmıyorum da :26:bir haftada kilo verilir mi ki:66:

çok haklısın bidaha yaparsam çek kulaklarımı :23::1:

tamammm çekiciiiiiiiiiiiiiiiim ama önce sen kendi kulaklarını çekkk bu daha etkili olurrr:51::51::51::60::60:

nerutosum kahvaltı çok şık
ödülünse tatlı mı tatlı olmuş afiyet olsun:38:

sağol farmisyommmmm:16::16::nazar::nazar:

neruda çalışıyo musun bugün peki :34:

canım ben evden çalışıyorummm herdaim evdeyim yaniii:34::68:

kızlar tartılsam acaba yarın yoksa haftaya mı tartlayım , bir haftadır tartılmıyorum da :26:bir haftada kilo verilir mi ki:66:

ben haftada bir tartılıyorum farkediyor bu ara biraz yavaşladı ama gidecek eninde sonundaaaa:65::65::8::10: bence haftada bir normalll:34:

kahvaltım
1 yumurta kırdım yagsız tavada
1 dilim kepekli ekmek
3 siyah zeytin
1 domates
light labne peynr (3-4 çatal) :71:

ben işteyim :111:evlenincede çalışcam:81:

kahvaltım
1 yumurta kırdım yagsız tavada
1 dilim kepekli ekmek
3 siyah zeytin
1 domates
light labne peynr (3-4 çatal) :71:

Afiyet olsun cicimmm gayet güzelll:16::13::nazar:

ben işteyim :111:evlenincede çalışcam:81:

ben de evli değilim henüz:1: ben aslında eğitmenim satış-pazarlama,kişisel gelişim, müşteri hizmetleri eğitimleri veriyorum dönem döne çeşitli firmalara eğitime gidiyorum ayrıca e-ticaretle uğraşıyorum internet üzerindne çeşitli ürünlerin satışını yapıyorummm çokşükür mutlu ve huzurlu bir hayatım varrr:16::16:

Afiyet olsun cicimmm gayet güzelll:16::13::nazar:

ben de evli değilim henüz:1: ben aslında eğitmenim satış-pazarlama,kişisel gelişim, müşteri hizmetleri eğitimleri veriyorum dönem döne çeşitli firmalara eğitime gidiyorum ayrıca e-ticaretle uğraşıyorum internet üzerindne çeşitli ürünlerin satışını yapıyorummm çokşükür mutlu ve huzurlu bir hayatım varrr:16::16:

adaylar vardır canım :16: ne güzel işin varmış ohhh sıcak yatağını bırakıp işe gitmiyorsun bundan güzel işmi olur :62:

öğlen yemeğim berbatttttttt

1 bardak şekersiz çay
1 adet poğaça
2 kepçe mercimek
5 6 kaşık yoğrt

dişiçiye gidicem için salata yiyemiyorum soğanlı :63:

1 bardak şekersiz çay
1 adet poğaça
2 kepçe mercimek
5 6 kaşık yoğrt

afiyet olsun canım
salata yemek istiyorduysan eğer soğansız yapabilirdin tatlım :34:

adaylar vardır canım :16: ne güzel işin varmış ohhh sıcak yatağını bırakıp işe gitmiyorsun bundan güzel işmi olur :62:

var, 2,5 yıllık bir ilişkim var :69::69:hayırlısından olsun herşeyin:16::16: sağol canım sanırım en güzel yanı o gün benim kendimi programlıyorum duruma göreee:nazar::nazar::nazar::16::16:

1 bardak şekersiz çay
1 adet poğaça
2 kepçe mercimek
5 6 kaşık yoğrt

hımmmmmmm evettttt poğoça pek olmamışşşş ama hafta sonu kaçamağı sayalım bari onu evdekileri yemiyosun ne de olsa:9::nazar:

Back
X