60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 kk elmalı kurabiye yedim

500 ml lik diğer suyumu içmeye başladım

canım çok güzel afiyet olsun

şimdi biraz da spor yapmaya gideyim kızlar kendinize çok iyi bakın

öğlenki menüm
1 kase yayla çorbası
1 dilim beyaz ekmek (bayattı içine dogradım)
patates haşladım bide akşama salatasını yapıcam
5i bi yerde çayımı içtim we 250 ml su içtim

öğlenki menüm
1 kase yayla çorbası
1 dilim beyaz ekmek (bayattı içine dogradım)
patates haşladım bide akşama salatasını yapıcam
5i bi yerde çayımı içtim we 250 ml su içtim

afiyet olsun canım

akşam menüm

1 tavuk baget
2 yk bakla
2 yk yoğurt
3-4 yk brokoli salatası

Akşam yemeğim

4yk patlıcan sote (patlıcan-taze kırmızı biber-soğan-sarımsak 1yk yağ ile soteledim)

haşlanmış 2 dal brokoli 2 dal karnıbahar limonlu yağsız

1 pasta tabağı karışık salata

2yk yooortt

nerudacım çok güzel çok hafif bir akşam menüsü olmuş canım afiyet olsun

sabah kalkınca

2 kuru kayısı
1 elma
500 ml ılık su

dün akşam yemekten sonra

1 tatlı kaşığı profiterol
1 tatlı kaşığı kazandibi
15 kadar badem fındık antep fıstığı kaplama fıstık ve de kajudan oluşan çerez
15-20 gr antep fıstıklı çikolata ve de bademli fındıklı üzümlü bitter çikolata yedim

iki haftadır diyetteyim ilk hafta 67den 64e düşmüştüm 3 kilo vermiştim
ama bu hafta 62,5 çıktım tartıda..
çok memnun kalmadım açıkçası
ekmek şeker yağ hepsini kestim
ama şimdi yavaş yavaş direncim kırılıyo
adet döneminden heralde tatlı ve ekmek yeme ihtiyacı duyuyorum
bozmam inşallah
bide erken uyanıyorum 6 gibi ama erken uyuma ihtiyacı hissetmeye başladım 9da öyle bi uyku çöküyor ki dayanamıyorum
bu kadar uyku normal değil napsam ki ??

kahvaltım

menemen ( 1 domates, 1 yeşil biber , 1/4 soğan ve de 1 yumurtadan oluşan)
2 dilim beyaz ekmek (şu light gibi olup da doyurmayan ekmeklerden o yüzden 2 dilim yedim)
2/3 kk beyaz peynir
çatal ucuyla ezine peyniri
3 zeytin
3 dilim domates
1.5 çay kaşığı bal
100 ml şekersiz çay

gayet iyi kilo vermişsin kısa zamanda neyinden memnun kalmadın pek anlayamadım valla uyku kilo yapar diyolar ama bence uyumak iyidir.aç geçireceğimiz zamanı kısaltıyor önemli olan doğru vakitlerde yatıp doğru vakitlerde kalkmak.yetişkinlerde 6 saat uyumak ii derler ama ben 8 saat uyumazsam kendimi uykusuz hissediyorum ne yalan söylim.yılların alışkanlığınıda 1 günde değiştirememya.sende eskisi gibi bir uyku düzenine sahipsen.sadece kilo durumun için bundan şikayet ediyosan bence boşa kuruntu yapma.al yastığını koş sıcacık yatağına

merhaba canım ilk hafta gidenler varsa vücudundaki ödemin atılması ,bağırsaklarının boşalması vs . gibi nedenlerle gitmiştir.
zaten normali haftada 500- 1000 gr arası kilo vermektir. o da ayda 2- 4 kg anlamına gelir fazlası zaten sağlığını kaybetmenden başka bir işe yol açmaz. ilk başta hızla gidiyormuş gibi olur ve de vücutta kilo verme işi yavaşlar normale döner yani.
bizler de yaşadık aynı durumları ayrıca insan vücudu ideal kilosuna yaklaştıkça da kilo verme işi oldukça yavaşlıyor. sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteniyorsa bunu sabır ve azimle uzun zaman dilimine yaymakta fayda var diye düşünüyorum. kolaylıklar diliyorum.

Son düzenleme:

uykuyu bende seviyorum :) aç karnına uyumak zor ama rejimdeysen aç geçireceğin zaman azalıyo gerçekten :)

farmasi dediğin doğru galiba ilk hafta ödemi attım ben.. bu haftada yine 2 kiloda fazla kaybederim ümidiyle çıktım tartıya ama.. olsun napalım verelim de yavaş olsun :)

uykuyu bende seviyorum :) aç karnına uyumak zor ama rejimdeysen aç geçireceğin zaman azalıyo gerçekten :)
uykuyu gereken saatler içerisinde uyursan bişicik olmaz.akşam 23-01 arası uyuyup.sabahta 7-9 arası uyanmalısın.9 dan sonra uyuduğun uyku ne vucudu dinlendirir nede sana yarar sağlar önemli olan düzenli uyuman düzenli yemen.düzen düzen düzen düzenli hareket ettinmi başarısızlıkla sonuçlanacak hiçbir şeyle karşılaşmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…