- 30 Kasım 2010
- 9.785
- 19.795
- 448
günaydın çıtır kızlar herkese güzel bir gün diliyorum.
burada tam bir mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır cinsten bir gün var.
içimdeki pozitiflik de çok üst seviyede Allah'a şükürler olsun . umarım herkes için çok çok güzel bir gün olur
sabah kalkınca
1 kuru kayısı
250 ml ılık su
kahvaltım
1 küçük dilim tam buğday ekmeği
2 çk bal
1 üçgen peynir
çatal ucuyla ezine peyniri
3 zeytin
100 ml şekersiz çay
günaydın farmasi afiyet olsungünaydın çıtır kızlar herkese güzel bir gün diliyorum.
burada tam bir mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır cinsten bir gün var.
içimdeki pozitiflik de çok üst seviyede Allah'a şükürler olsun . umarım herkes için çok çok güzel bir gün olur
sabah kalkınca
1 kuru kayısı
250 ml ılık su
kahvaltım
1 küçük dilim tam buğday ekmeği
2 çk bal
1 üçgen peynir
çatal ucuyla ezine peyniri
3 zeytin
100 ml şekersiz çay
Herkese merhaba,
Hayatım boyunca pek diyet yapan biri olmadım ama yasım ilerledikce bir baktım ki kilolar da artmıs ve ben 60-69 arasına gelmisim. Su an kilom 61,5 kg ve ben soyle bi 5-6 kilo civarı vermek istiyorum. İlk defa 6 ogun yeme olayını uygulıycam bunun yanı sıra egzersiz de yapıyorum. Benim ogunleri de yorumlarsanız cooook sevinirim
Kahvaltı:
2 dilim esmer ekmek
2 ince dilim light peynir
dereotu
4 zeytin
1 fincan acık siyah cay(sekersiz)
Ara:1 kupa Yesil cay (limonlu,ballı)
Simdilik bu kadar:81::81:
afiyet olsun kaçamaklarında yemeklerinde. hafta sonu aynen bende senin gibydim.kocaman bir ayvalık tostu yedim. ama pişman deilim. büyük adaya gttik orda baya bi dolaştık sonra bostancı ordan bağdat caddesinde baya bir yürüyüş (1 saati buldu).dolayısyla hepsi erimediyse yarısı kesin giitiiyi akşamlaaarrr
bilindiği üzere h sonları kociş burda olduğu için pek giremiyorum. bu arada hugocuka çok üzüldüm aramıza dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum.. şekercim sensiz olmuyor yaa. gostçum seni tekrar topicte görmek ne güzel.. green4 şekerim sen gelirmiyim bu topice yaa yeşoşş. daha sık beklerim cinconum :92::92::92:
her h sonu olduu gibi bu h sonuda bir kaç kaçamağım oldu ama üzülmüyorum değişiklik iyidir sonuçta. kaçamaklı olduu için h sonu menülerimi yazmıyorum zaten hatırlamıyorum da çünkü unutmak ve yoluma bakmak istiyorum
ama bu akşam yediklerimi yazayım
1 kepçe arpa yarması çorbası ( memleketime has bir çorba sade suya arpa yarması hiç yag koymadım )
3 yk yogurt çorba ile beraber
1 büyük kase kıvırcık, kereviz sapı ve rokadan müteşekkil salatam
ve 2 yk nefiss kerevis salatamm içinde yag yok sadece 2 yk light mayonez koydum
tüm gün 2 litre su h sonu y.çay içmiyorum ara veriyorum
bu arada dün eşimle beraber eminönü, ve kadıköyun tozunu attırdım sanırım 2-3 km yürümüşüzdür.. bugünde 1 saat eliptik bisikletimle çalıştım nabzımın 120 /dk altına inmemesine gayret ettim ki kaçamakların yansın gitsinnn
gözünaydın hadiii tebrkler...göbeek çalış sen göbekkkkkkk...ben gibiselam kızlar 1,5 kilo vermişim son durumum 52 :))))))))))))))))
günaydın ycl cimGünaydın Kızlar...
Uzun bir ayrılıktan sonra yine burdayım
Geçmişe bi bakayım ama çookk uzaklaragidemem sanırım...
