60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın kızlaar...
bu hafta kociş pazar akşamından gitmedi salı akşamı gidicek belki de o yüzden bu pazartesi biraz daha az nemrutum
hepinize iyi bir hafta diliyorum ben bu hafta çarşambaya kadar buralardayım ondan sonra perşembeden sonra pazartesiye kadar yokum fuarda olucam.

kalançocumm eet yidik ama çokta yürüdük erittik ben h. sonu yeme ve su düzenim bozulduu için pazartesi - salı tartılmamaya karar verdim çok filan çıkıyo moralim bozuluyo en son ayın 1. de tartılmıştım perşembe sabahına kadar kendimi tutucam tartılmicam zaten bu hafta boş hafta olabilir fuarda düzenim bozulacak ara filan yapamıcam kuru pasta filan atıştırmak zorunda kalabilirim

arkadaşlar hepinize günaydınlar kendimi iyi hissetmiyorum panik bozukluğum varmış cuma günü rahatsızlandım.kalp çarpıntım vardı yine.acile gittik evet dedi kalp ritmin yüksek hemen bi ğne yaptılar normale döndü ama gelgelelim bana sorun her an olacak gibi en ufak şeylerde bile korkuyorum bazı şeyleri kendi kendime yenmem lazım inşallah olacak bazen canım yazmak istiyo bazen istemiyor yani kusura bakmayın elimde olan bişey değil.bu arada 67.5 dim 66.8 olmuşum 700 gr vermişim benden şimdilik bu kadar belki ara ara yazarım.

gunaydın kızlar benımde hafta sonu kacamaklarım oldu.peynırı cok sevıyorum fazla kacırdım bıraz.bırde 1 dılım etımek tatlısı yedım.

kahvaltım;

uno denge lıght sandavıc ekmegı

2 kk peynır cesıtlerı

cerı dmates

maydonoz

salatalık

2 adet yesıl zeytın

1 cay kasıgı saralle

canım cok gecmıs olsun.kendıne cok ıı bak. dıkkat et ne zaman ıstersen gel bız burdayız

nugicim çok geçmiş olsun çok ince fikirli bir insan olmalısın . panik atak bozukluğu ve anksiyete bende geçirdim zaman zaman beni de yoklar. elinden geldiğince doktorun verdiği ilaç varsa kendini alıştırmamaya ve kendi gücünü kullanarak yenmeye çalış tatlım..

bu arada ben dıyetısyen kontrolum olmadı.dıyetısyen benı beklemeden cıkıp gıtmıs cumartesı cok sınır oldum.

Geçmiş olsun canım ben de 3 sene evvel vardı panik bozukluğu..
İlaç falan içtim .. 1 sene sürdü tedavi.. Şimdi iyiyim.. sen de çabucak kendine gelirsin inşallah.. Ama bir konuda haklısın bazı şeyleri kendin başaracaksın..

günaydıınn
ben de geldim aranızaa:78:

Hoşgeldin

Afiyet olsun canım

canım benim çok geçmiş olsun,kilo verdiğinede sevinemedik ama bak şimditez zamnda iyileş bende iyileşeyim tepinelim azcık olur muöpüyorum seni canımmmm

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım 64 kiloyum yaptığınız özel yöntemlerden bende faydalanmak istiyorum :)
hoşgeldin cnm boyunu yaşıı hedef kilonu yaz bakalım tanışalımm:)

benm de baştan beri öleydi cnm hafta sonu eşim evde olunca geç kalkıoruz dışarı çıkıoruz derken bazen 2 ana öğün 39000 ara öğün bile oluo tmamen bırakma ama atıştr sen yinede çok da bırakma kendini fuar da da olsan

günaydıınn
ben de geldim aranızaa:78:
hoşgeldin cnm sende yaz boy kilo yaş?

ayyy canım çok geçmiş olsun.nazarmı değdi fambık nugii?noldu kızlar?Allah tüm hastalara şifa versin sen azimli güçlü bi kadınsın bu kiloları sabırla inatla veren hastalığıda Allah ı izniyle yenersn boşver herşeyi kafayı takma at arkana gtsin demesi kolay biliorum ama herkesin dönem dönem hayatında böle sıkıntılar rahatsızlıklar yaşaması doğal.

afiyet olsun cnm.saralleyide görmedim sanma

bu arada ben dıyetısyen kontrolum olmadı.dıyetısyen benı beklemeden cıkıp gıtmıs cumartesı cok sınır oldum.
ayyy inanmıorum yaaa. bi daha şikayet etseydin ne anladık biz demi?şikayet ettin düzeldi derken şimdi yine ...hay Allahh..ben de olsam çok sinr olurdum.neyse bakalım bi daha ne zman gtceksn?

ben pilatese geçiorum kızlar başlamak üzere hazırlıklarımı yapayımm

Günaydın kızlar

Hafta sonu cozuttum kendimden çoook utanıyorum 65 te kaldım ben vermeyiorum artık. geçen cuma 64.900 düm ama hafta sonu cozutunca bu gün yine 65 300 falan geldim ( yaaa 65 lerde sabitlendim veremiyorum.

Sabah kahvaltım

İHE büfelerinde satılan küçük ekmekler var kemekli bilirmisiniz bilmem 1 adet "altın çörek"
1 kupa şekersiz çay

az öncede ara öğün olarak

1 adet kuru incir
1 adet kuru kayısı
ve 1 bardak bitki çayı

günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar...noluyor bizim topiğe yaaa.hafta sonu gazabı...famircim geçmiş olsun bende dün akşan banyo yaptım aradan yarım saat geçmedi..hop başladı boğaz ağrısı çünkü tam iyleşmemişti 1 haftadır çekiyorum...bir hafifliyor bir artıyor...babystara sanada geçmiş olsun...

bu sabah 2 bardak ılık su
3 kuru kayısı ve metobolizmayı hızlandıran içcecekten yaptım kendime akşam onu içtim

1 dilim ekmek biraz penir çökelek 2 zeytin 1 tatlı kaşığı reçel
1 nescafe

şimdide yeşil çayımı ve 500 ml suyumu içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…