60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bende gruba katılmak istiyorum daha önce burada güzel kilo vermiştim maaalesef geri aldım (sebepler sonra)şimdi yine buradayım.feci halde gaza ve yediklerimi kontrol edecek birilerine ihtiyacım var yakında çizelgemi yaparım hoşçakalın

merhaba kızlar cumamız hayırlı uğurlu bereketli olsun.Rabbim rahmetini merhametini bereketini bizlerden esirgemesin AMİN.

günaydın kızlar bahar geldi burda
kahvaltım: 1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir 1 yumurta ve salça sosu

günaydın herkese.sanırım akşam toptan değil yedikçe yazıyorsunuz.
sabah 500 ml su
1 kase meyveli müsli[sütle aram yok kuru yiyorum]
tartı günümdü bu gün 1 kilo daha gitmiş.artık hamilelik öncesi kilomdayım.şimdi evlendiğim kilo olan 59-60 aralığına inmek istiyorum.inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,bugün pek aranızda olamayacağımmmm,ciddi ciddi sunuma çalışmam lazımm malesef,menülerimi yazar çıkarım

akşam menümü yazayım
2 kk kadar tavuk eti(öğlende tavuk yemiştim ama eşim tavuk yapmış napim,yedim artık bende)
2 yk pirinç pilavı
2 yk yoğurt
1 bardak süt
1/2 kahve fincanı leblebi
1/3 dlm beyaz ekmek üzerine 1 çay kaşığı bal yidimm(bir tatlı isteğidir gidiyor valla bende)

yine abartttım farkındayım ama en azından yemek yemiş oldum

sabah kahvaltım
1 kk kaşar peynir
1 çay kaşığı salça(neruşşşşşşşşş ve hügo dün salça salça dedinizzzzzzzz)
2 dlm kepek ekmeğinden oluşan bir tost yaptımmm
3 adette zeytin yedimmmmmm

günaydın kuzucuğum. özleyeceğiz seni ama sen ver sunumu hayırlısıyla yşne dönersin aramıza canım.

bende bugün mutfak dolaplarımı sileceğim. buzdolabı fırın mutfak dolapları. komple mutfağı temizleyeceğim. balkon var sonra camlar var dışardan silinecek. pazar gününe kalmasın dedim o zaman odaları temizliyorum vakit kalmıyor mutfak dolaplarına. off hiç sevmediğim bir iştir şu mutfak dolaplarını temizlemek

günaydın kızlar bahar geldi burda
kahvaltım: 1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir 1 yumurta ve salça sosu

günaydın balım,günaydın çiçemm,günaydın bıldırcınım afiyet olsun nasılsın bugün ben pek bi enerjiğim gayet iyiym nazar değmesin bana gayet iyiyim şükürker olsun allahıma.

günaydın balım,günaydın çiçemm,günaydın bıldırcınım afiyet olsun nasılsın bugün ben pek bi enerjiğim gayet iyiym nazar değmesin bana gayet iyiyim şükürker olsun allahıma.

evet kuzum hava çok güzel burda güneşli. bianda bahar havasına döndü valla. içim kıpır kıpır oldu laylaylom :119:
bende dedim hazır havada güzel mutfak dolaplarımı sileyim mutfağı temizleyeyim dedim. şöyle tüm mutfağa bi çamaşır suyu deysin mikroplar ölsün dedim

canlarım şimdi kahvaltımı yaptım:
1 kibrit kutusu kadar taze peynir,
yarım küçük salatalık,
3 adet siyah zeytin,
2 dilim ekmek,
1 bardak çay...
1 adet yağda yumurta,

Son düzenleme:

hımmmm tabi fambımmm nidemek sen sunumuna hazırlan canım aklın kalmasın burda .akşam menündede abartılacak bişey yok bence gayet iyi afiyet olsun fambımmmm.bende pazar günü çemen yapıp yiyeceğim salçamdan.

hımm iyi yaparsın canım yalnız dikkat et çamaşır suyunu az kullan etkilenme sonra baş ağrısı yapar

afiyet olsun canım benim.aslında gayet güzel yemişsin hiçte fazla değil.süper:92::92:

benimde menülerim
akşam
1 kepçe tavuk çorbası
4-5 yk pazı yemeği
salata
sonrasında
1 su bardağı tarçınlı süt
küçük bir tane elma
sabah
bir su bardağı ılık su
domate-salatalık
1 tane yumurta
1 kk tuzsuz peynir
5 zeytin (1 tanesi büyük diğerleri ufacıcık )
yuvarlak çavdar ekmeği
az maydanoz
ıhlamur (şekersiz)

ayyyy başımı dik tutamıyorum benim küçüğüm canımın içi hastaydı sbaha kadar ağladı kıvranıp durdu.hiç uyumadı uyutmadıda.gözümü kapatsam uyuyabilirim ayakta.akşamada yatılı misafirim var mümkün değil dinlenemem bittim ben...:96::95::95:

akşam yemeğinde ekmek yemedinmi canım

geçmiş olsun canım ya ah ah bilmezmiyim uykusuzluğu benimde kızım ateşlensin o gece zaten uyuyamam hiç uykusuz kalırım.misafirin gelmeside uykusuzluğun üstüne hiç iyi olmayack müsade istersin sende fazla geç yatma erken yatmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…