evet bugünkü menüm
sabah 5yaban mersini
3bardak su
1yumurta
1kkpeynir1bisküvi
1zeytin
4dilimde sucuk yagsız yaptım
şekersiz çay 1kare bitter
1,5litre suiçtim
şimdide 2kayısı 5yaban mersini
şkersiz çay
sporumuyapacam çayım bitsininşllah
öğlenki menüm
1 kase yayla çorbası
1 dilim beyaz ekmek (bayattı içine dogradım)
patates haşladım bide akşama salatasını yapıcam
5i bi yerde çayımı içtim we 250 ml su içtim
Akşam yemeğim
4yk patlıcan sote (patlıcan-taze kırmızı biber-soğan-sarımsak 1yk yağ ile soteledim)
haşlanmış 2 dal brokoli 2 dal karnıbahar limonlu yağsız
1 pasta tabağı karışık salata
2yk yooortt
gayet iyi kilo vermişsin kısa zamanda neyinden memnun kalmadın pek anlayamadımiki haftadır diyetteyim ilk hafta 67den 64e düşmüştüm 3 kilo vermiştim
ama bu hafta 62,5 çıktım tartıda..
çok memnun kalmadım açıkçası
ekmek şeker yağ hepsini kestim
ama şimdi yavaş yavaş direncim kırılıyo
adet döneminden heralde tatlı ve ekmek yeme ihtiyacı duyuyorum
bozmam inşallah
bide erken uyanıyorum 6 gibi ama erken uyuma ihtiyacı hissetmeye başladım 9da öyle bi uyku çöküyor ki dayanamıyorum
bu kadar uyku normal değil napsam ki ??
iki haftadır diyetteyim ilk hafta 67den 64e düşmüştüm 3 kilo vermiştim
ama bu hafta 62,5 çıktım tartıda..
çok memnun kalmadım açıkçası
ekmek şeker yağ hepsini kestim
ama şimdi yavaş yavaş direncim kırılıyo
adet döneminden heralde tatlı ve ekmek yeme ihtiyacı duyuyorum
bozmam inşallah
bide erken uyanıyorum 6 gibi ama erken uyuma ihtiyacı hissetmeye başladım 9da öyle bi uyku çöküyor ki dayanamıyorum
bu kadar uyku normal değil napsam ki ??
gayet iyi kilo vermişsin kısa zamanda neyinden memnun kalmadın pek anlayamadımvalla uyku kilo yapar diyolar ama bence uyumak iyidir.aç geçireceğimiz zamanı kısaltıyor önemli olan doğru vakitlerde yatıp doğru vakitlerde kalkmak.yetişkinlerde 6 saat uyumak ii derler ama ben 8 saat uyumazsam kendimi uykusuz hissediyorum ne yalan söylim.yılların alışkanlığınıda 1 günde değiştirememya.sende eskisi gibi bir uyku düzenine sahipsen.sadece kilo durumun için bundan şikayet ediyosan bence boşa kuruntu yapma.al yastığını koş sıcacık yatağına
merhaba canım ilk hafta gidenler varsa vücudundaki ödemin atılması ,bağırsaklarının boşalması vs . gibi nedenlerle gitmiştir.
zaten normali haftada 500- 1000 gr arası kilo vermektir. o da ayda 2- 4 kg anlamına gelir fazlası zaten sağlığını kaybetmenden başka bir işe yol açmaz. ilk başta hızla gidiyormuş gibi olur ve de vücutta kilo verme işi yavaşlar normale döner yani.
bizler de yaşadık aynı durumları ayrıca insan vücudu ideal kilosuna yaklaştıkça da kilo verme işi oldukça yavaşlıyor. sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteniyorsa bunu sabır ve azimle uzun zaman dilimine yaymakta fayda var diye düşünüyorum. kolaylıklar diliyorum.
uykuyu gereken saatler içerisinde uyursan bişicik olmaz.akşam 23-01 arası uyuyup.sabahta 7-9 arası uyanmalısın.9 dan sonra uyuduğun uyku ne vucudu dinlendirir nede sana yarar sağlaruykuyu bende seviyorum :) aç karnına uyumak zor ama rejimdeysen aç geçireceğin zaman azalıyo gerçekten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?