Önemli bişiler varsa biri bana özet geçebilir mi..:26:
gözünaydın hadiii tebrkler...göbeek çalış sen göbekkkkkkk...ben gibi
Göbeğimdede gözle görülür bir fark var canım ama halen istediğim düzeyde değil hedefim 48 :)
afiyet olsun acnım haftasonu kahvaltımı aynı senin kahvaltıalrın gibi yaptımaman fambığımda gelmişşşşş hoşgeldim bebişimmm
hugocuk yok yine nerelerde acep?:44:nugimde gelmediii:44:
kahvaltım
1 kupa şekersiz açık çay
1 dilim kepekli 1 dilim yoğun tahıllı ekmek
4 zeytin
2 kk peynir çeşitleri
4 kuru kayısı
maydonoz nane
1 tk pekmez
2 yk yoğurt
selam kızlar 1,5 kilo vermişim son durumum 52 :))))))))))))))))
aman fambığımda gelmişşşşş hoşgeldim bebişimmm
hugocuk yok yine nerelerde acep?:44:nugimde gelmediii:44:
kahvaltım
1 kupa şekersiz açık çay
1 dilim kepekli 1 dilim yoğun tahıllı ekmek
4 zeytin
2 kk peynir çeşitleri
4 kuru kayısı
maydonoz nane
1 tk pekmez
2 yk yoğurt
günaydın ycl cim
bende yeni geldim cumadan beri. hafta sonu genelde çoğu giremio zaten.hugocuk hala yokonun dışında da bişi yok sanırım:44:
selam kızlar 1,5 kilo vermişim son durumum 52 :))))))))))))))))
günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr,uamrım herkes çok çok iyidir,ben çok hastayım dökülüyorummm,belki izin alır giderim durumuma göre bakıcam,bademciklerim çok kötü
c.tesi sabah 63.8 geldim çok şükür 63 leride görebildim,hasta halimle sporumu bile yaptım cuma ve ctesi 50şer dk,pazar günü 30 dk yürüdüm(ancak dayanabildim)
mekik aletimide kullandım ancak karın kaslarım tutuldu,yaparken pek zorlamadı ama sonrasında karnım acayip tutulmuş,eşimle kızımla oyun oynarken azıck dokundular öldüm valla ağdıdanzamanla alışacak sanırım yapa yapa
sabah kahvaltım
kendi yaptığım kepekli poğacam vardı ya buzluğa atmıştım 1 tanesi avuçiçimin yarısından biraz küçük,ondan 3 tane yedim,ne kahvaltı hazırlayacak ne de yiyecek halim vardı bunlarıda yanımda getirmiştim azar azar yedim.sizi okurum ama çok cevap yazamam sanıırmiherkese teker teker afiyet olsun diyorum,yağların yakıldığı sağlıklı bir gün geçirmeniz dileğiyle.öpücüklerrrrrrr
günaydın kızlar afiyet olsun herekese maşşlahınız var yine valla
çok geçmiş olsun Famirim.. çabucak iyileşirsin inşallah..
Ayrıca da tebrikler....
ahhhh canım beniiiimm kıyamam sana çokkk geçmiş olsunn...günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr,uamrım herkes çok çok iyidir,ben çok hastayım dökülüyorummm,belki izin alır giderim durumuma göre bakıcam,bademciklerim çok kötü
c.tesi sabah 63.8 geldim çok şükür 63 leride görebildim,hasta halimle sporumu bile yaptım cuma ve ctesi 50şer dk,pazar günü 30 dk yürüdüm(ancak dayanabildim)
mekik aletimide kullandım ancak karın kaslarım tutuldu,yaparken pek zorlamadı ama sonrasında karnım acayip tutulmuş,eşimle kızımla oyun oynarken azıck dokundular öldüm valla ağdıdanzamanla alışacak sanırım yapa yapa
sabah kahvaltım
kendi yaptığım kepekli poğacam vardı ya buzluğa atmıştım 1 tanesi avuçiçimin yarısından biraz küçük,ondan 3 tane yedim,ne kahvaltı hazırlayacak ne de yiyecek halim vardı bunlarıda yanımda getirmiştim azar azar yedim.sizi okurum ama çok cevap yazamam sanıırmiherkese teker teker afiyet olsun diyorum,yağların yakıldığı sağlıklı bir gün geçirmeniz dileğiyle.öpücüklerrrrrrr
ohhh mis mis afiyet olsunbebişimafiyet olsun acnım haftasonu kahvaltımı aynı senin kahvaltıalrın gibi yaptımbol çeşit
cnm bir ünlü hakkında bi köşe yazarının yazdığı şeyi sölemişti ondan dolayı ceza aldığını tahmn edioruz.arkadaşı gelmiş hafta sonu buraya salı günü bitiomuş cezası herkese slm sölemiş bizi misafir olarak okuomuş.nugyayada kızmış yada küsmüş gidişimden bi tek o bahsetmedi dieTebrikler...
Afiyet olsun canım
Günaydın canım.. Hugocuka ne olmuş ki.. Geçmişte bi yerde ceza almış falan diye okudum ama doğru mu acaba..
Çbuk dönsün aramıza...
hoşgeldin cnm poğaça bugünlk olmuş ama bi daha yapma pastane poğaçaları çok yağlıbu gün uzun bir aradan sonra burdayım izindeyken çok fazla giremiyordum.ama artık dödüm.
ama12 gün yoktum ama 1 gram dahi veremedim.:85:ama genede durmak yok vermedim en azından almadımda.bu sabah iş yerindekiler uzun süredir görmediklerinden sanırım,
gören bana çok zayıflamışsın diyiyor bende vermediğimi biliyorum ama öyle görmeleri daha iyi
ahhhhh bugün malüm izin dönüşü ve gene geç kaldım acele ile giyinip çıktık o yüzdende hiç bir şey alamadım.mecburen pasteden
1 tane poğaça
1 bir bardakta çay.bukadar kahvaltım ,,,
tebrkler ycl cim afiyet olsunnBen de sabah tartıldım.. 62,7
62 leri gördüm sonunda ohhh..
gerçi 1 hafta da sadece 300 gr gitmiş ama olsun..
Sabah kahvaltımı da yazayım..
küçük kepekli sandwich ekmeği
1 kk beyaz peynir
yarım domates
1 bardak çay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?