60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hugonun arkadaşıyım. o tavsiye etti geldim. kendisi cezalıymış salı günü bitiyormuş söylememi istedi. nugyamı dedi tam hatırlamıyorum bi arkadaşı varmış ona selam söyledi. misafir olarak okumuş ve nugya benden hiç bahsetmemiş cezalıyım hiç üzülmedi dedi üzüldü

bende diyete başladım zayıflayacağım inşallah. 5 kilo versem yeter basenlerde var popoda var belim iyi işte. yediklerime dikkat ediyorum öyle çok sıkı diyet yapamıyorum ben. inşallah yaza veririm ben

arkadaşlar bende 1 haftada 2 kilo vermişim ilk haftam abur cuburu kestim düzenli yemeğe çalışıorum 19.30 akşam yemeği işini bitiriorum çok acıkırsa süt içiorum ve tabiyki suuu....ama verdiğim bu iki kilo sanırım yağ değil su çünkü yağlar bukadar çabuk gitmez diye biliyorum ama tartıda 2 kilo eksik görmek yinede mutlu ediyo

tebrikler

Merhaba kizlar

arada bi göz atiyodum diyet basligina , sonunda bende araniza katilmaya karar verdim

kisacasi bi özet geceyim: 19bucuk yasindayim - boyum 175 - kilom 63 (kilo almadan önce 57-58'dim)

sorun bölgem: basenler & kalcalarim

diyet listelerine uyup diyet yapmayi pek beceremiyorum , cikolata ve sekere cok düskünüm :82: ama ayni zamanda bacaklariminda biraz incelmesini istiyorum, buraya katilmaya karar verdim belki azminizle diyet yapmayi basaririim

herkese iyi diyetler

Son düzenleme:

diyet yapmanıza gerek yok ideal kilodasınız. illaki zayıflıcam derseniz çikolta şekeri azaltın abur cubur yemeyin ve spor yapın. yaşınız küçük olduğundan çabucak verirsiniz.

hugocuk nerde noldu ulaşamıyorum ona çok özledim özel mesajda atamıyorum ablacım nerdesin

diyet yapmanıza gerek yok ideal kilodasınız. illaki zayıflıcam derseniz çikolta şekeri azaltın abur cubur yemeyin ve spor yapın. yaşınız küçük olduğundan çabucak verirsiniz.

tesekkür ederim gost hizli cevabin icin benim sorunum bacaklarim vs. üst tarafima bakilarak alt tarafim cok genis. üst : 36 beden , alt: 38/40 bacaklarim kalin görünüyo ve sIKI degil

buraya katilip biraz kilo verip birazda sporla sIKIlasmasini saglamak istiyorum

kardiyo ve plates yaparsan sorun çözülür. tekrar eediyorum diyete gerek yok sadece biraz beslenmeni düzenle, sebze ağırlıklı beslen ama yağız eti eksik etme balık vb. şekeri azalt. rica ederim kolay gelsin hoşgeldinn

valla hugoguha üzüldük ne oldu bizde anlamadık ceza almış ama sebebi nedir bilmiyorum inşşlah çabuk biter cezası arkadaşı selam söyle ona

akşam:
2 kase yayla çorbası
yarım tabak (5-6 çatal) makarna
ama sadece haşladım makarnayı çok az tuz koydum
2 kaşık yogurt

iyi akşamlaaarrr
bilindiği üzere h sonları kociş burda olduğu için pek giremiyorum. bu arada hugocuka çok üzüldüm aramıza dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum.. şekercim sensiz olmuyor yaa. gostçum seni tekrar topicte görmek ne güzel.. green4 şekerim sen gelirmiyim bu topice yaa yeşoşş. daha sık beklerim cinconum :92::92::92:
her h sonu olduu gibi bu h sonuda bir kaç kaçamağım oldu ama üzülmüyorum değişiklik iyidir sonuçta. kaçamaklı olduu için h sonu menülerimi yazmıyorum zaten hatırlamıyorum da çünkü unutmak ve yoluma bakmak istiyorum
ama bu akşam yediklerimi yazayım
1 kepçe arpa yarması çorbası ( memleketime has bir çorba sade suya arpa yarması hiç yag koymadım )
3 yk yogurt çorba ile beraber
1 büyük kase kıvırcık, kereviz sapı ve rokadan müteşekkil salatam
ve 2 yk nefiss kerevis salatamm içinde yag yok sadece 2 yk light mayonez koydum
tüm gün 2 litre su h sonu y.çay içmiyorum ara veriyorum
bu arada dün eşimle beraber eminönü, ve kadıköyun tozunu attırdım sanırım 2-3 km yürümüşüzdür.. bugünde 1 saat eliptik bisikletimle çalıştım nabzımın 120 /dk altına inmemesine gayret ettim ki kaçamakların yansın gitsinnn

