60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba..
kilolarını ne kadar sürede verdin?
spor yaptın mı?
sadece diyet mi?
gizli takipçinim bu arada

günaydınnnn kızlaaaaaaaarrr
ayyy hafta sonu 2 gün göremedim sizi aklım burda kalıo.ama çoğu benm gibi giremediği için hafta sonu Allah tan o tesellim oluo.bu hafta son hafta 1 cuma günü ayrılıorum inşallah burdan 1 ay sonra dönücem inşallah hepinizi çıtır manken gibi fıstıklar olarak bulucam inşallah.
kocişi geçirdim kahvaltımı hazırlayım şimdi birazdan menümü yazarım
aa bu arada 300 gr. daha vermişim gelene kadar erimem inşallah orda da hareket bol olucak yedklerimi artrcam artık.hatta pek dikkat bile edemeyeceğim çünkü nasıl bir ortam yemeklar nasıl olucak bilmiorum.inşallah çok zayıflmama.55 ten aşağı olmak istemem çünkü hayrlısı bakalım
ee tickerımı değişteryim ozman:)

Son düzenleme:
günaydın farmasi afiyet olsun

hoşgeldin cnm afiyet olsun kahvaltını biraz daha renklebndirebilrsn cnm.

afiyet olsun kaçamaklarında yemeklerinde. hafta sonu aynen bende senin gibydim.kocaman bir ayvalık tostu yedim. ama pişman deilim. büyük adaya gttik orda baya bi dolaştık sonra bostancı ordan bağdat caddesinde baya bir yürüyüş (1 saati buldu).dolayısyla hepsi erimediyse yarısı kesin giitiarada olucak böle dimi ama:)

Günaydın Kızlar...
Uzun bir ayrılıktan sonra yine burdayım
Geçmişe bi bakayım ama çookk uzaklara gidemem sanırım...
Önemli bişiler varsa biri bana özet geçebilir mi..:26:

aman fambığımda gelmişşşşş hoşgeldim bebişimmm
hugocuk yok yine nerelerde acep?:44:nugimde gelmediii:44:
kahvaltım
1 kupa şekersiz açık çay
1 dilim kepekli 1 dilim yoğun tahıllı ekmek
4 zeytin
2 kk peynir çeşitleri
4 kuru kayısı
maydonoz nane
1 tk pekmez
2 yk yoğurt

selam kızlar 1,5 kilo vermişim son durumum 52 :))))))))))))))))
gözünaydın hadiii tebrkler...göbeek çalış sen göbekkkkkkk...ben gibi

Günaydın Kızlar...
Uzun bir ayrılıktan sonra yine burdayım
Geçmişe bi bakayım ama çookk uzaklara gidemem sanırım...
Önemli bişiler varsa biri bana özet geçebilir mi..:26:
günaydın ycl cim
bende yeni geldim cumadan beri. hafta sonu genelde çoğu giremio zaten.hugocuk hala yok onun dışında da bişi yok sanırım:44:

günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr,uamrım herkes çok çok iyidir,ben çok hastayım dökülüyorummm,belki izin alır giderim durumuma göre bakıcam,bademciklerim çok kötü
c.tesi sabah 63.8 geldim çok şükür 63 leride görebildim,hasta halimle sporumu bile yaptım cuma ve ctesi 50şer dk,pazar günü 30 dk yürüdüm(ancak dayanabildim)
mekik aletimide kullandım ancak karın kaslarım tutuldu,yaparken pek zorlamadı ama sonrasında karnım acayip tutulmuş,eşimle kızımla oyun oynarken azıck dokundular öldüm valla ağdıdanzamanla alışacak sanırım yapa yapa
sabah kahvaltım
kendi yaptığım kepekli poğacam vardı ya buzluğa atmıştım 1 tanesi avuçiçimin yarısından biraz küçük,ondan 3 tane yedim,ne kahvaltı hazırlayacak ne de yiyecek halim vardı bunlarıda yanımda getirmiştim azar azar yedim.sizi okurum ama çok cevap yazamam sanıırmiherkese teker teker afiyet olsun diyorum,yağların yakıldığı sağlıklı bir gün geçirmeniz dileğiyle.öpücüklerrrrrrr

afiyet olsun acnım haftasonu kahvaltımı aynı senin kahvaltıalrın gibi yaptımbol çeşit

selam kızlar 1,5 kilo vermişim son durumum 52 :))))))))))))))))

Tebrikler...

