arkadaşlar bende 1 haftada 2 kilo vermişim ilk haftam abur cuburu kestim düzenli yemeğe çalışıorum 19.30 akşam yemeği işini bitiriorum çok acıkırsa süt içiorum ve tabiyki suuu....ama verdiğim bu iki kilo sanırım yağ değil su çünkü yağlar bukadar çabuk gitmez diye biliyorum ama tartıda 2 kilo eksik görmek yinede mutlu ediyo
Merhaba kizlar
arada bi göz atiyodum diyet basligina , sonunda bende araniza katilmaya karar verdim
kisacasi bi özet geceyim: 19bucuk yasindayim - boyum 175 - kilom 63 (kilo almadan önce 57-58'dim)
sorun bölgem: basenler & kalcalarim
diyet listelerine uyup diyet yapmayi pek beceremiyorum , cikolata ve sekere cok düskünüm :82: ama ayni zamanda bacaklariminda biraz incelmesini istiyorum, buraya katilmaya karar verdim belki azminizle diyet yapmayi basaririim
herkese iyi diyetler
diyet yapmanıza gerek yok ideal kilodasınız. illaki zayıflıcam derseniz çikolta şekeri azaltın abur cubur yemeyin ve spor yapın. yaşınız küçük olduğundan çabucak verirsiniz.
tesekkür ederim gost hizli cevabin icinbenim sorunum bacaklarim vs. üst tarafima bakilarak alt tarafim cok genis. üst : 36 beden , alt: 38/40 bacaklarim kalin görünüyo ve sIKI degil
buraya katilip biraz kilo verip birazda sporla sIKIlasmasini saglamak istiyorum
tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?