ben de bugünkü aldığım besinleri bi yazayım
sabah;11.00da(pazar sabahları biraz geç kalkıozda:)
3 4 kaşık special k
12.30
1 çeyrek gevrek yarım kızarmış ekmek(bide tava böreği 1 dilimin çeyreği kadar oda kayın validem ısrar edincee:34)
peynir
1tatlı kaşığı çilek reçeli
ara öğün 2 3 dilim elma ve yeşil çay
öğlen
1 tabak mercimek çorbası
ara öğün;1 ısırık çikolata sütlü
akşam;
salata
3köfte
2 kaşık pirinç pilavı
22.00gibi yeşil çay içeceğim eğer geç saat açıkırsamda süt içerim

bugünün tam listesi

sabah kalkınca

2 kuru kayısı
1 elma
500 ml ılık su

kahvaltım

menemen ( 1 domates, 1 yeşil biber , 1/4 soğan ve de 1 yumurtadan oluşan)
2 dilim beyaz ekmek (şu light gibi olup da doyurmayan ekmeklerden o yüzden 2 dilim yedim)
2/3 kk beyaz peynir
çatal ucuyla ezine peyniri
3 zeytin
3 dilim domates
1.5 çay kaşığı bal
100 ml şekersiz çay

ara saat 10 :00 - 10 :15 arası
2 kuru kayısı
250 ml su

ara: 12:15
2 kk beyaz ekmek
1 tk bal
3 zeytin
250 ml su

ara: 12:30
2 badem
2 fındık
2 antep fıstığı
2 kaju
2 çekirdekli siyah kuru üzüm

ara:250 ml su

öğlen menüm

2 tavuk baget
4 yk bakla yemeği
3 yk yoğurt

saat 16 :00

2 küçük kare bademli fındıklı kuru üzümlü bitter çikolata

250 ml su

şekersiz papatya çayı

kızlar bugün annemi ve çocuklarımı alıp il merkezine gezmeye gittim. eşimle buluştuk, bugün hiç acıkmadım. akşam yemeği de yemek istemedim. gezmelerden saat 21 00 gibi geldik. hem bir hipermarkette bol bol kalori yaktım alışveriş bahanesiyle

eve gelince de 200 ml şekersiz böğürtlen çayı içtim

Son düzenleme:
herkese iyi geceler sağlıklı mutlu huzurlu tüm kötülüklerden arınmış iyiliğe güzelliğe dair ne varsa bizi bekleyen güzel bir güne uyanabilmek umuduyla....

Son düzenleme:
günaydın çıtır kızlar herkese güzel bir gün diliyorum.
burada tam bir mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır cinsten bir gün var.

içimdeki pozitiflik de çok üst seviyede Allah'a şükürler olsun . umarım herkes için çok çok güzel bir gün olur

sabah kalkınca
1 kuru kayısı
250 ml ılık su

kahvaltım

1 küçük dilim tam buğday ekmeği
2 çk bal
1 üçgen peynir
çatal ucuyla ezine peyniri
3 zeytin
100 ml şekersiz çay

Herkese merhaba,
Hayatım boyunca pek diyet yapan biri olmadım ama yasım ilerledikce bir baktım ki kilolar da artmıs ve ben 60-69 arasına gelmisim. Su an kilom 61,5 kg ve ben soyle bi 5-6 kilo civarı vermek istiyorum. İlk defa 6 ogun yeme olayını uygulıycam bunun yanı sıra egzersiz de yapıyorum. Benim ogunleri de yorumlarsanız cooook sevinirim

Kahvaltı:
2 dilim esmer ekmek
2 ince dilim light peynir
dereotu
4 zeytin
1 fincan acık siyah cay(sekersiz)

Ara:1 kupa Yesil cay (limonlu,ballı)

Simdilik bu kadar:81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…