Afiyet olsun canım

günaydın ycl cim
bende yeni geldim cumadan beri. hafta sonu genelde çoğu giremio zaten.hugocuk hala yok onun dışında da bişi yok sanırım:44:

Günaydın canım.. Hugocuka ne olmuş ki.. Geçmişte bi yerde ceza almış falan diye okudum ama doğru mu acaba..
Çbuk dönsün aramıza...

bu gün uzun bir aradan sonra burdayım izindeyken çok fazla giremiyordum.ama artık dödüm.
ama12 gün yoktum ama 1 gram dahi veremedim.:85:ama genede durmak yok vermedim en azından almadımda.bu sabah iş yerindekiler uzun süredir görmediklerinden sanırım,
gören bana çok zayıflamışsın diyiyor bende vermediğimi biliyorum ama öyle görmeleri daha iyi
ahhhhh bugün malüm izin dönüşü ve gene geç kaldım acele ile giyinip çıktık o yüzdende hiç bir şey alamadım.mecburen pasteden
1 tane poğaça
1 bir bardakta çay.bukadar kahvaltım ,,,

çok geçmiş olsun Famirim.. çabucak iyileşirsin inşallah..
Ayrıca da tebrikler....

bu gün uzun bir aradan sonra burdayım izindeyken çok fazla giremiyordum.ama artık dödüm.
12 gün yoktum 1 gram dahi veremedim.:85:ama genede durmak yok vermedim en azından almadımda.bu sabah iş yerindekiler uzun süredir görmediklerinden sanırım,
gören bana çok zayıflamışsın diyiyor bende vermediğimi biliyorum ama öyle görmeleri daha iyi
ahhhhh bugün malüm izin dönüşü ve gene geç kaldım acele ile giyinip çıktık o yüzdende hiç bir şey alamadım.mecburen pasteden
1 tane poğaça
1 bir bardakta çay.bukadar kahvaltım ,,,

Ben de sabah tartıldım.. 62,7
62 leri gördüm sonunda ohhh..
gerçi 1 hafta da sadece 300 gr gitmiş ama olsun..

Sabah kahvaltımı da yazayım..
küçük kepekli sandwich ekmeği
1 kk beyaz peynir
yarım domates
1 bardak çay..

ahhhh canım beniiiimm kıyamam sana çokkk geçmiş olsunn...
dikkat et kendin.bademciklerin şiştiyse antibyotiksizde geçmz çok uzatmadan dr.a gtseydn bari.
afiyet olsun bu arada öpüorum çok seni..al bak madalina soydum sana soğuk soğuk ye için yanıodur şmdi seninbide tebrk ediorum ne güzel kilo da vermişsinn
afiyet olsun acnım haftasonu kahvaltımı aynı senin kahvaltıalrın gibi yaptımbol çeşit
ohhh mis mis afiyet olsunbebişim

Tebrikler...

Afiyet olsun canım

Günaydın canım.. Hugocuka ne olmuş ki.. Geçmişte bi yerde ceza almış falan diye okudum ama doğru mu acaba..
Çbuk dönsün aramıza...
cnm bir ünlü hakkında bi köşe yazarının yazdığı şeyi sölemişti ondan dolayı ceza aldığını tahmn edioruz.arkadaşı gelmiş hafta sonu buraya salı günü bitiomuş cezası herkese slm sölemiş bizi misafir olarak okuomuş.nugyayada kızmış yada küsmüş gidişimden bi tek o bahsetmedi dieilahi kızz hugoo herkes çok özledi senii canım benimm beklioruz

hoşgeldin cnm poğaça bugünlk olmuş ama bi daha yapma pastane poğaçaları çok yağlı

tebrkler ycl cim afiyet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…